Αγριόγατος με ... αμνησία!!!

Ενδιαφέρουσα τοποθέτηση του Β. Κωνσταντίνου την Παρασκευή 26/6/2020. Με μια δήλωση του, διαψεύδει ταυτόχρονα τον πρόεδρο, τον οικονομικό Διεθυντή, τον εκπρόσωπο Τύπου, τον προηγούμενο ιδιοκτήτη της Παε, αλλά και τον εαυτό του!!!


Η ερώτηση στην ουσία είναι «Πόσα χρωστάμε?» Και η απάντηση είναι «Όσα χρειάζεται...». Ας δούμε τι ξέρουμε μέχρι την χτεσινή δήλωση του «αγριόγατου» και τι μας αποκαλύπτει ο ίδιος.

1) Όταν ανέλαβε ο Αλαφούζος το χρέος έφτανε τα 90 εκ!!!

Μόνο που ο εκπρόσωπος Τύπου το 2017 (12/10/2017), έλεγε οτι το χρέος ήταν ... 35εκ ευρώ!!! Όπως και όλα τα ρεπορτάζ δεκάδων εφημερίδων. Μάντεψε ΠΟΙΟΣ ήταν τότε (από τις 29/9/17)  ΠΡΟΕΔΡΟΣ! Σωστά. ΕΣΥ!!!



2) Ο Παναθηναϊκός μέχρι το 2021 θα έχει ξοφλήσει!!!

Βασικά έχει ξοφλήσει από το 2017!!! Έτσι μας έλεγαν το 2013 (07/11/2013). Με 2 προυποθέσεις. Να έχουμε παίξει 3 φορές Europa μέχρι τότε και να έχουμε πουλήσει κάποιους καλούς παίχτες. Άρα θα έχουμε ξοφλήσει 2 φορές τα χρέη μας, σωστά? Δεν θυμάσαι τι λέγατε σαν διοίκηση τότε? Από το 2012 είσαι διοικητικό μέλος μέχρι τον Φεβρουάριο του 2019. Τότε μας λέγατε ψέματα δηλαδή? Μάντεψε ΠΟΙΟΣ ήταν τότε πρώτος ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ τότε! Σωστά. ΕΣΥ!!! Δλδ του χρόνου δεν θα χρωστάμε μια?



3) Τα χρέη ήταν από την Πολυμετοχικότητα και όχι απο τον Τζίγκερ που ανέλαβε αμέσως μετά!

Μόνο που ο ίδιος ο Τζίγκερ (στην επιστολή προς τον Πατέρα) έχει άλλη άποψη. Όπως επίσης και ο Αλαφούζος (σε επίσημες δηλώσεις). Σαν Αντιπρόεδρος ΔΙΑΦΩΝΟΥΣΕΣ δηλαδή με τον Πρόεδρο σου, ή ήξερες οτι έλεγε ψέματα και δεν μας ενημέρωσες?



Ο δε Τζίγκερ στην αγωγή κατά του ΑΒ, αποκάλυψε ο ίδιος οτι τα χρέη ήταν μόλις 10εκ ευρώ (την χρονιά 2010-11 που παίξαμε ομίλους Champions League και είχαμε έσοδα της τάξης των 25 περίπου εκ ευρώ, είχαμε 30.901 διαρκείας με έσοδα γύρω στα 10εκ ευρώ και πουλήσαμε το το καλοκαίρι του 2011 με 7,5εκ τον Σισσέ, γλυτώνοντας την τελευταία χρονιά του συμβολαίου του ύψους 2,5 εκ ευρώ). 


Αν υποθέσουμε οτι η πλευρά του Τζίγκερ λέει την αλήθεια, ΠΟΙΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ 80 εκ ΧΡΕΗ σε 2 χρόνια (2010-12) όπως μας λες εσύ? Άντε να είναι «ψεύτης» ο Αλαφούζος, είναι ΚΑΙ ο Τζίγκερ? 

Για πες μας ... αγριόγατε!!!

Σχόλια

  1. Μάλλον ο Κωνσταντίνου θυμόταν αυτό που είχε πει ο Βαρδινογιάννης : "Το καλοκαίρι του 2010 ... υπήρχε ταμειακό έλλειμμα 10 εκατ. ευρώ με προοπτική στο τέλος της τριετίας αυτό να ανέλθει μέχρι και στο ποσό των 91 εκατ. ευρώ". Θυμόταν τα 91 εκατ. ευρώ.

    Τεσπα, είναι κρίμα να πυροβολούμε τον Κωνσταντίνου , έστω και αν έχει πει απίθανα πράγματα στο παρελθόν ( "Στο ποδόσφαιρο είμαι Παναθηναϊκός , ενώ στο Μπάσκετ είμαι Μαρούσι"). Είναι ένας απ' τους βασικούς λόγους που παίξαμε στο Γουέμπλεϋ ( πολύ καλή εμφάνιση στο 3-0 με τον Ερυθρό Αστέρα ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν με απασχολει τι θυμαται (που ειναι κ το πιθανοτερο αλλωστε να ειναι οπως τα γραφεις). Αλλα ξερει πως οτι πει, θα δημοσιευτει και θα γινει θεμα. Ειχε θεσμικο ρολο ως προεδρος και ως αντιπροεδρος. Θα επρεπε τοτε λοιπον, να βγει να μας πει την αληθεια. Αν λεει ανακριβειες, καλο θα ειναι να μην τις λεει. Εκεινος γελοιοποιειται, απλα δεν το καταλαβαινει.

      Επισης, αλλο ο ποδοσφαιριστης Κωνσταντινου, αλλο ο «παλαιμαχος» Κωνσταντινου, αλλο ο «παραγοντας» Κωνσταντινου. Μην τα συγχεουμε. Κρινεται και για τα 3, αλλα με διαφορετικα κριτηρια.

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου