Και το γαϊτανάκι συνεχίζεται...

Πονάνε ορέ τα παλικάρια?

2η αγωνιστική και ισοπαλία 1-1 στο αγρίνιο.


ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ..

ΣΕ έναν αγώνα που ο αντίπαλος του τρύλου ΔΕΧΤΗΚΕ 5 ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ




ΣΕ έναν αγώνα που ζήτησαν 2 πέναλτυ (που κανένα δεν ήταν), τα οφσάιτ ήταν μόνο για την μία ομάδα και ΔΕΝ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΑΝ ΠΑΙΧΤΕΣ ΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΠΟΒΟΛΗ ΣΕ ΚΛΩΤΣΙΑ ΕΝ ΨΥΧΡΩ (Τσορι) η με κίτρινη ΓΙΑ ΧΕΡΙ (Τσόρι).

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Όλα τα μαρκαρίσματα βαφτίζονται εγκληματικά και οι παίχτες «δρεπάνια». Λογικό γιατί ΔΕΝ ΕΦΑΓΑΝ ΤΑ ΓΚΟΛ ΟΡΘΙΟΙ όπως οι γνωστοί δορυφόροι, ΟΥΤΕ ΕΔΩΣΑΝ ΟΙ ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ πάσες στον επιθετικό όπως πέρυσι με τον εργοτέλη.









Στο 39' ανακόπτεται λανθασμένα ο επιθετικός του Παναιτωλικού αφού είναι στην ίδια ευθεία με τον αμυντικό. Ο επόπτης ήταν κάπου αλλού όμως


Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου οφσάιντ που θα έδινε και ο Μίτσελ ΔΕΝ ΔΙΝΕΤΑΙ, αφού ο άλλος επόπτης είναι και αυτός εκτός θέσης.



Στο 56' στην προσπάθεια για το 0-2, ο επιθετικός του οσφπ είναι εκτεθειμένος, όπως εκτεθειμένος είναι και ο επόπτης που δεν τολμάει να σηκώσει το σημαιάκι.


Τέλος η φάση που διαμαρτύρεται ο οσφπ για πέναλτι στον κασάμι, ΠΡΙΝ ΕΚΤΕΛΈΣΤΕΙ ΤΟ ΦΑΟΥΛ ,ΠΡΩΤΑ ο κασάμι ΧΤΥΠΑΕΙ το χέρι του αντιπάλου.


Εν συνεχεία στο 85, κλέψιμο απο τον Κόρμπος, βαφτίζεται φάουλ.
Η ΚΛΩΤΣΙΑ ΤΟΥ ΤΣΟΡΙ ΔΕΝ ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ ΟΥΤΕ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΗ, ΟΥΤΕ ΜΕ ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ


Στο 96 σε διεκδίκηση από ελεύθερο ο mr fair play-Τσορι ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ με το χέρι τον αντίπαλο και για να σιγουρέψει την κατοχή, ΠΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ..ΠΟΙΝΗ? Καμμία.


Τα 6 λεπτά των καθυστερήσεων, ως δια μαγείας γίνονται 8.
Στην δεύτερη φωτογραφία μπορείτε να σκεφτείτε όποιον διάλογο θέλετε


Ακολουθεί βίντεο με τις επίμαχες φάσεις



Σχόλια

  1. στην φαση του Κορμπου ο Τσορι κουτσαινε μεχρι να ληξει το ματς γιατι ο αλλος τον χτυπαει στο γονατο. Μετα βεβαια που τον βρηκα και τον ρωτησα μου ειπε "για να ψαρωσει ο Πρασινοτομαρος αφου εγω εκανα φαουλ"

    εκει με τον Κασαμι που ΤΟΥ ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ Ο ΟΗΕ, εχω λιωσει στον γελωτα, αλλη μια χρυση στιγμη του Πρασινοτομαρου. Φυσικα το κεφαλοκλειδωμα ειναι πεναλτυ μονο στην κεφαλοκλειδα του Μπεργκ. Στον Κασαμι δεν ειναι γιατι ΤΟΥ ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.

    Κατα τ αλλα εγω δε το καταλαβαινω ολο αυτο. σε καθε ματς της παναθας, η διοικηση, ο κοσμος, ο αναστασιου και το ειδικο κεφαλαιο πρασινοτομαρος, ζητανε μεσο ορο 2-4 πεναλτυ. Εμεις δηλαδη γιατι οχι?

    Γινεσαι αδικος και καποιος θα τολμουσε να ψιθυρισει με καποιο ειδος δεους, εμπαθης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Τσορι μια χαρα ετρεχε και επαιρνε και την μπαλα με το χερι χωρις να δεχτει κιτρινη ,η κλωτσαγε τον αντιπαλο. Ποσες βδομαδες θα μεινει εκτος λογω τραυματισμου, για θυμισε μου...

      Εσεις εχετε παρει 16 πεναλτυ σε 34 αγωνες (πανελληνιο ρεκορ) επι θειου. Και συνολικα εχετε 100 παραπανω απο εμας.Οποτε η ειστε πολυ ευαισθητοι σε πλευρικους ανεμους η κατι αλλο συμβαινει.

      Δες την αναλυση με τον λεβαδειακο και πες μου, που διαφωνεις.Με επειχειρηματα παντα.

      ΤΟ ΚΕΦΑΛΟΚΛΕΙΔΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΑΛΤΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΕΝΤΟΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ, ΟΤΑΝ Η ΜΠΑΛΑ ΠΑΙΖΕΙ. Αλλά είπαμε ο κανονισμος διαιτησίας ειναι στα ελληνικα..Δεν το χεις, ετσι?

      Διαγραφή
  2. E όχι και εμπαθής ρε φίλε ο Πρασινοτόμαρος. Εδώ αποσύρει αναρτήσεις για να μην εκτίθεται ο πανίβλακας λαγός. Όλοι οι καθηγητές διαιτησίας, ακόμη και στον ΣΚΑΙ, είδαν πέναλτυ στον Κασάμι, αλλά ο Πρασινοτόμαρος ερμηνεύει καλύτερα τον κανονισμό από όλους. Δηλαδή αν η μπάλα δεν παίζεται κι εκτός φάσης ένας γκρεμίσει μέσα στην περιοχή έναν αντίπαλό του, δεν τρέχει κάστανο. Δεν υπάρχει παράβαση ή άντε να πάρει καμιά κίτρινη. Πρασινοτόμαρος. Εγγύηση στη μαλακία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι? αποσυρει αναρτησεις ο πρασινος γιγαντας της αληθειας? Αντε καλε, αφου ειναι σταρ στους 14χρονους οπαδους των gwf, αποκλειεται να τα κανει αυτα.

    Υ.Γ. πρασινοφιλε μου, εχω σχεδον καταληξει οτι οντως εχετε πιστεψει πραγματικα οτι οι ΓΚΕΗβροι (λολ, χειροτερο λογοπαιγνιο εβερ) ειναι ενα ματσο προβατα και με αρνητικο IQ.
    Δυστυχως για σενα και για σας, υπαρχουμε και εμεις. Και ετσι περναμε βολτες σε καθε νεα σου αναρτηση για Ολυμπιακο να σπαμε λιγο πλακα. Δηλαδη σε 9/10 αναρτησεις.

    Γραψε και για τον Αβρααμ βρε συ, εδω εγινε χαμος στον Ολυμπιακο με αυτο, κανε εγκυρο ρεπορταζ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. και τα 3 σχολια θα μεινουν ως αποδειξη της ποδοσφαιρικη αντιληψης που διαθετετε και της ερμηνειας-γνωσης των κανονισμων. Για καθε γαυρο το πεσιμο στην περιοχη ειναι ΜΠΕΝΑΛΤΥ, μονο αν ο παιχτης φοραει την φανελα με τον γανυμηδη στο στηθος.

    Το πρόβλημα σε εσας είναι οτι οι ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΚΗ ΣΑΣ ΓΛΩΣΣΑ (ΔΛΔ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ) και μπερδευετε καποιες λεξεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αχαχαχαχ, για να σε αποθεωνει ο φωτεινουλης απ τη βεροια και ο μαθητης_και_χουλιγκαν13 στο gwf καλος εισαι.

    Μαντεψε αν συμφωνα με τον κανονισμο διαιτησιας που επικαλεισαι (γεια σου ρε Κολινα) αν την ωρα του κεφαλοκλειδωματος, η μπαλα "παιζει" η δεν "παιζει" (πες και το και "παει" - "δεν παει" για να καταλαβαινει το σχολικο κοινο σου) και κερδισε μια αφισα με το γυριστο του Νουνιες. Αν και ο Νουνιες οπως ειχε σηκωσει το ποδι στο γυριστο, μαλλον επικινδυνο παιξιμο ηταν, δε μετραει το γκολ.

    α και μη ξεχασεις, γραψε μου κατι για ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ, για καποιο λογο μου τη λες (?) και χαιρεται και ο ΑΥΡΙΟΠΡΩΤΗΩΡΑΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ13.

    χοχοχο που ελεγε κι ο Σωκρατης κι αφηνιαζατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου