Κάτι αδιάφορα βράδια ...

Όχι άλλο κάρβουνο (2015-16 edition)

Aθλητική ανασκόπηση ποδοσφαίρου 2015-16. Ας δούμε πως η διατησία διαμόρφωσε το περίφημο αήττητο σερί του τρύλο μέχρι την μοναδική ήττα από το αεκ.

Με το δεξί ξεκίνησε και φέτος η χρονιά. Και δεν αναφέρομαι στην νίκη στο Αγρίνιο αλλά στην διαιτησία των 2 αιωνίων

Πρώτη αγωνιστική και 2 φάσεις που θα μπορούσαν να κρίνουν τους 2 αγώνες.

Στην στάνη το 1-0 γίνεται με διπλό χέρι.
Αυτή η μόδα που ο παίχτης ανοίγει και προτείνει τα χέρια να υποδεχτεί την μπάλα σαν λίμπερο στο βόλει, είναι νέο φρούτο.

Δεν γίνεται με νόμους της φυσικής, η μπάλα να κολλάει στο στήθος κάποιου από κάθετη μπαλιά και να πέφτει στο έδαφος. Μόνο στο MATRIX γίνονται αυτά.Πρώτος διδάξας ο ιβιτς στον αξέχαστο αγώνα του 2-3 στο κύπελλο το 95, με το πέναλτυ-εφεύρεση που κερδίζει αφού υποδέχεται την μπάλα σαν «λίμπερο» στο βόλλευ.

Και επειδή οι γαύροι θα φωνάζετε πάλι, δώστε μια μπάλα σε έναν φίλο σας ζητήστε του να την πετάξει προς το μέρος σας με δύναμη, ενώ εσείς τρέχετε κάθετα (και όχι παράλληλα) προς την μπάλα. Αν καταφέρετε να την στρώσετε στο πόδι και να σουτάρετε, να το κάνετε βιντεάκι και να το στείλετε σε τσέλσυ-ρεαλ-μπάρτσα γιατί τέτοιοι μπαλαδόροι δεν υπάρχουν πλέον.





Δεύτερη αγωνιστική, αφήνουμε τα χέρια και πιάνουμε την σημαία. 2 οφσαιτ σε τετ α τετ του Μάντζιου.



Τρίτη αγωνιστική, ένα ωραιότατο πέναλτυ-εφεύρεση του Κύρου Γρανάζη δώρο με τον Πλατανιά.


Επειδή οι γαύροι θα πείτε οτι τον ακουμπάει. Ο αμυντικός έχει ήδη λυγισμένο το χέρι. Εφόσον ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΤΕΝΤΏΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΠΡΩΞΕΙ, δεν υπάρχει πιθανότητα να πέσει ο χοντρός προς τα μπροστά. Μόνο να τον τραβήξει μπορεί. Δλδ να πέσει προς τα πίσω Η διαφορά που βλέπουμε στις πόρτες τραπεζών η καταστημάτων (ΩΘΗΣΑΤΕ-ΕΛΞΑΤΕ, PUSH-PULL για τα απόγονους). Γιαυτό τον λόγο δεν είναι πέναλτυ, αλλά κίτρινη κάρτα για θέατρο.

Τέταρτη αγωνιστική, ξανά η σημαιούλα θα κάνει καθήκον της..3 κομμένα οφσαιτ της έτσι για το αήττητο ρε γμτ..



Πέμπτη αγωνιστική, ένα ωραιότατο πέναλτυ-βουτιά με βαθμό δυσκολίας 3. Πρώτη φορά άνθρωπος αψηφά τους νόμους της Φυσικής και αφού δέχεται κλωτσιά από μπροστά (τρέχοντας κιόλας), πέφτει...μπροστά!!! Εκτός και αν δεν τον κλώτσησε κανένας. Πάντως ο Λουγκάνης έδωσε 8,5 ο Φέλπς 9,0 ενώ δεν έχουν βαθμολογήσει ακόμα ο Βάις και ο Κάγκουρας.



Την έκτη αγωνιστική ήταν μέρα αργίας είχαν ρεπό.

Έβδομη αγωνιστική, και μαθαίνουμε πως φτιάχνονται οι 4αρες..Με γκολ-επιθετικά φαουλ (στο 0-0) και κομμένα οφσαιτ σε τετ α τετ..Αλλά άμα δεν έχεις ομάδα μην μιλάς..





Ένατη αγωνιστική, και θα δούμε πως οι φωτοβολίδες θεωρούνται χριστουγεννιάτικη ατραξιόν και ΔΕΝ εμποδίζουν την διεξαγωγή ενός αγώνα. Και θα μάθουμε πως συνδυάζεται ΑΡΜΟΝΙΚΑ ΤΟ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. Τώρα κάτι χέρια κάτι φάουλ που δεν δόθηκαν πέρασαν στα ψιλά.






Δέκατη αγωνιστική, και θα δούμε πως αποκαθίσταται η αδικία με τις σημαιούλες που δεν βοήθησαν για 3 σερί αγώνες..Εδω πιάνουν πάλι δουλειά..



Την 11η αγωνιστική, στην Λεωφόρο για να μην χαλάσει το σερί δεν θα γίνει ο αγώνας ΕΤΣΙΘΕΛΙΚΑ. Εξάλλου θα ήταν κουρασμένοιγια τον αγώνα με την Μπάγερν..Πήγαν έφαγαν 4 ( και 1 δοκάρι και με 10 η μπάγερν) και μετά κλαίγονταν οτι δεν είχαν αγώνα στα πόδια τους. H δικαιολογία ήταν οι φωτοβολίδες (που έπεσαν) ευθείας βολής ΠΡΙΝ ΦΥΙΚΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ..ΑΝΤΙΘΕΤΑ σε αγωνες που επεσαν φωτοβολίες ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΑΥΤΟΙ ΔΙΑΚΟΠΗΚΑΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΚΑΠΟΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ..






Την 12η αγωνιστική, συμμετείχε στην χαρά του αήττητου και ο Αστέρας του μποροθρύλου. Εδώ έχουμε ποικιλία στο μενού. Το τείχος στα 11 βήμα (γιατί στα 9??), ανύπαρκτο πέναλτυ κομμένα οφσαιτ σε τετ α τετ.





Την 13η αγωνιστική, στην ξάνθη η ομάδα του εφταρόπουλου είδε ένα πέναλτυ-φάντασμα αφού ο αέρας στην κομοτηνή είναι απρόβλεπτος.


Την 14η αγωνιστική, ο ταβερνιάρης που έχει στον παγκο το αγρίνιο ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΤΠΤ, ΔΕΝ ΕΙΔΕ ΤΠΤ και έφυγε ευχαριστημένος που έχασε..Και αυτός έχει σηκώσει πρωτάθλημα.. Πέναλτυ από «αγκυλωμένο πόδι», επιθετικό διπλό φάουλ που γίνεται κόκκινη στον τερματοφύλακα.




Την 15η αγωνιστική, στο πνεύμα των Χριστουγέννων και του άγιου βασίλη μία μαγική παράσταση δόθηκε στην Μυτιλήνη. 2 πέναλτυ και αποβολή τερματοφύλακα.



ΕΔΩ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΣΦΥΡΙΖΕ Ο ΡΙΤΣΟΛΙ..

 


ΑΘΡΟΙΣΤΕ όσες φάσεις είδατε σε 14 αγώνες και μετά ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ...«ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΚΑΝΕ ΠΡΩΤΑ ΟΜΑΔΑ»

Την 16η αγωνιστική, στην πλατεία με τα γατάκια, ένα γκολ επιθετικο φάουλ, ένα γκολ οφσάιτ, ένα οφσαιτ 2 μέτρα του πανιωνίου, ενώ καμμία κίτρινη στον τσόρι όταν βούτηξε 2 φορές σαν τον φορτούνη και τον λουγκάνη για πέναλτυ και φάουλ.






Την 19η αγωνιστική, στη στάνη με την ξάνθη, 3 οφσαιτ κομμένα και περιποιημένα..Τα 2 από αυτά με 1 και 3 παίχτες μόνους εναντίον του τερματοφύλακα. Πριν το γκολ εννοείται!!!




Την 22η αγωνιστική, στο οακα με την αεκ, έχασαν με 1-0 αλλά το κλάμα και η προπαγάνδα πήγε σύννεφο..Ανακάλυψαν ακύρωση του πέναλτυ γιατί ο σκόρερ Βάργκας μπήκε νωρίτερα αλλά φυσικά είναι ψέματα, Ανακάλυψαν οτι η δεύτερη κίτρινη στο σέρβικο τσεκούρι ΗΤΑΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ διότι δεν είχε προθεση ο καημένος να βρει την μπάλα!!!










Την 23η αγωνιστική, στο τηγάνι με ατρόμητο, ο αλβανος απο την ζυριχη βουταει , αλλά ο άτιμος ο κύζας δεν συγκινείται..Κίτρινη που θα ηταν η πρωτη και μετα θα τσιμπαγε και την δευτερη, φυσικα και δεν βγηκε. Στο 1-0 η φαση αυτη.


Την 26η αγωνιστική, στο τηγάνι με το τριφύλι είχαμε τα γνωστά όργια...Κατα αρχήν το γκολ της ισοφάρισης είναι προφανές οτι ειναι οφσαιτ. Δεν χρειάζεται να είσαι ούτε καθηγητής ούτε «επιστήμονας». Ο κανονισμός ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ..Και όχι ο ελληνικός με την μετάφραση, αλλά ο αγγλικός..






Ο ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΟΦΣΑΙΤ 

Α) ΑΝ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΤΟ ΟΠΤΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΤΟΥ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ Η ΑΝ ΑΠΟΤΡΕΠΕΙ ΕΝΑΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΝΑ «ΠΑΙΞΕΙ» ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ Η ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΝΑ «ΠΑΙΞΕΙ» ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ (να κινηθει προς αυτή δλδ).

Β) ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΙΝΗΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΗ «ΕΞΑΠΑΤΑ» Η «ΑΠΟΣΠΑ» ΕΝΑΝ ΑΝΤΊΠΑΛΟ .

ΑΚΡΙΒΩΣ με αυτή την διευκρίνηση το γκολ του Παοκ με τον Παναθηναικό ΠΑΡΟΤΙ 2 ΠΑΙΧΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΕΘΕΙΜΕΝΟΙ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΦΣΑΙΤ..


Ακολουθώντας ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ το βιβλίο ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ, θα δούμε οτι και το δεύτερο γκολ (2-1) σημειώνεται με παίχτη του οσφπ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΕΘΕΙΜΕΝΟΣ και δυστυχώς για αυτόν να κάνει κίνηση να αποφύγει την μπάλα καθώς αν τον έβρισκε, ΜΑΛΛΟΝ δεν θα μέτραγε..Πάντως το 2011 είχε μετρήσει κανονικά το γκολ-οφσαιτ του Τζιμπούρ.


Όπως φαίνεται ΞΕΚΑΘΑΡΑ, μπάλα κατευθύνεται στον Ιντέγε ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΦΣΑΙΤ. Αυτός μετακινεί το σώμα του ελαφρώς, γιατί αλλοιώς θα ακουμπήσει την μπάλα. Ο Στιλ είναι δίπλα σε απόσταση 1 μέτρου. Στην κρίση του διαιτητή (όπως λέει η αγγλική έκδοση) ΑΝ Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ να επέμβει, λαμβάνοντας υπόψην οτι στο φαληρο ΣΠΑΝΙΑ ακυρώνονται τα οφσαιτ-γκολ των γηπεδούχων, όπως στο 1-1.

http://www.novasports.gr/web-tv/on-demand-player/video/32405/olubiakos-panathinaikos-3-1-hl/#.Vug51OKLQdU

Όπως ξαναβλέπουμε η φάση του 2-1 δεν είναι ξεκάθαρη. Σίγουρα δεν είναι ακριβώς η πρώτη περίπτωση, αλλά σίγουρα δεν είναι και η δεύτερη του παραδείγματος. Καθαρά στην κρίση (ποιου???) του διαιτητή..Εδώ γελάμε!!!



Συνεχίζουμε στις υπόλοιπες φάσεις..

Αμέσως μετά το γκολ, στο 11 ο Πρανιτς θα χρεωθεί με κίτρινη κάρτα για «χέρι».
Σωστή απόφαση καθώς το χέρι δεν είναι σε φυσιολογική θέση και το χρησιμοποιεί για να κόψει την πάσα-σέντρα. Είναι βέβαιο οτι αν ο Πράνιτς φόραγε κόκκινα, δεν θα το σφύριζαν καθώς ήταν η ΠΡΩΤΗ φάση που είχε εμπλακεί αμυντικά.


ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΙΔΙΟ όταν ο Πάρντο (63) με το χέρι έκοψε πάσα του Πράνιτς.ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΦΑΟΥΛ.Πλάγιο δόθηκε. Υπέρ του Παναθηναικού..Πάλι καλά δλδ..Κίτρινη? Θα αστειεύεστε!!!


Στο 16 το φάουλ του Τσόρι στον Βιγιαφάνες ΔΕΝ θα συνοδευτεί με κίτρινη κάρτα.  Ο μέσος του τριφυλιού θα τραυματιστεί και θα αντικατασταθεί στο Β ημίχρονο.

Στο 28 ο Ταυλαρίδης χάνει μοναδική ευκαιρία. Θα τροφοδοτηθεί ΑΘΕΛΑ ΤΟΥ από τον Ιντεγε, ο οποίος βρίσκει την μπάλα με το χέρι. Γιαυτό και η μπάλα ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ, αλλά σκάει κάτω και φτάνει στον Ταυλαρίδη. Γιαυτό και οι παίχτες του Παναθηναικού σηκώνουν τα χέρια τους...Ίδια φάση με του Πάρντο ακριβώς από πάνω...


Ίδια φάση από ίδια απόσταση είχε δωθεί ΠΕΝΑΛΤΥ ΚΑΤΑ του Παναθηναικού με τα Γιάννινα στον πρώτο γύρο στην Λεωφόρο . Και σωστά δόθηκε.


Στο 51, δεν χρειάζονται καν λόγια...Κίτρινη που θα έβγαινε ακόμα ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ έγινε γαργάρα..Ευχτυχώς είναι ανθεκτικές οι νέες φανέλες.


Στο 59 θα«πέσει» ο Πεφτούνης και θα κερδίσει φάουλ και κίτρινη από τον Μέστο. Όπως φαίνεται από τα καρέ ο πεφτούνης ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΑΡΕ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΠΑΦΗ, ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙ..ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΙΝΗΤΑ ΕΝΩ Ο ΜΕΣΤΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙ ΚΑΝ..


Στην εκτέλεση του φάουλ (60) θα αλληλοσπρωχτούν Ταυλαρίδης και Μιλιβόγεβιτς. Ο Μιλιβόγεβιτς χτυπάει στο κεφάλι τον Ταυλαρίδη ο οποίος τον τραβάει από την φανέλα..ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΕ ΜΕ ΚΑΡΤΑ, όχι για το καλό του παιχνιδιού αλλά επειδή ο ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΚΊΤΡΝΗ ΚΑΙ θα ΑΠΟΒΑΛΛΟΤΑΝ. Μαντέψτε ποιός..


Στο 72 ο Σαλίνο βουτάει για δεύτερη φορά αλλά πολύ πιο καθαρά , χωρίς όμως να τιμωρηθεί για «θέατρο». Φυσικά θα ήταν Η ΔΕΥΤΕΡΗ και για αυτόν..Η θα μπορούσε να πάρει δεύτερη κίτρινη επειδή ΤΡΑΒΑΕΙ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ΜΟΛΕΔΟ...Μπα...



Στο 77 ο Μποτία κυνηγάει τον Μπεργκ τον χτυπάει στο αριστερό πόδι, αλλά ουδείς συγκινείται για κάρτα.


'Αλλα φάουλ όπως αυτά δύο, δόθηκαν έτσι επειδή ...ο αντίπαλος έπεσε..






ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΕΧΟΥΜΕ

1 γκολ ορισμός οφσαιτ (1-1)

Άλλο γκολ οριακό και καθρά στην κρίση του διαιτητή (του ποιού??)

1 κίτρινη χαρισμένη στον Μποτία σε κλωτσιά στον Μπεργκ

1 κίτρινη (δεύτερη) στον Μιλιβόγεβιτς για αγκωνιά στον Ταυλαρίδη

1 κίτρνη (πρώτη) στον Ταυλαρίδη για τράβηγμα φανέλας στον Μιλιβόγεβιτς

1 κίτρινη (δεύτερη) στον Σαλίνο για «θέατρο»

1 κίτρνη «δώρο» στον Μέστο έτσι γιατί πάει για όσκαρ Α αντρικού ο Πεφτούνης..

AΡΑ..ΕΠΗΡΕΑΣΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ?


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Την 1η αγωνιστική, για τον Σιδηρόπουλο στο Αγρίνιο, αν δώσει ποτέ τέτοιο πέναλτυ κατά του τρύλου, το επόμενο παιχνίδι που θα ξανασφυρίξει θα είναι στον βυθό του μπικίνι, με πρόεδρο τον κύριο Καβούρη και επιθετικό τον Μπομπ Σφουγγαράκη.


Σαφώς και επειδή παίζεται η μπάλα, ασχέτως αν την φτάνει μόνο ο Μπούμκα με επί-κοντώ στο ύψος που βλέπουμε, ΑΝ υπάρχει σπρώξιμο, υπάρχει πέναλτυ.

Για να θυμηθείτε τι εστί Σιδηρόπουλος και πόσο εύκολο κι επιβεβλημένο θεωρούσατε ορισμένοι το «διπλό» στο Αγρίνιο, να θυμηθούμε άλλο ένα πέναλτι που έδωσε ο Σιδηρόπουλος κατά του Παναθηναϊκού, πριν 2 χρόνια...


Επιστρέφοντας στα χτεσινά...

Επειδή όμως η Νοβα που την πληρώνουμε 52 ευρώ για τα αθλητικά κανάλια της σουπερλιγδας της ρωσίας της ολλανδίας και της γαλλο-πορτογαλίας μας δίνει αυτά ΤΑ ΔΙΑΦΩΤΙΣΤΙΚΟΤΑΤΑ ΚΟΝΤΙΝΑ ΠΛΑΝΑ, ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΑΦΗ.

ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΘΕΣΕΙ το αντίστοιχο στοιχείο κατά το οποίο ο Ταυλαρίδης σπρώχνει (ΣΠΡΩΧΝΕΙ, οχι ακουμπαει) ΤΟΣΟ τον επιθετικό, ώστε ενώ είναι όρθιος ΞΑΦΝΙΚΑ βρίσκεται πεσμένος χωρίς καν να εχει κάνει ενα βήμα μακρυά απο τον αμυντικό (αφού σπρώχτηκε προφανώς).

Για τους γαύρους, βάλτε έναν φίλο σας να σας σπρώξει. Ενστικτωδώς θα περπατήσετε όσο μπορείτε για να μην πέσετε. Εκτός αν ενώ σας σπρώχνει, μαζεύετε τα πόδια σας η τα κρατάτε βιδωμένα στο έδαφος και ρίχνετε το σώμα σας μπροστά.

ΑΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΑΛΤΥ, τότε αυτό εδώ είναι πέναλτυ και αποβολή καθώς ο Καρέλης έχει κατοχή μπάλας και ο αμυντικός ΤΟΝ ΣΠΡΩΧΝΕΙ με το σώμα με σκοπό να τον ρίξει, αφού η μπάλα κινείται προς την αντίθετη πλευρά. Ο αμυντικός προσπαθεί απλά να πετάξει τον Καρέλη κάτω, αφού τον έχει περάσει στο σπριντ και ΔΕΝ κινείται προς την  μπάλα.


ΑΝ ΑΚΟΜΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ότι αυτό δεν είναι φάουλ, θυμηθείτε τι έδωσε ο Σιδηρόπουλος πριν από 2 χρόνια, στο 0-3 στην τρούμπα, σε αντίστοιχη φάση, στο μαρκάρισμα του Χολέμπας στον Καρέλη. Τότε είχε δώσει το φάουλ αλλά όχι την δεύτερη κίτρινη (κόκκινη) στον Χολέμπας.



ΑΠΟΡΙΑ..

ΠΩΣ ενώ οι 2 αυτές φάσεις ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ, στο πεναλτυ του Καρέλη ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΑΡΟ ΚΟΝΤΙΝΟ ΠΛΑΝΟ, ΕΝΩ ΣΤΟ ΠΕΝΑΛΤΥ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΤΑΥΛΑΡΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ?

Την 3η αγωνιστική, με τον Νιονιο το γκολ προερχεται ΑΠΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΦΑΟΥΛ ΣΕ ΠΡΟΒΟΛΗ ΔΥΟ ΠΑΙΧΤΩΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ..ΜΑΛΙΣΤΑ Ο ΠΑΙΧΤΗς ΤΟΥ ΝΙΟΝΙΟΥ πιάνει το στηθος και οχι το ποδι του γιατι εκει τον χτυπησε η μπαλα..




Την 6η αγωνιστική, με την Ξάνθη έγινε το ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ..Κίτρινη στον Μπεργκ από το 6, ανύπαρκτα επιθετικά φάουλ για του σπάσουν τα νεύρα, φάουλ υπερ του που δεν τα σφύριζαν, ΚΟΜΜΕΝΑ ΟΦΣΑΙΤ, χαρισμένες κόκκινες κλπ κλπ..










 

 Την 8η αγωνιστική, με την μπουγάτσα μία από τα ίδια. Ανύπαρκτο πεναλτυ στο 0-0, πένλατυ στον Μπεργκ που δεν δίνεται , οριακό οφσαιτ στο δεύτερο γκολ,κομμένα οφσαιτ του Παναθηναικου κλπ κλπ..






Την 9η αγωνιστική, με την αεκ ΑΥΤΗ Η ΦΑΣΗ ΘΑ ΕΙΧΕ ΔΟΘΕΙ ΠΕΝΑΛΤΥ ΑΝ Ο ΜΠΕΡΓΚ ΦΟΡΟΥΣΕ ΚΟΚΚΙΝΑ..


Την 10η αγωνιστική, με τον ατρόμητο ΚΟΜΜΕΝΑ ΟΦΣΑΙΤ, ΠΕΝΑΛΤΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΑΣ, ενω ο ατρόμητος παίρνει οτι βουτιά υπάρχει...





Την 15η αγωνιστική, με τον πανθρακικό που 3 αγωνιστικές πριν σφάχτηκε από το τρύλο, τώρα θα έχει 50-50 και κάτι παραπάνω, καθώς σε μία περίπτωση εύκολης βέβαια φάσης ο επόπτης έκανε λάθος και άφησε τον θρακικό να κάνει ευκαιρία (απο θέση οφσαιτ) στο ξεκίνημα του β ημιχρόνου.


Την 16η αγωνιστική, με τον πανιώνιο (0-0) ο Αμπέιντ θα κοπεί  με οφσαιτ, ενώ όχι μόνο δεν ήταν, αλλά σκόραρε κιόλας.


Την 19η αγωνιστική, με τον λεβαδειακό (0-2) ο διαιτητής θα διακόψει το αγώνα για πανό, ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ,ενώ δεν έγινε το ίδιο όταν στην στάνη έβριζαν ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ τον κοντονή.  Το πέναλτυ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΟΘΗΚΕ υπέρ του Παναθηναϊκού, είναι σύνηθες φαινόμενο, ενώ το πέναλτυ που ζητά ο κομποτιακός είναι πέναλτυ γαυρου στη στάνη, δλδ κατα φαντασίαν.. 




Την 21η αγωνιστική, με την κορούλα την ξανθούλα (0-1) η αποβολή του Ζέκα δόθηκε γιατί φορούσε πράσινη φανέλα, ΕΝΩ ο μπαξεβανίδης που φορούσε κόκκινη την γλύτωσε..



Την 22η αγωνιστική, στα γιάννινα, μία κόκκινη υπερβολική έως ανύπαρκτη στον Ζέκα ενώ το χέρι-πέναλτυ  υπέρ του Παναθηναικού το καταπίνει ο δελφάκης..Η αγκωνιά στον Αμπέιντ ξεχάστηκε ήδη..Ούτε καν στις φάσεις της νόβα δεν μπήκε!!!!




Την 23η αγωνιστική, με την μπουγατσα στη λεωφόρο ο μέστο θα πέσει από την αγκαλιά του αμυντικου. Φυσικά και δεν δοθηκε τπτ.




ΔΩΡΑΚΙ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ. 


ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΜΠΕΡΓΚ, χωρις φάουλ εννοείται,οριακά οφσαιτ και γκολ οφσάιτ απο την παναχαικη έτσι για την χαρά του αθλήματος





Μετά το παράρτημα της Πάτρας, η κλήρωση έφερε τα γιάννινα.  Οφσαιτ στο γκολ του Παναθηναικού ΔΕΝ υπάρχει καθώς ο Πέτριτς είναι στην ευθεία με τον τελευταίο αμυντικό, ενώ το γκολ του ΠΑΣ είναι οφσαιτ και ένα πέναλτυ στον Μπουμάλ ΔΕΝ ΔΙΝΕΤΑΙ..






Ενώ από την άλλη μεριά...(με το θηρίο τον απόλλωνα) ΟΡΙΣΜΟΣ ΠΕΝΑΛΤΥ ΔΕΝ ΔΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΓΡΥΛΟΥ, φαουλ δεν δίνονται έξω από την περιοχή του γρύλου, ΕΝΩ ΤΟ ΓΚΟΛ ΟΦΣΑΙΤ ΠΟΥ ΘΑ ΕΒΛΕΠΕ ΚΑΙ Ο STEVIE WONDER χαρακτηριζεται ως φαση ΔΥΣΚΟΛΗ-ΟΡΙΑΚΗ χωρίς γραμμή ΜΕ 1000-2 δικαιολογίες απευθυνόμενοι σε πρόβατα δίχως ίχνος μυαλού.




 
Η κλήρωση φέρνει αντιμέτωπους τον γαύρο πειραιώς με τον γαύρο τρίπολης.. Στο οικογενειακό διπλό στη στάνη θα κερδίσει η μητρική ομάδα (5-0) , αυτό όμως δεν εμπόδισε στην ρεβάνς το επόπτη να ακυρώσει το 2-0 ως οφσάιτ, γιατί μπορεί να χανόταν το αήττητο.


Τέλος έχουμε τον περίφημο ημιτελικό κυπέλλου στην τ(ρ)ούμπα οπου το τρύλο ζήτησε πέναλτυ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΦΑΟΥΛ ο πεφτούνης τραβώντας την φανέλα του αντιπάλου του, στην συνέχεια ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ φάουλ και αποβολή του τερματοφύλακα βαφτίζεται «παίζεται», ενώ μιά αποβολή του σέρβου αλήτη πέρασε στα ψιλά..






ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ, ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ, ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΤΕ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΑΣ, ΔΩΣΤΕ ΣΥ(ν)ΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΤΡΥΛΟ ΓΙΑ ΤΟ 14/14, ΔΩΣΤΕ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΚΡΑΞΕΤΕ ΤΟΝ ΠΡΑΝΙΤΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ.ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΤΕ ΤΑΚΤΙΚΑ ΠΩΣ ΤΟ 4-4-2 ΣΕ ΡΟΜΒΟ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ 4-4-2 ΣΤΗΝ ΕΥΘΕΙΑ.

Όσοι έχετε παίξει μπάλα και θυμάστε πως ειναι, ξέρετε πολύ καλά τι γίνεται στην ψυχολογία ενός παίχτη και μιας ομάδας οταν ξέρει οτι θα σφαχθεί σαν πρόβατο και ΔΕΝ θα πάρει ποτέ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΕ ΕΝΤΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ..

Σχόλια

  1. απιστετυτη δουλεια μπραβο σου ρε μαγκα... συνεχισε ετσι σε διαβαζω ανελλιπως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. θα ηθελα μονο να παρατηρησω οτι στο βεροια-στολος ξεχασες να αναφερεις το φαουλ που δοθηκε για χερι και μπηκε το 0-2, που δεν ηταν ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ! η μπαλα βρηκε στην κοιλια του παιχτη... ηταν εγκληματικα και τα 2 γκολ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. https://www.youtube.com/watch?v=1isAnkHIVaw
    δειτε εδω ''αμθρωπινο λαθος'' ?? οτι ερυθρολευκο πεφτει κατω ειναι πεναλντι..ακομα και αν φοραει ο θρηνος λευκα χαχαχαχαχχα τους ξεφτιλες ΚΑΡΦΩΘΗΚΑΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ 0:42 ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΕΜΕΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΙΟΛΗ ΤΟΝ ΚΟΚΚΑΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα δικά σου δεν μας είπες όμως.

    http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/151116/diaitisia-kai-pao-mexri-tora-sti-sezon

    Ο Ολυμπιακός ευνοήθηκε σε 2 ματς. Βαρούχας-Σπυρόπουλος είπαν στον ΣΚΑΙ πριν λίγο ότι και τα δύο πέναλτι που πήρε ο Ολυμπιακός προχθές ήταν πεντακάθαρα. Αδικήθηκε ο Θρύλος από το Γιάχο στην Τούμπα, όπου δεν μας έδωσε 2 πέναλτι και 3 αποβολές. Αντίθετα η δική σου ομάδα έχει ευνοηθεί σε πολλά ματς, ενώ δεν έχει αδικηθεί πουθενά, κανένα καθοριστικό σφύριγμα εναντίον της δεν δόθηκε. Όλα τα άλλα είναι για το ''Kick-Off'' και τη ''ΔΙΚΗ''.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είσαι απόγονος και κλέφτης, αν μιλάει γαυρος για διαιτησία είναι σα να διαμαρτύρεται ο Χίτλερ για βαναυσότητα απέναντι του. Ηλίθιο πρόβατο.

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου