Η αλήθεια για το πρωτάθλημα 1967-68

1967-68

Ενα πρωταθλημα που οι γαυροι θεωρουν οτι τους το εκλεψαν. Δλδ αν το επαιρναν θα ειχαν 4 επι χουντας (1967,1968,1973,1974). Και 4 θα ειχαν ολοι οι αλλοι (3 ο Παναθηναικος και 1 η αεκ).
Αν λοιπόν ο Παναθηναικος ήταν η ευνοημένη ομάδα όπως λένε τότε θα έπερεπε να έχει 7 σερί πρωταθλήματα, όπως αυτοί έιχαν με τον πράκτορα και τον χοντρό τώρα. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΥΝΕΒΗ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟ..ΑΝΤΙΘΕΤΑ ο Παναθηναικος αδικήθηκε κατάφωρα στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα.

Στην γνωστη σελιδα προπαγανδας παραθετουν 2 αποκομματα απο την εφημεριδα «ΟΜΑΔΑ», στο πρώτο εκ των οποιων ο Φραγκισκος Σουρπης παραδεχεται οτι αδικηθηκαν ο Παναθηναϊκός και ο οσφπ (όχι μόνο ο οσφπ οπως ισχυριζονται αυτοι), ενω στο αλλο διαμαρτυρονται για 4-5 αγωνες, ενας εκ των οποιων ειναι αυτος των Σερρων (δικαιολογημενα παραπονα), υποστηριζοντας παραλληλα οτι εχασαν αδικα απο τον Παναθηναϊκό (1-0) με γκολ που σημειωθηκε εκπροθεσμα κατα 3 λεπτα στο 1ο ημιχρονο (ψέματα φυσικά καθώς το γκολ σημειώθηκε στο 46ο λεπτό).




Ως συνηθως η αληθεια ειναι διαφορετικη απο αυτη που παραθετουν, και θα την δουμε αναλυτικά στην συνέχεια.

Την σεζον 67-68 ο Παναθηναικος εχασε τον προηγουμενο προπονητη (Μπομπεκ) όλως τυχαιως, οπως και την διοικηση του (Ματζαβελακης κλπ κλπ). Επι χουντας το πρωταθλημα απεκτησε 34 αγωνιστικες και οχι 30 που ειχε μεχρι τοτε. Για ευνοητους λογους. Και για να κρατανε ολους χαρουμενους πηραν οι 3 αθηναικες ομαδας πρωταθληματα
ενω Αρης και Παοκ σηκωσαν 3 κυπελλα συνολικα (με τον Παοκ να εχει συμμετοχη σε 5 τελικους)

Ας παμε στην σεζον 1967-68. Θα δουμε τους αγωνες του Παναθηναικου και αν ηταν οντως η ευνοημενη ομαδα της χουντας (οπως λενε οι γαυροι) τοτε δεν θα ειχε αδικηθει σχεδον πουθενα.

3η αγωνιστικη Παναθηναικος και Αεκ ισοπαλοι 1-1 με τον Παναθηναικο να ειναι καλυτερος. Καμμια βοηθεια ομως δεν του εδωσε τη νικη καθώς στο 66 αποβάλλονται Ιορδάνου και Καλιτζίδης σε μια φάση που ο πρώτος χτύπησε τον δεύτερο και εκείνος ανταπέδωσε.



Στην βαθμολογία το τρύλο πρώτο, αλλά δεν μιλάνε φυσικά , ενώ ο Μπούκοβι είναι μια χαρά στην θέση  του.

5η αγωνιστικη και ο γαυρος χανει 1-0 απο το τριφυλλι, ΦΥΣΙΚΑ υποβαλλοντας ενσταση για κακη διαιτησια. Δλδ επειδη ΔΕΝ απεβαλε τον Σιδερη που χτυπησε εν ψυχρω τον Οικονομοπουλο και επειδη ΔΕΝ εδωσε πεντακαθαρο πεναλτυ στην ανατροπη του Παπουτσακη απο το δρεπανι εν ονοματι Πολυχρονιου, αλλα απλο φαουλ.Φυσικά το γκολ μπηκε στο 46 και οχι στο 48 οπως λενε οι «μαχητές της αλήθειας».
(1 πέναλτυ και 1 αποβολή που δεν δίνεται υπερ του τριφυλιού)

6η αγωνιστικη και Ηρακλης -Παναθηναικος 0-0 με τον διαιτητη (Λυμπερης) να ακυρωνει γκολ του Ηρακλη ΠΡΟΤΟΥ επιτευχθει, αφου ειχε σφυριξει επιθετικο φαουλ νωριτερα. Αλλα ως δια μαγειας ΔΕΝ μετρησε κανονικο γκολ του Παναθηναικου οταν η μπαλα περασε την γραμμη σε σουτ του Δομαζου.



(μέχρι στιγμής 1 πέναλτυ και 1 αποβολή και 1 ακυρωμένο γκολ δεν δίνονται υπερ του τριφυλιού σε 5 αγώνες)

Ο γαυρος αφου θα χασει τον Παναθηναικο, θα χασει ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ και απο τον Βυζαντα με 3-1 (7η αγωνιστικη), αγωνιστικη στην οποια ο Παναθηναικος θα κερδισει το Αιγαλεω 2-0 με τον διαιτητη (Δουμουσιαρης) να μην δινει 2 ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ πεναλτυ υπερ του τριφυλιου.




(Μεχρι στιγμης ο Παναθηναικος εχει δει να του ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ 3 ΠΕΝΑΛΤΥ, ΜΙΑ ΑΠΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΜΕΤΡΑΝΕ ΕΝΑ ΓΚΟΛ ΥΠΕΡ).

Την 8η αγωνιστικη στην Βεροια ο Παναθηναικος θα ερθει ισοπαλος (0-0) με τον διαιτητη (Τζουβαρας) να αρνειται ΝΕΟ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ ΠΕΝΑΛΤΥ. Την ιδια στιγμη στην Τουμπα ο γαυρος γλυτωνει την αποβολη αλλων 2 παιχτων του και αποβαλεται μονο ο Γιουτσος. ΑΦΟΥ ΕΧΑΣΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙ, ΤΙ ΚΑΝΕΙ? Ε-Ε- ΕΝΣΤΑΣΗ!!!Την 9η ο γαυρος τρωει και 4 απο την αεκ και καπου εκει τελειωνει το παραμυθι του Μπουκοβι. Την 10η δεν κερδιζουν ουτε τον γαυρο βολου, ενω ζητανε πεναλτυ με τον διαιτητη να λεει οτι ο Σιδερης βουτηξε μονος του.


(Μεχρι στιγμης ο Παναθηναικος εχει δει να του ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ 4 ΠΕΝΑΛΤΥ, ΜΙΑ ΑΠΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΜΕΤΡΑΝΕ ΕΝΑ ΓΚΟΛ ΥΠΕΡ. Μάλιστα το 1 πέναλτυ δεν δόθηκε σε ισόπαλο (0-0) αποτέλεσμα, όπως και το ακυρωμένο γκολ (0-0).


Το δε τρυλο ξαναχανει ΚΑΘΑΡΑ με 4αρα απο την αεκ και τον μπαογκ.




Την ιδια στιγμη (10η) στη Νεα Σμυρνη ο Παναθηναικος σφαγιαζεται με τον Πανιωνιο (διαιτητης ο Κρεουζης). Αδικη αποβολη του Δομαζου και ΝΕΟ ΠΕΝΑΛΤΥ επι του Πιτυχουτη γινεται γαργαρα.



(Μεχρι στιγμης ο Παναθηναικος εχει δει να του ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ 5 ΠΕΝΑΛΤΥ, ΜΙΑ ΑΠΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΜΕΤΡΑΝΕ ΕΝΑ ΓΚΟΛ ΥΠΕΡ ενω τρωει και μια αδικη αποβολή. Μάλιστα το 2 πέναλτυ δεν δόθηκαν σε ισοπαλίες (0-0) και (1-1), όπως και το ακυρωμένο γκολ (0-0).

Την 11η ο Παναθηναικος με τον Βυζαντα (5-1) θα εχει μια περιεργη φαση αλλα δεν θα παιξει ρολο στην εξελιξη του αγωνα. ΦΥΣΙΚΑ ΑΝ ΗΤΑΝ Η ΕΥΝΟΗΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ, ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΥ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΙΚΗ.


Την 12η στου Τουμπα, ο διαιτητης αρνειται απο ενα πεναλτυ σε καθε ομαδα



(Μεχρι στιγμης ο Παναθηναικος εχει δει να του ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ 6 ΠΕΝΑΛΤΥ, ΜΙΑ ΑΠΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΜΕΤΡΑΝΕ ΕΝΑ ΓΚΟΛ ΥΠΕΡ ενω τρωει και μια αδικη αποβολή. Μάλιστα τα 2 πέναλτυ δεν δόθηκαν σε ισοπαλίες (0-0) και (1-1), όπως και το ακυρωμένο γκολ (0-0).

την 14η στην Κατερινη ο Παναθηναικος χανει 1-0 απο τον Πιερικο με τον Βαμβακοπουλο να αρνειται ΝΕΟ ΠΕΝΑΛΤΥ επι του Δομαζου ενω το τρυλο βρίσκεται  ΣΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΤΟΥ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ, ΔΛΔ 5-6ος...

 

(Μεχρι στιγμης ο Παναθηναικος εχει δει να του ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ 7 ΠΕΝΑΛΤΥ, ΜΙΑ ΑΠΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΜΕΤΡΑΝΕ ΕΝΑ ΓΚΟΛ ΥΠΕΡ ενω τρωει και μια αδικη αποβολή. Μάλιστα το 2 πέναλτυ δεν δόθηκαν σε ισοπαλίες (0-0), (1-1), όπως και το ακυρωμένο γκολ (0-0) ενω αλλο ενα πέναλτυ δεν δίνεται υπερ του σε ήττα (1-0).

Την 16η με την Προοδευτικη (0-0) ο Δλιζας θα ΑΡΝΗΘΕΙ 2 ΠΕΝΑΛΤΥ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ
ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΤΡΗΣΕΙ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ ΓΚΟΛ




(Μεχρι στιγμης ο Παναθηναικος εχει δει να του ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ 9 ΠΕΝΑΛΤΥ, ΜΙΑ ΑΠΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΜΕΤΡΑΝΕ ΕΝΑ ΓΚΟΛ ΥΠΕΡ ενω τρωει και μια αδικη αποβολή. Μάλιστα τα 4 πέναλτυ απο αυτα δεν δόθηκαν σε ισοπαλίες (0-0) (0-0) (1-1), όπως και το ακυρωμένο γκολ (0-0) ενω αλλο ενα πέναλτυ δεν δίνεται υπερ του σε ήττα (1-0).

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ!!!! Ολως τυχαιως νεοι διαιτητες αφηνουν το τριφυλλι πισω στην βαθμολογια..Η γνωστη πρασινη παραγκα της χουντας, ετσι δεν ειναι γαυρακια?


ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΣΑΛΟ ΟΤΙ ΟΙ ΕΜΠΕΙΡΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΔΕΝ ΣΦΥΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ
ΩΣ ΔΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ ΕΠΙΛΕΓΕΤΑΙ Ο ΒΑΜΒΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ. ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΠΕΝΑΛΤΥ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ, 2 ΑΠΟΒΟΛΕΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ
ΚΑΙ ΑΚΥΡΩΣΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ, ΣΗΜΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΦΑΟΥΛ!!!
ΤΕΛΙΚΑ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΝΙΚΗΣΕ 2-1!!!




(Μεχρι στιγμης ο Παναθηναικος εχει δει να του ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ 10 ΠΕΝΑΛΤΥ, 2 ΑΠΟΒΟΛΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΜΕΤΡΑΝΕ 2 ΓΚΟΛ ΥΠΕΡ ενω τρωει και μια αδικη αποβολή. Μάλιστα τα 4 πέναλτυ απο αυτα δεν δόθηκαν σε ισοπαλίες (0-0) (0-0) (1-1), όπως και το ακυρωμένο γκολ (0-0) ενω αλλο ενα πέναλτυ δεν δίνεται υπερ του σε ήττα (1-0).

Με αυτα και με αυτα το τριφυλλι αντι για πρωτο βρισκεται 5ο, ενω το τρυλο ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥ «ΣΦΑΞΙΜΟ» που κλαιγονται ειναι σε αποσταση βολης (2π) απο την αεκ.


ΦΥΣΙΚΑ ΟΤΑΝ Ο ΒΑΜΒΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΣΦΥΡΙΞΕ ΤΟΝ ΓΑΥΡΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ (18η)
ως δια μαγειας ΜΕΤΡΗΣΕ ΓΚΟΛ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΕΤΡΗΣΕΙ ΚΑΘΩΣ Ο ΙΔΙΟΣ
ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ «ΩΡΑΙΟΤΑΤΟ» ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟ ΑΚΥΡΩΣΕΙ. ΤΟΥ ΚΑΛΑΙΤΖΙΔΗ ΟΜΩς ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΜΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΙΝ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟ, ΤΟ ΑΚΥΡΩΣΕ!!!


Την 19η με αντιπαλο τον Πανσερραικο το τρυλο και ο διαιτητης ΦΑΜΕΛΗΣ φαινεται να ευνοει τον γαυρο στην ισοπαλη (1-1) αναμετρηση οπως ισχυριζονται οι γηπεδουχοι, ενω το γκολ των Σερρων προερχεται απο φαουλ στον τερματοφυλακα των γαυρων ΠΟΥ ΣΩΣΤΑ διαμαρτυρονται..


Την 20η με την Αεκ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΠΕΝΑΛΤΥ (επι του Πιτυχουτη) ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΑΡΓΑΡΑ αυτη την φορα απο τον Ζλατανο με τον Παναθηναικο να ητταται τελικα με 2-1.



(Μεχρι στιγμης ο Παναθηναικος εχει δει να του ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ 11 ΠΕΝΑΛΤΥ, 2 ΑΠΟΒΟΛΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΜΕΤΡΑΝΕ 2 ΓΚΟΛ ΥΠΕΡ ενω τρωει και μια αδικη αποβολή. Μάλιστα τα 4 πέναλτυ απο αυτα δεν δόθηκαν σε ισοπαλίες (0-0) (0-0) (1-1), όπως και το ακυρωμένο γκολ (0-0) ενω αλλα 2 πέναλτυ δεν δίνονται υπερ του σε ήττες (1-0) (2-1).

Στην βαθμολογια το τρυλο συνεχιζει να κυνηγαει την αεκ (2π πισω)


Την 21η ο γαυρος στη Νεα Σμυρνη φευγει με το 0-0 με τον Πανιωνιο να πετυχαινει γκολ αλλα να ακυρωνεται ως επιθετικο φαουλ. Ο παιχτης που φερεται να εκανε το φαουλ το αρνειται ομως...Ο ΑΣΛΑΝΙΔΗΣ παρακολουθει τον αγωνα οπως ειχε παρακολουθησει και αγωνες του Παναθηναικου, αλλα ΜΕ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ..ΣΕ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΟΣΦΠ, ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝΘΟΥΣΙΩΔΗΣ ΥΠΟΔΟΧΗ ΑΠΟ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΓΑΥΡΟΥ!!! ΜΗΝ ΠΑΘΕΤΕ ΤΠΤ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΤΡΟΥΜΠΑ, ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΕΤΕ.



Την ιδια αγωνιστικη με τον γαυρο Βολου, ο Παναθηναικος θα δει τον διαιτητη Παγιασλη
ΝΑ ΤΟΥ ΑΚΥΡΩΝΕΙ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΜΑΡΑ!!!
Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ επαιζε με 9 στο Β ημιχρονο λογω τραυματισμων 2 παιχτων





(Μεχρι στιγμης ο Παναθηναικος εχει δει να του ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ 11 ΠΕΝΑΛΤΥ, 2 ΑΠΟΒΟΛΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΜΕΤΡΑΝΕ 3 ΓΚΟΛ ΥΠΕΡ ενω τρωει και 2 αδικες αποβολές (Δομαζος-Καμαρας). Μάλιστα τα 4 πέναλτυ απο αυτα δεν δόθηκαν σε ισοπαλίες (0-0) (0-0) (1-1), όπως και το ακυρωμένο γκολ (0-0) ενω αλλα 2 πέναλτυ δεν δίνονται υπερ του σε ήττες (1-0) (2-1).

22η αγωνιστικη και γελαει ο κοσμος. Αντιπαλος ο γαυρος ο οποιος κερδιζει 1-0
ΓΛΥΤΩΝΟΝΤΑΣ ΔΙΑΣΥΡΜΟ!!! 

Ο ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΑΠΟΚΡΟΥΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΓΑΥΡΟΥ, ΔΥΟ ΜΑΡΚΑΡΙΣΜΑΤΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΛΟΥΚΑΝΙΔΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΓΑΥΡΟΥ ΓΑΡΓΑΡΑ ΞΑΝΑ, ΕΝΩ ΚΡΑΤΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΟΥ ΕΠΙ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ! ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο ΜΑΝΤΑΣ. 







Ο ΣΙΔΕΡΗΣ χτυπησε εν ψυχρω τον ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ αλλα φυσικα περασε στα ψιλα. Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ υποστηριζει οτι το γκολ νικης του γαυρου ηταν οφσαιτ..Πολυ πιθανον αν κρινουμε απο οτι αλλο σφυριξε ο Μαντας (μαλλον θα εχασε τις εκλογες απο τον Γκορτζο και τσαντιστηκε). Εμεις κραταμε 2 πεναλτυ απο τα 3 (χερι και 2 μαρκαρισματα εντος περιοχης που εγιναν)

(Μεχρι στιγμης ο Παναθηναικος εχει δει να του ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ 13 ΠΕΝΑΛΤΥ, 3 ΑΠΟΒΟΛΕΣ (τελευταια το χτυπημα του Σιδερη εκτος φασης) ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΜΕΤΡΑΝΕ 2 ΓΚΟΛ ΥΠΕΡ ενω τρωει και 2 αδικες αποβολές (Δομαζος-Καμαρας). Μάλιστα τα 4 πέναλτυ απο αυτα δεν δόθηκαν σε ισοπαλίες (0-0) (0-0) (1-1), όπως και το ακυρωμένο γκολ (0-0) ενω αλλα 4 πέναλτυ δεν δίνονται υπερ του σε ήττες (1-0) (2-1) (1-0).

Την 23η αγωνιστικη ΑΛΛΑ 2 ΠΕΝΑΛΤΥ με αντιπαλο τον Ηρακλη (2-1 νικη ευτυχως) ΓΙΝΟΝΤΑΙ γαργαρα..Διαιτητης ο Παπαβασιλειου.



(Μεχρι στιγμης ο Παναθηναικος εχει δει να του ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ 15 ΠΕΝΑΛΤΥ, 3 ΑΠΟΒΟΛΕΣ (τελευταια το χτυπημα του Σιδερη εκτος φασης) ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΜΕΤΡΑΝΕ 3 ΓΚΟΛ ΥΠΕΡ (τελευταιο με τον ηρακλη) ενω τρωει και 2 αδικες αποβολές (Δομαζος-Καμαρας). Μάλιστα τα 4 πέναλτυ απο αυτα δεν δόθηκαν σε ισοπαλίες (0-0) (0-0) (1-1), όπως και το ακυρωμένο γκολ (0-0) ενω αλλο 4 πέναλτυ δεν δίνονται υπερ του σε ήττες (1-0) (2-1) (1-0).

 Παρολα αυτα δεν απεχει πολυ απο την κορυφη. Το τρυλο απο το πολυ σφαξιμο εχει μειωσει στον ποντο απο την  αεκ..


Την 24η με το Αιγαλεω (0-0) θα δωθει φρι-κικ (εμμεσο) σε ανατροπη του Γραμμου
ενω ο διαιτητης σφυριζει την ληξη στο 88ο λεπτο!!!


Την 25η με τον μπαογκ στην τ(ρ)ουμπα το τρυλο θα χασει και οταν χανει σκουζει.
Ο αγώνας γίνεται ροντεο, τραυματιζεται ο προπονητης του γαυρου, ενω 3 πρωτοπαλικαρα του γαυρου το παιζουν νταηδες και καταληγουν στο Αστυνομικο τμημα ζητωντας συγγνωμη.

Και βεβαια επειδη το τρυλο ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ, ΕΔΩ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ. Οι ενστασεις ειναι πολυ μικρες για να χωρεσουν το τρυλο. Πλεον περνανε σε αλλο επιπεδο.




Οι γαυροι συνεχιζουν ΚΑΙ ΦΤΑΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΤΟΥΣ και επιτιμο προεδρο (ΑΣΛΑΝΙΔΗ) απειλωντας αλλα τελικα προσωρινα ο κολλητος τους διατασσει οι αγωνες ΠΑΟΚ-ΤΡΥΛΟΣ να γινονται σε ουδετερη εδρα (αφου φυσικα συναντηθηκε με τον προεδρο του γαυρου για να δουν τι θα κανουν..ΠΟΛΥ ΚΥΝΗΓΙ ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ, ΠΟΛΥ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ...). Παντα αμα κλαιγεσαι κερδιζεις κατι. Με αυτη τη λογικη μετα την Ριζουπολη, ολοι οι αγωνες τρουμπας-Παναθηναικου θα επρεπε να γινονται σε ουδετερη εδρα.



Την 26η με τον Εθνικο (0-2 νικη) ο διαιτητης Παζαροπουλος ΑΚΥΡΩΝΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΓΚΟΛ
του τριφυλλιου ενω..ναι σωστα μαντεψατε..ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΝΕΟ ΚΑΘΑΡΟ ΠΕΝΑΛΤΥ ΣΤΟΥΣ
ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ. (αποβαλει και τον Δομαζο). Ο διαιτητης αλλαξε τελευταια στιγμη, κανονικα θα σφυραγε ο Σπανος.




(Μεχρι στιγμης ο Παναθηναικος εχει δει να του ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ 16 ΠΕΝΑΛΤΥ, 3 ΑΠΟΒΟΛΕΣ (τελευταια το χτυπημα του Σιδερη εκτος φασης) ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΜΕΤΡΑΝΕ 4 ΓΚΟΛ ΥΠΕΡ (τελευταιο με αιγαλεω) ενω τρωει και 3 αδικες αποβολές (Δομαζος-Καμαρας-Δομαζος). Μάλιστα τα 5 πέναλτυ απο αυτα δεν δόθηκαν σε ισοπαλίες (0-0) (0-0) (1-1) (0-0), όπως και το ακυρωμένο γκολ (0-0), ενω αλλο 4 πέναλτυ δεν δίνονται υπερ του σε ήττες (1-0) (2-1) (1-0).

Την 27η με την μπουγατσα του βορρα (1-0 νικη), ο διαιτητης ΑΚΥΡΩΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ
ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ


(Μεχρι στιγμης ο Παναθηναικος εχει δει να του ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ 16 ΠΕΝΑΛΤΥ, 3 ΑΠΟΒΟΛΕΣ (τελευταια το χτυπημα του Σιδερη εκτος φασης) ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΜΕΤΡΑΝΕ 5 ΓΚΟΛ ΥΠΕΡ (τελευταιο με παοκ) ενω τρωει και 3 αδικες αποβολές (Δομαζος-Καμαρας-Δομαζος). Μάλιστα τα 5 πέναλτυ απο αυτα δεν δόθηκαν σε ισοπαλίες (0-0) (0-0) (1-1) (0-0), όπως και το ακυρωμένο γκολ (0-0), ενω αλλα 4 πέναλτυ δεν δίνονται υπερ του σε ήττες (1-0) (2-1) (1-0).

Την 28η με τον Πανιωνιο (1-1) με διαιτητη τον Ζλατανο, ΕΝΑ ΠΕΝΑΛΤΥ ΔΕΝ ΔΙΝΕΤΑΙ, ΑΚΥΡΩΝΕΙ ΓΚΟΛ ΩΣ ΟΦΣΑΙΤ, ενω αφου μπορει δινει και ενα κορνερ του Παναθηναικου ως αουτ.


(Μεχρι στιγμης ο Παναθηναικος εχει δει να του ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ 17 ΠΕΝΑΛΤΥ, 3 ΑΠΟΒΟΛΕΣ (τελευταια το χτυπημα του Σιδερη εκτος φασης) ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΜΕΤΡΑΝΕ 5 ΓΚΟΛ ΥΠΕΡ (τελευταιο με πανιωνιο) ενω τρωει και 3 αδικες αποβολές (Δομαζος-Καμαρας-Δομαζος). Μάλιστα τα 5 πέναλτυ απο αυτα δεν δόθηκαν σε ισοπαλίες (0-0) (0-0) (1-1) (0-0), όπως και το ακυρωμένο γκολ (0-0), ενω αλλα 4 πέναλτυ δεν δίνονται υπερ του σε ήττες (1-0) (2-1) (1-0).

Την 29η με τον γαυρο Λευκωσιας ο διαιτητης Βαμβακοπουλος σε μια αμφισβητουμενη φαση θα μετρησει γκολ υπερ των Κυπριων..Πιθανοτατα αν ηταν αντιστροφα θα το ειχε ακυρωσει..Την ιδια αγωνιστικη ο γαυρος θα χρειαστει την αποβολη του Ραμφου (με τον Απολλωνα) για να κερδισει με 2-0 (ο απολλωνας επαιζε με 10 παιχτες για 70 λεπτα).




Την 30η με αντιπαλο τον Βυζα (περαν των αψιμαχιων Μπελλη-Σουρουνη) η ισοπαλια
θα προκυψει ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΝΑ ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΜΕ ΜΠΑΛΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΑΘΩΣ Η ΑΡΧΙΚΗ ΟΤΑΝ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΙΣ ΕΞΕΔΡΕΣ, ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΠΙΣΤΡΑΦΗΚΕ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.


Την 31η με τον ΠΙΕΡΙΚΟ (3-0 νικη) απο 1 πεναλτυ δεν δινεται για καθε ομαδα. Μια ανατροπη του Δομαζου ΠΑΝΩ στην γραμμη της περιοχης, δωθηκε απλως ως φαουλ ΕΠΙ της γραμης.


(Μεχρι στιγμης ο Παναθηναικος εχει δει να του ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ 18 ΠΕΝΑΛΤΥ, 3 ΑΠΟΒΟΛΕΣ (τελευταια το χτυπημα του Σιδερη εκτος φασης) ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΜΕΤΡΑΝΕ 5 ΓΚΟΛ ΥΠΕΡ (τελευταιο με πανιωνιο) ενω τρωει και 3 αδικες αποβολές (Δομαζος-Καμαρας-Δομαζος). Μάλιστα τα 5 πέναλτυ απο αυτα δεν δόθηκαν σε ισοπαλίες (0-0) (0-0) (1-1) (0-0), όπως και το ακυρωμένο γκολ (0-0), ενω αλλο 4 πέναλτυ δεν δίνονται υπερ του σε ήττες (1-0) (2-1) (1-0).

Την 32η με τις Σερρες ο Παναθηναικος θα χασει 0-1 στην Λεωφορο, με το τριφυλλι να
παιζει με τραυματια τον Γραμμο απο το 19, να βλεπει τον διαιτητη (Σπανος) να
μετραει γκολ των Σερρων με παιχτη να ειναι οφσαιτ (οχι ο σκορερ, αν και ο Παναθηναικος
υποστηριξε οτι ξεκινησε απο θεση οφσαιτ η φαση) και να ακυρωνει γκολ του Παναθηναικου στο 55.


ΦΥΣΙΚΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΑΝΕ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΑΠΟ ΤΑΣ ΣΕΡΡΑΣ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΘΑ ΤΕΡΜΑΤΙΖΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΣΦΠ ΔΛΔ ΔΕΥΤΕΡΟΣ!!!


ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ, Η ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΑΡΑΓΚΑ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΕΑΦΗΣΕ ΤΡΙΤΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΕΝΩ  ΤΟΥ ΑΡΝΗΘΗΚΕ 18 ΠΕΝΑΛΤΥ, 3 ΑΠΟΒΟΛΕΣ (τελευταια το χτυπημα του Σιδερη εκτος φασης) ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΜΕΤΡΑΝΕ 5 ΓΚΟΛ ΥΠΕΡ (τελευταιο με πανιωνιο) ενω τρωει και 3 αδικες αποβολές (Δομαζος-Καμαρας-Δομαζος). Μάλιστα τα 5 πέναλτυ απο αυτα δεν δόθηκαν σε ισοπαλίες (0-0) (0-0) (1-1) (0-0), όπως και το ακυρωμένο γκολ (0-0), ενω αλλο 4 πέναλτυ δεν δίνονται υπερ του σε ήττες (1-0) (2-1) (1-0).


Μονο τα μισα απο τα πεναλτυ που δεν δωθηκαν στις 4 ισοπαλιες και στις 3 ηττες ΝΑ ΗΤΑΝ ΓΚΟΛ (ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ ΤΑ ΜΙΣΑ ΟΧΙ ΟΛΑ) Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΥΓΗ ΜΠΟΥΚΟΒΙ ΩΣ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΥ ΠΟΥ ΚΛΑΙΓΕΣΤΕ, ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟΝ ΕΔΙΩΞΑΝ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΣΕΡΙ ΗΤΤΕΣ ΕΝΩ Ο ΜΠΟΥΚΟΒΙ, ΑΦΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΚΥΝΗΓΗΘΗΚΕ ΠΟΤΕ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΕΒΓΑΖΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ 21ΗΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΤΟΥ ΓΑΥΡΟΥ..ΑΥΤΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ, ΟΥΤΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΣΤΟ ΧΟΛΛΥΓΟΥΝΤ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ. 

ΜΙΑ ΦΩΤΟ ΟΛΗ ΣΑΣ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ. Ο ΔΙΩΓΜΕΝΟΣ «ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΣ» ΕΡΧΕΤΑΙ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΚΑΙ ΞΕΝΑΓΕΙΤΑΙ ΚΙΟΛΑΣ (19-3-71) .


ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ σε ολους και ιδιαιτερα στα ερυθροσβερκα ΠΡΟΒΑΤΑ.

Σχόλια