Εμείς τι φταίμε που σε κάθε τάιμ-άουτ ακούμε τα δικά σας βρισίδια;

Πότε?

Πότε?
Πότε?
Πότε?

Στην Ελλάδα,στην Ευρώπη, με Έλληνες διαιτητές, με ξένους διαιτητές, εντός έδρας, εκτός έδρας, με πλεονέκτημα έδρας, με μειονέκτημα έδρας, με 'Ελληνες προπονητές, με ξένους προπονητές, με Αλβέρτη παίχτη,με Αλβέρτη προπονητή, με Αλβέρτη αρχηγό αποστολής, με Θανάση πρόεδρο, με Δημήτρη πρόεδρο, με Παπαδόπουλο πρόεδρο, με λιγότερες βολές, με περισσοτερες βολές, με τρίποντα, με δίποντα, με καρφώματα, με 3 παίχτες έξω με 5 φάουλ, με τραυματίες, πλήρεις, με ριγέ φανέλες, με λευκές φανέλες, με πράσινες φανέλες, με κρύο, με ζέστη, καθημερινές, Σαββατοκύριακα, με κυβερνηση ΠΑΣΟΚ,με κυβέρνηση ΝΔ, με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, με δραχμή, με ευρώ, με μνημόνιο , χωρίς μνημόνιο με κάθε τρόπο..

ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ..

Τις πέμπτες, με Διαμαντάκο, χωρίς Γκίστ, με Μποχωρίδη, χωρίς Μαυροκεφαλίδη, με Μπλούμ, χωρίς Νέλσον, με Τζόρτζεβιτς προπονητή, με παιδάκια,με τσιρλίντερς..

ΠΟΤΕ 
ΠΟΤΕ 
ΠΟΤΕ

ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΠΕΡΗΦΑΝΟ NOTHING, ΘΑ ΚΟΣΜΙΣΕΙ ΤΑ ΛΑΒΑΡΑ ΤΟΥ ΕΞΟΧΙΚΟΥ


ΤΙ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ ΛΕΕΙ Η ΠΡΟΒΑΤΟΦΥΛΛΑΔΑ. ΤΠΤ..
ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΠΕΛΑΤΗΣ..ΚΑΙ ΚΑΛΟΣ ΜΑΛΙΣΤΑ..
ΟΣΟ ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ, ΑΡΧΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ 6 ΠΟΝΤΟΥΣ ΤΩΡΑ 
ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ


Σ-ΚΟΥΠΑ..ΝΑ ΤΗΝ ΒΑΛΕΤΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ..

Η καραμέλα της διαιτησίας καλή, αλλά δεν περνάει πλέον. Μόνο μια φυλλάδα το ψιλοαναφέρει, οι άλλες ούτε καν το θυμήθηκαν. 3 παίχτες του Παναθηναϊκού αποβλήθηκαν (Φελντειν-Παβλοβιτς-Φώτσης), έναντι ενός (Χάκετ) των Καρπαζίερς. 

Άλλοι 2 είχαν από 4 φάουλ (Γκίστ-Καλάθης), έναντι ενός των καρπαζίερς (Αγραβάνης). 


Φυσικά στις ήττες, ΠΟΤΕ δεν αναφέρεστε στον ηγέτη. Έτσι δεν είναι;


Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου