Με ένα απλό google search...

Μία άλλη ανάγνωση του 0-0 (και όχι μόνο)

Οι προπονητές της εξέδρας οι οποίοι πάντα ξεπετάγονται μετά από γκέλες, εμφανίστηκαν και χτές. Δεν τους άρεσε το αποτέλεσμα, ούτε η εμφάνιση. Κρα κρα κρα, γιατί δεν κερδίσαμε τον νιονιο και η ιστορία του παναθηναϊκού και η φανέλα κλπ κλπ.

Φυσικά το ένα δεν σχετίζεται με το άλλο. Στο ποδόσφαιρο παίζουν πάντα 2 ομάδες. Τα τελευταία χρόνια και 3 ομάδες, καθώς οι ίδιοι λένε ότι πρέπει να κερδίζουμε και την διαιτησία. Χτες λοιπόν με 75-25 κατοχή και 10 τελικές - 7 εντός εστίας και 1 τελική (0 εντός εστίας) ο νιόνιος στο α ημίχρονο, φέραμε 0-0.

Το να γκελάρεις δεν είναι κακό. Είναι αποδεκτό. Δεν μας αρέσει, αλλά γκελάρουν ΟΛΕΣ οι μεγάλες ομάδες. Παρακάτω θα δείτε και ποιές..Αυτή είναι η χαρά του ποδοσφαίρου. Να μπορεί να κερδίζει ο χειρότερος, ή ο μικρότερος.

Όπως φαίνεται στα 30 λεπτά καθαρού χρόνου μπάλας στο α ημίχρονο, τα 23 είχαμε την μπάλα..Στα άλλα 7 που είχε ο νιόνιος κέρδισε τόσα φάουλ, όσα και εμείς στα άλλα 23. Κάθε φορά που κέρδιζε την μπάλα έπαιρνε και φάουλ..Και βολές..Και τεχνική ποινή..Φοβερό στατιστικό..Έχει και καλύτερο όμως..


Τελικά κάναμε 17 τελικές η κατοχή παρέμεινε σχεδόν ίδια αλλά κάναμε 18 φάουλ και κερδίσαμε 13..18 φάουλ σε μία ομάδα που σχεδόν δεν πέρναγε την σέντρα (πλην 4-5 προσπαθειών) και ποτέ δεν πάτησε περιοχή (0 σουτ από εκεί). Ενδεικτικά, ο παοκ κέρδισε χτες 21 φάουλ και παραχώρισε 12 με την Βέροια. Αν ας πούμε κερδίζαμε τυχαία  10 φάουλ έξω από την περιοχή, μπορεί και να βάζαμε και γκολ.

Xτες ο Διούδης απέκρουσε σουτ του Εσσιέν με τις τάπες των παπουτσιών, χωρίς καν να βλέπει την μπάλα.


Ο δε Χατζηισαίας που είχε ξυλοφορτώσει τον ΜΠΕΡΓΚ τελικά ΚΕΡΔΙΣΕ 4 ΦΑΟΥΛ ΕΝΩ ΕΚΑΝΕ 2..ΔΛΔ ο αμυντικός κέρδισε περισσότερα φάουλ από τον επιθετικό, ΜΙΑ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΗ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΞΕΝΕΡΩΝΕΙ Ο ΜΠΕΡΓΚ και ο καθε ΜΠΕΡΓΚ που θα φέρνουμε.


Κάθε διεκδίκηση του ΜΠΕΡΓΚ ήταν επιθετικό φάουλ (6 φάουλ έκανε). Αντίστοιχα κάθε διεκδίκηση του Κουτρουμπή ήταν ΑΜΥΝΤΙΚΟ φάουλ (2 έκανε και αυτός)..Ο ΜΠΕΡΓΚ ΕΚΑΝΕ 6 ΦΑΟΥΛ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ 2...Ο ΜΠΟΥΜΑΛ (αυτός που ήταν πρώτος στα κερδισμένα φάουλ ΠΡΙΝ έρθει σε μας) ΕΚΑΝΕ 1 ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ 1 ΚΑΙ Ο ΚΛΩΝΑΡΙΔΗΣ ΕΚΑΝΕ 2 ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ 2..Ο ΚΑΛΤΣΑΣ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟ ΙΔΙΟ (1-1).. ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΟΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΦΑΟΥΛ..

ΟΛΑ ΑΥΤΑ τα στατιστικά, εσείς που ΚΡΑΖΕΤΕ δεν τα λαμβάνατε υπόψην..Θέλετε να μπαίνουμε και να βάζουμε 4 και να φεύγουμε. Αυτά στο playstation. TA ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ διαμορφώνουν το αποτέλεσμα.. ΣΑΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ? ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΛΟΓΙΚΟ, ΟΤΑΝ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΠΙ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΑΣ ΠΟΥΜΕ;

Το ότι παίξαμε επιθετικά κάναμε φάσεις πρεσάραμε σε όλο το γήπεδο δεν άρεσε σε κάποιους.. ΗΘΕΛΑΝ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΝΙΚΗ..Όταν όμως κερδίζαμε 1-0 (πλατανια) η 2-1 (ατρομητο) με αναστασίου ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕ Η ΝΙΚΗ ήθελαν και καλή εμφάνιση. Θα το πούμε στον Μέσσι που βάζουμε για 10αρι και στον Ρονάλντο που παίζει φορ να μην ξαναχάσουν τις 10 τελικές του α ημιχρονου. Έτσι ο   αγώνας κρίθηκε στο γκολ, που το βάλαμε, αλλά το ακύρωσαν ως οφσάιτ και τιμωρήθηκε με κίτρινη ο Αμπειντ που σκόραρε..


Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΕ 3-0 ΑΠΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ..ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ. όμως αυτό για να συμβεί πρέπει να υπάρχουν και προυποθέσεις.

Οι κακές εμφανίσεις που κάνουμε ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ και ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ. Λυπάμαι που σας χαλάω την διάθεση, αλλά στον πρώτο γύρο ΑΝ ΤΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΦΑΟΥΛ ΤΟΥ ΝΙΟΝΙΟΥ ΔΙΝΟΤΑΝ ενώ κερδίζαμε 0-3 δεν θα άλλαζε τπτ. Αλλά δόθηκε στο 0-0. Και μπήκε και γκολ. ΑΝ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΥ ΤΟΥ ΠΑΟΚ (εκτός περιοχής) ΗΤΑΝ ΣΤΟ 3-0 ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΠΑΙΖΑΜΕ ΑΘΛΙΑ, τότε ναι, θα είχατε δίκιο. Αν το οφσαιτ του Αμπειντ χτες στο 0-0, δινοταν ενω κερδιζαμε 4-0 απλά θα γελάγαμε..Χτες διαμόρφωσε αποτέλεσμα.



Και το πρόβλημα είναι οτι ΑΝ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΤΡΥΛΟΥ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ

1) ΠΕΝΑΛΤΥ ΣΤΟ 80 ΜΟΥΦΑ
2) ΑΠΟΒΟΛΗ ΑΜΥΝΤΙΚΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΤΟ 75
3) ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΤΡΥΛΟΥ ΑΠΟ ΘΕΣΗ ΟΦΣΑΙΤ ΑΛΛΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΛΑΘΟΣ
4) ΑΥΤΟΓΚΟΛ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΑΛΗΣ ΑΜΥΝΑ
5) ΤΕΛΙΚΟ ΣΚΟΡ 3-0

Κάπως έτσι θα μιλάγαμε για καρδιά πρω(κ)ταθλητή και πως ανατρέπονται τα πούλμαν στην γραμμή κλπ κλπ..Έτσι το 0-0 που θα έπρεπε να έχει φέρει το τρύλο φέτος ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΠΟΤΕ..

ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΒΡΕΘΗΚΕ ΕΝΑΣ ΡΙΤΣΙΟΛΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΟΥΤΙΑ ΤΟΥ ΦΟΡΤΟΥΝΗ ΤΗΝ ΕΙΔΕ ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΙ ΚΙΤΡΙΝΗ, ΑΝΤΙ ΚΑΙ ΠΕΝΑΛΤΥ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΗ ΣΤΟΝ ΑΜΥΝΤΙΚΟ που θα έδινε εδω ο γιάχος, ο σιδηρόπουλος, ο καλόπουλος, ο τριτσώνης ο καθε κόρακας.

ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ η πρωτοπορος Αρσεναλ έχει 5 ισοπαλίες 4 ήττες, στην ιταλία η Νάπολι έχει 5 ισοπαλίες 2 ήττες, στην ισπανία η Μπαρτσελόνα έχει 3 ισοπαλίες 2 ήττες, στην γαλλία η Παρι έχει 3 ισοπαλίες, στην ολλανδία ο Άγιαξ έχει 2 ισοπαλίες και 2 ήττες,στα κοντινά μας πρωταθλήματα στο βέλγιο η Γάνδη έχει 7 ισοπαλίες και 2 ήττες, στην πορτογαλία η Σπόρτινγκ έχει 3 ισοπαλίες 1 ήττα,  ακόμα και στην γερμανία η Μπαγερν έχει 1 ισοπαλία και 1 ήττα.

ΟΜΩς η κακή εμφάνισης της ομάδας ή μιά ατυχία ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΟΡΑΚΑ ΝΑ ΣΦΥΡΑΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ.

ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΦΤΙΑΞΕ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙς ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ, ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΕΣΕΙΣ ΠΟΤΕ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ, ΠΛΗΝ ΤΟΥ 2009-10, ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ-ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΕΡΔΙΖΩ.

Όταν το σκορ είναι 0-0 και δίνει ανύπαρκτο πέναλτυ (βλεπε αγρινιο και τουμπα), ΣΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΑΙ..ΑΝ έχανες 3-0 και το εδινε και γινοταν 4-0, δεν αλλαζε κατι. Όμως αλλοιώς διαχειρίζεσαι το 0-0 και αλλοιώς το 1-0. ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ και γιατί επιμένω τόσο σε αυτό. Με το αγρίνιο τα καταφέραμε, Στην ξάνθη σταθήκαμε όρθιοι. Στην τούμπα και στον νιονιο χάσαμε.

Θα φέρω άλλο ένα παράδειγμα για να καταλάβετε τι υπολογίζουν αυτοί και τι περνάτε στα ψιλα γράμματα οι περισσότεροι. Πέρυσι στο τηγανι δεν παιξαμε καλα. ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ, ΗΜΑΣΤΑΝ ΚΑΚΟΙ..ΟΜΩΣ το γκολ προερχεται ΑΠΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΦΑΟΥΛ ΤΟΥ ΖΕΚΑ, ΕΝΩ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΥ ΤΟ ΕΚΒΙΑΖΕΙ Ο ΓΥΦΤΟΣ..ΤΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ? ΝΑΙ..ΤΑ ΘΥΜΑΣΤΕ.

ΣΤΟ 90 ΔΙΝΟΥΝ ΦΑΟΥΛ ΣΤΟΝ ΠΕΤΡΙΤΣ ΓΙΑ ΧΕΡΙ ενω εστρωνε την μπαλα στο αριστερο ποδι του Ατζαγκουν..ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΕΓΩ, ΣΚΕΦΤΗΚΑΜΕ , ΝΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΧΕΡΙ, ΑΛΛΑ ΣΙΓΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΕΒΑΖΕ Ο ΑΤΖΑΓΚΟΥΝ..

ΝΑ ΘΥΜΙΣΩ ΕΔΩ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ  ΑΤΖΑΓΚΟΥΝ ΦΕΤΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ 45ΛΕΠΤΩΝ. Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΟΛΩΝ, ΜΕ ΟΛΕΣ ΜΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΣΕΣ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ..ΟΜΩΣ ΜΕ ΕΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΣΟΥΤ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΔΩΣΕ ΤΗ ΝΙΚΗ.

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΚΟΨΑΝ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ..Ο ΑΤΖΑΓΚΟΥΝ ΕΙΧΕ ΜΙΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΣΤΙς 5, ΣΤΙΣ 10, ΣΤΙΣ 100..ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΗΝ ΕΙΧΕ..Αφου το εβαλε με τον Πλατανια, ποιος μας λεει οτι δεν θα το καρφωνε στο τηγανι?

Αυτο που εσεις ομως θεωρείτε απίθανο, ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΝ ΕΦΙΚΤΟ..ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΤΖΑΓΚΟΥΝ..ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΣ ΕΤΣΙ..ΚΑΘΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΠΙΘΑΝΟ ΓΚΟΛ..ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΒΟΥΝ..ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΕΛΗΓΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΣΟΥΤ..ΠΟΤΕ..

Και μην μου πειτε να παιζαμε μπαλαρα να παταγαμε το τρυλο να καναμε το 0-5 ωστε να μην μας νοιαζει αν δεν δωσει το χερι..Αυτά σε άλλη χώρα..Εδώ διοικεί ο χοντρός. Πάμε στα δικά μας.

Παρόλα αυτά υπάρχει και μια μικρη λεπτομέρεια. Η τύχη. Η οποία μας έχει γυρίσει την πλάτη.Και δεν εννοώ τύχη το να σουτάρει ο Μπεργκ απο την σεντρα να βρει σε κοντρα και να μπει γκολ. Αυτο το εκανε ο γαυρος με τον λεβαδειακο (δις).

ΑΤΥΧΙΑ είναι όταν χάνει το πέναλτυ ο Μπεργκ εδώ με την Μπρυζ και αντι για 3-1 , το σκορ είναι 2-1. Αδικία είναι να μην δίνουν το πέναλτυ στον Μπεργκ στο Μπρυζ στο 0-0 στο 50.
ΑΤΥΧΙΑ είναι οταν έχεις 3 δοκάρια με την Καμπάλα και μετά το δοκάρι τρως και γκολ. Ατυχία είναι χτές να διώχνει το σουτ του ΕΣΣΙΕΝ ο διούδης, με τις τάπες των παπουτσιών.

Ο προπονητής ( ο πρώην ειδικά) και οι παίχτες που δέχονται την κριτική είναι οι ίδιοι που πρόπερσυ πήραν κύπελλο, έριξαν 3 στον γαύρο και 4 στον παοκ, ενώ πέρυσι ξανάριξαν 4 στην μπουγάτσα και ξανακέρδισαν τον γαύρο. Οι ίδιοι παίχτες είναι. Και ο ίδιος (μέχρι πριν 2 μήνες) προπονητής. Ο νέος την έχει γλυτώσει προς στιγμήν από τους ειδήμονες της εξέδρας.

Αν θεωρείτε οτι ο Νανο απο την Πονφεραντινα, ο Ζεκα απο την Σετουμπαλ και την Καζα πια, ο Ατζαγκούν απο τους Ντόλφινς, ο Κουτρουμπης και ο Κλωναρίδης απο το αεκ, ο Στηλ απο την Β αγγλίας, ο Καρέλης από την εξωτική Ακμαρ Περμ, ο κομμένος δις απο την Νιουκαστλ Αμπέιντ, ο Κοτσόλης με 18 χρόνια καριέρας και μόλις 140 αγώνες, ο Λουντ από την Βάασαν,ο Μπούρμπος του οφη, ο Πέτρις και ο Πράνιτς με ελάχιστες συμμετοχές την χρονιά που ήρθαν σε εμας, είναι παίχτες που θα έπαιρναν την ομάδα στις πλάτες τους,θα διαχειριστούν την γκέλα, την ατυχία ενός αγώνα και θα μας πήγαιναν στους 8 του Ουεφα, μάλλον  θα πρέπει να το ξανασκεφτείτε.

Αυτούς έχουμε. Με προσθήκες τον Μπεργκ τον Νινη τον Σαντσεζ και τον Εσσιέν (όσο παίξουν φέτος). Και 4-5 παιδιά από τις ακαδημίες. Αυτός είναι ο Παναθηναϊκός του 2013-16.

Ο προπονητής ήταν βοηθός του 10 κάτε , βοηθός στις ακαδημίες του Άγιαξ και βοηθός στην Ρέντιγκ. Ο νέος προπονητής ήταν στην Β ομάδα της Ίντερ και ανέλαβε την Ίντερ (την είχε δεύτερη μέχρι την 17η αγωνιστική αλλά τελικά τερμάτισε πολύ χαμηλότερα) και την Ουντινέζε η οποία επι 4 χρόνια βολοδέρνει στις θέσεις προ του υποβιβασμού. Από όλους αυτούς, εμείς έχουμε απαίτηση να κερδίζουν τους πάντες σε ελλάδα και ευρώπη.. Και με κόντρα διατησία και ατυχία. Σαφώς και αυτό επιτάσσει η ιστορία μας.

Αν βέβαια εσείς πιστεύετε οτι στην ελλάδα μπορούμε να κερδίζουμε 14 αντιπάλους κάθε αγωνιστική πάω πάσο. Να θυμίσω οτι η ομαδάρα του Κυράστα βγήκε δεύτερη, η ομαδάρα του Μαρκαριάν (δις) βγήκε δεύτερη και τρίτη, η ομάδα του 10κάτε βγήκε δεύτερη (08-09), η ομάδα του ΝΤΑΜΠΛ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ (10-11) ΙΔΙΑ , ΒΓΗΚΕ ΔΕΥΤΕΡΗ, η ομαδα του φερειρα (11-12) με κλειτον και λετο να κανουν οργια βγηκε δευτερη. Όλες αυτές δεν πήραν όχι πρωτάθλημα αλλά ούτε κύπελλο.


Αφού λοιπόν όλες αυτές δεν τα κατάφεραν με σφαγιαστικές διαιτησίες, φέτος τι σας κάνει να πιστεύετε οτι όλοι οι προαναφερθέντες παίχτες θα ξεπεράσουν τους παίχτες 2000-2012? Το 50-50?
Η ενίσχυση που, απόντος ρευστού, είναι με λαχεία?

Θα πούμε όλοι να βάλει λεφτά η διοίκηση και να φέρει παιχταράδες.

ΜΑ ΕΙΔΑΜΕ ΤΙ ΓΙΝΟΤΑΝ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ..Ο ΣΟΟΥΖΑ, Ο κυπριος, οι μπασινας-καρα-λυμπε-ο βλαοβιτς-ο μανολακης-ο ρενε ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ ποσες ακριβως κουπες σηκωσαν?

Ποια διοικηση (πλην πατερα) εβαλε λεφτα? Ο τζιγκερ παντα εβαζε γιατι η δευτερη θεση οδηγουσε εγγυημενα σε ομιλο η σε ευκολα νοκ αουτ και τα επαιρνε ΠΑΝΤΑ πισω. Οταν σταματησε αυτο και βγαιναμε και τριτοι 2 χρονιες θυμομαστε με ποιους παιχτες παιζαμε και τι ακολουθησε στην παε..

Επισης 1 χρονο μας καλυψε το συμβολαιο (εξωπραγματικο) του ΑΛΦΑ digital. Μην θυμισω ποσους παιχταραδες ξενους και ελληνες χασαμε ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΝΑΜΕ λεφτα, ποσοι εφυγαν ελευθεροι, απο την εποχη του χατζι μεχρι τον σουκερ. Με το αμιμητο πρωτοσελιδο γιατι δεν εφερα τον Μαραντονα..

Γράφουν κάποιοι για παίχτες από τις ακαδημίες..ΠΟΤΕ ακριβώς και γιατί βγάλαμε παίχτες από τις ακαδημίες; Βγάλαμε απο το 97 και επειτα διοτι δεν ΕΠΕΦΤΑΝ ΦΡΑΓΚΑ να αγοράσουμε καλούς ξενους.. Όταν παιζεις με μαουρο, με σιμπνιεφσκι με κολα με στρανλτυ, με επαλε, με ντεμπα με μιτου, με λινκαρ, με σαινιο,  με σιγκουρτσον, με τοργκελε, με με, με με δεκαδες τετοιους, όταν δεν δίνεις λεφτά για κορυφαίους έλληνες (ζήταγα αλεξαδρή και νικολαίδη και μου έφεραν τον λαγωνικάκη είχε δηλώσει ο ρότσα) ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ θα βάλεις τον αλεξόπουλο τον μπασινα τον καραγκουνη τον χαλκια τον γκουμα να βγαλουν το φιδι απο την τρύπα. Βγάλαμε νωρίτερα από το 97 και δεν το θυμάμαι; (α ναι βγαλαμε αντωνιου και βονορτα το 1983 και τον λιβαθηνο το 1975)

Η τρούμπα ΠΑΝΤΑ έχει τρόπο τα παρτάλια που μαζεύει να τα κάνει παιχταράδες. Όλοι οι προηγούμενοι παίχτες σε μας θα δεινοπαθήσουν απο την κριτική, ενω στο λιμάνι θα τραγούδαγαν το όνομα τους.
Γιατι?
Γιατί κανένα φαουλ του Μπουρμπου ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΝΟΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ. Γιατί κανένας Μπουρμπος αν φόραγε κόκκινα ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΖΕΥΕ 10 ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΣΕ 25 ΑΓΩΝΕΣ. ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;  ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΦΕΡΝΕΙ 2-2 ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΙΑ ΟΛΟΙ ΓΡΑΦΟΥΝ «ΣΟΥΠΕΡ ΕΡΝΑΝΙ», ΕΝΩ ΑΝ ΕΜΕΙΣ ΦΕΡΝΑΜΕ 2-2 ΜΕ ΤΗΝ ΛΙΒΑΔΙΑ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΛΑΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΕΞΩΦΥΛΛΑ ΜΕ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΤΥΠΟΥ ΦΕΡΕΙΡΑ.

ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΑΡΤΑΛΟΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΘΑ ΕΒΑΖΕ ΚΑΙ 2-3 ΓΚΟΛ ΟΦΣΑΙΤ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ και θα έπαιρνε μπρος η ψυχολογία του, ΕΝΩ ΕΔΩ ΚΟΒΟΥΝ ΤΟΝ ΜΠΕΡΓΚ ΣΥΝΕΧΩΣ..ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΘΕ ΜΕΣΟΣ ΕΚΕΙ ΒΑΡΑΕΙ ΣΤΟ ΨΑΧΝΟ, Ο ΚΑΘΕ ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ ΠΑΙΖΕΙ ΒΟΛΛΕΥ με τα χέρια ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΣΚΟΡΑΡΕΙ ΟΦΣΑΙΤ. ΑΥΤΟΥΣ εκει κατω εχουμε απαίτηση να τους κερδίσουν ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ παίχτες αλλά και οι φετινοί.

ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ? ΓΙΑ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΛΙΓΟ..ΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΡΑΖΟΥΜΕ ΦΕΤΟΣ..ΑΥΤΟΙ ΤΟΥΣ ΤΑΠΕΙΝΩΣΑΝ 0-3, ΑΥΤΟΙ ΤΟΥς ΚΕΡΔΙΣΑΝ 2-1 ΠΕΡΥΣΙ ΚΑΙ ΕΧΑΣΑΝ 1-0 (ΜΕ ΠΕΝΑΛΤΥ ΜΑΙΜΟΥ ΚΑΙ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΠΕΤΡΙΤΣ) ΚΑΙ ΕΧΑΣΑΝ 0-1 ΣΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ.

Αρα η λύση για τον τίτλο, ΔΕΝ ειναι οι παιχταράδες. Είναι η δεύτερη συνθήκη. Η πρώτη είναι το 50-50 και όλα τα κέντρα εξουσίας. Αυτό το δεντράκι που φυτεύθηκε το 96, γιγαντώθηκε μέχρι το 2009, του έκοψε καποιος κάποια κλαδιά το 2010 και από τότε ξαναμεγάλωσε και άλλο. Πλέον δεν κόβεται, ίσως και να μην καίγεται.

Αν επιμένετε για τον τρόπο που πρέπει να γίνει αυτό, υπάρχουν κάποιοι. Η τωρινή διοίκηση έχει επιλέξει τον δρόμο της δικαιοσύνης και των δικαστηρίων ΠΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΗΔΗ Γ ΕΘΝΙΚΗ ΤΟ ΤΡΥΛΟ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΜΕ ΑΛΛΑ 4 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ 100 ΕΚ ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ. Αλλά ζούμε στην ελλάδα. Το τρύλο έχει γίνει μακάμπι και δυναμό πειραιά. Απαιτούμε από την διοίκηση να γίνει χειρότερη από αυτούς που καταριόμαστε μέρα νύχτα, για να τους διώξει από την εξουσία. Σωστό εν μέρει ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΛΛΟΙΩΣ. Όμως δεν μπορείς να υποχρεώσεις κάποιον να γίνει σαν το τέρας που κυνηγάει.  Από την άλλη δεν υπάρχει άλλη λύση.

Πιστεύεις στην δικαιοσύνη (και καλά κάνεις) και αυτή σε τιμωρεί ΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΘΩΩΣΕ ΤΟΝ ΓΑΥΡΟ ΤΟΥ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ 3 ΒΑΘΜΟΥΣ ΞΑΝΑΓΙΝΕ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΕΡΔΙΣΕ (ΔΛΔ +6) ΣΕ ΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΥ ΚΡΙΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΠΟΝΤΟ  (ΣΕΖοΝ 2004-05)

Το ότι παίζουμε άσχημα η δεν βάζουμε 4 γκολ σαν το τρύλο (γιατί αυτός χαλάει το πρωτάθλημα με τα εξωπραγματικά στατιστικά και στησίματα) σε κάθε αγώνα, είναι ένα θέμα..Το ότι μας πηδάνε σε κάθε αγώνα είναι άλλο. ΑΣ ΜΗΝ ΜΕ ΠΗΔΗΞΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΓΚΕΛΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΝΑ ΤΑ ΨΑΛΩ ΕΝΑ ΧΕΡΑΚΙ και θα κάνω και κριτική..

ΟΜΩΣ να καθομαι να λεω τι μαλακας ελιναι ο προπονητής που δεν κερδίζω 0-3 στην τουμπα στο μισαωρο ωστε αμα δώσει το πεναλτυ να ειμαι ησυχος, με αυτό το ρόστερ που έχουμε εμένα με ξεπερναει..

ΠΡΩΤΑ ΕΧΩ ως αντίπαλο ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ ΘΕΣΜΙΚΑ,ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΕΞΙ ΤΗΣ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΑΕΙ Η ΟΜΑΔΑ. ΤΟ πως θα πέσει αυτη η παραγκα, που η παραγκα του πρακτορα ωχριά μπροστα της, ειναι κατι που θα επρεπε να αφορα την πολιτεια κατ αρχην και μετα τις ομαδες. Το οτι ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΝΑΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ενισχυει το γεγονος οτι δεν ειναι ευκολο να γκρεμιστεί (η να αδρανοποιηθεί)..

Σαφως γινεται θεωρητικά, αλλα είναι σαν να λεμε οτι επειδη ο Μέγαςς Αλέξανδρος έφτασε με 10.000 μεχρι την κινα, θα επρεπε καθε χρόνο τοτε ο καθε στρατηγός να μαζεύει άλλους 10.000 και να φτανει κινα-ινδια για πλακα..ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΕΤΣΙ.. ΠΟΛΥ ΘΑ ΤΟ ΗΘΕΛΑ, αλλα δεν παει ετσι

ΓΙΑΥΤΟ και φετος αυτο που ποναει ειναι η ευρωπαικη αποτυχια και οχι η εγχωρια..Γιατι στην ευρωπη δεν θα με σφαξουν οπως στην ελλαδα. Και επρεπε να εχουμε περασει την καμπαλα με καθε κοστος. Ακομα και να επαιζε ο εσσιεν με τις γαζες του χειρουργειου. Αυτο το γεγονος και οτι ο γαυρος μας εφτασε στις ευρωπαικες νικες ειναι ο χειροτερος μου εφιαλτης..Γιατι στην ευρωπη επαιζα με τις δυναμεις μου παντα, δεν φοβομουνα την κακη (εσκεμμενα) διαιτησια..Δυστυχως φετος πεφτει και αυτο το καστρο. Και δεν μπορω να δω τροπο να το κατακτησουμε ξανα.

Αν καποιοι επιμενουν να κραζουν προπονητη και παιχτες ειναι δικαιωμα τους. Εγω την γνωμη μου εξεφρασα. Και προπερσυ με το κυπελλο και περσυ με την κλοπη πρωταθληματος, πρώτα στην διαιτησια σταθηκα που μας στερησε βαθμους και μετα στην γκέλα σαν εμφάνιση.

Οσοι εχετε παιξει μπάλα το ξερετε..Αν ο κόρακας μπει απο την αρχη και απο το πρωτο σφυριγμα σε πηδάει, δεν θα κερδίσεις εύκολα..Θα σου βγει η πίστη..Και αν αυτο γινεται καθε αγωνιστικη θα σπάσεις..

Κλασικό παράδειγμα ο Μπεργκ που σε καθε παιχνιδι χειροτερεύει.  Τον αντιμετωπιζουν προκλητικα, τον χρεώνουν με κιτρινες απο το 5, με ανυπαρκτα επιθετικα φαουλ, τον βγαζουν οφσαιτ και του σπάνε τα νεύρα..Αποτελεσμα? Στις 2 ευκαιριες που θα βρει, δεν θα εχει καθαρο μυαλο..Ειδικα στην Ξανθη, αφου δεν ορμησε στην καρωτιδα του διαιτητη ειχαμε αγιο..Εγω αν ημουν στην θεση του, θα τον είχα χτυπήσει. Οπότε ενορχηστρωμένα σου διαλύουν την ομάδα σιγά σιγά..2-3 όπλα έχουμε και το ξέρουν. Ούτε παρατήματα ούτε δανεικούς. Μαθηματικά δεν θα αντέξουμε μέχρι το τέλος.

Προφανως και δεν υπερασπιζομαι τα αρνητικά αποτελέσματα.

Κατανοώ όμως τον τρόπο που προκλήθηκαν, και αυτόν αναφέρω..ΝΑΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΚΑΚΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΝΑ ΤΗΝ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ. ΔΕΝ γινεται ομως..ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ..Δεν γινεται αυτος ο Παναθηναικος..

ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΕΝΑ ΣΚΑΣΜΟ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΕΝΑΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΦΗΜΗΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ και να ξεκουμπιστει ο πρακτορας..

Στην μπαλα δεν συνεβη ουδεποτε κατι τετοιο..Απο το 1979 μεχρι και σημερα ΟΠΟΤΕ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΔΙΑΛΥΟΤΑΝ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ ΠΑΝΤΑ..ΜΑ ΠΑΝΤΑ...
ούτε και στο βολλευ με ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ ΣΗΚΩΣΑΜΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ..ΑΡΑ οπως φαινεται τα λεφτα και οι παιχταραδες ΔΕΝ σου εξασφαλιζουν παντα την πρωτιά.

Και να με ρωτησετε, ωραια ρε μεγαλε ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ, θα σας πω οτι δεν προτεινω κατι..Ειλικρινα δεν προτεινω κατι. Σαφως και ειμαι κατα, στο να τα χωνουμε στους παιχτες και στον προπονητη οταν μιλαμε για αυτους συγκεκριμενα..Οταν τα χωναμε στον Ρατζα και τον Φραγκι γιατι αποκλειστηκαμε με 25 ποντους απο την Στεφανελ, ήταν γιατι ΗΤΑΝ ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ και δεν επιτρέποταν τετοια εμφάνιση και διασυρμός. Ομως η διοικηση το χειριστηκε σωστα και απο τοτε άλλαξαν όλα.

Κάτι που όπως φαίνεται έχει χαλάσει σαν συνταγή τα τελευταία 4 (δυστυχώς).

ΔΕΝ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΚΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ..Θεωρω οτι την συγκεκριμενη χρονικη στιγμη θα κανει μαλλον κακο, παρα καλο το παραμικρο. Αν ειχαμε ελπιδες στο πρωταθλημα για κατακτηση θα το συζηταγαμε..Αλλα σε ενα στημενο πρωτάθλημα 30 αγωνιστικων με σημαδεμενη τραπουλα για βγω δευτερος η τριτος δεν εχει νοημα..

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑΖΕΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΑΣΧΕΤΙΝΙΟ Ο ΠΟΡΤΟΓΑΛΟΣ, Η Ο ΦΟΝ ΑΣΧΕΤΙΛΕΝ Ο ΟΛΛΑΝΔΟΣ, Η Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΣΧΕΤΟΥΜΠΕΝ..ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ? Οτι θα βαζουμε 5 γκολ? Οτι δεν θα μας σπανε τα ποδια οι αντιπαλοι? Οι διαιτητες δεν θα σφυρανε πεναλτυ εξω απο την περιοχη? Δεν θα ξαναδωσουν καρτα στον Μπεργκ στο 5? Τι πιστευετε οτι θα γινει απο αυτα? Αν αλλαξει κατι απο αυτα, μετα χαρας να αλλαξουμε και προπονητη και παιχτες.

Αλλα το πρωταθλημα, δεν χανεται απο αυτους. Σε καθε χωρα παιζεται σχεδον ισαξια σε καποιους διεκδικητες. Αλλα το παλευουν.. Δεν εχουν 15 δανεικους, ουτε παραρτηματα απο το χωριο του χοντρου, ουτε κορακια που σε ειρωνευονται μεσα στα μουτρα.

Θελετε να βαλουμε στην θεση του Στραματσόνι η του Αναστασίου τον Χιντινγκ? Τον Μουρινιο? Ποιον θελετε? Τι πιστευετε οτι θα αλλαξει? Ναι, αντε και παιζουμε μπαλαρα..Αντε και ριχνουμε 3 σε καθε ομαδα..Θα παρουμε πρωταθλημα? Η θα παμε φαληρο και αν δεν ειμαστε 10 ποντους πισω δεν θα παρουμε Χ, ουτε με αιτηση..Η μηπως δεν θα παμε σε καμμια καλλονη, πλατανια, ξανθη και στην πρωτη ευκαιρια δεν θα δωσει κοκκινη η πεναλτυ κατα? Χτες παίξαμε πολύ καλά. Δεν κερδίσαμε όμως. Και από ατυχία και από αδικία. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ Ο ΓΑΥΡΟΣ ΕΠΙ 20 ΧΡΟΝΙΑ.

ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΓΩ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ..ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ 30 ΝΙΚΕΣ ΚΑΙ Ο ΓΑΥΡΟΣ 31..ΤΙ; ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ; Νομίζετε...

Ο ματζουρακης και ο σεγκουρα και ο ζαρντιμ σηκωναν κουπες, Ο ΚΥΡΑΣΤΑΣ ΚΑΙ Ο ΜΑΡΚΑΡΙΑΝ ΤΠΤ..Τ-Ι-Π-Ο-Τ-Α...ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΚΥΠΕΛΛΑΚΙ που σηκωσε ο αναστασιου.

Κατ εμε λοιπον και κλεινω, το αγωνιστικο ειναι το δευτερο κομματι..Το πως θα ριξουμε την παραγκα και τι ενεργειες θελει, ειναι το βασικο θεμα..Μετα ο καθε αναστασιου και ο καθε Στραματσόνι, θα φαινεται προπονηταρας και ο καθε μπουρμπος θα μοιαζει Ντανι αλβεζ.

ΥΓ..Και ειναι βαρυ αυτο που θα γραφτει..Πολλοι φωναζουν για το ποσο μικρυνε ο Παναθηναικος στην ευρωπη απο το 11 και μετα...ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ..Αυτό όμως απεχει απο το να καταριομαστε τον αναστασιου που η πρωτη ομαδα που προπονει ειμαστε εμεις και τους αντιστοιχους παιχτες ή τον στραματσόνι που όλοι οι ειδήμονες τον βάφτισαν άσχετο επειδή ξέρουν καλύτερα.

Αντίστοιχα ομως, δεν ειδα ουτε λαικα δικαστηρια, ουτε αεροδρόμια, μετά απο 20αρες 25αρες και 30αρες που μαζεύουμε 4 χρόνια στην ευρώπη στο μπάσκετ. Ούτε κατάρες και φύγε σε Πεδουλάκη, Ιβανοβιτς, Τζόρτζεβιτς. Ούτε ένοιαξε κόσμο που έχουμε όσες νικες-τόσες ήττες στην ευρωλιγκα τα 4 τελευταια χρονια. (δεν θυμαμαι ποτε ηταν η προηγουμενη φορα που συνέβη αυτό). Ουτε που κάνουμε 1 διπλό τον χρόνο στην ευρώπη στο μπάσκετ..Ούτε που έχουμε 3 χρονια να παμε Φ-4 (και μην πάμε και για 4ο σερι φέτος). Ούτε που περυσι ΟΛΗ η ομαδα ηταν τραυματίες. Και φέτος ήδη δεν ξεκινήσαμε καλά απο τραυματισμούς ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΠΛΗΡΕΙΣ στο τέλος....Αυτά περνάνε στα ψιλά γράμματα.. Ούτε για τις επιλογές παιχτών στο μπάσκετ και την διαχείριση τους.

Όλοι φέτος θυμούνται την Καμπάλα η την Εστορίλ.. Το Ερυθρό αστέρα εδω μέσα? Πέρυσι εκτός; Την Αλμπα εδω μέσα πέρυσι; Την Ζιέλονα Γκορα απο την Πολωνία με ρουμάνο σέντερ φέτος; Την κουμπαν μέσα έξω φέτος; Την μπαγερν περυσι, την αρμανι;  Την λαμποραλ εδω μέσα πρόπερσυ; Την κιμκι ; Και βγάζω εξω τις 20αρες και 30αρες απο ΤΣΣΚΑ 2 χρονια σερι, τις 5 ηττες σε 6 αγωνες από την μπαρτσελόνα κλπ κλπ... Τις διαιτησίες που έχει ο γαύρος σε ελλάδα και ευρώπη; Ως πότε θα κερδίζουμε με την φανέλα και με τον ΔΔ;

ΚΑΙ Η ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ΕΞΑΣΤΕΡΟΥ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΣΤΕΡΕΩΜΑ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ, ΕΙΝΑΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ ΒΑΡΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.

Γιατι ΟΣΟ ΟΥΤΟΠΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ και ισοπαλία ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΙΟΝΙΟ, ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΟΥΤΟΠΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ 7ο ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ. ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΤΟΡ-16 ΚΑΙ ΠΛΕΙ-ΟΦ ΝΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ Ο ΣΑΚΟΣ ΤΟΥ ΜΠΟΞ ΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ.

ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΤΟ 2010 ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΝΑΓΑΝ ΟΥΤΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΟΑΚΑ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΑΙΧΤΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΟΡΤΩΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΑ ΤΕΛΈΥΤΑΙΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ..

Και αν καποτε πηγαιναμε στον Ρατζα (σε ποιον??? ΣΤΟΝ ΡΑΤΖΑ) και σε αλλους στο αεροδρομιο,  τώρα δεν παμε ουτε σε καποιον Μπατιστα, Σλοτερ, Μπλουμς, Αρμστρονγκ, Νελσον, Πανκο, Λαβάλ, Κούζμιτς, Γιάνκοβιτς αλλά γουστάρουμε να κράξουμε Κουτρουμπή και Ατζαγκουν που ο ενας δεν έκανε στο αεκ και ο αλλος δεν ξερω και γω που έπαιζε..

Οποτε συστήνω ψυχραιμια και προσοχή στις κρίσεις και για τα 2 αυτά τμήματα...Είμαστε σε κρισμο σταυροδρόμι ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ..ΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ..

ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΚΑΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ..

Σχόλια

  1. Αυτό που γράφεις για ίδιες νίκες-ήττες στο μπάσκετ από το 2013 μέχρι σήμερα, ισχύει πάρα πολύ και είναι ΤΡΑΓΙΚΟ για την ιστορία του μπασκετικού Παναθηναϊκού... Έχω βγάλει το σύνολο νικών-ηττών από την σεζόν 1993-1994 μέχρι και την σεζόν 2011-2012 επί Αφών και το σύνολο από την σεζόν 2012-2013 μέχρι σήμερα επί Δημήτρη... Το απότελεσμα είναι χαρακτηριστικό...
    1993-1994: 14 νίκες - 7 ήττες, 3η θέση στο Final Four του Τελ Αβίβ
    1994-1995: 14 νίκες - 7 ήττες, 3η θέση στο Final Four της Σαραγόσα
    1995-1996: 15 νίκες - 6 ήττες, Πρωταθλητής Ευρώπης στο Παρίσι
    1996-1997: 15 νίκες - 5 ήττες, αποκλεισμός στους 8
    1997-1998: 15 νίκες - 3 ήττες, αποκλεισμός στα ημιτελικά του EuroCup από την Ολίμπια Μιλάνο
    1998-1999: 15 νίκες - 3 ήττες, αποκλεισμός στους 8 από την Τιμσίστεμ Μπολόνια
    1999-2000: 19 νίκες - 4 ήττες, Πρωταθλητής Ευρώπης στην Θεσσαλονίκη
    2000-2001: 19 νίκες - 5 ήττες, Δευτεραθλητής Ευρώπης στο Παρίσι
    2001-2002: 19 νίκες - 3 ήττες, Πρωταθλητής Ευρώπης στην Μπολόνια
    2002-2003: 14 νίκες - 6 ήττες, αποκλεισμός στο Top16
    2003-2004: 9 νίκες - 11 ήττες, αποκλεισμός στο Top16
    2004-2005: 15 νίκες - 10 ήττες, 3η θέση στο Final Four της Μόσχας
    2005-2006: 17 νίκες - 6 ήττες, αποκλεισμός στους 8 από της Ταουγκρές
    2006-2007: 20 νίκες - 4 ήττες, Πρωταθλητής Ευρώπης στην Αθήνα
    2007-2008: 15 νίκες - 5 ήττες, αποκλεισμός στο Top16
    2008-2009: 17 νίκες - 5 ήττες, Πρωταθλητής Ευρώπης στο Βερολίνο
    2009-2010: 10 νίκες - 6 ήττες, αποκλεισμός στο Top16
    2010-2011: 16 νίκες - 6 ήττες, Πρωταθλητης Ευρώπης στην Βαρκελώνη
    2011-2012: 14 νίκες - 9 ήττες, 4η θέση στο Final Four της Κωνσταντινούπολης
    Συνολικά: 292 νίκες - 114 ήττες, 6 Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα σε 7 τελικούς, 1 Διηπειρωτικό Κύπελλο και 12 Final Four(11 Ευρωλίγκας και 1 EuroCup το 1998).
    ...........................................................................................................................................................................................................................
    2012-2013: 17 νίκες - 12 ήττες, αποκλεισμός στους 8 από την Μπαρτσελόνα
    2013-2014: 14 νίκες - 15 ήττες, αποκλεισμός στους 8 από ΤΣΣΚΑ με 2 διασυρμούς στη Μόσχα (77-51, 74-44)
    2014-2015: 13 νίκες - 15 ήττες, αποκλεισμός στους 8 από την ΤΣΣΚΑ με 3 διασυρμούς σε Μόσχα και Αθήνα (93-66, 100-80 και 55-74)
    2015-2016: 7 νίκες - 6 ήττες, ???
    Συνολικά: 51 νίκες - 48 ήττες, κανένα τρόπαιο ή Final Four.
    Τα συμπεράσματα δικά σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου