Με ένα απλό google search...

1963-64 (Παραγκα Ματζαβελακη και ας έλειπε)

Ας δουμε αναλυτικα το πρωτάθλημα που ΣΤΟΙΧΕΙΩΝΕΙ μεχρι και σημερα τους απεναντι.
ΑΗΤΤΗΤΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ, εκτος αν μετραμε αυτα τα γνωστα με τους αργοναυτες-φιλαθλους η αυτα που η μιση ελλαδα ΔΕΝ επαιζε στο πανελληνιο πρωταθλημα. Εννοειται οτι και ο Παναθηναϊκος εχει κατακτησει τετοια αήττητα αλλά δεν τα αναφερουμε καν.


Κατα αρχην ονομαζεται ως πρωταθλημα του βαλιτσοφορου Ματζαβελακη, ο οποιος ηταν συχνα ΑΡΧΗΓΟΣ του ποδοσφαιρικου Παναθηναικου.


Με μια διαφορά...Ο ΜΑΤΖΑΒΕΛΑΚΗΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΡΧΗΓΟΣ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ..Κατα δεύτερον η φωτογραφία αν διαβαστεί σωστά και όχι με «κόκκινα γυαλιά» βασίζεται σε φημες και σε 2 «εντυπα» που έγραψαν κατι ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΠΩΘΗΚΕ ΠΟΤΕ. Ας ξεκινήσουμε απο τον Ματζεβελάκη.


13-11-1963



Οπως φαινεται και εδω (4-6-1964) την σεζον 1963-64 γενικος αρχηγος ηταν ο Ντελεανο, ενω προσωρινα θα αναλαβει ο Πανουργιας.

Πολυ αδοξα καταρριπτεται το πρωτο επιχειρημα.

Το δε ποσο που αναφερονται των 620.000 δρχ και το θεωρουν και τεραστιο για εκεινη την εποχη, ειναι ενα ποσο που μαζευεται ευκολα απο 600 ατομα οπως φαινεται απο το επομενο δημοσιευμα στο οποιο τα μελη του Παναθηναικου θα βαλουν απο ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ 1000δρχ ο καθενας για το γηπεδο.

4-8-64


8-10-64

To εισιτηριο τοτε ειχε 30 δρχ. Αρα το υπερογκο - ΚΟΛΟΣΣΙΑΙΟ ποσο των 620.000δρχ ειναι οι εισπραξεις ενος αγωνα (21.000 Χ 30 δρχ) της Λεωφόρου,η μισου αγώνα ενός γεμάτου Καραισκάκη.

5-3-14

Τέλος μια μεταγραφή απλού παίχτη και όχι ονόματος στοίχιζε απο 300.000 ως 400.000 δρχ

2-8-64

ΑΥΤΑ για ξερουμε τι έιναι κολοσσιαίο ποσό και τι όχι..Δλδ ο Δερμάτης ήταν ΚΟΛΟΣΣΙΑΙΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ, ετσι δεν είναι?

Ο ΔΕ ΠΑΥΛΙΔΗΣ του Ροδιακου!!!! ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΚΡΑΜΑ ΜΕΣΣΙ ΚΑΙ ΡΟΝΑΛΝΤΟ καθώς ο Ροδιακός ζητούσε 1 εκ δρχ, ΠΟΣΟ ΟΧΙ ΚΟΛΟΣΙΑΙΟ, ΑΛΛΑ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟ-ΜΑΜΟΥΘ ΑΠΛΗΣΙΑΣΤΟ...


Ας δουμε αγωνιστικα πως σφαχτηκε παλι η ομαδα της τρουμπας.

ΚΑΤΑ ΑΡΧΗΝ ΝΑ ΤΟΝΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΣΕΖΟΝ 1963-64 Η ΤΡΟΥΜΠΑ ΚΕΡΔΙΣΕ 8 ΠΕΝΑΛΤΥ ΕΝΑΝΤΙ 3 ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ..ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΦΑΓΗ..ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ ΤΟ 50-50...Ποιο 50-50...60-40 ηταν αλλα αν εχεις μαθει στο 90-10 ειναι σφαγη, πως να το κανουμε.

ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΤΡΥΛΟ ΚΕΡΔΙΣΕ ΚΑΙ 7 ΑΠΟΒΟΛΕΣ ΕΝΑΝΤΙ 3 ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ..ΑΛΛΗ ΣΦΑΓΗ ΕΔΩ. ΠΩΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΤΡΟΠΟ?

Ας τα δουμε αναλυτικα ολα αυτα



1η αγωνιστικη ο παναθηναικος περναει απο τον αρη, ενω το τρυλο θελει πεναλτυ (2 φορες εκτελεσμενο) για να λυγισει την Δοξα (1 πεναλτυ υπερ τρουμπας)



2η αγωνιστικη ο Παναθηναικος κερδιζει τον Εθνικο (2-0) αλλά αποβαλεται ο Χολεβας μαζί με τον Αντωνατο του Εθνικου, ενω το τρυλο κερδιζει το αεκ 0-2 με αποβολη του Παπαποστολου (1 κοκκινη υπερ τρουμπας)



3η αγωνιστικη ο Παναθηναικος αδικειται - παροτι κερδιζει 5-4 το αεκ, καθως δεν του δινεται πεναλτυ και το γκολ του Νεστοριδη ειναι οφσαιτ. Αντιστοιχα το τρυλο με τον γνωστο τροπο (πεναλτυ και αποβολη) θα κερδισει τον παναιγιαλειο, που στο τελος επαιζε με 8 παιχτεςς!!!! 
(1 πεναλτυ και 2 αποβολες υπερ τρουμπας, Συνολο 2 πεναλτυ 2 αποβολες υπερ σε 3 αγωνες) 




4η αγωνιστικη και το τρυλο φορτσαρει να κρατηθει στην κορυφη. Λυγιζει τον γαυρο χαλκιδας με νεο πεναλτυ (3 συνολικα σε 4 αγωνες), ενω ο Παναθηναικος κερδιζει πεναλτυ με τον απολλωνα στο 3-1 αλλα βλεπει τον Δομαζο!!! να αποβαλλεται (παραγκα ματζαβελακη προφανως).



5η αγωνιστικη το τρυλο δυσκολα 1-0 τον Εθνικό, ενω ο Παναθηναικος ανετα 3-0 τον νιονιο παρολο που δεν δινει πεναλτυ υπερ του τριφυλλιου, ουτε φαουλ οταν ο τερματοφυλακας μανιατης (ουδεμια συνωνυμια με τον τωρινο τερματοφυλακα της τρουμπας) επιασε την μπαλα με το χερι εκτος περιοχης.



6η αγωνιστική και το τρυλο κεριζει τον νιονιο παιζοντας σκληρα, αλλα ο Παναθηναικος φερνει 1-1 με τον Γαυρο Χαλκίδας χάνοντας πέναλτυ (συνολικά 2 πέναλτυ υπέρ Παναθηναικου μεχρι τωρα), ενω ο διαιτητης ΑΡΝΕΙΤΑΙ αλλο ενα στον Παναθηναικο (παραγκα ματζαβελάκη) που ΙΣΩΣ να του έδινε την νίκη.


.
Την 7η αγωνιστικη παρολη την νεροποντη, το τρυλο παιζει σε αδειες εξεδρες και σε λιμνη με την Νικη Βολου και κερδιζει 4-0, ενω ο αγωνας του Παναθηναικου αναβαλεται λογω βροχης, διεξαγεται στις 24-11 και κερδιζει με 4-2 την καλαμαρια με ενα πεναλτυ εναντιον του που δεν ήταν όπως γράφει η εφημερίδα (παραγκα ματζαβελακη).



Την 8η αγωνιστική με τον γνωστο τροπο (πεναλτυ και αποβολή) το τρυλο κερδιζει το Αιγαλεω, ενω ο Παναθηναικος στο Αιγιο φερνει ισοπαλια 1-1 (Συνολικα 4 πέναλτυ σε 8 αγώνες)


Το τρυλο στην κορυφη, το αιγαλεω επισης παει καλα (το τρυλο και το αιγαλεω να κερδανε και οι αλλοι να πανε να ...@#$νουν), ο Παναθηναικος πισω στην τριτη θεση με αγωνα λιγοτερο (ειναι ο αναβληθεν αγωνας με την καλαμαρια)




9η αγωνιστικη τρύλο και παναθηναικος αδικουνται απο την διαιτησια. Ομως το τρυλο κερδιζει, ενω στον Παναθηναικο που ερχεται ισοπαλος (με τον ηρακλη), ο κορακας δεν δινει 2 πεναλτυ και μια αποβολη (παραγκα ματζαβελακη).

Ξεφευγει και αλλο το τρυλο στην βαθμολογια και φυσικα κανεις δεν ασχολειται με βαλιτσοφορους.



Την 10η αγωνιστικη αλλάζει το τροπαριο..Μετα το γνωστο πεναλτυ και αποβολη, περναμε στο αποχωρηση και οχι πεναλτυ. Ο Σημαντηρης σαν τερματοφυλακας (σαν τον Μανιατη δλδ) αποκρουει την μπαλα στην γραμμη, ο κορακας απο τον κοντρα ηλιο τυφλωνεται και δεν δινει το πεναλτυ. Ο Παοκ αποχωρει φυσικα απο τον αγωνα και μηδενιζεται. Ο Παναθηναικος κερδιζει 2-1 τον Πιερικο με το το γκολ του Πιερικου να ειναι ΟΦΣΑΙΤ (παραγκα ματζαβελακη).



11η αγωνιστικη και το τρυλο φερνει 1-1 με τον Απολλωνα ενω ο Παναθηναικος κερδιζει 2-1 το Αιγαλεω.


11η βαθμολογια και 1 βαθμο μπροστα το τρυλο. (παραγκα ματζαβελακη)



12η και το τρυλο φερνει 0-0 με τον αρη που επαιζε με 10 παιχτες λογω τραυματισμου, ενω ο Παναθηναικος φερνει 1-1 με την δοξα με κακη διαιτησια και για τις 2 ομαδες.



13η ο Παναθηναικος και ο Παοκ παιζουν με 10 παιχτες λογω αποβολης, ενω το τρύλο ισοπαλο με ηρακλη (1-1) κερδιζει με πεναλτυ που ήταν φρικικ (φραγμα εντος περιοχης).
(5ο πεναλτυ υπερ τρυλου σε 13 αγωνες = παραγκα ματζαβελακη)


13η και το τρυλο συγκατοικει με τον παναθηναικο , ενω αεκ και παοκ ακολουθουν μακρυα.



14η και το τρυλο χανει απο τον πιερικο 3-2, ο πιερικος θα χασει και πεναλτυ και θα μπορουσε να αυξησει τα γκολ απο 3 σε 4. Ο Παναθηναίκός υποπιπτει και αυτος σε πεναλτυ με την Νικη, αλλα την γλυτώνει.


15η και φιναλε α γυρου με το αιωνιο ντερμπυ να ληγει ισοπαλο 1-1 με ακυρωμενο γκολ του Παπουτσακη αμεσως μετα την ισοφαριση του τρυλου στο 76.

ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ Η ΒΑΛΙΣΤΑ ΤΟΥ ΜΑΤΖΕΒΑΛΑΚΗ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ 5 ΠΕΝΑΛΤΥ ΣΤΟ ΤΡΥΛΟ ΣΕ 15 ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ 2 ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ, ΕΝΩ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΠΕΣΕΙ ΣΕ 1 ΠΕΝΑΛΤΥ.

Ο δεύτερος γύρος ξεκινάει τον γενάρη.




16η αγωνιστική ο Παναθηναίκός κερδίζει 1-0 τον Άρη ενώ το τρύλο ισόπαλο με την Δόξα (1-1).




17η αγωνιστική το τρύλο παίζει εξ αναβολής με το αεκ , ενώ ο Παναθηναϊκός κερδιζει 1-0 τον εθνικό με πέναλτυ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ (παράγκα Ματζαβελάκη)..






18η αγωνιστική το τρυλο με γκολ οφσαιτ, με πέναλτυ (6ο σε 18 αγωνες) και χαρισμενη αποβολή σε αγκωνιά κερδίζει τον Παναγιάλειο 2-0 (παράγκα Ματζαβελάκη),  ενω ο Παναθηναϊκός  κερδίζει (εξ αναβολής) το αεκ 0-1.



Την 19η ακυρώνεται κανονικό γκολ του Παναθηναϊκού (παράγκα Ματζαβελάκη) στην δύσκολη νίκη επι του Απόλλωνα (2-1), ενώ το τρύλο κερδίζει τον τρύλο Χαλκίδας 0-2



Την 20η το τρύλο κερδίζει τον Εθνικό 1-0 ενώ ο Παναθηναϊκός  δύσκολα τον Πανιώνιο με 2-1 με όλες τις αποφάσεις εναντίον του Παναθηναϊκού (παράγκα Ματζαβελάκη)



Την 21η το τρύλο χάνει απο τον Πανιώνιο 2-1 ενώ τον απειλούσε με συντριβή, ενώ ο Παναθηναϊκός  δύσκολα τον γαύρο Χαλκίδας με 2-1 με πέναλτυ που ΔΕΝ δίνεται στο τριφύλλι (παράγκα Ματζαβελάκη)




Στον εξ αναβολής αγώνα (22η) με την Καλαμαριά, ο Παναθηναϊκός κερδίζει 2-1 με την Καλαμαριά να μειώνει με (νέο) ανύπαρκτο πέναλτυ, ενώ το τρύλο με φάουλ που εκτελείται πριν στηθεί το τείχος, κερδίζει άνετα τη Νίκη 1-4.



 την 23η τρυλο-αιγαλεω 1-0 με το τρύλο να πετυχαίνει το μοναδικό γκολ απο ελεγχόμενη θέση-οφσαιτ?? ενώ ο τερματοφύλακας του αιγάλεω Φακής γεμίζει αίματα απο φιλοφρονήσεις και ήθος των κόκκινων αντιπαλων του. Παναθηναϊκός-παναιγιάλειος, με τον παναθηναϊκό να μην παίρνει 2 πέναλτυ, να του ακυρώνει κανονικό γκολ, να τον κόβει 3 φορές με ανύπαρκτο οφσαιτ (παράγκα Ματζαβελάκη).




Την 24η το τρύλο κερδίζει 4-0 τον Απόλλωνα (και οι 2 ομάδες παίζουν με 9 παίχτες) με ένα πέναλτυ γιατί είχε καιρό να πάρει (7ο σε 23 αγώνες) , ενώ ο Παναθηναϊκός  περνάει από τον Ηρακλή με 0-3.

Η βαθμολογία την 24η αγωνιστική




25η και το τρύλο ισόπαλο 0-0  με τον Παοκ (με ακυρωμένο γκολ ως οφσαιτ του μπαοκ = παραγκα Ματζαβελακη) και το τρύλο να ζητα πέναλτυ (σε χέρι παίχτη του παοκ) και τον Παναθηναικο να κερδίζει ανετα με 5-0 τον Πιερικο που έπαιζε με 10, λογω τραυματισμου



26η ο Παναθηναϊκός κερδίζει το αιγάλεω 5-1, ενώ το τρύλο κερδίζει την καλαμαριά 0-1



27η Παναθηναικός- Δόξα 2-0 και τρύλο-αρης 2-0



28η Παναθηναίκός-Παοκ 4-0 και τρύλο-ηρακλής 8-2 (με το 8ο πέναλτυ στη σεζον) και φρικικ σε ανατροπη στην περιοχή του τρύλου.


29η Νίκη-Παναθηναϊκός 1-1 και τρύλο-πιερικός 5-0 με μία κόκκινη δώρο στο 63, όταν στο σκορ ήταν 1-0.


30η και νέος θρίαμβος μέσα στην τρούμπα με τον διαιτητή να χαρίζεται (δις) στον Σιδέρη  και αργότερα στους Στεφανάκο και Πανάκη.




Ακόμα και σε αυτή την νίκη Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΠΑΕΙ ΚΟΚΚΑΛΑ..Διαβαστε τι γραφει το ΦΩΣ στο πρωτοσελιδο και διαβαστε το ρεπορταζ απο την ΗΧΩ.


1) ΜΕ ΓΚΟΛ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΗΚΕ!!!!
2) Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΕΚΥΡΩΣΕ
3) Ο ΕΠΟΠΤΗΣ ΠΙΕΣΘΕΙΣ ΥΠΟ ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΠΑΙΧΤΩΝ ΕΤΡΕΞΕ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ!!

Η αληθεια φυσικα βρισκεται στο βιντεο του αγωνα. Οντως η μπαλα μετα την κεφαλια χτυπαει στο οριζοντιο δοκαρι και προσγειωνεται στο εδαφος.. ΑΛΛΑ ΠΟΥ? ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ, Η ΕΞΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗ? Την λυση δινει το σώμα του τερματοφυλακα του γαυρου, στο οποιο ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥ (και ειδικα το γονατο που ειναι λυγισμενο προς τα διχτυα) ΕΦΑΠΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΤΕΡΜΑΤΟΣ (3ο καρε). ΑΡΑ Η ΜΠΑΛΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΔΕΞΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΣ ΕΣΤΙΑΣ. 

Εξαλλου απο την στιγμη ΠΟΥ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΑΝ Η ΜΠΑΛΑ ΕΣΚΑΓΕ ΣΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ Η ΕΞΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗ, ΤΟΤΕ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ...ΘΑ ΕΒΡΙΣΚΕ ΣΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥ!!!!


ΣΥΝΟΛΙΚΑ την σεζον 1963-64.

ΤΟ ΤΡΥΛΟ ΚΕΡΔΙΣΕ 8 ΠΕΝΑΛΤΥ ΕΝΩ ΥΠΕΠΕΣΕ ΣΕ 1
Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΚΕΡΔΙΣΕ 3 ΠΕΝΑΛΤΥ ΚΑΙ ΥΠΕΠΕΣΕ ΣΕ 3 (παραγκα ματζαβελακη)

ΤΟ ΤΡΥΛΟ ΚΕΡΔΙΣΕ 8 ΑΠΟΒΟΛΕΣ ΕΝΩ ΥΠΕΠΕΣΕ ΣΕ 2
Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΚΕΡΔΙΣΕ 3 ΑΠΟΒΟΛΕΣ ΚΑΙ ΥΠΕΠΕΣΕ ΣΕ 3 (παραγκα ματζαβελακη)

ΥΓ..Εκείνη την χρονιά (οπως και καθε αλλη εκεινα τα χρονια) διεξήχθη το ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΣΧΑ (6-11 ΜΑΙΟΥ 1964), ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ ΤΟ ΤΡΥΛΟ με ΚΛΗΡΩΣΗ (παράγκα ΜΑΤΖΑΒΕΛΑΚΗ) αφου οι 3 αγώνες μεταξύ ΑΕΚ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ και τρούμπας ΕΛΗΞΑΝ ΙΣΟΠΑΛΟΙ..

Λεπτομέρεια. Η ΑΕΚ ΘΑ ΚΕΡΔΙΖΕ ΤΟ ΤΡΥΛΟ ΜΕ 3-2 ΑΛΛΑ ΕΝΩ ΤΟ ΓΚΟΛ ΜΕΤΡΗΣΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ, Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΙΣΩ (ΠΑΡΑΓΚΑ ΜΑΤΖΑΒΕΛΑΚΗ).

ΕΤΣΙ ΙΣΟΒΑΘΜΙΣΑΝ ΟΙ 3 ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ ΕΥΝΟΗΘΗΚΕ ΤΟ ΤΡΥΛΟ..Αλλα αυτο δεν εγινε θεμα, οπως το κυπελλο με το νομισμα.

«Το Κύπελλον Πάσχα απενεμήθη διά κλήρου εις τον οσφπ»


υγ 2..με την φοβερη εκεινη την εποχη ΡΑΠΙΝΤ ο παναθηναικος ερχεται ισοπαλος 1-1

ΥΓ3...ΕΦΙΑΛΤΗΣ..



Σχόλια

  1. Συγχαρητηρια για την αναρτηση!Αλλα μην ξεχνας οτι εχουμε να κανουμε με πιθηκους οποτε κατι θα βρουν να πουν για ολα αυτα τα ντοκουμεντα που ανεβασες.Ξερω εγω....ισως οτι εκεινη την χρονια ηταν αναδρομος ο Ερμης....Γλεντησε τους κι αλλο παντως....Ετσι.... με ντοκουμεντα....!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βρε πανηλίθιε, τα λεφτα που αναφέρει το δημοσιευμα πηγαιναν σε αντιπαλους παικτες και διαιτητες, για να ανοιγουν τα ποδια. Χρειαζοταν να ειναι γενικος αρχηγος για να τα δινει ο Μαντζεβελακης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για να το λες εσυ, προφανως θα γνωριζεις πως γινονται οι δωροδοκιες. Και οπως φαινεται ξερεις πολυ καλα. Μαλλον η ομαδα σου, σου εχει δειξει τον τροπο, ετσι δεν ειναι?

    Το δημοσιευμα καταρριπτει οτι ο Ματζαβελακης ηταν αυτος που πηγαινε με βαλιτσες αφου εκεινη την σεζον ηταν αρχηγος σε αλλο τμημα του συλλογου, οποτε θα ηταν αδυνατον να βρισκεται σε 2 μερη ταυτοχρονα.

    Δεύτερον το δημοσιευματα τονιζει οτι ο Παναθηναϊκός αδικήθηκε σε πολλούς αγώνες και το αήττητο κατακτήθηκε με μαγκιά και οχι με πακιστανικα κινητα.

    Τριτον πες στον διπλανο ΣΟΥ, που ισως να ξερει αριθμητικη, ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΟΣΣΙΑΙΟ ΠΟΣΟ ΟΙ 620.000 δρχ και αν φτανουν ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΡΟΔΟΚΗΣΕΙΣ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, όταν ενας μετριος παιχτης έκανε μονο 400.000δρχ, ενω η Ροδος ζηταγε 1 μυριο για παιχτη της.

    Μονοι σας αυτοαναιρείστε, (αλλα ειναι και δυσκολη λεξη που να σου την εξηγω τωρα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν δωροδοκείς ένα ολόκληρο πρωτάθλημα ρε άσχετε. 1-2 παίκτες πιανεις από την αντίπαλη ομάδα και το διαιτητή. Δεν είναι ανάγκη να πας την ημέρα του αγώνα να τα κάνεις, μπορείς να τα κάνεις πολλές μέρες νωρίτερα. Πόσο προπαγανδιστής είσαι ρε. Μαζί με τον Μπογδάνο σε έχει στο pay-roll o Aλαφούζος ή είσαι σε άλλη λίστα;

      Διαγραφή
  4. Όταν τελειώνει ο Μπογδάνος, βγαίνω εγώ στον ΣΚΑΙ..Επιτέλους κατάλαβες την αλήθεια..Πόσο έξυπνος είσαι.

    Επισης ευχαριστώ για την πληροφορία οτι χρειάζεται να πιάσεις 1-2 παίχτες από την αντίπαλη ομάδα. Θα μας πεις και ποιούς? Αν πιάσω το δεξί χαφ πως θα στήσω το παιχνίδι δλδ? Τι ακριβώς θα κάνει? Θα βάλει 3 αυτογκολ, η θα κάνει πέναλτυ και θα φάει κόκκινη όπως έκανε ο Τοροσίδης με εσας την τελευταία χρονιά που έπαιξε στην ξάνθη ? Άλλους οπαδούς που να μαρτυράνε μόνοι τους, δεν έχω γνωρίσει.

    Προφανώς δωροδοκούσε ο Ματζαβελάκης, γιαυτό στο πρωτάθλημα αυτό δεν έδωσαν του Παναθηναικού 8 προφανή πέναλτυ, του ακύρωσαν 2 κανονικά τέρματα που πέτυχε, ενώ δέχτηκε 3 γκολ από θέση οφσαιτ και 1 από ανύπαρκτο πέναλτυ.

    Αντίθετα εσυ από τα 8 πέναλτυ που κέρδισες, το έναν ήταν φρι-κικ (έμμεσο λάκτισμα), ενώ άλλα 2 ήταν «αυστηρά», ενώ πέτυχες και 2 γκολ από θέση οφσαιτ.

    Βέβαια όλα αυτά προυποθέτουν οτι μπορείς να διαβάσεις τα γράμματα που συνοδεύουν τα αποκόμματα που παραθέτω και όχι να χαζεύεις τις φωτογραφίες, ενω επιπρόσθετα πρέπει να ξέρεις και πρόσθεση.(αν είναι πάνω από το 10, κατανοώ την δυσκολία σου)

    Και μιλάμε για την γνωστή ΕΠΟ του Αθ. Μέρμηγκα εκείνα τα χρόνια. (ΕΠΟ = Εταιρεία Προστασίας Ολυμπιλαγού).

    Και κάτι τελευταίο..Εκείνα τα χρόνια η Ηχω ήταν ουδέτερη. Και έχω παραθέσει πηγές απο 3 διαφορετικές εφημερίδες..Αλλά΄εσύ εκεί..Αφού το είπε ο γαβαθιώτης και οι reds είναι αλήθεια.

    Να διαβάζεις δεν ξέρεις? Να κρίνεις? Να σκέφτεσαι?

    υγ..τεταρτη βραδυ στις 8, μετά τον Μπογδάνο, θα με δεις στον Σκαι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Και κάτι τελευταίο..Εκείνα τα χρόνια η Ηχω ήταν ουδέτερη."
      Τι μας λες; Τι μας λες; Ξερω και εγω καποια καινουρια ανεκδοτα με τον Τοτο...λαθος, με τον Ντοντο ηθελα πω. Να τα πω να γελασουμε; Ισα ρε πρασινοπροβατο με μονο 3 πεναλτι που πηρε η Σ-Παναθα!!!

      Διαγραφή
  5. Γλεντα τους πρασινοτομαρε,ξερουν την πραγματικοτητα αλλα εχουν κομπλεξ που ξεκιναει απο το 1930 με την 8αρα,φαντασου τι εχουν μαζεψει μεσα τους τοσα χρονια,να προσπαθεις(οπως ειχε δηλωσει και ενας εκ των ιδρυτων τους) να φτασεις το μεγαλειο του αντιπαλου σου και να μην μπορεις με τιποτα,8αρες,αητητα πρωταθληματα,τελικος και ημιτελικους στην ευρωπη...Οπως και να το κανεις το κομπλεξ με τα χρονια συσωρευεται και μεγαλωνει.Εγω πιστευω οτι την προπαγανδα την κανουν για να πεισουν τα δικα τους τα προβατα-πελατες...Παντως γουσταρω που τους βγαζεις στοιχεια και αυτοι επιμενουν με λογια του αερα,το εγραψε ο γαβατετοιος που του το ειπε ο μπαρμπαλλος που το ακουσε απο τον τσομπανοτσουκαλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και μονο που μπαινουν εδω τα γαυρακια για να βρισουν κ να κανουν πως μας τη λενε φενεται ποσο πολυ τους ποναει το blog.Πρασινοτομαρε συνεχισε να τους ξεβρακωνεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου