Με ένα απλό google search...

Έκλεισε ο κύκλος με τα ψέματα

Mε αυτή την ανάρτηση θεωρώ οτι κλείνει ο κύκλος της προπαγάνδας για το Γουέμπλευ.

Με τα δεδομένα που βγήκαν στην φόρα ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΗΜΕΣ επι δικτατορίας, ήρθε η αποκάλυψη του PAO ABROAD και του φίλου και συμπολεμιστή Νίκου . Το ποσό που «καρπώθηκε» ο Παναθηναικός απο την συμμετοχή του στον τελικό ΗΤΑΝ 6 ΕΚ ΔΡΧ.Τόσα θα έπαινε και ο Ερυθρός Αστέρας ΑΝ ΕΦΤΑΝΕ στον τελικό.

Προφανώς όταν κάποιος ελπίζει τέτοια έσοδα, ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΔΩΡΟΔΟΚΗΘΕΙ-ΕΞΑΓΟΡΑΣΤΕΙ, ΜΕ ΤΑ ΜΙΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ. Και βεβαίως ΗΞΕΡΑΝ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΤΑ πιθανά ΕΣΟΔΑ, αφού όπως φαίνεται στο δημοσίευμα στον τότε τελικό ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ, οι εισπράξεις ήταν λίγο περισσότερεας από τον τελικό του Πρωταθλητριών.

Τα συνολικά έσοδα του τελικού ήταν σχεδόν 13.500.000 εκ δρχ.




Απο αυτά, το 35% των εισπράξεων , σχεδόν 4,5 εκ δρχ θα πάρει ο Παναθηναικός συν ένα μπόνους 1,5 εκ ευρώ από την τηλεοπτική μετάδοση του αγώνα



Ας εξετάσουμε την τελευταία ΠΑΡΑΜΕΤΡΟ εκείνου του αγώνα.
ΤΙ ΑΠΕΓΙΝΑΝ ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΕΡΥΘΡΟΥ ΑΣΤΕΡΑ??

ΤΙ έχει ακουστεί μέχρι σήμερα

Α) Φυλακίστηκαν
Β) Εξορίστηκαν
Γ) Τους έκοψαν το ποδόσφαιρο
Δ) Έπεσαν σε ενέδρα όπως ο διαιτητής Κύρκος
Ε) Τους έκαψαν τους φούρνους όπως του Κωνσταντινέα
ΣΤ) Είχαν περίεργα ατυχήματα τύπου «Ζωγράφου»
Ζ) Εξαφάνισαν τον Ερυθρό Αστέρα απο τον ποδοσφαιρικό χάρτη

Σε έναν λοιπόν «μιλημένο» αγώνα ΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΕΡΥΘΡΟΣΒΕΡΚΟΥΣ, η ΠΟΙΝΗ για τους ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ στην Γιουγκοσλαβία του Τίτο θα ήταν ..... (δεν θέλω να φανταστώ)



ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΛΗΞΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ, αλλά και ο σύλλογος.


O σύλλογος πήρε άλλα 3 πρωταθλήματα (1973,1977,1980) εκείνη την δεκαετία, 1 κύπελλο, ενώ το 1979 έφτασε στον τελικό του Ουέφα όπου και έχασε απο την Μπορούσια. Εξόντωση δλδ..



Οι δε παίχτες απο την πολύ εξορία και φυλακή, έχασαν τα λογικά τους..






Όπως φαίνεται ΞΕΚΑΘΑΡΑ μια χαρά συνέχισαν την καριέρα τους. Και εκεί έμειναν χωρίς πρόβλημα ΣΗΚΩΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΡΟΠΑΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ και στο εξωτερικό πήγαν (Ισπανία-Βέλγιο-Γαλλία) και μια χαρά καριέρα έκαναν

ΠΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΣΚΛΗΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΕ ΝΑ ΔΩΡΟΔΟΚΗΘΕΙ, ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΟΙΝΗ Η ΕΠΙΠΤΩΣΗ? 

ΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΡΙΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΤΗΣ ΔΩΡΟΔΟΚΙΑΣ, ΣΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΓΗΠΕΔΑ? ΠΩΣ ΣΥΝΕΧΙΖΑΝ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΩΝΑΖΟΥΝ «ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ»??

ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΤΙ..



Βρε κάτι πράγματα..
Ο σύλλογος που είναι αδερφοποιημένος με το «τρύλο» να ΕΠΙΜΕΝΕΙ οτι δεν συνέβη τίποτα. 

Σχόλια

  1. Tη συνέντευξη του Νοβάκοβιτς γιατί δεν την βάζεις ρε προπαγανδιστή;

    http://english.blic.rs/Sports/824/Im-positive-the-match-was-fixed

    Το ότι η ομαδούλα σου πήρε 17 εκ. δραχμές κρατικών χρημάτων τη σεζόν του Χουντέμπλεϋ, εκ των οποίων 7 εκ. δραχμές παράνομα μέσω ΟΠΑΠ, γιατί δεν μας το λες;

    http://redsagainsthemachine.gr/articles/141120/paoabroad-sport-fm-kai-i-propaganda-gia-xoyntempley

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Reds again the machine??????? χαχαχαχαχαχα όπως λέμε Χίτλερ με σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα. Πόσο προβατα και πόσο ψεύτες πια;

      Διαγραφή
    2. Μαστορα, μας δειχνεις λεφτα που πηρε ο ΠΑΟ επειδη προκριθηκε. Το κακο που το βρισκεις? Τα "κατω απο το τραπεζι" ειναι μουφες λιμανισιες γιατι ακομα δε μπορειτε να χωνεψετε οτι εχουμε παει 1 φορα σε τελικο και αλλες 2 σε ημιτελικα. Αυτο μαστορα λεγεται ΚΟΜΠΛΕΞ! Το γεγονος οτι ΕΝΑΣ παικτης λεει κατι για ζαλαδες και αμνησια, αλλα θυμοταν το τί εγινε, μονο το μεθυσμενο μυαλο του μπορει να μας απαντησει. Επισης βγηκαν ο προεδρος του Αστερα και αρκετοι παικτες που ειπαν την αληθεια και εσυ στεκεσαι στον ΕΝΑΝ? Αφου ειστε αδελφια! Γιατι δε συνεννοειστε πρωτα πριν γραφετε χαζομαρες στα ιντερνετια?

      Επισης, αφου μιλας για λεφτα, πες μας λιγο κατι (για να τελειωνουμε):
      1. Τα γραφεια της ΠΑΕ οσφπ, ποτε χτιστηκαν στην Πλ. Αλεξανδρας
      2. Το προπονητηριο του Ρεντη ποτε φτιαχτηκε
      3. Η Μελινα ποσα λεφτα χαρισε στην ομαδουλα του οσφπ που τα πληρωσε ο ελληνικος λαος? Ξερεις μωρε, αυτα που πηρατε απο τη χουντα
      4. Ο παττακος, ο δηλωμενος γαυρος παττακος γιατι εδινε εκατομμυρια ως επιχορηγησεις στον οσφπ και ο πυρινος λαος σας εβγαζε πανό υπερ της χουντας?

      Ελα, κανε μας τη χαρη, προσκυνα καμια κυβερνηση και ασε τις πορειες του ΠΑΟ.

      Διαγραφή
    3. Λατρεύω να με στριμώχνουν στην γωνία οι Παναθηναϊκοί!Δεν έχω καλύτερο!
      Μου αρέσει να τους ερεθίζω,να τους φτιάχνω και μετά να με κάνουν να νιώθω!
      Άλλωστε τι είναι η ζωή,αν όχι το σύνολο εντόνων συγκινήσεων?Χαχαχούχα!

      savvas gaylock

      Διαγραφή
  2. Aδέρφια είμαστε οι οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού με τους οργανωμένους οπαδούς του Αστέρα. Η αδερφοποίηση δεν αφορά τον κόσμο των δύο ομάδων στο σύνολό του, τις διοικήσεις, τους παίκτες ή τους προπονητές. Με όποιον παλιό οπαδό του Ερυθρού Αστέρα κι αν μιλήσεις πάντως στη Σερβία, θα σου πει ότι τότε ανοίξανε τα πόδια, για να περάσουν προβολείς λίγους μήνες αργότερα στο γήπεδό τους με λεφτά της ελληνικής Χούντας και με αρκετά λεφτά ως αντάλλαγμα σε συγκεκριμένους παίκτες.

    1. Μπέρδεψες την προπαγάνδα. Στη Ζέα ΘΑ μας έχτιζε η Χούντα γραφεία, αλλά τελικά δεν έχτισε τίποτε και μας φόρτωσε με ένα κάρο χρέη. Τη λέσχη που έχουμε τώρα, ο Εθνικός την διεκδικούσε.

    2. Το προπονητήριο στου Ρέντη ξεκίνησε να φτιάχνεται επί Χούντας, σε χώρο που αγοράστηκε το 1962 με λεφτά του Ολυμπιακού. Η Χούντα έδωσε 70 εκ. δραχμές, τα οποία πήρε πίσω στο πολλαπλάσιο το ελληνικό Κράτος στη Μεταπολίτευση, με δέσμευση των επιχορηγήσεων προς τον Ολυμπιακό και με παρακράτηση εισπράξεων στα εντός έδρας παιχνίδια μας στο Καραϊσκάκη. Λεφτά για του Ρέντη έδωσε ο Νταϊφάς και βέβαια αργότερα ανακατασκευάστηκε πλήρως με χρήματα του Κόκκαλη, που έσκασε 5 εκατομμύρια ευρώ το 2003 για το σύγχρονο προπονητήριο που διαθέτουμε.

    3. Η Μελίνα. που ήταν βαζέλα και ο μπαμπάς της ήταν στη διοίκηση του ΠΑΟ στην πιο δύσκολη στιγμή του Συλλόγου σου, αφού ο Σταμάτης Μερκούρης και η διαμάχη του με τον Απόστολο Νικολαιδη ήταν η αιτία να διαγραφεί ακόμη και ο Καλαφάτης (ο θείος της Μελίνας ήταν ο πιο γνωστός Έλληνας χιτλερικός), χάρισε ένα δάνειο της Χούντας για του Ρέντη, που όφειλε να πληρώνει η ΓΓΑ και δεν το πλήρωνε. Δεν έδωσε λεφτά στον Ολυμπιακό, αφού δεν χρωστούσε λεφτά ο Ολυμπιακός για του Ρέντη. Οι μεταπολιτευτικές ΓΓΑ δεν αναγνώρισαν τις υποχρεώσεις που τους φόρτωσαν οι χουντικές ΓΓΑ. Η χουντική ΓΓΑ ανέλαβε να πληρώνει τις δόσεις για του Ρέντη (με το που κτιζόταν το γήπεδο, θα έπαιρνε τμηματικά πίσω τα λεφτά της με παρακράτηση ποσοστού από τα εισιτήρια), αλλά δεν το έκανε και οι Αρχές κυνηγούσαν τον Ολυμπιακό.

    4. Τίποτε δεν χάρισε ο Παττακός. Το εκατομμύριο το έδωσε ο Ασλανίδης σε εκδήλωση που ήταν παρών και εκπρόσωπος του ΠΑΟ

    http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/121018/ekatommyrio-toy-pattakoy-sto-gayro

    ενώ συνολικά η Χούντα έδωσε 2 εκ. δραχμές στον Ολυμπιακό, σύμφωνα με την ΟΜΑΔΑ. Αυτά έφτασαν όντως στα ταμεία του Ολυμπιακού.

    http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/130404/xoynta-kai-olympiakos

    Στα ταμεία του ΠΑΟ έφτασαν πάνω από 70 εκ. δραχμές και επισήμως 46 εκ (40 η ΓΓΑ, 7 ο ΟΠΑΠ για το Χουντέμπλει).

    http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/120619/xoynta-taise-ta-paidia-soy

    Κανείς γαύρος δεν σήκωσε πανί για τον Ασλανίδη. Η διορισμένη χουντική διοίκηση Μπουζάκη το έκανε, όχι ο κόσμος του Ολυμπιακού. Οι γαύροι έβριζαν τον Ασλανίδη και ήταν οι μόνοι που το έκαναν αυτό πανελλαδικά επί Χούντας, με το κρα κρα κρα Ασλανίδη πουσταρά.

    http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/120804/kra-kra-kra-aslanidi-poystara

    Οι μόνοι που αποθέωναν τον Ασλανίδη, που δήλωσε δημοσίως πως είναι οπαδός του ΠΑΟ σε Γενική Συνέλευση της ομαδούλας σου το Σεπτέμβριο του 1971 (είπε ότι ήθελε να εγγραφεί μέλος στον ΠΑΟ 19 χρόνια πριν, δηλαδή το 1952)

    http://www.redsagainsthemachine.gr/sites/default/files/article_images/20140120/aslanas_vazelos_ixo_2-9-1971.png

    ήταν οι λαγοί. ΠΑΟ ΑΣΛΑΝΙΔΗΣ φώναζαν ρυθμικά στους δρόμους της Αθήνας, στην πορεία για το Χουντέμπλει.

    http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/130112/xoyntempley-kai-sloban-p-o-s-l-n-i-d-i-s

    Ο Ασλανίδης ανέβαινε στα κάγκελα της Λεωφόρου στο ματς με την Έβερτον.

    http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/131018/o-aslanidis-sta-kagkela-tis-leoforoy

    Επίσης η Θύρα 13 ταξίδεψε τζάμπα στο Χουντέμπλει, σύμφωνα με τα Παναθηναικα Νέα.

    http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/131015/thyra-13-tzampa-ekdromi-sto-goyempley-1971

    Άργησα να απαντήσω λίγο Νικολούλη προπαγανδιστούλη, αλλά έπρεπε να διαβάσω τις αναρτήσεις από αυτό το site, γιατί κι εγώ δεν τα ξέρω όλα. Εκεί τουλάχιστον υπάρχουν πηγές, όχι μόνο προπαγάνδα του τριορόφου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό θα πει κάνω το άσπρο μαυρο.

      Διαγραφή
    2. Η αγαπημένη μου ανάρτηση είναι αυτή που υποστηρίζει ότι στον τελικό κυπέλλου ο σκατόγαυρος....αδικήθηκε!Για να ξέρεις τι site διαβάζεις αρουραίε

      Διαγραφή
    3. Οι γαύροι έχουν υποστηρίξει,μεταξύ άλλων,ότι οι παίκτες της ΤΣΣΚΑ δηλητηριάστηκαν μόνοι τους!Και εσείς κάθεστε και ανοίγετε διάλογο με αποδεδειγμένα ψυχοπαθείς.

      Διαγραφή
    4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    5. Προφανως και δεν θα κατσω να διαβασω ουτε ενα αρθρο απο τους reds against..Οτι δηποτε εχει γραφετι εκει απεχει της πραγματικοτητας ακομα και αν εει στοιχεια καθως διαστρεβλωνεται η ερμηνεια..

      Η 7 ετια σου εδωσε ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΚΑΤΜΥΡΙΑ ΔΡΑΧΜΕΣ ΓΙΑ ΔΑΝΕΙΟ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΑ ΤΣΕΠΩΝΑΤΕ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΖΤΕ ΠΑΙΧΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ βαφτιζοντας τους ελληναρες ..Αυτους που εφρεναν τα ΓΙΑΝΝΙΝΑ με λιγες χιλιαδες..ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ αποκαλυψε βειαια ο επομενος υπουργος της μεταπολιτευσης και βεβαια το 75 παραιτηθηκε ο γουλανδρης καθως ηξερε οτι καποια στιγμη θα αποκαλυπτοταν η απατη.

      ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΓΑΤΕ ΚΑΙ ΓΛΕΝΤΑΓΑΤΕ ΜΕ ΠΑΙΧΤΕΣ ΣΠΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΕΝΑ ΡΕΚΟΡ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΑΣ ΤΑ ΧΑΡΙΣΕ ΟΛΑ Η ΜΕΛΙΝΑ..ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 80. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ και παλι για τις εγκαταστασεις του ρεντη ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΤΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ, (πρεπει να αντισταθηκατε πολυ εκει κατω)

      ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΧΕ Ο ΑΣΛΑΝΙΔΗΣ ΜΕ ΕΣΑΣ ΣΕ ΤΟΥΡΝΟΥΑ (ΟΧΙ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΩΝ) ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ λεγοντας οτι ειναι τιμη του ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΖΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΣΤΟΛΟΥ, ΠΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΣΗΚΩΝΑΤΕ ΠΑΝΟ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΤΤΑΚΟΣ ΔΗΛΩΝΕ ΕΚ ΓΕΝΕΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ..

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου