Και το γαϊτανάκι συνεχίζεται...

Ημιτελής προσπάθεια (κρίμα για τον Σιδηρόπουλο)

Με το δεξί ξεκίνησε και φέτος η χρονιά.
Και δεν αναφέρομαι στην νίκη στο Αγρίνιο αλλά στην διαιτησία των 2 αιωνίων

2 φάσεις που θα μπορούσαν να κρίνουν τους 2 αγώνες.

Στην στάνη το 1-0 γίνεται με διπλό χέρι.
Αυτή η μόδα που ο παίχτης ανοίγει και προτείνει τα χέρια να υποδεχτεί την μπάλα σαν λίμπερο στο βόλει, είναι νέο φρούτο.

Δεν γίνεται με νόμους της φυσικής, η μπάλα να κολλάει στο στήθος κάποιου από κάθετη μπαλιά και να πέφτει στο έδαφος. Μόνο στο MATRIX γίνονται αυτά.

Και επειδή οι γαύροι θα φωνάζετε πάλι, δώστε μια μπάλα σε έναν φίλο σας ζητήστε του να την πετάξει προς το μέρος σας με δύναμη, ενώ εσείς τρέχετε κάθετα (και όχι παράλληλα) προς την μπάλα.

Αν καταφέρετε να την στρώσετε στο πόδι και να σουτάρετε, να το κάνετε βιντεάκι και να το στείλετε σε τσέλσυ-ρεαλ-μπάρτσα γιατί τέτοιοι μπαλαδόροι δεν υπάρχουν πλέον.





Όσο για το Σιδηρόπουλο στο Αγρίνιο, αν δώσει ποτέ τέτοιο πέναλτυ κατά του τρύλου, το επόμενο παιχνίδι που θα ξανασφυρίξει θα είναι στον βυθό του μπικίνι, με πρόεδρο τον κύριο Καβούρη και επιθετικό τον Μπομπ Σφουγγαράκη.


Σαφώς και επειδή παίζεται η μπάλα, ασχέτως αν την φτάνει μόνο ο Μπούμκα με επί-κοντώ στο ύψος που βλέπουμε, ΑΝ υπάρχει σπρώξιμο, υπάρχει πέναλτυ.

Για να θυμηθείτε τι εστί Σιδηρόπουλος και πόσο εύκολο κι επιβεβλημένο θεωρούσατε ορισμένοι το «διπλό» στο Αγρίνιο, να θυμηθούμε άλλο ένα πέναλτι που έδωσε ο Σιδηρόπουλος κατά του Παναθηναϊκού, πριν 2 χρόνια...


Επιστρέφοντας στα χτεσινά...

Επειδή όμως η Νοβα που την πληρώνουμε 52 ευρώ για τα αθλητικά κανάλια της σουπερλιγδας της ρωσίας της ολλανδίας και της γαλλο-πορτογαλίας μας δίνει αυτά ΤΑ ΔΙΑΦΩΤΙΣΤΙΚΟΤΑΤΑ ΚΟΝΤΙΝΑ ΠΛΑΝΑ, ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΑΦΗ.

ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΘΕΣΕΙ το αντίστοιχο στοιχείο κατά το οποίο ο Ταυλαρίδης σπρώχνει (ΣΠΡΩΧΝΕΙ, οχι ακουμπαει) ΤΟΣΟ τον επιθετικό, ώστε ενώ είναι όρθιος ΞΑΦΝΙΚΑ βρίσκεται πεσμένος χωρίς καν να εχει κάνει ενα βήμα μακρυά απο τον αμυντικό (αφού σπρώχτηκε προφανώς).

Για τους γαύρους, βάλτε έναν φίλο σας να σας σπρώξει. Ενστικτωδώς θα περπατήσετε όσο μπορείτε για να μην πέσετε. Εκτός αν ενώ σας σπρώχνει, μαζεύετε τα πόδια σας η τα κρατάτε βιδωμένα στο έδαφος και ρίχνετε το σώμα σας μπροστά.

ΑΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΑΛΤΥ, τότε αυτό εδώ είναι πέναλτυ και αποβολή καθώς ο Καρέλης έχει κατοχή μπάλας και ο αμυντικός ΤΟΝ ΣΠΡΩΧΝΕΙ με το σώμα με σκοπό να τον ρίξει, αφού η μπάλα κινείται προς την αντίθετη πλευρά. Ο αμυντικός προσπαθεί απλά να πετάξει τον Καρέλη κάτω, αφού τον έχει περάσει στο σπριντ και ΔΕΝ κινείται προς την  μπάλα.


ΑΝ ΑΚΟΜΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ότι αυτό δεν είναι φάουλ, θυμηθείτε τι έδωσε ο Σιδηρόπουλος πριν από 2 χρόνια, στο 0-3 στην τρούμπα, σε αντίστοιχη φάση, στο μαρκάρισμα του Χολέμπας στον Καρέλη. Τότε είχε δώσει το φάουλ αλλά όχι την δεύτερη κίτρινη (κόκκινη) στον Χολέμπας.



ΑΠΟΡΙΑ..

ΠΩΣ ενώ οι 2 αυτές φάσεις ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ, στο πεναλτυ του Καρέλη ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΑΡΟ ΚΟΝΤΙΝΟ ΠΛΑΝΟ, ΕΝΩ ΣΤΟ ΠΕΝΑΛΤΥ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΤΑΥΛΑΡΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ?

Σχόλια

  1. Στοκε, ουτε ο Βαρουχας δεν ειδε χερι του Φορτουνη. Ξερεις ποιος Βαρουχας, ε; Αυτος που κανει κριτικη διαιτησιας στο καναλι του παιδοφιλου λαθρεμπορα προεδρου σου. Στοκε λαγε, στη φαση του πεναλτι που κερδιζει ο Παναιτωλικος, ο Ταυλαριδης επρεπε να αποβληθει με δευτερη κιτρινη. Αδικεισαι εδω μεσα. Με τοσα ψεματα και τοση προπαγανδα, ο παιδοφιλος καναλαρχης πρεπει να σε βαλει στην ΠΑΕ ΠΑΟ. Με 300 ευρω που δινει στην Μπυρα 13, οι αλλοι βαφουν καγκελα και σηκωνουν οτι πανι τους πει. Εσυ με 300 ευρω θα εκανες πολυ καλυτερη προπαγανδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν ειχες παιξει ποτε σου ποδοσφαιρο θα ηξερες σε μια σεντρα σαν και αυτη του τζιμακου του ντουρμα αν κοντρολαρεις με το στηθος που θα παει η μπαλα. Βεβαια και γυμνασιο-λυκειο να εχεις τελειωσει και να θυμασαι ταχυτητα, προσκρουση, κρουση κλπ κλπ αρκετο ειναι..Αλλά τι λεω τωρα ε?

      Αφου το ειπε ο βαρουχας ειναι εγγυηση..Ειστε για λυπηση. Απο την μια αν πειτε κατι θετικο για σας ο βαρουχας το κανετε σημαια, αν πει κατι αρνητικο ειναι τσατσος και δουλευει για τον αλαφουζο. Ετσι δεν ειναι?

      Ματακια δεν εχετε? Μπαλα δεν εχετε παιξει?

      υγ..ιδια φαση ειχε κανει ο ιβιτς στο αξεχαστο 2-3 στην τρουμπα στο 90 που κερδισατε το πεναλτυ και το επιασε ο ΓΙΟΖΕΦ.. Και πιο προκλητικη τοτε..Κανονικη υποδοχη βολλευμπολιστα. Αλλα αμα μαθαινεις επι 10ετιες να κλεβεις..

      υγ2..Θα μιλησω στον αλαφουζο να με προσλαβει..Καλη ιδεα..Με 300 ευρω σουπερ θα ειναι.
      Τοσα σας δινει εσας ο τσομπανης?

      Διαγραφή
  2. ευρωπουτανα
    μεχρι κι η καμπαλα σε ξεκωλιασε
    χαχαχαχαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΚΟΥΞΕ ΠΑΠΑΡΑ, ΕΤΣΙ ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ, ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΡΙΧΝΕΙ Ο ΠΡΑΣΙΝΟΤΟΜΑΡΟΣ. ΘΑ ΣΑΣ ΓΛΕΝΤΑΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΡΟΒΑΤΑ

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου