Κάτι αδιάφορα βράδια ...

5η φάλαγγα

Ο γνωστός αρχιερέας προσπαθεί να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα. Το περίεργο δεν είναι οτι το κάνει, το περίεργο είναι οτι υπάρχουν πρόβατα που ασπάζονται αυτά που γράφει.

Ξεκινώντας μας πληροφορεί ΟΤΙ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΥ ΤΟΥ ΜΠΕΡΓΚ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΘΑΡΗ ΦΑΣΗ. Ίσως αν φοράς κόκκινα γυαλιά..Για τον υπόλοιπο πλανήτη , ΗΤΑΝ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΗ


Το πέναλτυ που «αρνείται» είναι μία πεντακάθαρη ανατροπή. Πάτημα στο πόδι και σπρώξιμο στην μέση. Ο Μπέργκ πέφτει πιάνοντας το δεξί πόδι που δεν φαίνεται στην φώτο.







Η φάση του Τελάντερ με τον Ερέα, δεν είναι πέναλτυ γιατί και οι 2 παίζουν με τα χέρια. Βέβαια 20 μέρες πριν ΟΥΡΛΙΑΖΑΝ για την εύνοια της Μπαγερν και το ανύπαρκτο πέναλτυ με την Αουγκσμπουργκ στην Γερμανία. ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ..ΙΔΙΑ ΦΑΣΗ ΑΚΡΙΒΩΣ. ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΑΛΤΥ ΤΟ ΣΠΡΩΞΙΜΟ, ΕΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΓΕΡΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ..ΜΕ ΛΕΝΕ ΡΙΖΟ, δλδ και οπως θελω τα γυριζω...ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΔΙΕΣ ΦΑΣΕΙΣ..




Αφού οι ίδιοι λοιπόν βάζουν ΑΥΤΟΓΚΟΛ, συνεχίζει ο αρχιερέας..«ΑΝ ΗΤΑΝ ΤΟ ΤΡΥΛΟ ΘΑ ΤΟ ΕΔΙΝΕΣ» . Προφανώς ο φύσσας απευθύνεται στον διαιτητή ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΥΚΟΛΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ Ο ΚΑΘΕ ΒΟΣΚΑΚΗΣ (ΛΕΓΕ ΜΕ ΓΙΑΧΟ,ΤΡΙΤΣΩΝΗ,ΤΕΒΕΚΕΛΗ, ΠΑΠΑΔΑΚΟ,  ΠΑΠΙΛΙΑ,ΑΡΕΤΟΠΟΥΛΟ,ΚΑΛΟΠΟΥΛΟ, κλπ κλπ) με κάθε πτώση δίνουν πέναλτυ.

Τι να πρωτοθυμηθούμε..Από την βουτία στην λάσπη του γιαννακοπεφτόπουλου, μέχρι τις βουτιές ντου-νοτυ, γκαλετι, βαις και μαζουακού φέτος..Ας δούμε το τελευατίο πέναλτυ που κερδίζει το τρύλο, ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΕΠΑΦΗ, ΟΧΙ ΠΑΤΗΜΑ ΣΑΝ ΤΟΥ ΜΠΕΡΓΚ.


Φοβερή χορογραφία πραγματικά. 9 πήρε απο τον Κωστάλα, ενω ο Λάτσιος έδωσε μόλις 8.

Συνεχίζει ο αρχιερέας.



Εδώ η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά. ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΟΧΗ,δεν μπορεί ο άλλος να σου κάνει ευκαιρίες..ΑΠΛΗ ΛΟΓΙΚΗ.. ΜΟΝΟ ΑΝ ΔΙΝΕΙ ΦΑΟΥΛ, ΘΑ ΚΑΝΕΙ Η ΑΝΤΙΠΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ.


ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΟΧΗ ΕΣΥ, ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΦΑΟΥΛ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ? ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΙΧΤΕΣ ΣΟΥ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ? (η απάντηση θα δωθεί στο τέλος του κειμένου, αλλά εδώ ΠΡΟΣΕΞΤΕ, μιλάμε για κλειστό παιχνίδι και παιχνίδι που ο Παναθηναϊκός ΔΕΝ ΚΥΝΗΓΑΓΕ ΤΟ ΣΚΟΡ, αντίθετα το προστάτεψε το τελευταίο 10 λεπτο)

ΔΕΥΤΕΡΟΝ..Ποιοί πήρανε κάρτες? ΠΟΣΟΙ ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ ΓΙΑ ΜΑΡΚΑΡΙΣΜΑΤΑ? ΚΑΝΕΝΑΣ..
Κ-Α-Ν-Ε-Ν-Α-Σ..ΝΑΙ, Κ-Α-Ν-Ε-Ν-Α-Σ..

ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΠΗΡΑΝ ολοι οι επιθετικοι που αγωνιστηκαν (μπεργκ-καρελης-αμπειντ), ο λαγός και ο ζέκα. Πως είναι δυνατόν να παίρνουν οι επιθετικοί κάρτα? 

1 ΦΑΟΥΛ ΕΚΑΝΕ Ο ΜΠΕΡΓΚ = 1 ΚΑΡΤΑ
1 ΦΑΟΥΛ ΕΚΑΝΕ Ο ΚΑΡΕΛΗΣ = 1 ΚΑΡΤΑ
1 ΦΑΟΥΛ ΕΚΑΝΕ Ο ΖΕΚΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ = 1 ΚΑΡΤΑ
2 ΦΑΟΥΛ ΕΚΑΝΕ Ο ΛΑΓΟΣ = 1 ΚΑΡΤΑ..

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ Ε?

ΑΚΟΜΑ και ετσι αν ο Παναθηναικός με 11 φαουλ ΠΑΙΡΝΕΙ 5 ΚΙΤΡΙΝΕΣ, Η ΞΑΝΘΗ ΜΕ 5 ΦΑΟΥΛ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ 2-3 ΚΙΤΡΙΝΕΣ..ΟΣΕΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΕΣΟ ΟΡΟ..

ΟΧΙ..ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΜΜΙΑ..

Η ΞΑΝΘΗ ΣΤΙΣ προηγούμενες 5 αγωνιστικές κάνει μέσο όρο 18 φάουλ ανά αγώνα και δέχεται 3 κίτρινες ανά αγώνα., ενώ κερδίζει 3 κίτρινες (ισορροπία δλδ)

24 φάουλ και 5 κίτρινες με τον ΠΑΟΚ..........(2 κίτρινες υπέρ)
18 φάουλ και 4 κίτρινες με την ΑΕΚ.............(5 κίτρινες υπέρ)
17 φάουλ και 3 κίτρινες με τον Ατρόμητο.....(2 κίτρινες υπέρ)
17 φάουλ και 3 κίτρινες με τον Ολυμπιακό...(2 κίτρινες υπέρ)
17 φάουλ και 5 κίτρινες με τον Ηρακλή........(4 κίτρινες υπέρ)

Μέσος όρος 4 κίτρινες και παθητικό 18-19 φάουλ.
Μέσος όρος κίτρινων ΥΠΕΡ της ξανθούλας 3.

ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ  ΌΜΩΣ ΈΚΑΝΕ ΜΟΛΙΣ 5 ΦΑΟΥΛ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΕΧΤΗΚΕ ΚΑΡΤΑ..ΕΝΩ ΚΕΡΔΙΣΕ ΚΑΙ 5 ΚΙΤΡΙΝΕΣ...ΘΑ ΕΤΥΧΕ ΠΡΟΦΑΝΩΣ..

Και τελειώνει με ένα άλλο μεγάλο συμπέρασμα..



ΒΕΒΑΙΩΣ και εδώ αποκρύπτεται η μισή αλήθεια.. Ο Παναθηναϊκός βρισκόμενος ΠΙΣΩ στο σκορ απο την αρχή (5ο λεπτό) ΚΥΝΗΓΑΓΕ ΚΑΘΕ ΜΠΑΛΑ..Οταν ειχε κατοχή την κράταγε, όταν όμως έχανε την κατοχή πίεζε δυνατά να την ξανακερδίσει για να προσπαθήσει να σκοράρει 2 φορές (στο 0-1 και στο 1-2, αφού με 1-1 και 2-2 δεν προκρινόταν). Και όσο κυλάει ο χρόνος και δεν σκοράρεις, ΠΙΕΖΕΙΣ.  Αρα εξ ορισμού θα πίεζε δυνατά.

Βέβαια αν ξέρεις οτι άμα πέσεις θα πάρεις πέναλτυ, δεν έχεις λόγο να πιέσεις και να μαρκάρεις για να κλέψεις την μπάλα..Αρκεί μια βουτιά σαν του Μαζουακού.

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙ ΟΙ ΚΑΡΤΕΣ ΗΤΑΝ 4-3, ΟΧΙ 5-0...ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ.

Ας δουμε ομως τι εγινε στο ματς της αγγλιας που το τρυλο κερδισε ΤΗΝ ΑΡΣΕΝΑΛ..



ΩΩΩΩ...Η ΑΡΣΕΝΑΛ ΕΧΕΙ ΚΑΤΟΧΗ ΜΠΑΛΑΣ...63-37..ΤΙ ΣΥΜΠΤΩΣΗ!!!
ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΠΑΛΑ..(62-38)

ΟΜΩΣ Η ΑΡΣΕΝΑΛ ΕΚΑΝΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΦΑΟΥΛ 11 ΕΝΑΝΤΙΟΝ 10 ΤΗΣ ΤΡΟΥΜΠΑΣ..
ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΠΑΛΑ...ΜΗΠΩΣ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΣΕΝΑΛ?

ΠΩΣ ΕΓΚΕΝ ΤΟΥΤΟ?

ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ, Η ΑΡΣΕΝΑΛ ΠΙΕΖΕ, (όπως και ο Παναθηναϊκός) ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΙΜΩΣ ΗΤΑΝ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΣΚΟΡ..ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΙΕΖΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΦΑΟΥΛ..ΟΣΗ ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ..(και ήξερε οτι με την ήττα στο ζάγκρεμπ και νέα ήττα εντός έδρας, δύσκολα θα προλάβει την δεύτερη θέση του ομίλου)

ΑΛΛΑ ΑΜΑ ΕΧΕΙΣ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΒΟΥΤΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΒΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΦΑΟΥΛ, ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?

Σχόλια