Και το γαϊτανάκι συνεχίζεται...

Μαύρα κοράκια με νύχια γαμψά (2019-20)

Άλλη μία σεζόν ξεκινά, με τις γνωστές....προυποθέσεις. Απλά φέτος επιστρατεύτηκε το dou-VAR για να μας δείξει οτι εκτος από τον διαιτητή μπορούν και άλλοι 3 με οθόνες να κάνουν λάθος.


1η Αγωνιστική Μπαρτσα Λαμίας- Παναθηναϊκός 1-1 Κόρακας: Σκουλάς

Στο 20 προφανές πέναλτυ, γίνεται γαργάρα. Από την συνέχεια της φάσης γίνεται το 1-0 υπέρ της Λαμίας.


Στο 35 το δεύτερο πρφανές πέναλτυ ΔΕΝ ΔΙΝΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ, αλλά δίνεται κόρνερ. Εδω η φάση είναι καθαρή. Η απόσταση είναι μεγάλη ΑΛΛΑ ΠΕΝΑΛΤΥ εκ πρώτης δεν δίνεται. Αν για μία τέτοια φάση ένας διαιτητής θέλει το VAR, τότε απλά δεν κάνει. Χωρίς dou-VAR δεν θα το σφύριζε. ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΕ!!!


Τέλος η περίφημη «κόκκινη» στον Μακέντα, σωστά δίνεται ΚΙΤΡΙΝΗ καθώς δεν υπάρχει πρόθεση. Ο Μακέντα κινείται για να προστατεψει μπαλα, ΟΧΙ για να μαρκαρει. Αρα ΔΕΝ εχει προθεση. 
Ο Μακεντα κοιταει κατω σε όλη την φάση. Όταν εχει ΗΔΗ σηκωσει το ποδι, δεν εχει δει τον παιχτη (ουτε καν η καμερα τον εχει στο πλάνο), δεν μπορει να αλλαξει την ροη της κινησης του.


6η Αγωνιστική Παναθηναϊκός  - Γαύρος Ξάνθης 0-1 Κόρακας: Κομίνης

Στο 29ο λεπτό (με το σκορ στο 0-0) ακυρώνεται κανονικό γκολ του τριφυλλιού γιατί ο Κολοβός βρισκόταν σε ... κανονική θέση!!!



Στο 92 σε μία οριακή φάση η Ξάνθη με γκολ-οφσαιτ κάνει το 0-1.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1η Αγωνιστική Γαύρος - Γαύρος Τρίπολης 1-0  Κόρακας: Κουμπαράκης

Στο 4 χωρίς χρήση dou-VAR, ο Κουμπαράκης δίνει ΠΕΝΑΛΤΥ προφανώς εκτιμώντας οτι η μπάλα βρήκε στο χέρι. Φυσικά η μπάλα πάει απο κόντρα στο χέρι (έχει βρει στο στήθος) και δεν υπάρχει παράβαση. Ίδια φάση έγινε και στον αγώνα με την Κράσνονταρ.



Στο 80 ο Μπαράλες κρατιέται από την φανέλα. Το αδιαμφισβήτητο πέναλτυ γίνεται γαργάρα από το dou-VAR.



Κάποιοι «γνώστες» σε γνωστά σαιτ, ζήτησαν απλά κίτρνη γιατί το κράτημα έγινε ΠΡΙΝ (έτσι είδαν) την εκτέλεση του φάουλ, η είδαν οφσαιτ, η το κράτημα ήταν για 1 δευτερόλεπτο, ή βουτιά!!!! Δλδ τόσοι γαυροι είδαν τόσα διαφορετικά πράγματα!!!







7η Αγωνιστική Γαύρος - Γαύρος Κρήτης 2-1  Κόρακας: Παπαδόπουλος

Αυτό το πεναλτυ δεν δόθηκε μετά απο χρήση .... VAR!!!



Σχόλια