Κάτι αδιάφορα βράδια ...

Η uefamafia κυνηγάει...τον παοκ!!!

Λογικό να κλαίγονται κάποιοι για uefamafia. Δες ποιες ομάδες έχεις νικήσει τα 3 τελευταία χρόνια στην ευρωπη και μετα μιλας για uefamafia. Ολοι κοιτάνε να μην περάσεις ομιλους τσου-λου. Νομιζεις οτι είσαι κατι το υπολογίσιμο και θα μπεις σφήνα σε κάποιους μεγάλους δλδ? Το οτι σε σφυρίζουν ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ απο οτι στην ελλαντα, δεν σου περνάει απο το μυαλό ε?


Έχεις παράπονο για τις κίτρινες και τα πέναλτυ, ενώ στην Ελλάδα αυτές οι φάσεις ήταν...

1) Γκολ για την ομάδα σου, αντί για κίτρινη και επιθετικό φάουλ (με τον αγκώνα)

2) Τπτ για την ομάδα σου, αντι για κίτρινη και πέναλτυ εναντίον

3) Τπτ για την ομάδα σου, αντι για κίτρινη και πέναλτυ εναντίον

Στην Ελλάδα αυτά είναι «δυναμικό» ποδόσφαιρο. έτσι μας λες τόσα χρόνια για τον κατοχο μαύρης ζώνης πολεμικών τεχνών που έχετε ως αμυντικό. Ε, στην ευρώπη αυτά είναι κίτρινες κάρτες. 3 κίτρινες σε 3 αγώνες έχει στα προκριματικά ο καρατέγκας, 8 κίτρινες σε 27 αγώνες στην Ελλάδα. Πρόπερσυ...6 σε 27 αγώνες!!!!


Συνολικά μάζεψες σαν ομάδα 24 κιτρινες σε 6 αγωνες προκριματικών Champions League, ενώ στην Ελλάδα μάζεψες 67 κιτρινες σε 30 αγωνες!!!!

Οι δικαιολογίες για «σύνδρομο της Μπενφίκα» είναι αστείες και απλά αποδεικνύουν οτι φωνάζουμε τόσα χρόνια. ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ «ΦΑΝΕΛΑ». Έχεις δλδ, αλλά είναι πούπουλο. Τι ακριβώς έγινε με την Μπενφίκα? Τπτ διαφορετικό απ ότι έγινε με τον Άγιαξ το 10-11 (1-1 εκτός και 3-3 εντός), το 16-17 (1-1 εκτός και 1-2 ήττα εντός), την Ουντινέζε το 2012 (0-0 εκτός και 0-3 εντός) και την Σάλκε το 2012-13 (1-1 εκτός και ήττα 2-3 εντός).


Εδω βλέπουμε πως η uefamafia περυσι δεν αφησε τον παοκ να περασει στους 32 του Europa League, αφου τον εξόντωσε με αμέτρητες κίτρινες κάρτες στον όμιλο. 0 κιτρινες παθητικο με Φερεντς + Μπατε και μόλις 2 στο εντός έδρας με Μπάτε.


Αυτό έφταιγε και ΔΕΝ πέρασες έναν αστείο όμιλο με Μπάτε (69η) - Βίντι (175η) και μόνο αντίπαλο την Τσέλσυ?

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου