Και το γαϊτανάκι συνεχίζεται...

Λίγο πριν τον αγώνα...

Δεν ζω με την ψευδαίσθηση οτι η νίκη σήμερα με φέρνει σε απόσταση αναπνοής ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ. Μαθηματικά ναι, πραγματικά ΟΧΙ, καθώς το τρύλο θα κάνει χαλαρά ΟΣΕΣ ΝΙΚΕΣ ΤΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ στους εναπομείναντες αγώνες

Αν συμβεί αυτή (η νίκη δλδ), οι 3 πόντοι θα παραμείνουν μέχρι τέλους, αφού το τρύλο ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΑΛΛΟΝ ΑΓΩΝΑ.
Ακόμα και αν χάνει, το γκολ που θα βάλει θα μετρήσει για 4.
Ακόμα και αν είμαστε πρώτοι εμείς προτελευταία αγωνιστική, η τελευταία νίκη του θα μετρήσει για 5 πόντους και θα τερματίσει πρώτος.

Ο Παναθηναικός δεν μπορεί να τα βάζει συνέχεια με το σύστημα και ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΝΙΚΗΤΗΣ.
Είναι ζωντανός οργανισμός και όχι ΣΟΥΠΕΡΜΑΝ.
Είναι ομάδα και η ομάδα κερδίζει, φέρνει ισοπαλία και χάνει.
Σε όλες τις ομάδες συμβαίνει αυτό εκτός απο μία.
Αυτή η μία μας χαλάει την αρμονία. Γιατί σε ένα πρωτάθλημα ΜΕ ΛΟΓΙΚΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ όλων Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ.

Όχι όμως σε αυτην την σουπερλιγδα.

Σε αυτή μετράνε γκολ με χέρια, γκολ οφσαιτ, προπάθειες απο καθαρές θέσεις οφσαιτ μέχρι να μπει γκολ, αόρατοι εχθροί κυνηγάνε το τρύλο και δεν του δίνουν 7 πέναλτυ!!! σε έναν αγώνα, 91 αγώνες χωρίς πέναλτυ κατά, 74 αγώνες χωρίς κόκκινη κατά, ομάδες κατεβαίνουν χωρίς 5 και 6 βασικούς απο ιώσεις!!! - τιμωρίες, διαιτητές σφυράνε σφάζοντας τους αντιπάλους του ΑΛΛΑ ΟΡΙΖΟΝΤΑΙ αμέσως μετά απο 10-20 μέρες, στους αντιπάλους δίνονται ανύπαρκτα πέναλτυ εναντίον τους και κίτρινες σαν καραμέλες,δανεικοί-άχρηστοι παίχτες αλλάζουν ομάδες σαν τα πουκάμισα κάθε χρονιά 




ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΩΣ ΑΠΟΔΕΚΤΑ ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΕΡΒΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΜΠΟΔΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΚΡΙΝΕΙ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ.



ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ

Η ΡΕΑΛ?? Η ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ??? Δεν είμαι και τόσο σίγουρος..Και κάθε χρόνο..

Εμείς θελουμε τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΜΑΣ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ.
ΜΑΣ ενοχλεί η δεύτερη θέση, ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ DNA MAΣ.
Αυτό που κάποιοι παράγοντες και κάποιοι υποτακτικοί τους ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΑΛΛΟΙΩΣΟΥΝ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ.

ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΑΜΕ, ΠΑΛΕΨΑΜΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ.

Αλλά έχουν αλλάξει την μορφή του πολέμου. Πλέον ο πόλεμος είναι οικονομικός.
Γνωρίζουν ότι υπάρχει πρόβλημα ρευστού ΚΑΙ ΧΤΥΠΑΝΕ ΕΚΕΙ..

ΕΒΗΞΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΗΝ 13?? 2000 ΕΥΡΩ ΠΡΟΣΤΙΜΟ
ΕΒΡΙΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ 13?? 15.000 ΕΥΡΩ ΠΡΟΣΤΙΜΟ
ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ, χωρίς αντίπαλους οπαδούς,ΑΠΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΓΗΠΕΔΟ
Πέρυσι τα πρόστιμα (τα) έφτασαν σε νούμερο ΜΙΑΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗΣ

Και φέτος τα ίδια..Πάντα με το ίδιο άρθρο του κώδικα η ίδια τιμωρία, αλλά σε εμάς είναι τριπλάσια η διπλάσια, απο την στάνη του Φαλήρου..

                            

Εκεί βρίζουν πολιτισμένα, στα γαλλικά. Εκεί δεν χτυπάνε τερματοφύλακες, δεν διακόπτουν αγώνες. Προσφέρουν και φοντανάκι με την είσοδο. Που και πού κλείνουν και κάναν πρόεδρο στο ασανσέρ.





Πολλοί γέλασαν γιατί ήταν ο Αλαφούζος..Χαχα, αστείο ναι, ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ.
ΝΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΠΡΑΒΟΥΣ ΟΠΩΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ, ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΠΗΔΗΞΕ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΣΕ.. ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ..0-3 ΚΑΙ ΚΛΑΜΑ ΟΙ ΤΡΟΥΜΠΑΙΟΙ
Αυτός ήταν εκεί, ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 15/2/2015 ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ ΠΟΥ ΣΤΗΘΗΚΕ..
ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ ΕΠΑΙΖΑΝ ΓΚΟΛΦ-ΤΕΝΙΣ, ίσως να μην άκουγαν καν τον αγώνα..

Και σιγά σιγά κάτι άλλαξε στα σπάργανα του ποδοσφαιρικού Παναθηναικού. Ναι ο Αλαφούζος πρόεδρος, αλλά παρών και σε εκπομπες της 13, και στη στανη και στο Ηράκλειο. Ναι ο Ησαίας έφυγε, αλλά δεν υπάρχει τουλούμπας να παραλαμβάνει τον Γκαλέτο με ιδρωμένο πουκάμισο,πέδιλο και τσαλακωμένη εφημερίδα, αλλά ο Βασιλαράς με μούσι και άρβυλο. Ναί ο Ζαβραδινός έφυγε και ο Βλάχος ήταν δίπλα στην ομάδα και στην στάνη και στις πέτρες του Ηρακλείου δίπλα στον πρόεδρο..

Δεν ξέρω αν ο Αλαφούζος είναι Παναθηναικός, η κρατάει απο την οικογένεια που ήταν φόλα γαύροι.
Δεν ξέρω αν ο Παναθηναικός θα τερματίσει πρώτος φέτος γιατί και να κερδίσουμε ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ.
Δεν μπορούμε να επιβιώνουμε ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΠΟ ΝΕΕΣ ΡΙΖΟΥΠΟΛΕΣ ΚΑΙ ΝΕΟΥΣ ΠΑΠΑΔΑΚΟΥΣ-ΚΑΖΝΑΦΕΡΗΔΕΣ-ΓΙΑΧΟΥΣ-ΔΟΥΡΟΥΣ-ΠΑΠΟΥΤΣΕΛΗΔΕΣ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ..

Και ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ είχε 300 Σπαρτιάτες και 700 Θεσπιείς, ΑΛΛΑ βρέθηκε ένας ΕΦΙΑΛΤΗΣ και τον έφαγαν λάχανο. ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕ πολέμαγε κάθε μέρα, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ. ΝΙΚΗΣΕ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ. ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ..

ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΕΧΟΥΜΕ ΗΔΗ ΝΙΚΗΣΕΙ..
ΝΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΜΑΤΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΩΤΟΙ..

ΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΑΥΤΟΥΣ, ΜΕ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΩ ΡΑΦΙ, ΜΕ ΜΕΤΡΙΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ, με μόνο 2-3 ΟΝΟΜΑΤΑ, ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΑΡΓΑΝΑ, ΘΑ ΑΝΤΕΧΕ 2 ΣΕΖΟΝ ΣΕΡΙ ΤΕΤΟΙΟ ΣΦΥΡΟΚΟΠΗΜΑ???

Μην σκέφτεστε πολύ..Ο ΠΑΟΚ που έχει λεφτά (όπως λένε δλδ) ΚΑΙ ΞΟΔΕΥΕΙ ΧΡΗΜΑ, πέρυσι τερμάτισε τρίτος, έφαγε 4 στον τελικό, τον διαλύσαμε στην Λεωφόρο, χάσαμε άδικα εκεί πάνω, ενώ φέτος ήδη μετράει 2 παστέλια στην τ(ρ)ούμπα και ήμαστε ηδη +5 απο αυτόν και έχει τρελαθεί να μαζεύει 3-4αρες.

ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΣΕ 2 ΜΟΛΙΣ ΧΡΟΝΙΑ..Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΝΑΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΦΕΤΟΣ, ΜΟΛΙΣ ΔΙΑΛΥΘΗΚΕ..

ΝΑΙ, δεν θα πάρουμε πρωτάθλημα ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΡΙΞΑΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΟΣΟ ΛΙΓΟΙ .

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΗΜΑΣΤΕ ΣΤΟ -6 ΤΩΡΑ ΜΕ ΑΝΕΛΕΗΤΗ ΣΦΑΓΗ ΕΠΙ 24 ΑΓΩΝΕΣ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΜΕ ΓΚΟΛ ΟΦΣΑΙΤ, 9 ΠΕΝΑΛΤΥ ΥΠΕΡ, ΓΚΟΛ ΜΕ ΧΕΡΙΑ, ΣΦΑΓΗ ΜΕ ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΗ ΕΥΝΟΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ +6... ΜΟΝΟ...



ΝΑΙ, και εγώ θέλω το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ και όχι αυτό που γραφω εδώ μέσα.
ΑΛΛΑ δεν εξαρτάται απο εμάς

ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ δεν τιμωρίσει ΩΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ, με υποβιβασμό και επιστροφή τίτλων, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ Η ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΣΙΣΣΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΛΕΤΟ-ΖΙΛΜΠΕΡΤΟ, ΑΛΛΑ ΜΑΝΤΕΨΤΕ..ΠΑΛΙ ΔΕΥΤΕΡΟΙ ΘΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΟΥΜΕ..

Οπως εκείνη η ομαδάρα ΠΗΡΕ ΤΟ ΝΤΑΜΠΛ ΤΟΥ 2009-10 ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΤΠΤ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟ ΜΝΗΜΕΙΩΔΕΣ «ΚΑΛΥΠΤΑ ΚΑΙ ΓΩ ΤΟΝ ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗ». Η αγορά όλων αυτών θα «φτιάξει» εμάς στην εξέδρα  και μόνο..Ο κάθε Γιάχος-Αμπάρκιολης, Δημητρόπουλος ΘΑ ΗΔΟΝΙΖΕΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΞΕΡΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΑΚΥΡΩΝΕΙ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΣΙΙΣΕ, Η ΑΠΟΒΑΛΕΙ ΤΟΝ ΝΕΟ ΖΙΛΜΠΕΡΤΟ. Δυο πράγματα θα κερδίσουμε. Ευρωπαικά οφέλη στους αγωνες μας (στατιστικα και καταταξη ουεφα), αν σπάσει ο διάολος το πόδι του και έχουμε 2 βατές κληρώσεις στα προκριματικά για τους ομίλους..ΑΝ βεβαίως..

Και θα κερδίσουμε να φτιάξουμε μια νέα γενιά οπαδών με ινδάλματα κάποιους παίχτες αξίας και όχι απλά φιλότιμους ποδοσφαιριστές. Είναι υποχρέωση μας να έχουν πρότυπο οι μικροί-νέοι οπαδοί, αθλητές που θαυμάζουν στην ευρώπη η την λατινική αμερική και τους βλέπουν με το τριφύλλι. Δίνει απίστευτη χαρά και ελπίδα σε έναν μικρό οπαδό η έλευση του νεου ΖΙΛΜΠΕΡΤΟ ακόμα και αν βγούμε ξανά δεύτεροι. Ο Παναθηναικός σαν σύλλογος και σαν όνομα ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΚΑΣΙΓΙΑΜΕΣ-ΕΣΠΑΡΘΕΣ-ΜΙΤΟΥ-ΡΑΓΚΟΥΕΛ και άλλους τέτοιους απίθανους.

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΠΕΤΑΕΙ, ΘΑ ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΝΕΟ «ΚΑΛΥΠΤΑ ΚΑΙ ΓΩ ΤΟΝ ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗ, ΤΟ ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΠΩς ΠΡΟΧΤΕΣ (με το πεναλτυ φαντασμα και 5 κίτρινες κάρτες δώρο), Ο ΝΕΟΣ ΒΟΛΟΣ ΟΠΩΣ ΤΟ 2011 (με 2 αποβολές και πέναλτυ εναντίον μας), Η ΝΕΑ ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ ΤΟΥ 2003.

Και μέσα απο όλα αυτά οι άλλοι θα περιμένουν απο μας να κάνουμε τι??

Στην ουσία ΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ..

ΜΑ Η ΠΑΡΑΓΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΡΙΧΤΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ..Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΘΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΠΟΛΛΟΙ,ΝΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ, τα εβαλε με όλους και στο τέλος ΛΟΙΔΩΡΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΛΟΥΣ (οχι τους Παναθηναικους) ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΑΥΡΟΥΣ. Πολεμάμε στο γήπεδο, μας σφάζουνε, πολεμάμε με το Παραγκα και όραμα, χλεύη μεν, τσούξιμο δε, πολεμάμε με τις εκπομπες του Θωμαίδη, γραφικος μεν, Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΕΙ ΔΕ..Οσο για τα παναθηναικα σαιτ, τις σελίδες και τα αντικειμενικά μμε?? Αυτά ανακαλύπτουν προκλητικό πανηγυρισμό του ΝΙΝΗ επειδή τον έβριζαν ενα ημίχρονο σε ένα γήπεδο κόλαση..Έτσι γίνεται άμα είσαι ΑΝΟΙΩΘΟΣ η δεν έχεις ΠΑΙΞΕΙ ΠΟΤΕ ΣΟΥ ΜΠΑΛΑ..Η ανωτερότητα μας έχει φάει..

ΟΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΠΕΣΕΙ Η ΠΑΡΑΓΚΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΠΑΛΑ, ΓΙΑ 4-4-2 ΚΑΙ ΡΟΜΒΟΥΣ , ΓΙΑ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΓΙΑ ΛΑΘΗ ΓΙΑ ΕΥΘΥΝΕΣ. ΤΩΡΑ μονο να πολεμάμε μπορούμε..Να παίξουμε ποδόσφαιρο δεν γίνεται..

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΟΝΤΗ ΜΝΗΜΗ ΚΑΙ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΕΙΝΑΙ 11 ΕΝΑΝΤΙΟΝ 11 ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΤΑ ΚΑΤΩΘΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΑΠΟΨΗ..

http://sanogiaprobata.blogspot.com/2011/02/1999-2000.html

http://sanogiaprobata.blogspot.com/2011/01/2002-03.html

http://sanogiaprobata.blogspot.com/2014/03/7-years-paragko-slaughterhouse.html

http://sanogiaprobata.blogspot.com/2014/03/0-3.html

http://sanogiaprobata.blogspot.com/2014/03/0-0-1-3-2009.html

http://sanogiaprobata.blogspot.com/2011/12/1-1-112011-22.html

http://sanogiaprobata.blogspot.com/2011/02/6-i-2004-2-2.html

http://sanogiaprobata.blogspot.com/2014/10/akoma-dinei-foul.html


Για να ξαναγυρίσουμε στην αρχή..

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ γιατί ΔΕΝ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ, ΚΑΘΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ 14 ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΟΧΙ 11.
ΚΑΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΛΙΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΥΜΠΑ ΣΑΝ ΕΞΕΔΡΑ, ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΔΟΥΡΟΣ, ΝΕΟΣ ΝΕΟΣ ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ ΑΝΕΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ.

ΔΕΝ έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο.

Είναι πολλά τα 25 μύρια για να στηρίξουν την παράγκα, το σύστημα, τα μμε, τον επιθεωρητή Ο'ΧΑΡΑ απο το μικυ σιτυ, τον Σαντάνα με την κιθάρα του, τον Πουλίδο που ακόμα έρχεται , τους 50 δανεικούς σε 4 χρόνια, τις μεταγραφες και τα τμηματα του ερασιτεχνη στόλου..

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΟΥΣΚΑ και αν θα φερει νεους ΚΑΣΙΓΙΑΜΕΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ Η ΝΕΟΥΣ ΜΠΕΡΓΚ..ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΩ ΑΥΤΟ..ΕΛΠΙΖΩ να έχει συναίσθηση ΤΟΥ ΒΑΡΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΥΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥ..

ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ
ΑΣΧΕΤΩΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΤΙΜΗΣΑΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΜΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΒΛΕΠΑΝ ΣΑΝ ΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΜΟΛΙΣ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΤΡΙΦΥΛΛΙ ΣΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ  ΜΕ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΣΕ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ, ΣΕ ΜΑΓΙΚΑ ΜΕΡΗ, ΣΕ ΑΞΕΧΑΣΤΕΣ ΠΑΡΕΕΣ, ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙ ΕΓΩ....

ΚΑΙ ΘΕΛΩ να το ξαναδώ ξανά ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ..
ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΒΗΜΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ

ΝΙΚΑΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΗ ΜΕ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ 17 ΕΤΩΝ

ΝΙΚΑΜΕ ΓΙΑΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΙΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΧΩΡΟΥ

ΝΙΚΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ

ΝΙΚΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΕ ΝΙΚΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΗΤΤΑ ΤΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ

ΝΙΚΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΗΜΙΤΡΕΛΟΣ ΑΛΚΟΟΛΙΚΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΑΓΩΝΕΣ ΩΣΤΕ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΗΤΤΑΣ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΑΔΕΙΟ ΓΗΠΕΔΟ.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ 11 ΚΑΜΙΚΑΖΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ ΔΥΟ ΠΡΟΤΡΟΠΕΣ..

1) ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΤΡΙΦΥΛΛΙ ΚΑΙ ΤΙΜΗΣΤΕ ΤΟ

2) ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΛΑΓΟ

Σχόλια

  1. Που είναι ο gayρος που μπαίνει κάθε μερα και μας τα πρήζει με τα ψέματα του; Μπουκωμένος από το χτεσινό ΤΣΟ+ΛΟ είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου