Και το γαϊτανάκι συνεχίζεται...

Κατ΄εξακολούθηση...(κυπελλο 1975 και 1976)

Δυο διοργανωσεις κυπελλου θα μας απασχολήσουν. Δυο διοργανωσεις που μας στερησαν ειτε το τροπαιο, ειτε την συμμετοχη μας στον τελικό. Αυτη του 1975 και αυτη του 1976.

1974-75

Στον τελικό του 1975 ο Παναθηναικός διαμαρτύρεται για την έδρα του αγώνα, για τις φωτογραφικες διαταξεις εν οψει μεταγραφων (που ευνοουν, ποιον αλλον την τρουμπα) και κατεβάζει αναπληρωματική ομάδα (χωρίς 10 βασικούς !!!).






Στον αγωνα ψιλολόγια..Μόνο μια μικρή αλλοίωση αποτελέσματος. Τελευταία χρονιά Γουλανδρή που με τα χρήματα του Ρέντη έπαιρνε ποδοσφαιριστες απο την αργεντινή των 20.000 δρχ και τους παρουσιάζε ως αστέρες των 5.000.000 δρχ.

1 ΓΚΟΛ ΟΦΣΑΙΤ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΦΑΟΥΛ ΣΕ ΠΑΙΧΤΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΚΑΙ 2 ΠΕΝΑΛΤΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΤΡΙΦΥΛΛΙΟΥ..ΕΙΠΑΜΕ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΟΥ ΤΡΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΗΞΕΡΑΝ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ.



ΤΟ ΦΑΟΥΛ κάνει ο Βιερα ΤΗΣ ΤΡΟΥΜΠΑΣ, σπρωχνοντας ΤΟΝ ΠΑΙΧΤΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΜΠΑΛΑΣ. Αφού κλέβει την μπάλα με φάουλ,προχωράει και βγάζει μια μπαλιά 20 μέτρων στον κρητικόπουλο που εχει αράξει ξεχασμένος 6-7 μέτρα απο την πράσινη άμυνα.


Ο Κρητικοπουλος της ΤΡΟΥΜΠΑΣ ΕΙΝΑΙ 5 ΜΕΤΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΡΕ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ. ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ Η ΦΑΣΗ ΑΥΤΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΑΙΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟ 1-0 (ΤΕΛΙΚΟ)


Η ΠΕΝΑΛΤΑΡΑ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο ΓΟΥΛΑΝΔΡΗΣ ΘΑ ΕΔΙΝΕ.Ο ΒΑΛΛΙΔΗΣ ΠΕΡΝΑΕΙ σαν σταματημενο τον Γλεζο, ο οποιος τον ανατρεπει με ανεση αφου πεναλτυ δεν δοθει ουτως η αλλως.



ΟΛΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΖΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΕΠΙΝΕΙΟΥ.

ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ, ΕΚΛΕΨΑΝ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΤΡΟΠΑΙΟ..


ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΖΟΝ 1975-76

Φάση των 16 με καβαλα (9-2-76 ). Ο Παναθηναικος κερδιζει με 2-1 αφου το 0-1 της καβαλας ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΦΑΟΥΛ. Το πεναλτυ του Παναθηναικου ειναι πεντακαθαρο.



Στα προημιτελικα (10-3-76) με χανια και χανιωτη διιατητη. Απιστευτο και ομως εγινε. Σαν τον Κασναφερη που αλλαζε συνδεσμο για να σφυριζει γαυρο απροκαλυπτα..Αυτος εδω ομως ουτε συνδεσμο δεν αλλαξε.

2 ΠΕΝΑΛΤΥ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΦΑΣΗ ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΔΕ ΚΑΝ. ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΤΩΝ ΧΑΝΙΩΝ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΣΕ ΤΕΤ Α ΤΕΤ ΑΠΟ ΘΕΣΗ ΟΦΣΑΙΤ ΕΙΔΕ...




 Στον ημιτελικο με τον Ηρακλη 13-5-76, Η ΣΦΑΓΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ..


ΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ ΠΕΡΥΣΙ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ, ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΔΩ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ. 

2 ΓΚΟΛ ΟΦΣΑΙΤ ΚΑΙ 2 ΑΠΟΒΟΛΕΣ ΟΛΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΠΟΥ ΧΑΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ 3-2. Η ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΜΙΛΑΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ.




ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΤΗΝ ΣΕΖΟΝ 1975-76 ΜΑΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΤΕΛΙΚΟΥ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΟΝ ΚΕΡΔΙΣΕ ΣΤΑ ΠΕΝΑΛΤΥ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ (ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΗΝ ΤΡΟΥΜΠΑ) ΑΦΟΥ ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ..ΓΝΩΣΤΗ ΣΦΑΓΗ ΣΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΗ...

Σχόλια