Με ένα απλό google search...

Μία «Υψηλαντική» συνέντευξη

Από έναν εμφύλιο βγαίνουν και 2 χαμένοι. Οι κερδισμένοι βέβαια είναι όλοι οι άλλοι με τις αποκαλύψεις. Μια συνέντευξη που στην ουσία θυμίζει σε όλους οτι ΟΛΑ ΟΣΑ λέγαμε προ δεκαετιών ήταν αληθινά. Και φυσικά άλλα κομμάτια της συνέντευξης αναιρούν άλλα ειπωμένα από τους ίδιους!!! Ας δούμε αναλυτικά κάποια σημεία


1) Ο κόκκαλης στον ερασιτέχνη οσφπ ΑΦΗΣΕ 7 ΕΚ ΧΡΕΗ. Άρα ΠΡΙΝ αποκατασταθεί το οικονομικό πρόβλημα ο ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ οσφπ ΑΓΩΝΙΖΟΤΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ μεν, αλλά ΜΕ ΧΡΕΗ δε.

Να θυμισουμε οτι ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός για τα μισά από αυτά χρεή, τραβάει τα ΠΑΝΔΕΙΝΑ. Η ο ηρακλής η άλλοι σύλλογοι.


2) Ο κόκκαλης «ΠΑΡΑΧΩΡΙΣΕ» τον Μητρόπουλο (τον παραγκαρχη δλδ) στην αεκ και στον παοκ. Και αυτό, τους δημιούργησε (στον οσφπ δλδ) τεράστια προβλήματα. Δλδ απώλεια 2 πρωταθλημάτων και 50εκ ευρω. Η απώλεια ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ από όσες ομάδες τα διεκδίκησαν δεν τον ενοχλεί, αλλά μόνο όταν έχασε ΑΥΤΟΣ 2 πρωταθλήματα. Κανείς δεν ρώτησε «Τι, η καλύτερα ΠΟΙΟΝ ΠΑΡΑΧΩΡΕΙΣ?» Κάτι δικό σου φυσικά. Έτσι δεν είναι? Κάτι που ΔΕΝ σου ανήκει, δεν μπορείς να το παραχωρήσεις...

Προφανώς υπήρχε παράγκα επι κόκκαλη, αλλά ήταν ΕΝΑΝΤΙΟΝ του οσφπ. Λειτουργούσε ως όφελος του Παναθηναικού για να βγαίνει δεύτερος και να τους ξεγελάει όλους. Μπορεί και προς όφελος της αεκ που έβγαινε τρίτη, έτσι ώστε κανείς να μην αντιληφθεί την παράγκα. Πλέον (8/12/17) OXI MONO ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΤΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΓΚΑΡΧΗ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΗΤΑΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ!!!





3) Παρέλαβε «καμμένη γη» ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ από την αεκ που έπεσε Γ εθνική. Οι οφειλές της αεκ τότε ήταν ... 250εκ ευρω. ίσως να μην ήταν βέβαια τόσα, αλλά οι ίδιοι λένε για μεγάλα ποσά. ΤΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ είχε ο οσφπ εκείνων των ετων ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΛΛΕΙΜΑ ΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ και ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ? Φυσικά διαφορετική από αυτές των άλλων ομάδων. Ούτε ευρώπη έχασε, ούτε απαγόρευση μεταγραφών είχε, ΟΛΑ ΚΑΛΑ.




Τελικά τόσα χρόνια Champions League και χρεωμένη ομάδα? Και πως ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ δεν σας πήρε χαμπάρι ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ? Ζημιές 97 εκ ευρώ ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΕΧΕΣΤΕ εσείς οι ίδιοι.



4) «Αν ένας σύλλογος είναι μακρυα από κόμματα, αυτός είναι οσφπ». Εννοείται. Νο πολιτικα εδω και χρονια. Οι κάτωθι φωτογραφίες είναι προιόν φωτομοντάζ σαν του μάντζαρη. Ίσως το πιό «κωμικό» σημείο της συνέντευξης...


Πασοκτζήδες που ο ένας έγινε γενικός διευθυντής (αφού πριν βοήθησε τα μέγιστα δεξί χέρι του ΥΠΕΧΩΔΕ για το χαρισμένο γήπεδο = Χρυσικόπουλος) και ο άλλος αντιπρόεδρος (Λούβαρης), ενώ την σκυτάλη πήρε η νδ με Καραχάλιο (αντιπρόεδρος Ερασιτέχνη) και Μαντούβαλο (πρόεδρος βόλλευ)!!!!

Image result for καραχαλιος ολυμπιακος



Μπορεί βέβαια να αναφέρεται το κείμενο σε οπαδικά θέματα (το γνωστό No Politica) και όχι σε διοικητικά. Θα μπορούσε....







5) Η συνεισφορά στην ... (δεν μας νοιάζει το κόμμα) ήταν 3 υπολογιστές και 2 air condition ουτε 1000 ευρω δλδ....

Αν υπάρχει μαγαζί που πουλαει 3 υπολογιστές και 2 air condition ΚΑΤΩ ΑΠΟ 1000 ευρω να πάμε να πάρουμε ομαδικά όλοι. Tα πιο φτηνά air condition στο skroutz (επιλέγοντας άυξουσα τιμή) ξεκινάνε από 233 ευρώ χωρίς μεταφορικά, που σημαίνει οτι θελουμε σχεδόν 500 ευρώ για 2 air condition άρα μας μένουν άλλα 500 για 3 υπολογιστές.


Αλλά ακόμα και οι φτηνότεροι δλδ αυτοί εδω (με επεξεργαστη Celeron και ΧΩΡΙΣ λειτουργικό) ξεκινάνε από 250 ευρώ (χωρίς μεταφορικά). Από το Skroutz τους ψώνισες δλδ?

                                                     
6) Την απάντηση την έδωσε ο κόσμος (μιλώντας για 2017-18 και φέτος) που το Καραισκάκη ήταν γεμάτο!!! Αλήθεια, τι? Ψεματα?


Αν ένα γήπεδο χωρητικότητας 32115 κόβει μ.ο 19.113 (δλδ 59% πληρότητα) και 21073 (65%) και το βλέπεις ως γεμάτο μάλλον έχεις θέμα με τα μαθηματικά. Που να πρωτοχωρέσουν 6,5 εκ ολυνπιακοί έτσι δεν είναι?

Και για να μην νομίζει κανείς οτι ΜΟΝΟ ΦΕΤΟΣ έκοψε 21073, παραθέτουμε και τα προηγούμενα έτη (2011-12, 12-13, 13-14,14-15,15-16) όπου η πληρότητα ήταν από 55% (ελάχιστο) μέχρι 67% (μέγιστο).


6+1) Εγγυητής για το μπάσκετ του οσφπ. Πραγματικά το ευχόμαστε. Αλλά επειδή γνωρίζουμε πολύ καλά και από πρώτο χέρι απο «εγγυητές» να ρίχνετε μία κρυφή ματιά στον ποδοσφαιρικό Παναθηναικό 2010-2019 γιατί ποτέ δεν ξέρεις...Εξάλλου δεν συναντάς συχνά τόσα κοινά σε διοικήσεις των 3 μεγάλων ομάδων.




Μην δείτε το μπασκετ να βολοδέρνει μεταξύ 4-5ης θέσης δλδ τα επόμενα χρόνια και σας προκαλέσει εντύπωση.

8) Και τελικά τι πολίτευμα έχουμε? Χούντα η δημοκρατία?


Κατά τα άλλα ήταν μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη που μας επιβεβαίωσε όσα αρνείται!!!!

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου