Και το γαϊτανάκι συνεχίζεται...

Ούτε με «παπουτσέλειο» μπορείτε

Μόνο με τον γνωστό τρόπο. Με πέναλτυ και αποβολή. Φυσικά με «τρυλικό πέναλτυ» ΕΚΤΟΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ. Ούτε αυτό σας έφτανε. Ξύλο, κλωτσιές και αγκωνιές, ούτε 1 κάρτα.


Εικονίδιο
Φυσικά αμέσως μετά ο Οικονόμου ΑΦΗΝΕΙ τον ιρανό ΝΑ ΣΟΥΤΑΡΕΙ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΣ. Ο διαιτητής όμως ΓΥΡΙΖΕΙ την φάση πίσω, αφού το σφύριγμα ακούγεται μετά το....άουτ του ιρανού.

Στο πέναλτυ ΔΕΝ υπάρχει πλεονέκτημα, ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΦΑΣΗ ΠΙΣΩ. Υπάρχει το συνεχόμενο τράβηγμα ΕΞΩ από την περιοχή και στιγμιαία ΜΕΣΑ. Στην συνέχεια ο ιρανός ΠΕΦΤΕΙ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΣ. Τότε σφυράει ο διαιτητης. Δλδ ΕΧΟΝΤΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ 2 ΦΟΡΕΣ.


Εδώ λοιπόν φαίνεται οτι Ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΕΧΕΙ ΑΦΗΣΕΙ τον ιρανό να σουτάρει, εκείνος το κάνει, ΑΡΑ ΔΕΝ ΤΟΥ ΣΤΕΡΕΙ ΠΡΟΦΑΝΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΓΚΟΛ. Για ποιο λόγο η κόκκινη? ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ να σουταρει και να μπει γκολ. ΤΟΤΕ? Θα γύριζε την φάση πίσω ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΠΕΝΑΛΤΥ? Άρα το σφύριγμα είναι ΛΑΘΟΣ.


Φυσικά η φάση ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΟΦΣΑΙΤ. Οριακό η όχι δεν μας απασχολεί. Οι γαύροι κλαίγατε 1 βδομάδα πριν για μισό ΠΑΠΟΥΤΣΙ της αεκ (με τον ατρόμητο). ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ? Ε και τώρα μισό παπούτσι μπροστά είναι ο ιρανός. ΟΦΣΑΙΤ ΕΚΕΙΝΟ, ΟΦΣΑΙΤ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΕΣΑΣ. ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ? Προεξέχει το άσπρο παπούτσι? ΝΑΙ. ΛΕΕΙ Ο ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΜΕΡΟΣ (μελος) του ΣΩΜΑΤΟΣ πλην χεριών, ΠΡΟΕΞΕΧΕΙ, είναι ΟΦΣΑΙΤ? Και την άλλη φορά βάλτε ΠΙΟ ΧΟΝΤΡΗ ΓΡΑΜΜΗ να μην φαίνεται καθόλου το πόδι η το παπούτσι..



Ίδιο φάση βέβαια με αυτό πριν 2 χρόνια. Ακριβώς ίδιο.


Εσυ που περιγράφεις, γιατί λες οτι «ο διαιτητής θεωρεί οτι ειναι «ΕΝΤΟΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ?» Βλέπεις τον Ινσουα να είναι έξω από την περιοχή? Δεν ντρεπεστε? Αλήτες. Μπορεί να πέσει ο ΙΝΣΟΥΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ την στιγμή του μαρκαρίσματος? ΜΠΟΡΕΙ? ΟΧΙ. Μπορεί να πέσει ο ιρανός ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ την στιγμή του μαρκαρίσματος? ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑΙ. Αλλά εκείνο είναι πέναλτυ ενώ αυτό όχι.



Για αυτό δεν είπες τπτ? Δεν το είδες? Αλήτη.


Αυτό? 2 παίχτες οφσαιτ, όπου και να πάει η μπάλα, οφσαιτ είναι.


Βγάλατε και ανακοίνωση ρε γελοίοι? Ο μποτία κλαίει ακόμα η σταμάτησε?

Θα εξισώσετε οι «αντικειμενικοί» ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ 2 ΦΑΣΕΙΣ? ΣΟΒΑΡΑ?





Σχόλια

  1. Αδερφέ αυτό το ειδες; Δεν ντρέπονται λιγο;
    http://www.sdna.gr/podosfairo/ellada/article/441337/i-klopi-toy-aiona-thyma-o-iraklis-kerdismenos-o-olympiakos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εννοώ αυτόν τον τύπο που λέει ότι το βρήκε και σε γριομπλογκ. Γιατί οι γαύροι είναι ξεδιαντρωποι ούτως ή άλλως.

      Διαγραφή
    2. οχι, δεν ντρεπονται. Το μπλογκ του ηρακλη εχει γραφτει το 2014, κλεβοντας φυσικα ολο το υλικο απο το εδω μπλογκ που γραφτηκε το...2011. Εξαλλου κανενας αλλος δεν βαζει..κοκκινα πλαισια στις φωτογραφιες. Φυσικα επειδη κανεις τους δεν εχει ασχοληθει με την υποθεση μεχρι τελους, και τα 2 αρθρα ειναι λειψα ως προς το συμπερασμα. Ετσι γινεται οταν αντιγραφεις απο αυτον που αντιγραφει.

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου