Με ένα απλό google search...

Fenerleague Airlines...

Νέο «παραλήρημα» το βράδυ του Σαββάτου, από την διοργανώτρια αρχή στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Η Euroleague με ανακοίνωση (ξανά) μας ενημερώνει οτι η Φενέρ αδικήθηκε εκ νέου αφού έγινε επιθετικό φάουλ και όχι αμυντικό στο τελευταίο της καλάθι!!!!



Στον συγκεκριμένο αγώνα δεν χρειάζεται ιδιαίτερη ικανότητα για να δεις ΠΟΙΟΣ κανει φάουλ σε ποιόν. Ο Βέστερμαν (9) μετακινεί το σώμα του προς τον Λόιντ και ΔΕΝ έχει προλάβει να πάρει την νόμιμη θέση αλλά και στάση.


Την στιγμή που «ίπταται» ο Λοιντ, ο Βέστερμαν μετακινείται, ενώ χρησιμοποιεί και τα χέρια του για να εμποδίσει τον αντίπαλο. Το προφανές αμυντικό φάουλ, που σωστά άλλωστε δόθηκε, η Euroleague το βάφτισε...επιθετικό!!!

Δεν τους έπιασε η ίδια ευαισθησία στο καλάθι που έστειλε τις 2 ομάδες στην παράταση, καθώς το ρολόι αρχίζει να μετράει ΑΦΟΥ έχει έρθει σε επαφή και αφήνει την μπάλα ο Ντε Κολό ΚΑΙ ΟΧΙ την στιγμή της επαφής.



Ο αρχικός χρόνος είναι 4 δέκατα του δευτερολέπτου, αλλά παραμένει ίδιος όταν ο Ντε Κολό έρχεται σε επαφή με την μπάλα και σουτάρει προς το καλάθι. Ακόμα και όταν η μπάλα βρίσκει στο ταμπλό ο χρόνος παραμένει ίδιος (0,4 δέκατα)!!!

Σχόλια