Κάτι αδιάφορα βράδια ...

Αλήτες με σφυρίχτρα και με κόκκινη φανέλα

Άλλος ένας αγώνας που τον έχουν ως καμάρι οι απόγονοι. Άλλος ένας αγώνας που τον έχουν σε περίοπτη θεση, άλλος ένας αγώνας που οι αρδ δεν μιλάνε για την σφαγή στο γήπεδο αλλά μόνο γα την «θρυλική» νίκη!


ΕΝΑΣ ΑΛΗΤΗΣ με την ΣΦΥΡΙΧΤΡΑ και ένας ΑΛΗΤΗΣ στον αγωνιστικό χώρο με το 32 στην φανέλα που τον έκαναν και βουλευτή, ΚΑΘΟΡΙΣΑΝ τον αγώνα. Το κανονικό 3-0 του Α ημιχρόνου, έγινε 2-1 και το τελικό αποτέλεσμα 2-4. Ας τα δούμε από την αρχή.

Πριν το 1-0 ο Λαγωνικάκης βγάζει ΤΕΤ Α ΤΕΤ τον Βαζέχα ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΠΤΕΤΑΙ φυσικά ως ΟΦΣΑΙΤ. ΝΑΙ, αναγνώστη ΚΑΛΥΠΤΕΣ και εσυ τον Βαζέχα


ΣΤΟ 37 Ο Μπασινάς για ένα έξυπνο φαουλ και μία ακόμα πιο έξυπνη ΚΟΥΤΡΟΥΒΑΛΑ του μετρ του είδους καραπιάλη θα πάρει την πρώτη κίτρινη κάρτα..ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΗΝ ΕΠΑΦΗ στα πόδια ΚΑΘΩΣ το πόδι του Μπασινά απλά εμποδίζει ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΤΥΠΑΕΙ το ποδι του καραπιάλη ο οποίος παίρνει 9,5 στον διαγωνισμό κωλοτούμπας


Στο 41 σε εναέρια διεκδίκηση στο χώρο του κέντρου (με το σκορ 2-0) ο Αλεξόπουλος κοντράρει και κερδίζει την μπάλα απο τον έμπειρο Γκόγκιτς ο οποίος βλέποντας να μην έχει κατοχή μπάλας απλά πέφτει. Φαίνεται ξεκάθαρα οτι προσγειώνονται και οι 2 στο έδαφος με την μπάλα προς την μεριά του Αλεξόπουλου.Το χέρι του Αλεξόπουλου απέχει απο τον Γκόγκιτς στο τρίτο καρέ, ο οποίος απλά...βουτάει..


Στην εκτέλεση του ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ φάουλ, στο 42 ο ΑΛΗΤΑΡΑΣ αφού πρώτα ΠΕΤΑΕΙ τον Μπασινά στο σημείο του πέναλτυ, κάνει ΑΝΑΠΟΔΟ ΨΑΛΙΔΙ χωρίς να βρει τν μπάλα και ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΙ τον ΑΣΑΝΟΒΙΤΣ στον ΩΜΟ, ο οποίος γονατίζει απο το χτύπημα. Το πεντακάθαρο ΔΙΠΛΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΦΑΟΥΛ, ο διαιτητής το ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΙ ... σε ΓΚΟΛ. Ο σφαγεάς όπως φαίνεται ΒΛΕΠΕΙ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ ΤΗΝ ΦΑΣΗ. Θα χρεώσει και τον Βαζέχα με κίτρινη για διαμαρτυρία..





Μην αντέχωντας το 2-1 ο ΑΛΗΤΗΣ με το 32 ΚΛΩΤΣΑΕΙ στο ΨΑΧΝΟ τον άτυχο Λαγωνικάκη που τον έχει ήδη περάσει με την μπάλα..Ο αληταράς ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ, αλλά  ΓΥΡΙΖΕΙ στον Λαγωνικάκη να ζητήσει και τον λόγο που ζει και δεν τον πήραν με φορείο ξαπλωτό. Για ΑΠΟΒΟΛΗ ούτε καν λόγος, ούτε καν ΚΙΤΡΙΝΗ στον ΑΛΗΤΗ δεν δόθκε. ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΚΙΤΡΙΝΗ!!!


Μετά την ισοφάριση του στόλου ο Λαγωνικάκης επιτίθεται απο την αριστερή πλευρά..Πετάει την μπάλα μπροστά και ο καραπιάλης τον ΑΝΑΤΡΕΠΕΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ χωρίς πρόθεση να βρει μπάλα. ΤΗΝ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟΒΟΛΗ μετατρέπει σε απλή ΚΙΤΡΙΝΗ ο αλήτης με την σφυρίχτρα.


Τελος στο 92 ενω ο Παναθηναϊκός αγωνίζεται ΗΔΗ ΜΕ 10 μετά την ΣΩΣΤΗ δευτερη κίτρινη κάρτα στον Μπασινά, ο Κωνσταντινίδης ΑΝΑΤΡΕΠΕΤΑΙ εξω απο την περιοχή του στόλου.


Στον κίνδυνο το φάουλ να δημιουργήσει συνθηκες ισοφάρισης, ο ΑΛΗΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΦΥΡΙΧΤΡΑ,αφήνει την φάση και ο στόλος σε κόντρα επίθεση κάνει το 2-4..Ο σκόρερ καραπιάλης ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ ΕΚΤΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ στο πέταλο του Οακα, κάτι που τότε ΤΙΜΩΡΕΙΤΟ ΜΕ ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ (δευτερη δλδ = αποβολή)..



Αντ΄αυτού ΑΠΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ο Κωνσταντινίδης επειδή στραβοκοίταξε τον «διαιτητή».


ΥΓ..Με τις κάρτες του αγώνα ΔΕΝ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ στον επόμενο αγώνα με την Αεχ οι  Μπασινάς, Κωνσταντινίδη και Λαγωνικάκης. Διπλή επιτυχία για τον ΣΦΑΓΕΑ δλδ.

ΥΓ2..Βάσει των στατιστικών που λατρεύουν οι απόγονοι με την κατοχή και τις τελικές, ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΚΑΘΩΣ ΕΙΧΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΤΕΛΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΟΛΟ (16-12)

Ι


Το βίντεο με τα στιγμιότυπα.

https://www.youtube.com/watch?v=ZtpHHu-c5iU

ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ.. Κανείς δεν την γλύτωσε για πάντα..ΚΑΝΕΙΣ...



Σχόλια

  1. Με θυμάμαι έξω από τα αποδυτήρια να περιμένω τον αλήτη τον Παπαδάκο από τη Λακωνία, αλλά με απομάκρυναν την ώρα που έβγαινε, ο Παπουτσέλης μπροστά του έμοιαζε άγιος, μιλάμε για μεγάλο στήσιμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου