Με ένα απλό google search...

Αέρα αέρα, να φύγει η χολέρα...

Το είδαμε και αυτό..ΔΙΑΚΟΠΗ ενός θεσμού...για επεισόδια..

Η απόφαση δεν είναι παράλογη. ΠΑΡΑΛΟΓΗ είναι η χρονική περίοδος και ο θεσμος που εφαρμόζεται. Θα εξηγήσουμε αναλυτικά..

1) Τα επεισόδια έγιναν στον πρώτο ημιτελικό παοκ-γαύρος.  Αν γίνονταν ΚΑΙ στον δεύτερο ημιτελικό αεκ-ατρόμητος, ΤΟΤΕ ΝΑΙ θα είχε κάθε λόγο να σκεφθεί κάτι τέτοιο.

Ομως αφού έγιναν σε έναν αγώνα τα επεισόδια, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΛΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΝΑ ΑΝΑΚΥΡΗΧΘΕΙ ΤΡΟΠΑΙΟΥΧΟΣ??? ΟΟΟΟΧΙ...ΔΕΝ θα γίνει και ο άλλος ημιτελικός ώστε να μην έχουμε ομάδα που να φτάσει στον τελικό..

Σας φαίνεται παράξενο, όμως η ΙΔΙΑ Η ΕΠΟ ΤΟ 1964 (την χρονιά του αήττητου) στον ημιτελικό ΠΑΟ-γαύρος που δεν τελείωσε ποτέ αφού «ανακαινίστηκε» η Λεωφόρος, ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ, αφού ο γαύρος δεν κατέβηκε να αγωνιστεί με πρόσχημα την ΜΗ συμμετοχή στρατευμένων παιχτών (και οχι τις 4αρες που μάζεψε απο τουλουζ και δυναμό ζάγκρεμπ στο κύπελλο Ραπάν, που παραιτήθηκε κιόλας ο ξεφτίλας).

Ο ημιτελικός (Παναθηναικος-γαυρος) στιγματιστηκε απο απίστευτα επεισόδια καθώς οι οπαδοι και των 2 ομαδων κατεστρεψαν ΟΛΟ το γηπεδο, επειδη θεωρουσαν οτι οι παιχτες εστησαν τον αγωνα, ΟΜΩΣ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ  ήταν αυτός που θεώρησε οτι θίγεται απο την κατασταση αυτή, ΚΑΘΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ και μάλιστα αήττητος. ΑΝΕΤΑ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΝΤΑΜΠΛ..

19-6-64 


24-6-64

26-8-64

Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ ΤΟΥ ΘΕΣΜΟΥ για να δωσει την ευκαιρία στις άλλες 2 ομάδες να βγούνε στην ευρώπη, ΕΝΩ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ, ΣΕ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΕΝΑ ΑΝΤΡΙΚΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΖΕΥΕ 4ΑΡΕΣ ΣΤΑΣ ΕΥΡΩΠΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ.

Το τρύλο δεν πτοείται από τέτοια.. ΠΕΙΡΑΙΏΤΙΚΗ ΜΑΓΚΙΆ..Θα κατέβει να παίξει..Χαζός είναι?

27-6-64

22-6-64

29-6-64

27-8-64

Τώρα όμως αφου δεν θα παρει ο γαυρος τον τιτλο, ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ.

ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΗ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ. ΟΥΤΕ Ο πράκτορας ΔΕΝ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΑ.


2) ΙΔΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ, γίνονται στο πρωτάθλημα..Εκεί όμως δεν διακόπτεται ο θεσμός, γιατί ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΖΕΣΤΑ 25 ΜΥΡΙΑ.

Τα οποία προφανώς χρησιμεύουν σε πολλούς για πολλά.


3) Ας ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 2-3 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΑΤΙΣΑΝ ΤΗΝ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ..

2013-14 Λεβαδειακός - Ολυμπιακός (01/09/2013). Επεισόδια στις εξέδρες με τα ΜΑΤ.Τραυματισμός φιλάθλων.Ως συνέπεια των επεισοδίων δεν ξεκίνησε το β' ημίχρονο για 10 λεπτά! Κάποιες φωτογραφίες βγήκαν στην φόρα άθελα τους προφανώς, γιατί έγινε σύνδεση και περίμεναν την έναρξη. Ελάχιστα δημοσιεύματα το έγραψαν..



2013-14 Απόλλων - Ολυμπιακός (21/12/2013) Καρεκλοπόλεμος «live» και με βίντεο στο γήπεδο, χαμός στη  μετάβαση οπαδών, ξύλο, φωτοβολίδες , βροχή απο καρέκλες,



2013-14 παοκ-γαυρος στο κυπελλο με τον παοκ να εχει απλώσει 7 κιλά γαύρο στα καθίσματα του παοκ και να περνάει την τρούμπα, αλλα να τιμωρείται με εξοντωτική αφαίρεση βαθμών για επεισόδια.



2013-14 Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός (2/3/2014) Εισβολή φιλάθλων και λήξη ΑΡΟΝ ΑΡΟΝ ΣΤΟ 93, ενώ είχαν δωθεί 6 ΛΕΠΤΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΩΝ . Τραυματισμός του προπονητή στο μάτι, κροτίδες φωτοβολίδες ΕΝΤΟΣ αγωνιστικού χώρου.



2014-15 οφη-Παναθηναικός (15-2-2015)..Υλικά οικοδομών, είδη σπιτιού - οικιακής χρήσης, νερα, φωτοβολίδες, κροτίδες, μάρμαρα, ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ του  Παπαβασιλείου


2014-15 γαυρος-παοκ  (3-12-14) με τον γλυκο να δεχεται κροτιδες, φωτοβολιδες , οπαδοι να μπαινουν μέσα και να τους πλακώνει ο Φερέιρα του παοκ



2014-15 ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-γαυρος, με τον προπονητή του γαυρου να ελέγχει τα δίχτυα στην 13 και να γίνεται ο πρώτος προπονητής με γόβες που κάνει τα 100 μέτρα σε 9,90 δεύτερα


2014-15 ΑΕΚ-γαύρος ημιτελικός κυπέλλου με τον αλβανό κασάμι και τον πουρέιρα προπονητή να κάνουν χειρονομίες στο κατάμεστο ΟΑΚΑ και να γίνονται επεισόδια.


2014-15 ΠΑΟ-παοκ στα πλει οφ, μπουγατσομαχοι αποφασίζουν να επιτεθούν στην θύρα που κάθονται οι οικογένειες στην Λεωφόρο (γνωστή πειραιώτικη μέθοδος άλλωστε) αλλά μετά την βόλτα να μπαίνουν στις θέσεις τους..

2015-16 ΠΑΟ-γαυρος ο αγώνας δεν ξεκινάει για 2 φωτοβολίδες που επεσαν 2 ώρες πριν τον αγώνα, ενώ απο τις 5μιση μέχρι τις 7 μιση το γήπεδο θύμιζε εκκλησία. ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΠΡΟΚΛΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΙΤΙΑ ΑΝΑΒΟΛΗ ΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑ που θα επρεπε ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΝΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ. ΞΑΝΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΡΩΤΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ Η ΜΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΓΙΝΑΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟ.


2015-16 πλατανιας-γαυρος, αναπτήρας ΕΠΙΘΕΤΑΙ κατά του Κουλιμπαλί του πλατανιά


2015-16 βέροια-γαύρος 2 φωτοβολίδες ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ αποφασίζουν να πεταχτούν από μόνες τους εντός αγωνιστικού χώρου.


2015-16 παοκ-γαύρος κύπελλο, χορός από φωτοβολίες δεν πτοούν ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΠΟΥ ΓΙΑ 2 ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΕΣ 2 ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑ ΔΙΕΤΑΞΕ ΤΗΝ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΟΥ, να διακόψει και αυτόν τον αγώνα. Οι παίχτες έβγαιναν συνέχεια στον αγωνιστικό χώρο μέχρι να τελειώσουν τα πυρομαχικά απο τις φωτοβολίδες με μπουγάτσα. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΡΗ (στην μαλαισία)


ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ τους αγώνες προκύπτει ΕΝΑ ΚΟΙΝΟ όνομα.. Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΕΠΙΝΕΙΟΥ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ, Η ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ, Η ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΓΕΛΑΚΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ, Η ΤΗΝ ΑΤΙΜΩΡΙΣΙΑ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΗΣ..

Αυτό βέβαια προφανώς ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ σε κανέναν υπουργό η άλλα στελέχη που ΚΟΠΤΟΝΤΑΙ για το καλό του αθλήματος.

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΙΕΣ ΤΑ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ......ΝΑΙ ΣΩΣΤΑ...Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!!!

4) Όπως γράφτηκε αμέσως πριν ο ίδιος διαιτητής που αποφάσισε να ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ στην Λεωφόρο μεταξύ Παναθηναικού και ντροπής του αθλητισμού, ΔΕΝ ΔΙΕΚΟΠΤΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ παοκ-γαυρος ακόμα και αν έμπαιναν όλοι οι φιλαθλοι μέσα.

Φυσικά το γεγονός ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ αλλά και ερωτηματικά καθώς μετά από ΟΟΟΛΑ όσα έχουν προηγηθεί η διακοπή ήταν μονόδρομος.

Όμως σύμφωνα με αυτό το δημοσίευμα...

3-3-16

Τα λεφτά που είχαν παιχτεί στον αγώνα αυτόν ΕΚΑΝΑΝ ΦΤΕΡΑ. ΕΤΣΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ Ο ΜΗ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΕΝΑΛΤΥ ΚΑΙ ΑΠΟΒΟΛΗΣ ΤΟΥ ΚΑΠΙΝΟ, ΚΑΘΩΣ Ο ΓΑΥΡΟΣ ΕΜΕΝΕ ΜΕ 10 ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ, ΑΡΑ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΕΡΧΟΤΑΝ.



ΟΠΟΤΕ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ, ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΔΕΝ ΠΤΟΗΣΑΝ ΤΟΝ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΠΟΥ ΓΙΑ 3 ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΕΣ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ, ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ...ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ ΦΤΕΡΑ..ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ.

5) Από αυτό το συμπέρασμα βάσει του δημοσιεύματος, καταλαβαίνει και ο ΠΙΟ ΑΔΑΗΣ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΘΕΙ ΕΝΑΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΕ ΣΚΟΡ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗ, ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΤΩΝ 2 ΟΜΑΔΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΗ.

Οπότε τα επαναστατικά« ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ» και το «ΑΘΗΝΑΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ» αυτό δλδ που δεν αφηνει ΑΕΚ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΟΚ να παρουν πρωταθλημα επι χρόνια, είναι στάχτη στα μάτια..

ΗΞΕΡΑΝ οτι την επόμενη μέρα θα μαγειρευόταν η διακοπή του θεσμού, γιαυτό και τέτοια σιγουριά οτι δεν θα κατέβουν. Θα είναι ενδιαφέρον αν διεξαχθεί τελικά ο θεσμός και όντως δεν κατέβουν ΑΝ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΘΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΙΝΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΙ.

ΕΠΙΣΗΣ Ο ΓΑΥΡΟΣ  ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΜΑΓΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΗΚΑΜΕ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ, οπως φαινεται απο το δημοσιευμα ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΤΕΛΈΙΩΣΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΣΕΠΩΣΟΥΝΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ..ΑΛΛΟΙΩΣ ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΚΟΧΟΝΕΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ ΝΑ ΕΠΙΑΖΑΝ, ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΔΙΑΚΟΠΗ..

Τέλος,όπως φαίνεται σωτηρία και έξοδος από αυτή την χολέρα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. Το κράτος ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΟΣ ΚΑΘΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΤΙΜΩΡΕΙ, ΟΙ σύλλογοι  ποιούν την νήσσα κΑΘΩΣ ΜΟΝΟ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΝΤΙΔΡΑ (ο παοκ στις συνεδριασεις της λιγκας ριχνει λευκο και εχει την ευνοικοτερη διαιτησια μετα την τρουμπα) και γνωρίζει πρωτοφανείς τιμωρίες, ενώ τα σκάνδαλα που βγαίνουν εδώ και 5 χρόνια κατά δεκάδες μαζεύονται μέχρι να παραγραφούν.

ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΟΛΕΣ ΜΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝΑΝ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ, ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΚΟΠΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΜΕΣΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ 2011, ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΘΟΥΝ ΤΑ ΤΡΟΠΑΙΑ ΤΟΥ 11,12,13,1,4,15,16  ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΝΕΜΗΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΔΕΥΕΤΡΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΒΙΒΑΣΘΕΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΤΡΟΥΜΠΑΣ ΟΠΩΣ Η ΓΙΟΥΒΕ ΣΤΗΝ Β ΕΘΝΙΚΗ.

ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΚΑΙ ΖΕΙΣ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΤΡΟΦΟΔΟΤΗ ΜΕ ΔΑΝΕΙΚΟΥΣ, ΜΕ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ, ΜΕ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΤΙ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ..ΑΠΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΣΟΥ.

ΥΓ..Τα πακιστανικά κινητά πιάνουν και στην Αγγλία?

Σχόλια

  1. γιαυτο αδερφια ενα ειναι το συνθημα που ΟΛΟΥΣ μας ενωνει....ΘΡΥΝΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΣΟΥ...ΤΙΜΗ+ΔΟΞΑ ΣΤΟΥς ΘΥΡΩΡΟΥΣ ΠΟΥ ΚΛΕΙΣΑΝΕ ΤΙς ΠΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΧΑΜΕ ΝΕΚΡΟΥΣ(λιγους)...ΝΕΚΡΟΦΙΛΗΣΤΕ ΤΙΣ ΓΑΥΡΙΕΛΕΣ ΠΟΥΣΤΡΕΣ ΤΗΣ ΕΠΟ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΤΙΣ ΑΦΑΝΙΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΣΑΣ...Η ΝΕΜΕΣΣΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΙ ΟΙ ΣΚΑΤΟΝΕΚΡΟΙ ΤΟΥ 81 ΗΤΑΝ ΑΠΛΑ Η ΑΡΧΗ,ΤΩΡΑ ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ ΟΛΟΙ ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΔΕΣ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΣΑΣ ΠΕΤΥΧΕΝΟΥΜΕ ΘΑ ΦΕΥΓΕΤΕ ΚΛΑΜΜΕΝΟΙ+ΔΑΡΜΕΝΟΙ ΠΑΝΤΑ...ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΤΟΥΣ+ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΤΙΣ ΜΑΝΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΑΝ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ..ΜΑΡΙΝΑΚΗ,ΚΑΡΑΠΑΠΑΡΑ+ΘΕΩΔΟΡΙΔΗ ΚΕΡΑΤΑ ΒΑΛΤΕ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ,ΔΩΣΤΕ ΠΡΕΖΑ ΣΤΑ ΒΛΑΜΜΕΝΑ+ΘΑΝΑΤΟ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΟΠΩΣ ΤΟ '81...ΓΑΜΗΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΑΥΡΟΓΕΙΤΟΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου