Και το γαϊτανάκι συνεχίζεται...

ΤΗΣ ΚΟΡΕΑΣ...(Του Κορέα είναι το σωστό) Μέρος Τρίτον

Αφού λοιπόν η παράγκα, ο θείος και οι λοιποί την έβγαλαν καθαρή απο το 1997 μέχρι το 2002, σκέφτηκαν να ξιοποιήσουν το πρότζεκτ που έτρεχαν. Και ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να αξιοποιείς ένα προιόν σου, απο το να σε γεμίζει χρήμα?

Μετά λοιπόν απο τις ταρίφες (4 η 6 μυρια ανά αγώνα), μετά απο το ο οσφπ και το Αιγάλεω να κερδίζουν και οι άλλοι να πάνε να ....... , μετά από τις 6 σφαίρες στον Σπάθα, μετά απο τους εμπλεκόμενους παράγοντες (Λίβας-Μητρόπουλος) της τρούμπας, ένα νέο σκάνδαλο ξεσπάει 3 χρόνια μετά.

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ που έλεγε η διαφήμιση, η μήπως ΠΑΜΕ ΞΕΠΛΥΜΑ???

11 Νοεμβρίου 2005








Ύποπτο το παιχνίδι Πανιώνιος-Τυφλίδα 5-2 (0-1 το ημίχρονο), με πρόεδρο του Πανιωνίου τον Αχ.Μπέο. 

Η Λιάνα Κανέλη το φέρνει στη επιφάνεια και απο τότε η ζωή της γίνεται κόλαση όπως λέει η ίδια.

Ποιά πρόσωπα όμως υπάρχουν στην περιβόητη λίστα??

 22-2-2006




ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ, ΔΙΑΣΗΜΟΙ ΤΗΣ ΘΥΡΑΣ Λ-7, ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΙΝΟ ΣΕ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΟΜΑΔΑΣ (πάλι με το ίδιο χρώμα όμως..μα κάτι συμπτώσεις βρε παιδί μου).
(πηγές..ΤΑ ΝΕΑ - Ριζοσπάστης)

Κάποιοι λοιπόν λέγεται ότι έιχαν εισβάλει (???) στο λογισμικό της Ιντραλότ του Σωκράτη Κόκκαλη προέδρου τότε της τρούμπας (έλα, δεν το πιοστεύω) και θησαύριζαν..







11-11-2005



27-10-2005



23-2-2006



30-9-2010


2014 πλέον, ευτυχώς ακόμα υπάρχει η είδηση για το συμβάν που αποκαλύφθηκε 10 χρόνια πρίν (κουρδιστό πορτοκάλι)

http://kourdistoportocali.com/post/36572/kanelilist









ΟΙ ΠΕΡΙΦΗΜΕΣ ΛΙΣΤΕΣ..











Eδώ να διευκρινίσουμε οτι η συγκεκριμένη σελίδα πιστεύει οτι ο χώρος του ποδοσφαίρου είναι αγγελικά πλασμένος και δεν είναι δυνατόν να συμβαίνει κάτι μεμπτό. Οι φύλακες-άγγελοι της ΕΠΟ σίγουρα εργάζονται νυχθημερόν για το καλό του ποδοσφαίρου μας.

Για εμάς είναι δύσκολο να πιστέψουμε οτι ο Σπάθας που αναφέρεται στην λίστα είναι ο υιός του Γιάννη Σπάθα με τις 6 σφαίρες..Είναι καθαρή σύμπτωση. Ο υιός Σπάθας, που εμφανίζεται να παρακολουθεί συγκεντρώσεις που διδάσκουν ήθος , δεν θα έμπλεκε ποτέ σε κάτι τέτοιο.

Επίσης σύμπτωση το επίθετο Τσουκαλάς. Τυγχάνει να είναι ίδιο με τον τότε οργανωμένο οπαδό της Λ-7, τηλεοπτικό αστέρα του TV MAGIC,  και άλλοτε σφουγγαριστή του ΣΕΦ.  Η ομάδα που διδάσκει ήθος εξάλλου δεν θα επέτρεπε να συμβει κάτι τέτοιο.

Το ίδιο ισχύει και το επίθετο Κουντούρης. Απλή συνωνυμία με κάποιον με το ίδιο επίθετο εμπλεκόμενο στην δολοφονία του Φιλόπουλου και πρόεδρο του ερασιτεχνικού σωματείου της τρούμπας. Το σωματείο του επινείου δεν θα έκανε πρόεδρο του, έναν εμπλεκόμενο
σε σκάνδαλα και δολοφονίες. Ξεκάθαρα πράγματα.

Το ίδιο ισχύει για το επίθετο Σωτηρακόπουλος καθώς είναι κοινό και κατά δεύτερο αν μιλάμε για τον γνωστό δημοσιογράφο, μας έχει χαρίσει αμέτρητα «σίγουρα» απο ραδιοφο(ω)νικές προτάσεις και χιλιάδες παίχτες πίνουν νερό στο όνομα του έχοντας κερδίσει και βγαίνοντας καθημερινά να τον ευχαριστούν στον σταθμό που εργάζεται.

Ο δε Θωμάς Μητρόπουλος πιθανόν συνονόματος με τον Μητρόπουλο, τον ανάπηρο ηλικιωμένο στην τηλεοπτική σειρά «ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ», θα προτιμούσε να καταλήξει έτσι παρά να σπιλωθεί το όνομα του , όπως έγινε με κάποιον συνονόματο του, το 2002 (παράγκα-κοκκαλιάρης). 

Όσο για την κυρία Μαρμαρά, σύζυγο του αντιπροέδρου γνωστής ομάδας του επινείου, εκεί που καταλήγουν τα λήμματα της Αθήνας δλδ, η σελίδα κατανοεί  το άσβεστο πάθος για τον τζόγο, αφού ως γνωστόν οι γυναίκες-σύζυγοι-νοικοκυρές στην Ελλάδα, είναι εξαρτημένες απο το ΣΤΟΙΧΗΜΑ. 
Καθήμενες κάθε στιγμή στον υπολογιστή,  πληροφορούμενες αποδόσεις και αθλητικά δρώμενα σε γνωστές στοιχηματικές εταιρείες, ενώ την ίδια στιγμή οι άντρες-σύζυγοι με το φακιόλι στο κεφάλι ξεσκονίζουν-ψωνίζουν-μαγειρεύουν, όπως σε κάθε τυπική ελληνική οικογένεια.

Όπως λογικά συμπεραίνει ο καθένας διαβάζοντας τις τρείς πρώτες αναρτήσεις , για τα σκάνδαλα της ΠΑΝΑΦΟΝ (με τους αριθμούς κινητών στην σειρά), τις κασέτες (με διευθύνοντες σύμβολους της τρούμπας, προέδρους διαιτητών, στησίματα αγώνων, θείους και παράγκες), τα ονόματα για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ (όλως τυχαίως απο την ίδια ομάδα σχεδόν οι περισσότεροι εμπλεκόμενοι), η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΛΕΚΤΑΝΗ που στήνεται σε βάρος της ομάδας που διδάσκει ήθος είναι πρωτοφανής στα χρονικά.

Η συνομοσιολογία των ΝΕΦΕΛΙΜ απο τον ΣΕΙΡΙΟ δεν θα περάσει, και η αλήθεια θα λάμψει καθώς οι φωτεινοί ΕΛΟΧΙΜ απο την τρούμπα θα δώσουν όλες τους τις δυνάμεις σε μία μάχη δίχως αύριο ώστε να εξασφαλίζουν κάθε χρόνο τα 25εκ ευρώ.

Στην επόμενη ανάρτηση θα δούμε πως αυτή η μάχη καταγράφτηκε απο τον ΣΟΥΠΕΡ ΚΟΡΙΟ ΤΗΣ ΕΥΠ (εκεί όπου διαπράττεται έγκλημα κατά της Ελλάδας), για να αποδείξει την πλεκτάνη και να δώσει τέλος σε όσους αμφισβητούν το ήθος.

Σχόλια

  1. O Tάκης Τσουκαλάς της Θύρας 7 λέγεται Παναγιώτης Τσουκαλάς και δεν έχει καμία σχέση με το Δημήτρη Τσουκαλά που βρίσκεται στη λίστα της Κανέλλη. Γι'αυτό το λόγο έχει μηνύσει και το δημοσιογράφο Βαξεβάνη, που τον ενέπλεξε το 2011 με τηλεοπτική του εκπομπή σε αυτήν την ιστορία. Επίσης, ο Μιχάλης Κουντούρης της Θύρας 7 έχει διαφορετικό πατρώνυμο από το Μιχάλη Κουντούρη της λίστας Κανέλλη. Προπαγάνδισε προπαγάνδισε, στο τέλος κάτι θα μείνει βαζελάκο. Του Γκαίμπελς το παιδί είσαι. Ή μάλλον τι λέω, εσύ τον Γκαίμπελς θα τον είχες να σου δένει τα κορδόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γράφτο στα αγγλικά, που είναι και η πατρική σου γλώσσα.
      Εγω αναπαραγωγή κάνω απο ότι δημοσιεύτηκε τότε. Τι δεν καταλαβαίνεις???
      Σε βρίσκω ενημερωμενο για πατρωνυμα και μικρά ονόματα πάντως.
      Πες μας και για την Μαρμαρα οτι ειναι συνονυμία όπως ο Σπάθας και ο Μητρόπουλος.
      Εξάλλου η σελίδα ξεκαθαρίζει οτι ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΕΣ ΣΥΝΟΝΥΜΙΕΣ..Συμπτώσεις...
      Απλά και όμορφα...

      Διαγραφή
    2. Οσο για την προπαγανδα και τον Γκεμπελς, άλλος ειχε προεδρο απο εκεινη την χωρα που δεν εχει αφησει σκανδαλο που να μην εχει εμπλακει.Και αυτος εφερε για πρωτη την προπαγανδα στα αθλητικα δρωμενα αφου ετσι ειχε μαθει στην πατριδα του. Τα πρωτα θυματα του, ησασταν εσεις.

      Διαγραφή
    3. Φυσικά και είμαι ενημερωμένος, αφού γνωρίζω προσωπικά και τους δύο αυτούς οπαδούς του Θρύλου ρε λαγουδάκο. Δεν αναπαράγω ό,τι βρω στο Ιnternet, μόνο και μόνο για να σπιλώσω τον αντίπαλό μου. Αν υποχρεωθεί ο Βαξεβάνης από το δικαστήριο να ζητήσει συγγνώμη από τον Τάκαρο για να μην πάει μέσα, θα έχεις τα παντελόνια να κάνεις ανάρτηση ζητώντας συγγνώμη που διέσπειρες ψευδείς ειδήσεις; Τι λέω τώρα, ε; Παντελόνια και βάζελος, έννοιες ασύμβατες. Και μην βγάζεις γλώσσα για τον Γκέμπελς ρε προπαγανδιστή. Κάνε μία αναζήτηση στο google και θα δεις ότι ο παλιός σου πρόεδρος επί Μεταξά, ο φασίστας υμνητής του Χίτλερ Κωνσταντίνος Κοτζιάς, ήταν προσωπικός φίλος του Γκέμπελς και τον έφερνε στην Αθήνα το 1936. Από όπου κι αν πιάσεις την ιστορία του καρκινώματος που υποστηρίζεις λερώνεσαι. Μιλάμε για βοθρο-ομάδα.

      Διαγραφή
    4. Αν γνωριζεις προσωπικα αυτους τους 2 ,καταλαβαινω με τι ανθρωπο (??) εχω να κανω. Επιμενω να γραψεις το κειμενο στην πατρικη σου γλωσσα την αμερικανικη, για να νοιωθεις πιο ανετα.

      Όσο για τα δικαστήρια, το αρχικο κέιμενο έιναι απο το 2005. Προφανως 10 χρόνια δεν έχει γίνει καμμία δίκη? Έχουν γράψει τουλάχιστον 3 εφημερίδες πολιτικές που βρήκα και δεκάδες σελίδες απο τότε μέχρι σήμερα.

      Αν ξεκινησουμε να απαριθμουμε την ιστορια σας, απο το που ιδρυθηκατε (σε ποιο καταγωγι της τρουμπας) και ποιο ονομα δωσατε στην ντροπη του αθλητισμου, καταλαβαινει κανεις πολλα. Αληθεια απο την Ολυμπία βγαίνει το ολυμπιλαγός, έχετε μήπως έδρα στην περιοχή εκεί?? (πως λεμε πιερικος-πανελευσινιακος-πανσερραικος-πειραικος κλπ κλπ)

      Διαγραφή
    5. Kαλά, έχεις τρομερά επιχειρήματα. Χαραμίζεσαι εδώ μέσα, πες του Αλαφούζου που τουιτάρει τις μαλακίες σου να σε αξιοποιήσει αλλιώς. Η εκπομπή του Βαξεβάνη προβλήθηκε στην τότε ΝΕΤ το 2011, μετά τα υποτιθέμενα στημένα της Πόπης Παπανδρέου και του Βενιζέλου. Εκεί ενέπλεξε τον Τάκαρο στην ιστορία με τα κέρδη από το στοίχημα και κάποιους μήνες αργότερα έγινε η μήνυση. Ποιο 2005 λες ρε λεβιέ; Παράξενη σου φαίνεται η καθυστέρηση στην εκδίκαση της υπόθεσης, ε; Εδώ ο εισαγγελέας Κορέας διέταξε το 2012 ''κατεπείγουσα εισαγγελική έρευνα'' για το αν στοιχημάτισε ο Γιαννακόπουλος στη Μαλαισία το 2008 να χάσει ο ΠΑΟ από την Ξάνθη και ακόμη να μάθουμε το τι γίνεται με αυτήν την ιστορία. Είναι ο ίδιος άνθρωπος που θα καθαρίσει το βούρκο του ελληνικού ποδοσφαίρου τώρα, πάνω από όλα επειδή είναι αδέσμευτος. Δηλαδή τη μία έρευνα για τη διαφθορά στο ποδόσφαιρο την προχωράει, αλλά η άλλη έμεινε στη μέση. Καλά, με την Ολυμπία έσπειρες πραγματικά. Δηλαδή και οι άνθρωποι της Μαρσέιγ τώρα πρέπει να αισθάνονται τύψεις για το όνομα που έδωσαν στην ομάδα τους, όπως και αυτοί της Λιόν, Σκόνη τους έκανες ρε τεράστιε. Όποια ομάδα δεν παίρνει το όνομά της από την περιοχή που εδρεύει αλλά από κάτι άλλο, είναι για τον πούτσο. Μεγάλη κλάση είσαι, είπαμε.

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμε (γιατί που να βρείς τα κάκαλα να πείς το όνομά σου, αφού προφανώς δεν τα έχεις), και μόνο από την μηδαμινή ποιότητα του λόγου σου, αδυνατώ να σε πάρω στα σοβαρά πραγματικά. Οπότε, όσο και να υβρίζεις σε προσωπικό επίπεδο, όσα ψέματα και να λες (ασχολίαστο αυτό που λες ότι εσύ τάχα μου δήθεν δεν ψάχνεις στο ίντερνετ, αλλά παρόλα αυτά προτρέπεις να ψάξουμε στο... Google για τα ψεύδη που μας λες), εγώ όπως και όλοι οι νοήμονες άνθρωποι, ανεξαρτήτου ομάδας γελάνε με την πάρτη σου...

      Και btw, για τις πληροφορίες περί Χίτλερ που λες, θα σου πρότεινα να μην "ενημερώνεσαι" αποκλειστικά από τις λέσχες και τους συνδέσμους που συχνάζετε. Ξέρεις για ποιές λέσχες μιλάω, αυτές με την σβαστ... ε, με συγχωρείς, τον...Μαίανδρο εννοούσα... Δες και κανά βιβλίο της προκοπής, χωρίς εικόνες και σχέδια μπας και ξεστραβωθείς λίγο...

      Άντε, καλά μυαλά τώρα και να χαίρεσαι και τον "αδέσμευτο" Δήμαρχο που ψήφισες...

      Διαγραφή
  2. O Τσουκαλάς είχε πει στα καρντάσιανς οτι δεν είναι αυτός γίατι το Τάκης δεν βγαίνει απο το Δημήτρης αλλά απο το Παναγιώτης http://youtu.be/_zymjNuIBss?t=7m25s

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολυ πιθανον..Το ρεπορταζ τον κατονομαζει. Θεωρω οτι οποιος το εγραψε κατι λιγο θα ειχε ψαξει..Μπορει και να εκανε λαθος..
      Επισης ο Τσουκαλας ειχε πει οτι στην ελλαδα εχουμε 6μυρια γαυρους (οχι στην θαλασσα) αλλα στην στερια.
      Να το πιστεψω και αυτο αφου το ειπε.

      Διαγραφή
    2. Και το Τακης βγαινει και απο το Παναγιωτης και απο το Δημητρης και απο το Χρηστος.
      Αναλόγως περιοχής....

      Διαγραφή
  3. Άσχετο σχόλιο με το κείμενο: Τόμαρε, το βελάκι που πηγαίνει στην αρχή της σελίδας, για κάποιο λόγο καλύπτει (τουλάχιστον στο δικό μου pc) σχεδόν όλη την οθόνη. Αν υπάρχει όντως κάποιο πρόβλημα τσέκαρέ το σε παρακαλώ. Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου