Για τον Γιώργο...

Μέχρι και εκεί έφτασε η χάρη σας..

Πλέον δεν μαζεύεται...

Όσο και να αργούνε εδώ οι κλήσεις και οι απολογίες ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΙΝΕΣ, 
τόσο κάτι θα ξεφεύγει και θα βγαίνει προς τα έξω..

Πιθανόν να νομίζετε οτι η Huffington Post είναι καμμία τοπική φυλλάδα του Huffington, αλλά δυστυχώς για εσάς ερυθρόσβερκοι, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ..Και 13/11/2014 σας διαπόμπευσαν ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ.

Αμερικάνικα γνωρίζετε, δεν θα χρειαστεί και μετάφραση..





Ακριβώς όπως ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι, ο Ευάγγελος Μαρινάκης, πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και Έλληνας εφοπλιστής, ήταν ο πρωταγωνιστής της σ’ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα του ποδοσφαίρου της Ευρώπης. Το 2011, μια σειρά από τηλεφωνικές συνδιαλέξεις διέρρευσε τη δημοσιότητα, αποκαλύπτοντας μέσω των διαλόγων πως η ενδημική διαφθορά στην Ελλάδα έχει φθάσει και στο ποδόσφαιρο. Γνωστό ως “Koriopolis”, το σκάνδαλο έχει πάνω από 80 εμπλεκόμενα άτομα, συμπεριλαμβανομένου του Ευάγγελου Μαρινάκη, που ασχολούνται με το στήσιμο αγώνων, εκβιασμούς, εκφοβισμό και δωροδοκία. Παρά το σκάνδαλο, είχε πρόσφατα εκλεγεί ως δημοτικός σύμβουλος για την πόλη του Πειραιά, “κατεβαίνοντας” στον συνδυασμό του εκπροσώπου της ομάδας του, ο οποίος εκλέχθηκε δήμαρχος. Με τον ίδιο τρόπο που «Ποδόσφαιρο για όλους» που επισκίασε την αύξηση του πληθωρισμού της Αργεντινής, τα συνεχόμενα πρωταθλήματα του Ολυμπιακού και οι επιτυχίες του στο Champions League “ζύγισαν” περισσότερο από το “Koriopolis” στα μάτια του κοινού.





Τι εστί Huffington Post..


Σχόλια

  1. φιλε συνεχισε δυνατα. μην σταματας να γλεντας τους αρουραιους. μετα το κλεισιμο του greenzone νομιζω οτι εισαι το μοναδικο site-blog που τα λες αληθειες που πονανε. ενω αλλα πρασινα υποτιθεται site δεν ασχολουνται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μπεεεεεε...ντροπη σου που πιανεις στο στομα σου τον Ευαγγελο (ακα Φαταουλ)... μπεεεεε...Διδασκει ηθος και θελει να φτιαξει το ποδοσφαιρο στην ελλαδα (για οσφπ και αιγαλεω μονο ομως)...μπεεεεεε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πωπωπωπω έρχονται άσχημες μέρες για το κωλαράκι μας.Αλλά από την άλλη δεν νομίζω ότι χαλιέμαι κιόλας!χαχαχουχα

    savvas gaylock

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου