Και το γαϊτανάκι συνεχίζεται...

Ευτυχώς ο επόπτης ακύρωσε το 1-3...


Έχασαν 1-2 με διαιτησία 100-0. Και πέρυσι έχασαν 0-3 με την ίδια διαιτησία..Κάποιες φορές δεν μπορείς να μην αφήνεις τον αντίπαλο ούτε επίθεση να κάνει..Κάποιες φάσεις σας ξεφεύγουν και μπαίνουν γκολάρες (Πράνιτς-Μπέργκ,Περέιρα). 

Ο Παοκ έχει +5, αλλά +5 είχε και ο Παναθηναικός το 2011-12 και βρέθηκε ένας βομβαρδισμένος φούρνος, 2-3 επιστημονικές διαιτησίες, 1 τιμωρία για έναν αγώνα (-3) ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΤΕΣΙΝΟ και σχόλασε ο γάμος..

Χτες άλλη μια σφαγή ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΔΕ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ.

ΧΤΥΠΗΜΑ ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΤΟΥ ΜΙΛΙΒΟΓΙΕΒΙΤΣ ΣΤΟΝ ΓΛΥΚΟ, ΤΠΤ

ΟΦΣΑΙΤ ΣΤΟΝ ΠΕΡΕΙΡΑ, ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ..

ΣΤΟ 93 ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΥΝ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΡΝΕΔΕΣ, ΝΕΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΟΦΣΑΙΤ (αυτό κατέληξε και γκολ)..ΠΟΣΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΛΑΘΗ??



ΤΙ ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΑΥΤΗ Η ΦΑΣΗ???

ΜΑ αυτή του Κλέιτον, το 2008-09
ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΥ ΚΑΙ ΑΠΟΒΟΛΗ ΚΑΙ Η ΝΙΚΗ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΘΩΣ Η ΦΑΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ , ΒΑΦΤΙΣΤΗΚΕ ΟΦΣΑΙΤ (θα την δούμε αναλυτικά πιο κάτω)




ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΚΡΙΝΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΝΤΕΡΜΠΥ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ  ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΣΤΟΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ..

ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ «ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΛΑΘΗ» ΠΟΥ ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ..Οι κανόνες διαιτησλίας που θα διαβάσετε ισχύουν για τις υπόλοιπες ΜΟΝΟ ΟΜΑΔΕΣ του πρωταθλήματος και όχι για την ομάδα του στόλου..


2007-08

1-1 (αντί 0-2).. Άλλη μία επική σφαγή.

Η ισοφάριση επιτυγχάνεται με ΓΚΟΛ-ΦΑΟΥΛ που σφυρίζεται σε ΟΛΗ την ευρώπη, πλην της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ  ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑΣ





Ο Παναθηναικός θα χάσει και πέναλτυ, το οποίο ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ..καθώς ΜΟΝΟ παίχτες του στόλου ΜΠΑΙΝΟΥΝ στην περιοχή.






2008-09

0-0 (αντι 0-1)

Στο 17 ο Ρουκάβινα κόβεται ως οφσάιτ




                      Λίγο αργότερα (στο 41) και ο Σαλπιγγίδης


                 Στο 58 ο Σαριέγκι βρίσκει αέρα, αλλά αποβάλεται


                     Στο 74 ζητάνε πέναλτυ όταν ο Σπυρόπουλος 
                                κόβει την μπάλα εκτός περιοχής



                      Στο 90 ο Καραγκούνης τροφοδοτεί τον Κλέιτον που είναι έτοιμος για το 0-1, όταν ανατρέπεται με το χέρι απο τον Πάντο..Το ΚΑΤΑΦΑΝΕΣΤΑΤΟ ΠΕΝΑΛΤΥ, ΔΙΝΕΤΑΙ ΟΦΣΑΙΤ..







2009-10

2-0 (αντι για 1-1)

Στο 45 κόβεται με ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΟΦΣΑΙΤ Ο ΣΙΣΣΕ ενώ φεύγει μόνος του προς την εστία του στόλου..


Απο την εκτέλεση αυτού του οφσάιτ και με νέα οριακή φάση θα γίνει το 1-0. Στην εκτέλεση του οφσάιτ, ο Ντουντου είναι οφσαιτ (με το βελάκι) και είναι ο παίχτης που κάνει το γύρισμα.



Με την εκτέλεση η μπάλα φτάνει στην περιοχή όπου ο Μέλμπεργκ πιάνει την πρώτη κεφαλιά, δίνοντας πάσα στον εκτεθειμένο Ντουντού. Σε αυτή την φάση είναι εκτεθειμένοι και ο Ντουντού και ο Αβράαμ. (ο κανονισμός είναι σαφής καθώς το κεφάλι και το σώμα του  ντουντου είναι πιο μπροστά απο τον τελευταίο αμυντικό)







ο εκτεθειμένος Ντουντού γυρίζει την μπάλα και ο εκτεθειμένος Αβραάμ κινείται προς την μπάλα, άρα είναι και αυτός οφσαίτ, ΟΧΙ ΟΜΩΣ και ο σκόρερ μήτρογλου. Ο Αβραάμ συμμετέχει στην φάση αλλά και «τραβάει» μαζί του τον Σαριέγκι που θα μπορούσε να μαρκάρει τον σκόρερ, αντί του Αβραάμ.



Στο δεύτερο ημίχρονο οφσάιτ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ, ουδέποτε σφυρίχτηκαν..




2010-11

2-1 (αντι για 1-3)

Αγκωνιές και κλωτσιές με το καλημέρα..







ΧΑΡΙΣΜΕΝΟ ΠΕΝΑΛΤΥ ΣΕ ΧΕΡΙ..



Για το περίφημο «Κάλυπτα και γω τον Κατσουράνη» δεν υπάρχου πλέον λόγια...(εδω δεν υπάρχει κάν στο πλάνο, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΦΣΑΙΤ)






Στο 91 ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ ΟΦΣΑΙΤ μετράει κανονικά


ο πάντελιτς  όχι μόνο έιναι ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΦΣΑΙΤ, αλλά παρεμποδίζει τον Τζόρβα στο οπτικό πεδίο και ακουμπάει και την μπάλα με το πόδι του.





2011-12

1-1

Ανύπαρκτα φάουλ υπέρ του στόλου






Φάουλ που δε δίνονται





Χαρισμένη δεύτερη κίτρινη στον τζιμπούρ
(αυτο το φαουλ δώθηκε κίτρινη)



αυτο ΟΜΩΣ ΟΧΙ...(!!!)



Οφσάιτ (στο 32) όπως του 2010-11, μπας και έρθει η ισοφάριση πρίν απο το ημίχρονο






2012-13

1-1

Αλλη μία μοναδική παράσταση βιασμού της αλήθειας και των ποδοσφαιρικών κανονισμών 

Ανύπαρκτες κίτρινες


2 μέτρα και 2 σταθμά



Άκυρα φαουλ - Χαρισμένες κίτρινες



Ανύπαρκτα φάουλ



Πέναλτυ γαργάρα.. (ενώ την επόμενη χρονιά μια  «αντίστοιχη» επαφή  απο επιθετικό φάουλ, βαφτίστηκε ΠΕΝΑΛΤΑΡΑ)


ΟΧΙ ΠΕΝΑΛΤΥ


                                                                  ΠΕΝΑΛΤΥ





2013-14

0-3

(αναλυτικά εδώ http://sanogiaprobata.blogspot.gr/2014/03/0-3.html)

Φωτοβολίδες






Ποτήρια με αναψυκτικό σε κεφάλι προπονητή


ΟΦΣΑΙΤ ΣΥΝΕΧΩΣ (αναλόγως της φανέλας γιατί τον βαλντέζ τον αφήσανε ενώ τον Μπέργκ τον έκοβαν), ΧΑΡΙΣΜΕΝΟ ΠΕΝΑΛΤΥ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΦΑΟΥΛ...









ΧΑΡΙΣΜΕΝΗ ΚΟΚΚΙΝΗ (δεύτερη κίτρινη)




0-3 ΣΕ ΜΙΣΟ-ΑΔΕΙΟ ΛΥΩΜΕΝΟ, ΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ ΣΤΟ 0-1 ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΓΥΡΟ ΟΛΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΧΕΙΡΚΟΚΡΟΤΟΥΣΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΚΑΙ ΑΣ ΕΧΑΣΕ..



Αν ο Παναθηναικος είχε τέτοιες διαιτησίες εντός έδρας, τότε θα είχε φτιάξει παράδοση με αήττητα σερί και νίκες με σκορ 3-0 και άνω..

Σχόλια

  1. Ρε προπαγανδιστή, γιατί δεν βάζεις και το οφσάιντ με το οποίο σταμάτησε τον Τσόρι στο 83', στη φάση που είχε δοκάρι; Ψευτάκο, πάλι σε παραλήρημα είσαι βραδιάτικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αυτο βρηκες να γραψεις βρε τελειωμενε; σε εχω κανει πουτανα με τα πιτσιρικια, στην ευρωπη ξανα διασυρεσαι και σου κανει πλακα και η παιδικη χαρα του ρωσσοποντιου μαφιοζου. οσο για το μπλογκ εδω, ειναι αληθεια, μας εχει φλομωσει στα ψεματα

      Διαγραφή
    2. Tολμάς να μιλάς εσύ για πουτάνες, που ο κώλος σου από το 1925 και μετά στάζει κόκκινο σπέρμα ρε λαγουδάκο; 77-47 είναι οι νίκες στην ιστορία των μεταξύ μας αναμετρήσεων και λες ''σε έχω κάνει πουτάνα''; Υπάρχει τρόπος που να μην σε έχω καβαλήσει;

      Διαγραφή
    3. τρουμπακι τις μισες απο τις νικες που γραφεις τις εχει παρει ο διαιτητης οχι ο αρουραιος η ομαδουλα σου. εδω ακομη και με 100-0 υπερ σου διαιτησια χθες εχασες απο τον παοκ. για λυπηση ειστε γανυμηδηδες.

      Διαγραφή
    4. αχ ακόμα νιώθω το ξεκωλιασμα το χτεσινό. Κρίμα πάντως. Αντί για 1-4 ήρθε 1-2. Ας είναι καλα το άλλο μέλος του αδελφάτου της Λ7 ο Αρετόπουλος. ¨Ηρθαν και οι διώξεις του εισαγγελέα και έγινε ο πόνος πιο μεγάλος.

      Gay L7

      Διαγραφή
    5. Έλα όμως που στις διώξεις δεν είναι κατηγορούμενος ο Μαρινάκης. Ρούφα όλο το τρομπόνι πουτάνα βαζέλα.

      Διαγραφή
    6. Έλα μου ντε που στις διώξεις είναι 2 ΠΑΕ. Γαύρος και Λεβαδειακός. Σου αρέσει βλέπω το τρομπόνι.

      Διαγραφή
    7. Έλα που δεν είναι ο Μαρινάκης κατηγορούμενος και θα κάτσεις πάνω στο τρομπόνι λαγουδάκι. Σε λίγη ώρα που θα το μάθουν οι greenwebfans, μην εξαφανιστείς.

      Διαγραφή
    8. Είναι ο ΟΣΦΠ όμως μικρή μου πουτανίτσα. Και για το αν είναι ο Μαρινάκης ή όχι ακόμα δεν το ξέρουμε.

      Διαγραφή
    9. Πώς είναι ο Θρύλος ρε βλαμμένε αν δεν είναι ο Μαρινάκης; Αν δεν κατηγορείται ο πρόεδρός του Ολυμπιακού, ποιος παράγοντας κατηγορείται από τον Ολυμπιακό, ώστε να ενοχοποιηθεί ο Ολυμπιακός; Πόσο καθυστερημένοι είστε ρε πούστη γαμώ τον Παναθηναϊκό σας. Ρε ζώα, σας ψεκάζουν ομαδικά ρε;

      Διαγραφή
    10. Και συ που έμαθες ρε ζώων ότι δεν είναι ο Φαταουλ στις διώξεις; Της ΕΥΠ είσαι; Αφού όλοι είχαμε διαβάσει το πόρισμα πριν ενάμισι μηνα που βγήκε και δείχνει τον Φαταουλ με πακιστανικά τηλέφωνα. Πραγματικά τι κάθομαι και συζητάω με έναν ψυχοπαθή. ΤΕΛΟΣ ΛΕΜΕ.

      Διαγραφή
    11. Eτοίμασε τον κώλο σου, γιατί η κωλοτούμπα που θα κάνεις θα πάει σύννεφο. Στα αρχίδια μου τι θα πιστέψεις μουλάκι. Ο Μαρινάκης σε έχει ξεκωλιάσει.

      Διαγραφή
    12. Ωχ ωχ η Γκαρντιαν γράφει για Μαρινάκη. Πονάει ο κώλος μου πάλι από την κωλοτούμπα. http://www.theguardian.com/world/2014/dec/04/sixteen-charged-greek-football-match-fixing-investigation

      Gay 7

      Διαγραφή
    13. Η guardian που συνεργαζεται με τον ΣΚΑΙ, οπως το γερμανικο taz.de πριν λιγες μερες, που δημοσιευσε αρθρο για τη διαφθορα στο ελληνικο ποδοσφαιρο με την υπογραφη του Κωστα Καλφοπουλου, που ειναι αρθρογραφος στην Καθημερινη του Αλαφουζου. Θυμασαι που το εκανες σημαια κοριτσαρα μου; Μολις μαθεις την αληθεια, μην μου κρυφτεις λαγουδακι.

      Διαγραφή
    14. Αλλα 2 ξένα ειδησεογραφικά sites λένε τα πράγματα με το όνομα τους. Ωχ κι αυτά δάχτυλος του ΣΚΑΙ είναι. Αφού το ένα λέγεται sky έτσι θα ναι. μπεεεεε Ωχ έρχεται η κωλοτούμπα και και θα πονέσει το κωλαράκι πάλι. http://www.record.xl.pt/Futebol/Internacional/interior.aspx?content_id=918389

      http://sport.sky.it/sport/calcio_estero/2014/12/04/scommesse_grecia_incriminato_presidente_olympiacos.html

      Διαγραφή
    15. Ρε βλάκα διάβασε τι γράφουν τα άρθρα και σταμάτα να ποστάρεις link που βλέπεις στους greenwebfans. Όλα τα άρθρα που έβαλες το ίδιο πράγμα λένε. Δημοσιογραφικές πηγές στην Ελλάδα επικαλούνται. Το άλλο βάλε από την Ινδία τουλάχιστον να γελάσουμε.

      Διαγραφή
    16. Τις δικές σου δεν μας εχεις δείξει ακόμα απόγονε.

      Διαγραφή
    17. ανωνυμε υπαλληλε του βαγγελα και του καραπαπαρα,ελα μου που τελικα ο βαγγελας κατηγορειται για 5 κακουργηματα και εσκασε 200 χιλιαρικα για να μην προφυλακιστει,και καθε 15 περναει και απο το τμημα.. ελα μου ντε που πιασανε ενα καραβι με 2 τονους πρεζα στο οποιο ηταν υπευθυνος ο κοτσωνης στελεχοσ της παε σας.. φατε το σανο που σας ταιζουν και παρακαλατε μην γινει κανα τσαφ γιατι θα μεινουν ολα τα ζαχαροπλαστεια απο κορνεδες..προβατα που δεν ανοιγετε τα ματια σας να δειτε τι αισχη εχουν γινει σε παιχνιδια που τα βλεπουν ολοι εκτος απο εσας..

      Διαγραφή
  2. Πονεμενε ρουφα τη μπουγατσα και τραβα για υπνο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. TI NA ΠΟΥΜΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ? ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΑΛΗΤΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΑΡΟΥΡΗΔΩΝ. ΜΟΝΟ ΣΕ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΗΔΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΨΥΧΙΚΑ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΚΑΙ ΦΡΕΝΟΒΛΑΒΕΙΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝΕ ΠΛΕΟΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ

    ΔΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΟΜΩΣ... ΑΦΗΝΟΥΝΕ ΩΡΑΙΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝΕ ΤΑ ΣΦΥΡΙΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΟΥΣ ΠΕΤΣΙΝΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ. ...ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΑΝΤΙ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΤΗΣ ΑΡΕΤΗΣ, ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΠΟΥΣΤΙΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΠΟΤΕ ΔΕ ΚΑΝΑΝΕ ΜΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Eσύ είσαι ο δρόμος της αρετής, που στα δύο σου πρωταθλήματα από το 1996 και μετά, στο ένα είχαμε αυτό

      http://assets.in.gr/dGenesis/assets/Content60/Issue/2004/07/16/32_h.jpg

      και στο άλλο αυτό;

      http://www.redsagainsthemachine.gr/sites/default/files/article_images/20121008/pateras_mpoygada.jpg

      Όχι άλλο κάρβουνο γαμώ τον Παναθηναϊκό σου.

      Διαγραφή
    2. ξανα μπραβο απο μενα. τα επιιχειρηματα σου ειναι οι δηλωσεις του δουρου και το πρωτοσελιδο της γατας και περιμενεις να σε παρει καποιος στα σοβαρα. θε ειχε ενδιαφερον να μας ελεγες την ηλικια σου και με τι ασχολεισαι

      Διαγραφή
    3. Ειμαι 26 και ειμαι επιστημων, εντος κι εκτος γηπεδου. Η δηλωση Δουρου αφορα ομολογια για διαιτητικο λαθος που εκανε και σου εδωσε ενα πρωταθλημα. Το πρωτοσελιδο της ΓΑΤΑΣ αφορα δηλωση του Πατερα που εγινε σε Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟ και την επομενη μερα δημοσιευτηκε σε ολες τις εφημεριδες. Δεν το εβγαλε απο την κοιλια του ο διευθυντης της ΓΑΤΑΣ.

      Διαγραφή
    4. Επιστήμων εντός και εκτός γηπέδων. Χαχαχαχαχαχα αυτο το σχόλιο έγραψε. Ένταξη. Μιλάμε για σοβαρή φρενοβλάβεια.

      Διαγραφή
  4. ΠΟΣΟ ΖΩΑ ΕΙΣΤΕ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ .... ΤΙ ΠΛΎΣΗ ΕΓΚΕΦΆΛΟΥ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ?? ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΣ ΡΕ ΓΑΥΡΙΕΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΦΣΑΙΤ ΤΟΥ ΤΣΟΥΡΙ ΜΩΡΗ ΚΟΛΟΜΠΗΝΑ ....... 1-4 ΗΤΑΝ ΤΟ ΜΑΤΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΑΚΥΡΩΣΕΙ 2 ΓΚΟΛ ΡΕ ΕΡΜΕΟ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΤΟΛΜΑΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ........ ΕΧΕΙΣ ΓΑΜΙΣΕΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΟΥ ΜΕ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΣΑΣ ΤΟ ΧΟΜΠΙ ΜΑΣ ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Xάιδεψε λίγο την κωλοτρυπίδα σου κοριτσάρα μου κι άσε τα μπινελίκια πίσω από το PC. 1-4 άλλο ματς ήταν, μέσα στη Λαγοφλώρο που σου τον φόρεσε ο Θρύλος κι έβγαζες γούστα.

      Διαγραφή
    2. 0-3 μεσα στο κρατικό μπουρδέλο σου το ξέχασες; Και άσε για να μην θυμηθούμε για εποχές Σαραβακου που έτρωγες 2 συνεχόμενες χρονιες 4αρες.

      Διαγραφή
    3. Το ''κρατικό'' γιατί το λες; Ως σκάνδαλο και καλά; Σκάνδαλο εις βάρος του Ολυμπιακού είναι, να χτίζεται γήπεδο με δικά του λεφτά και να ανήκει στο Κράτος. Τι να πεις κι εσύ όμως που παίζεις 90 χρόνια σε γήπεδο του δήμου Αθηναίων και δεν έχεις δώσει ούτε δεκάρα στο Δήμο. Κατά τα άλλα, 77 νίκες εγώ, 47 εσύ στα μεταξύ μας παιχνίδια. Η σούφρα σου από κάτω κάνει συσπάσεις όποτε ακούς τη λέξη Θρύλος. Δεν υπάρχει γήπεδο που να έχεις περισσότερες νίκες. Ακόμη και μέσα στο δημοτικό μπουρδέλο σου έχω παραπάνω νίκες. Δεν είσαι απλώς πελάτης. Είσαι καρπαζοεισπράκτορας και πουτανάκι ταυτόχρονα της Ολυμπιακάρας. Τα τελευταία 7 χρόνια στην έδρα σου έχεις 1 νίκη. Στο Καραϊσκάκη οι νίκες είναι 40-14. Με το που στρίβει το πούλμαν της αποστολής της ομάδος σου στην Κηφισίας για να κατέβουν Πειραιά τα λαγουδάκια-παίκτες σου, έχεις χάσει. Μιλάμε για σχέση αγάπης...

      Διαγραφή
    4. Τρίζουν τα κόκαλα γνωστού δημοσιογράφου και αποθανόντα μετά και την εγκληματική επίθεση που δέχτηκε από τα φασιστακια της Λ7 και των Σέρβων μετά από τις αποκαλύψεις για τα σκάνδαλα στο κρατικό γήπεδο. Αλήθεια τις δόσεις από το δάνειο ποτε θα ξεκινήσετε να τις πληρώνετε; Και όσο για τις νίκες κοπελίτσα δεν κέρδιζες εσύ αλλα τα κοράκια σου.

      Διαγραφή
    5. Ποια σκάνδαλα; Για πες μας. Ξέρεις ή απλώς σου είπαν να μιλάς για σκάνδαλο Καραϊσκάκη και το λες; Όσο για το δάνειο, κανονικότατα πληρώνεται. Αντί να βλέπεις τον κοκάκια τον Κακέτση, που παντρεύτηκε την Άντζελα Δημητρίου, δες τους ισολογισμούς της εταιρείας. Βλαμμένε.

      http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/140201/i-ps-ora-gia-spor-kai-stadio-karaiskaki

      Διαγραφή
    6. ευτυχως που εγραψες για το γηπεδο, οποτε καταλαβαμε ολοι το μεγεθος της εγκεφαλικης σου δυσλειτουργιας. αν θες κι αλλα αντκειμενικα λινκ βαλε απευθειας την θυρα 7. παντως εδω γραφει οτι δανειο πληρωνεται κανονικοτατα ε;

      http://bankingnews.gr/%CF%84%CF%81%CE%B1%CF%80%CE%B5%CE%B6%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%BD%CE%AD%CE%B1/item/169944-%CF%84%CE%B9-%CF%80%CF%81%CE%B1%CE%B3%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CF%83%CF%85%CE%BC%CE%B2%CE%B1%CE%AF%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF-%CE%BF%CE%BC%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CF%8C-%CE%B4%CE%AC%CE%BD%CE%B5%CE%B9%CE%BF-%CF%84%CF%89%CE%BD-50-%CE%B5%CE%BA%CE%B1%CF%84-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%B1%CF%8A%CF%83%CE%BA%CE%AC%CE%BA%CE%B7-%CE%BF%CE%B9-%CF%84%CF%81%CE%AC%CF%80%CE%B5%CE%B6%CE%B5%CF%82-%CE%B2%CE%B3%CE%AC%CE%B6%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CF%83%CE%B5-%CF%80%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B7%CF%81%CE%B9%CE%B1%CF%83%CE%BC%CF%8C-%CF%84%CE%BF-%CE%B3%CE%AE%CF%80%CE%B5%CE%B4%CE%BF/169944-%CF%84%CE%B9-%CF%80%CF%81%CE%B1%CE%B3%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CF%83%CF%85%CE%BC%CE%B2%CE%B1%CE%AF%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF-%CE%BF%CE%BC%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CF%8C-%CE%B4%CE%AC%CE%BD%CE%B5%CE%B9%CE%BF-%CF%84%CF%89%CE%BD-50-%CE%B5%CE%BA%CE%B1%CF%84-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%B1%CF%8A%CF%83%CE%BA%CE%AC%CE%BA%CE%B7-%CE%BF%CE%B9-%CF%84%CF%81%CE%AC%CF%80%CE%B5%CE%B6%CE%B5%CF%82-%CE%B2%CE%B3%CE%AC%CE%B6%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CF%83%CE%B5-%CF%80%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B7%CF%81%CE%B9%CE%B1%CF%83%CE%BC%CF%8C-%CF%84%CE%BF-%CE%B3%CE%AE%CF%80%CE%B5%CE%B4%CE%BF.html

      Διαγραφή
    7. Nαι βλάκα, αυτό ακριβώς γράφει, αλλά είσαι τόσο καθυστερημένος που δεν μπορείς να το καταλάβεις. Ο Χρυσαυγίτης Λεωτσάκος του bankingnews παίρνει μεροκάματο από το Μελισσανίδη (άλλος ένας Χρυσαυγίτης που το κάνει αυτό) κι έγραψε αυτήν τη μαλακία. Όταν όμως του την πέσανε γαύροι από κάτω στα σχόλια με στοιχεία, αναγκάστηκε να διορθώσει την ανάρτησή του και να προσθέσει αυτό.

      Σημαντική υποσημείωση
      Με βάση τον τελευταίο ισολογισμό της εταιρίας Καραισκάκη ΑΕ που υπογράφει η Deloitte το ομολογιακό δάνειο είναι 31,134 εκατ ευρώ και η αναπόσβεστη αξία του ακινήτου 51,1 εκατ ευρώ.
      Οι συνολικές υποχρεώσεις της εταιρίας φθάνουν τα 44,244 εκατ ευρώ.
      Ωστόσο το ομολογιακό των 31,13 εκατ δεν είναι ο μόνος δανεισμός της Καραισκάκη ΑΕ αφού ο συνολικός δανεισμός βραχυπρόθεσμος, μακροπρόθεσμος και ομολογιακό φθάνει τα 41 εκατ ευρώ περίπου ενώ αν συμπεριληφθούν όλες οι υποχρεώσεις και πέραν των δανείων φθάνουν στα 44,24 εκατ ευρώ.
      Οι τράπεζες μας παρουσίασαν μια διαφορετική εικόνα την οποία και καταγράφουμε στο κείμενο αυτό.

      Κατάλαβες τώρα πόσο καραγκιόζης είσαι όταν πας να μιλήσεις για οικονομικά, δίχως να αναλύσεις οικονομικά στοιχεία, αλλά ακούγοντας τον κάθε λαθρέμπορα Μελισσανίδη;

      Διαγραφή
    8. Μίλησε για χρυσαυγιτες ο οπαδός των φασισταριών της Λ7 και του χρηματοδότη προέδρου τους χαχαχαχαχαχαχαχα. No Politica ρε χαχαχαχαχαχα

      Διαγραφή
    9. E φυσικά no politica ρε βλάκα. Τι θα κάνουμε, θα αφήσουμε αναρχικούς και φασίστες να σκοτώνονται στο πέταλο; Ή μήπως θα καταντήσουμε σαν εσένα, να πουλάς και καλά ''αναρχία'', αλλά στις πόρτες της 13 τα μπραβιλίκια να δίνουν και να παίρνουν, ενώ στο τμήμα πυγμαχίας σου ο Αϊδινιώτης να ζητάει ταυτότητες για να γράψει μέλη και να γυμνάζει ένα κάρο φίλους του μπάτσους;

      Διαγραφή
    10. Ε οπότε γίνατε όλοι φασίστες για να μην σκοτώνεστε μεταξύ σας.

      Διαγραφή
    11. Ναι, ολοι. Οποιος καθεται στο πεταλο της 7, ειναι Χρυσαυγιτης. Υποχρεωτικα. Τους ξερεις καλα ολους εσυ, εναν εναν προσωπικα και ξερεις τι ψηφιζουν.

      Ποσο βλαμμενα ειστε ορισμενα λαγουδακια εδω μεσα ρε.

      Διαγραφή
  5. ΔΩΣΤΟΥΣ ΠΟΝΟ ΡΕ ΠΡΑΣΙΝΟΜΑΤΑΡΕ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΒΟΘΡΟ ΤΗΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Mίλησε το λαγουδάκι, που μέχρι και στο μπέιζμπολ βρωμιές κάνει. Ρε βλαμμένε στο μπέιζμπολ ο προπονητής σου είναι διαιτητής στο πρωτάθλημα. Σαν να λέμε ο Μίτσελ στο ποδόσφαιρο να ήταν σήμερα διαιτητής στο Παναιτωλικός-Παναθηναϊκός. Μην πιάσουμε το ράγκμπυ, που έφτιαξες ομάδα για να παίρνουν μόρια οι παίκτες της ομάδος σου. Δεν υπάρχει απάτη στη χώρα που να μην είναι από πίσω το σιχαμερό σωματείο σου.

      Διαγραφή
  6. ΡΕ ΠΡΑΣΙΝΟΜΑΤΑΡΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΑΠΕΚΤΗΣΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΟ. ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟΚΟΛΙΚΟ ΚΑΙ ΞΕΚΩΛΙΑΣΜΕΝΟ ΤΟ ΑΤΙΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ: «Καθαρό» το φύλλο αγώνα


    http://www.onsports.gr/Podosfairo/Super-League/item/448409-Olympiakos-PAOK-Katharo-to-fyllo-agona

    Μιλάμε για σαπίλα απλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Xαχαχαχα, μόλις αρχίσουν να γράφουν τα δημοσιογραφάκια που κάνουν πράσινο ρεπορτάζ ότι δεν έφαγε ποινική δίωξη ο Μαρινάκης να δω τι θα γράφεις. Πώς σας γαμάει έτσι η προεδράρα μας ρε λαγουδάκια.

      Διαγραφή
  8. ειλικρινα δεν καταλαβαινω τι ειναι αυτο που σας κανει να ευχαριστιεστε αυτο που ζειτε. αν η ανομια ειναι το ιδανικο σας, τοτε ολα ειναι καλα καμωμενα. επισης, οσον αφορα το αρθρο του δανειου, για ποιο ακριβως πραγμα πανηγυριζεις; η deloite ειναι γνωστο μαγειριο-πλυντηριο πολυεθνικων μαγαζιων, εσυ σημερα ανακαλυψες την παρθενοραφη; τελος, θα ηθελα να συγχαρω και προσωπικα για το ηθος σου, τους σεμνους χαρακτηρισμους σου και ειδικα το αμεροληπτο "γαμω τον Παναθηναικο σας", πλερωνει καλα ο βαγγελας για να αναπαραγει φερεφωνα αναλογου ηθους και τροπων. αν θελεις, μην ξαναγραψεις εδω μεσα, δεν αφορουν κανεναν οσα λες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενοχλεισαι εξισου για τις βρισιες των υπολοιπων εδω μεσα στον Ολυμπιακο, η εχεις επιλεκτικες ευαισθησιες μονο για την ομαδα σου; Οταν ο blogger Πρασινοτομαρος και οι σχολιαστες του απο κατω βριζουν τον Ολυμπιακο, αυτο για'σενα προδιδει ελλειψη ηθους; Για τη Deloitte εγω ξερω οτι δημοσιευσε πριν καποια χρονια μια εκθεση, στην οποια περιγραφοταν ζοφερο το οικονομικο μελλον της ΠΑΕ ΠΑΟ. Τα φερεφωνα του Βγενοπουλου-οπαδοι του μεροκαματου της Θυρας 13, αλλα και ο ιδιος ο Βγενοπουλος, εβγαζαν την εκθεση στημενη, επειδη την παρηγγειλε ο Τζιγκερ, αλλα και αναξιοπιστη, επειδη "ξερουμε τι λαμογια ειναι ολα αυτα τα golden boys, που μαγειρευουν τα οικονομικα στοιχεια". Λιγες μερες αργοτερα, ο Βγενοπουλος απευθυνθηκε σε μια ανταγωνιστικη εταιρεια της Deloitte, την Grand Thornton, ζητωντας για παρτη του οικονομικο ελεγχο της ΠΑΕ ΠΑΟ. Μολις δημοσιοποιηθηκε το πορισμα του ελεγχου της Grand Thornton, ο Βγενοπουλος εξαφανιστηκε απο την ΠΑΕ ΠΑΟ. Ολως τυχαιως, ο ελεγχος που παρηγγειλε ο Βγενοπουλος ελεγε τα ιδια πραγματα με τον ελεγχο που παρηγγειλε ο Τζιγκερ στην Deloitte. Τοτε το μαγειρεμα που υποτιθεται κανουν εταιρειες τυπου Deloitte πηγε περιπατο για τον Βγενοπουλο και τους οπαδους που χαρτζιλικωνε. Τελος, οπως μου μιλανε μιλαω. Δεν φανταζομαι να ειδες καμια βρισια μου σε αυτο το post.

      Διαγραφή
    2. Περι βρισιων, να ξαναπω οτι δεν βλεπω καμια απαντηση του Πρασινοτομαρου να ξεκιναει "γαμω τον γαυρο" ή κατι παρεμφερες. Το τι κανουν οι αλλοι, δεν θα το σχολιασω, στην τελικη εισαι σε ενα blog που αφορα Παναθηναικους και καταγγελει ανοιχτα και με σοβαρα επιχειρηματα τις πρακτικες της ομαδας του δημοσιου και των υποδικων προεδρων που τοσο θαυμαζεις και επαινεις.

      Περι ελεγκτικων εταιρειων παλι δεν καταλαβαινω το παραδειγμα. Τι σχεση εχει μια ΠΑΕ χρεωμενη απο την οικογενεια των "ευεργετων" (λεγε με ΠΑΟ) με το ευρωστο μαγαζι γωνια του λιμενος; Ο Παναηθναικος ειχε πολυ σοβαροτερα θεματα διαχειρισης οφειλων και φαινεται απο την πορεια του τα τελευταια χρονια. Οπως και να εχει προκειται για μια εταιρεια η οποια παιρνει αποφασεις απο μονη της και δειχνει συνεπης στην αποπληρωμη των υποχρεωσεων της εστω και μεσω τμηματικων καταβολων. Στον αντιποδα εχουμε μια εταιρεια η οποια διαχειριζεται ενα ξενο ακινητο, εξυπηρετωντας το δανειο του, με εναν εκ των δυο μετοχων τυπικα πτωχο και συνολο υποχρεωσεων την αξια του παγιου που δεν της ανηκει! Αληθεια πιστευεις οτι με καθαρα οικονομικα κριτηρια αυτη η εταιρεια ειναι νομοτυπη και θεωριτεια βιωσιμη; γιατι στην ελλαδα ξερω οτι τετοια μαγαζια συντηρουνται μονο απο τυπους που χαιρουν ακρας ασυλιας σε οτι κανουν (οι δικοι μας ευεργετες, ο πρωην σας και ο νυν, ο καναλαρχης του Πανελληνιου ΓΣ, ο μεγαλοεκδοτης του μεγαρου και αλλοι ευπρεπεις κυριοι). Καταλαβαινω την πρεμουρα σας να κρατατε την σημαια του συλλογου σας ψηλα, μιλαμε για 25 χρονια αυστηρης πλυσης εγκεφαλου, ομως τα παραδιεγματα ειναι πια πολλα και απροκαλυπτα, πολυ βρωμια ρε φιλε και απορω πως αντεχετε ακομα και την στηριζετε. Ο ιδιος σας ο συλλογος σωθηκε απο πτωχευση-διαλυση παλι με πολιτικη παρεμβαση και χαριστηκε βραδυ στον πρακτορα. Οπως χαριστηκαν γηπεδα ποδοσφαιρου, ωολλευ, συμβασεις δημοσιου κλπ. Θα παρακαλουσα αν προκειται να απαντησεις να το κανεις με πραγματικα επιχειρηματα και οχι με λαγουδακια και κωλοτρυπιδες που σταζουν. ΦΥσικα το καλυτερο θα ηταν πας σε ενα μπλογκ του ιδου χρωματος με σενα και να μας αφησεις να συνεχισουμε την πρασινη καφριλα μας ελευθερα

      Διαγραφή
    3. Μου αρέσει που προσπαθείς να του μιλήσεις σοβαρά ρε συ βελιούρα. Μονο απαξίωση και τρολαρισμα αξίζει σε τέτοια άτομα. Δεν βλέπεις ότι το άτομο ψήφισε Μώραλη και είναι και περήφανος γι αυτό;

      Διαγραφή
    4. Μπορει να εχεις δικιο αλλα η απαξιωση δεν ειναι κατι που με εκφραζει, το θεωρω ευκολη λυση. Δυστυχως να αυτον υπετρχουν πολλου αλλοι, κι εγω εχω φιλους που ενω ειναι μια χαρα ανθρωποι σε ΟΛΑ τους οταν φτανουμε στο θεμα της ομαδας γινονται τσουκαλαδες και παπαρολογουν απιστευτα. ισως τελικα τους ψεκαζουν στο τηγανι!

      Διαγραφή
  9. Είμαστε πούστηδες και κλέφτες...
    Και μας αρέσει!

    savvas gaylock

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρεπει να σε γαμαει ο Σαββας εσενα κοπελαρα μου, δεν εξηγειται αλλιως αυτο το πραγμα.

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου