Κάτι αδιάφορα βράδια ...

Σας βλέπουν...

Άλλη μια πολύ καλή προπαγάνδα. Από αυτούς που φώναζαν γκολ στους αιφνιδιασμούς στο Παπαστάτειο.  Μία ήττα μέχρι στιγμής η εθνική U-20 ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΉ ΕΒΑΛΑΝ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ τον Χαραλαμπόπουλο. Σαν μοιραίο παίχτη, ενώ δίπλα έχουν τον Τολιόπουλο (τρύλο)  που πέτυχε τους ίδιους πόντους με τον Λούντζη (Παναθηναϊκού) αλλά δεν έχει φώτο ο Λούντζης. Τα ίδια έκαναν και με την εθνική ποδοσφαίρου καθώς σε κάθε ξεφτιλο-ήττα πρώτη μούρη ήταν...ο Καρέλλης. Ένα παίχτη ειχε ο Παναθηναϊκός, ΑΥΤΟΝ ΕΒΑΖΑΝ.


Ο Χαραλαμπόπουλος πρώτος σκόρερ και ριπμπάουντερ (νταμπλ-νταμπλ δλδ!!!) της εθνικής στον αγώνα (14 π - 11 ριμπ - 4ασ), μας προέκυψε ...μοιραίος. Το παιδί έπαιξε 38 λεπτά χτες, ενώ έχει ερθει κατευθείαν από τους αγώνες της εθνικής στο προ-ολυμπιακό τουρνουά, ΔΛΔ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΝΑΣΑ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ, οιχ μονο χτες αλλά και σε όλο το τουρνουά.



Προφανώς είναι αδύνατον ένας παίχτης να τραβηξει ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΥΠΙ. Όμως ο ΒΑΣΊΛΗΣ είναι πραγματικά μόνος του στην εθνική. Ας δούμε τα στατιστικά στην διοργάνωση.

Ποσοστά 3πόντων 10ος, πρώτος  από όλους τους Έλληνες
Ριμπάουντ 25ος,  πρώτος  από όλους τους Έλληνες
Ποσοστά 2πόντων 1ος, πρώτος  από όλους τους Έλληνες
Ποσοστά στα σουτ 1ος,  πρώτος  από όλους τους Έλληνες
 Δεν τελειώσαμε..Έχει και συνέχεια.

Συνολικοί πόντοι 2ος, πρώτος  από όλους τους Έλληνες
Λεπτά ανά αγώνα 36ος, πρώτος  από όλους τους Έλληνες (με 27,8 λεπτά ανά αγώνα)
Efficiency (χμμμμ) 4ος, πρώτος  από όλους τους Έλληνες
Μόνο στις ασίστ δεν εμφανίζεται 1ος καθώς είναι 4ος ο Λούντζης και 10ος ο Μουράτος.


Όταν λοιπόν ο καλύτερος Έλληνας παίχτης ανήκει στον Παναθηναϊκό , θα προσπαθήσουν με κάθε τρόπο να του χρεώσουν ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΑΠΟΤΥΧΙΕΣ.

Η συγκεκριμένη εφημρίδα ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ, παρά μόνο σε έναν αγώνα..

Γιατί θα αναρωτηθείτε..

Γιατί εκεί....ναι καλά μαντέψατε..καλύτερος παίχτης ήταν ένας της τρούμπας..Ο Τολιόπουλος όταν κερδίσαμε την αλβανία με 97-35 και έβαλε 29 πόντους. Ο Χαραλαμπόπουλος ακολουθεί με 18π, 5 ριμπ αλλά δεν έχει ούτε φώτο. 18-7-2016.

Αντίθετα, το πρωτοσέλιδο στις 24-7-16, έχει 2 φωτογραφίες,  τον καλό (Τολιόπουλος) και τον αρνητικό (Χαραλαμπόπουλος).


Ποτέ άλλοτε στο τουρνουά δλδ, 16,17,19,20,21,22,23 ΔΕΝ ΕΠΑΙΞΕ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ Η ΕΘΝΙΚΗ..

ΟΥΤΕ ΟΤΑΝ ΚΕΡΔΙΖΕ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ, ΟΥΤΕ ΟΤΑΝ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΗΝ ΒΟΣΝΙΑ. Φυσικά όταν κερδίσαμε την Βοσνία πρώτος παίχτης ήταν...ο Χαραλαμπόπουλος (23 π - 9 ριμπ - 3 ασ -  4 κλ) αλλά μάλλον δεν άξιζε για πρωτοσέλιδο.



                                                                            16-7-16

17-7-16

18-7-16

19-7-16

20-7-16

21-7-16

22-7-16

23-7-16

Οι παικτες βελτιωνονται το καλοκαιρι, και περυσι επαιξε δυο διοργανωσεις σερί, ενα ευρωπαικο και ενα παγκοσμιο, εχοντας σοβαρο τραυματισμο στο ποδι, επαιζε 30λεπτα σε καθε ματς με τουμπανιασμενο αστραγαλο. Το επομενο διαστημα το περασε με αποθεραπεια και μετά φουλ σεζόν με Παναθηναικό, ενώ φέτος πριν ξεκουραστεί έφυγε για προ-ολυμπιακό και στο καπάκι εθνική U-20.

Σχόλια