Είναι φίνα τα κορίτσια και η κούπα θα κριθεί το Σάββατο.

No politica (το καλσόν μην σκίσετε)

Με τον μαντούβαλο πρόεδρο στο βόλλευ και παλιότερα καραχάλιο στον ερασιτέχνη, λούβαρη δεξί χέρι του πράκτορα και χρυσικόπουλο (δεξί χερι της «βασούλας» στο Υπεχωδε επι καραισκάκη) γενικό διευθυντή, τον αφάνα με μπλουζάκι εναντίον της κυβέρνησης (της οποιας κυβερνησης) το NO POLITICA αποκτά άλλη αξία. Ο λούβαρης έγινε καλά? Η πονάει ακόμα?



Η αληθεια ειναι οτι ουτε με τα ελληνικα, ουτε με τα αμερικανικα τα πατε καλα στην κατανοηση των εννοιων. 10 χρονια και δεν εχετε μαθει τι ειναι το «no-call», θα σας παρει μισο αιωνα να μαθετε και τι σημαινει «no politica». 


Λούβαρης χρυσικοπουλος, καραχαλιος μαντουβαλος, ολοι με θεσεις κομβικες στον συλλογο, αλλα εκει δεν υπαρχει  No Politica. Λογικό, όταν ήταν δυνατό το πασοκ επαιζε λουβαρης χρυσικοπουλος, τωρα ειναι η νδ, παιζει καραχαλιος και μαντουβαλος.


Νο politica οπαδικα, αλλα με κομματικες θεσεις ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ και με πολιτικους επι 30 χρονια σε διοικητικα ποστα. Απο λουβαρη χρυσικοπουλο μεχρι καραχαλιο. Αλλα αυτοι δεν μετρανε για nο-politica, ετσι δεν ειναι? Δεν σας ενοχλουν οι πασοκοι και οι δεξιοι στην διοικηση του συλλογου? Απο την εποχη του μπαρμπη με τον ασλανιδη μεχρι και σημερα solo no politica. Γελανε και τα τσιμεντα

Image result for no politica ολυμπιακος

Για να δουμε ποσες κωλοτουμπες χωρανε σε μια παραγραφο. Εκτος των απειλων που τις εχετε σε καθημερινη διαταξη οπως φαινεται και εδω αλλα και σε αλλες αναρτησεις.


Κατα πρωτον το να ειστε «nο-politica» και να ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΖΕΤΕ (εστω και απο ντουντουκες) οτι ΕΙΣΤΕ ΗΣΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, ειναι 2 εννοιες αντιθετες, αλλα αυτο προαπαιτει ΜΥΑΛΟ για να το καταλαβεις.


Κατα δευτερον ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΚΡΑΤΟΣ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΙΡΕΣΕΤΕ, ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΕ ΚΙΟΛΑΣ? Δλδ τι ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΕΤΕ ΣΑΝ ΚΡΑΤΟΣ? ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ? ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ? ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΡΑΤΟΣ κατ' αρχην?



Δεν εχετε πολιτικη αποψη δλδ? Δεν σας ενδιαφερουν τα πολιτικα δρωμενα της χωρας? Αν δειτε η καταλαβατε μια εξοφθαλμη αδικια, δεν θα παρετε θεση? Θελετε την πολιτικη εξω απο τον χωρο του ποδοσφαιρου? Θεωρειτε οτι οι πολιτικοι ΔΕΝ πρεπει να ανακατευονται με τις ομαδες?

Το Κοσοβο ειναι Σερβια, ειναι πολιτικη θεση, η οχι? Τι σας ενδιαφερει?

Image result for no politica ολυμπιακος

Image result for no politica ολυμπιακος

Οι απειλες στην κυβερνηση πως ακριβως δενουν με την α-πολιτικ σταση? ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΣΑΣ? Γιατι πολιτικα επιχειρηματα, απο α-πολιτικ οπαδους?  



Αν δεν εχουμε απειλες, εχουμε «προτροπες-συμβουλες». Οι προτροπες στην κυβερνηση που κολλανε? Αφου δεν ασχολειστε, ετσι δεν λετε?



Αυτος εδω αριστερος ειναι? O Γραμματεας στρατηγικου σχεδιασμου στην νδ? Ηταν αντιπροεδρος του ερασιτεχνη? Ειχε σχεση με την πολιτικη? Διαμαρτυρηθηκατε που ανελαβε ποστο? Μηπως ειναι φοτοσοπια?

Image result for καραχαλιος ολυμπιακος

Αυτός πως ξέφυγε?



Αυτοι που ηταν αριστεροι και ο ενας εγινε γενικος διευθυντης (αλλα βοηθησε σαν δεξι χερι του ΥΠΕΧΩΔΕ για το χαρισμενο γηπεδο) και ο αλλος αντιπροεδρος, δεν σας ενοιαξε? Αφου εγινε η δουλεια, δεν βγαζουμε κιχ, ετσι δεν ειναι? Για τον Λουβαρη αντιπροεδρο δεν χρειαζεται καν να γραψουμε κατι. Εσεις θα επρεπε να γραψετε, αλλα ειπαμε..Θεραπευτηκε? Νο-politica πανω απ ολα. Οι χαρες πρεπει να εξαργυρονται (βλεπε μπαλοκας-τσιρονης-μποροθρυλος-γκαγκατσης- δεκαδες αλλοι).


Φωτογραφιες ποιοι βγαζουν με πολιτικους? Οι nο-politica? Προφανως και θα ερθει ο καθε πολιτικος στο γηπεδο. Αλλο αυτο, αλλο να βγαζεις φωτογραφιες μαζι του αντι να τον αγνοεις.


Image result for σαμαρας ολυμπιακος καραισκακη




Related image

Με τετοιες φωτογραφιες δλδ, με ανθρωπους που ηταν και ειναι μπλεγμενοι σε οτι απατεωνια και σκανδαλο εχει ξεσπασει στην ελληνικη πολιτικη σκηνη, δεν εχετε προβλημα? Ολα καλα? Oλη η ιστορια της παραγκας σε 2 φωτογραφιες.



Τελευταια φωτο που μονο που βλεπεις ποση γλιτσα περιεχει μεσα της θες να ξερασεις. Ιδιο σιχαμενο γλοιωδες βλεμμα απο την εποχη του ασλανιδη μεχρι σημερα.  Νο-politica με ολες τις κυβερνησεις. Απο χουντα μεχρι πασοκ και νδ. Καμμια φωτο με Ομπαμα και Μπους εχετε απο καμμια επισκεψη? 

Related image

Image result for μπαρμπης αλανιδης

Related image

Σχόλια