Άγρια «κλοπή», χωρίς κλέφτη και ... θύμα!!!

Απολύτως λογικό να φαντάζεσαι «παράγκες» της Uefa, τοπικά πρωταθλήματα, ακυρωμένα γκολ και πέναλτυ που έγιναν γαργάρα. Πως αλλιώς θα μπορούσε να αποκλειστεί αυτός ο ολυνπιακός?  Ευτυχώς η Σεβίλλη γλύτωσε τον διασυρμό και θα αντιμετωπίσει την Γουλβς.


Το σημερινό πρωτοσέλιδο γαύρικης οπαδικής εφημερίδας είναι ακόμα πιο ευφάνταστο. Όχι μόνο φωνάζει για «παράγκα», αλλά το αποδεικνύει με φωτογραφία. «Άγρια κλοπή», ακύρωσαν καθαρό γκολ!!!. Βέβαια ήταν λίγο οφσαιτ, αλλά αυτά στην Ελλάντα δεν δίνονταν εδώ και 23 χρόνια. Δεν είναι δυνατόν να μην το γνωρίζει η Uefa αυτό. Όταν σκοράρει παίχτης του οσφπ, το γκολ μετράει πάντα. ΔΕΝ ακυρώνεται ΠΟΤΕ με οφσαιτ, σε τι κόσμο φέραμε τα παιδιά μας Νίκο Τσαμτσίκα?


Το πέναλτυ που ανοίγει η Γουλβς το σκορ, το θεωρεί η φυλλάδα ... τραβηγμένο!!! «Εκβίασε» το πέναλτυ. Με μία λεπτομέρεια. Το απλωμένο χέρι του Άλεν. Για να σπρώξεις, συνήθως τεντώνεις το χέρι. Άρα εδώ υπάρχει σπρώξιμο και ο Ποντένσε είναι κάτοχος της μπάλας. Αν δεν είναι αυτό πέναλτυ, τότε τι είναι?
Και καλά το γκολ οφσαιτ και το «τραβηγμένο» πέναλτυ της Γουλβς, τα 2 πέναλτυ υπέρ του οσφπ? Βέβαια ο Θαναηλάκης ανακάλυψε και 3ο. Στο πρώτο από τα τρία, η φυλλάδα θεωρεί οτι υπάρχει σπρώξιμο στον  επιθετικό του οσφπ. Σπρώξιμο δεν υπάρχει, γιατί ο Boly (αμυντικός που συμμετέχει στην φάση) ακουμπάει απλά ΚΑΙ ΔΕΝ απλώνει το χέρι να σπρώξει όπως στην φάση του Ποντένσε και του Άλεν. Έχει μαζεμένο το χέρι σε όλη την διάρκεια της φάσης. Γιαυτό και με τον έλεγχο του VAR, δεν προκύπτει κάποια παράβαση,


Τελικά ο κυρίαρχος της Ευρώπης, το «λιοντάρι» που τον «τρέμουν», η ομάδα του τελικού θα αρκεστεί στην ήττα με μόλις 1-0 από το μεγαθήριο Wolves που είχε να παίξει στην Ευρώπη από το 1981!!!


Όσο για τα «κωλομηχανήματα», κατανοητή η απέχθεια σε ότι δείχνει την αλήθεια. Φυσικά χρειάζεται η απόφαση του διαιτητή, γιατί αυτή σε αυτή την φάση ο Καλόπουλος (τυχαίο το όνομα, μπορούμε να βάλουμε Νικου, Τεβεκελη, Μπριακο, Παπαδακο, Ευθυμαδη, Γιαχο κλπ κλπ) θα έδειχνε χωρίς δεύτερη σκέψη .... την σέντρα και το σκορ θα γινόταν 1-1!!!

 

Σχόλια