Και το γαϊτανάκι συνεχίζεται...

Πελάτες το πρωί, παιχταράδες το βράδυ

Ξεκινάμε από το 2014. Πάλι πόρτα έφαγαν αλλά το φέρνουν λάου-λάου. Και καλά δεν ενδιαφερόμαστε πλέον κλπ κλπ. Και είναι απορίας άξιον, πως ένας ΕΛΛΗΝΑΣ παίχτης δεν θέλει να γίνει μέλος της διορισμένης πρωταθλήτριας της Ελλάδας. Εξασφαλισμένο πρωτάθλημα , ίσως και κύπελλο και 6 αγώνες στο Τσάμπιονς λιγκ.

Και όμως. Αυτός προτιμάει κάποια....ΠΑΛΕΡΜΟ...

μεσα για ΛΑΖΑΡΟ..




ΑΛΛΑ ΕΞΩ Ο ΛΑΖΑΡΟΣ...(διάψευση και καλά)



Kαι τι δεν έχουν ακούσει αυτοί οι παίχτες τόσα χρόνια.

Τα δύσκολα χρόνια της πρώτης παράγκας που τα όργια που έγιναν δεν είχαν ξαναυπάρξει στο ελληνικό ποδόσφαιρο, οι έλληνες κυρίως παίχτες του Παναθηναικού στοχοποιήθηκαν κατα αρχήν ως υπέυθυνοι για μια στείρα 7ετία.



Η συνεχής προβολή σαν παίχτες που θέλουν αλλά δεν μπορούν και οι επαναλαμβανόμενοι χαρακτηρισμοί ως «κότες» η «πελάτες» θα τους στοιχειώνει για πάντα αφού τα πρόβατα έτρωγαν το σανό αμάσητο απο τα πρωτοσέλιδα.



Κόκκινα και πράσινα.



Έτσι έντεχνα η ευθύνη μεταφερόταν απο τους κύριους υπεύθυνους, σε αυτούς που δεν μπορούν να αλλάξουν την ροή ενός αγώνα ΕΚΤΟΣ των 4 γραμμών. Οι ίδιοι αυτοί παίχτες σήκωσαν το ευρωπαικό του 2004 και οδήγησαν τον Παναθηναικό στους 8 της ευρώπης 2 συνεχόμενες φορές και ίσως αν ΕΙΧΕ ΑΠΟΚΤΗΘΕΙ Ο ΜΑΝΣΟ ΑΝΤΙ ΤΟΥ ΓΗΤΤΑ, να πανηγυρίζαμε κάτι μεγαλύτερο.

Ας παραλείψουμε το γεγονός οτι παίχτες που σηκώνουν ευρωπαικό και φτάνουν στα προημιτελικά, ήταν άτιτλοι σε πρωτάθλημα και κύπελλο στην χώρα τους.

Ας δεχτούμε οτι οι χαρακτηρισμοί απο τα ΚΟΚΚΙΝΑ ΜΜΕ ΩΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΚΑΙ ΚΟΤΕΣ EINAI ΛΟΓΙΚΟΙ..(ας σκεφτούμε σαν γαύροι μια φορά)



ΑΝ λοιπόν ισχύουν αυτά, γιατί αυτά ειπώθηκαν, και λέγονται ακόμα και σήμερα, ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Η ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΕ ΚΟΤΕΣ ΚΑΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΘΕΛΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ? Μήπως λέμε ψέματα και ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ???



Ξεκινάμε απο τον τερματοφύλακα..


1) ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ...

Απο το 89-90 αγωνίζεται στην πρώτη ομάδα του Παναθηναικού, ΒΑΣΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΝ 4ΕΤΙΑ 2004-2011 στην τρούμπα. Ποιος θα ήθελε έναν τέτοιο πελάτη στην ομάδα του???

ΜΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΕ ΕΤΣΙ..






2) ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ.

Ξεκίνησε απο το πουθενά βασικός την σεζόν 2001-02 και δεν ξαναβγήκε μέχρι να φύγει απο τον Παναθηναικό..Απο αλάνι και ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΑΝΙ για το λιμάνι, στα πρωτοσέλιδα της τρούμπας.

ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΑΝΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ..






3) ΛΟΥΚΑΣ ΒΥΝΤΡΑ..

Εδώ η επιστήμη έχει σηκώσει χέρια πόδια κεφάλι και ότι άλλο σηκώνεται, ψηλά. Ε οχι θα πείτε..Ε ναι είναι η απάντηση..Μέχρι και τον Λουκά Βύντρα ήθελαν..9 χρόνια τον έβριζαν και τον χλεύαζαν, αλλά μετά τον ήθελαν.

Το σύνθημα ΛΟΥΚΑ ΒΥΝΤΡΑ ΟΕΟΕΟΕ δεν δόνησε ποτέ το λιμάνι.
ΒΥΝΤΡΑ ΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ..ΕΓΡΑΦΑΝ...








4) ΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΑΣΙΝΑΣ

Απο τα σπλάχνα της ομάδας..Και τι δεν έχει ακούσει απο εχθρούς και φίλους. Ηγέτη δεν τον είπε ποτέ κανένας, μέτριο τον ανέβαζαν , που πας με γκουμομπασινάδες τον κατέβαζαν..

ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ για λιμάνι..







5) ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ

Μια απο τα ίδια με τον απο πάνω..Κατσαπλιάς για τους γαύρους γέλαγαν μαζί του.
όχι όμως και ο πρόεδρος προφανώς (αυτός που τον ελεγε πελάτη)

ΦΡΕΣΚΟ ΣΑΝΟ για τα κόκκινα πρόβατα




ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ ΚΑΙ ΦΙΓΚΟ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ...ΟΝΕΙΡΟ, Ε?




6) ΝΙΚΟΣ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ

Αφού τους πόνεσε που κατέληξε σε εμάς το 1996, προσπάθησαν πάλι το 2003 που έληξε το συμβόλαιο του. Ο παίχτης κατέληξε στην αεκ και στον ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ, δλδ τον προπονητή του στόλου τα προηγούμενα χρόνια, που τον ήθελε σαν τρελός το 1996.








7) ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Πόσα δις δρχ να δώσαμε τότε?? Και 3 παίχτες πληρωμένους στον ηρακλή. Παιχταράς όσο τον διεκδικούσαν και οι 2, κριάρι όταν έπαιξε σε εμάς για τους γαύρους. ΠΟΥ ΚΑΤΕΛΗΞΕ μετά την θριαμβευτική 4ετία 2001-2005???

Στην τρούμπα.

Το τανκ όμως απο τους 151 αγώνες και τα 49 γκολ με τον Παναθηναικό (4 χρόνια) , στην τρούμπα έγραψε 42 αγώνες και 11 γκολ (σε 3 χρόνια) και η καριέρα του στην ελλάδα είχε το τέλος που της άξιζε..








8) ΔΗΜΗΤΡΗΣ  ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ.

Απο την Μπέρνλι και τον Ακράτητο στα σαλόνια της α εθνικής και στην ευρώπη.
Τον κορόιδευαν για το χαμένο πέναλτυ στο τηγάνι το 2007. άμπαλο τον φώναζαν οι γαύροι και μυτόγκα.

Ποιος θέλει έναν τέτοιο επιθετικό όταν κοιτάει τους ΤΙΤΑΝΟΤΕΡΑΣΤΙΟΥΣ ΝΤΙΟΓΚΟ-ΜΠΟΡΧΑ

ΠΟΙΟΣ-ΠΟΙΟΣ????







9) ΑΝΤΡΕΑΣ ΙΒΑΝΣΙΤΣ

Αριστερό χαφ που αποκτήθηκε μετά τον τραυματισμό του Εκι ξαφνικά στην προετοιμασία του 2006.
Αφού σε καμμία γαυροεφημερίδα δεν γέμιζε το μάτι και τον δεν του έδιναν σημασία, όταν έληξε το συμβόλαιο τον λιγουρεύτηκαν.

ΑΜΕ ΠΩΣ??






Βέβαια και άλλοι παίχτες ήταν ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ πριν πάνε στον Παναθηναικό
Μετά άλλαξε γνώμη ο κόσμος


10) ΛΑΖΑΡΟΣ

Κρατάει χρόνια αυτή κολόνια..Τον ήθελαν το 2008, έφαγαν πόρτα τον θέλουν και τώρα αλλα αφού έπρεπε να πληρώσουν την έκαναν διακριτικά.




11) ΣΙΛΒΑ ΚΛΕΙΤΟΝ

Μεγάλη μάχη για τον Βραζιλιάνο το 2008 απο Παναθηναικό-αεκ και στόλο. Πολύ καλή παρουσία στην Λάρισα αλλά μόλις πάτησε Παιανία , οι γαύροι τον ξέχασαν.






Εν ολίγοις κανένας ΕΛΛΗΝΑΣ παίχτης του Παναθηναικου ΔΕΝ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΕ..
Όλοι οι έλληνες παίχτες του Παναθηναικού ήταν μεταγραφικοί στόχοι της τρούμπας.
Άλλοι κατέληξαν σε αυτούς, άλλοι στην αεκ, άλλοι στο εξωτερικό.

Τα ερωτήματα ρητορικά, βέβαια

-ΜΕ ΠΟΙΑ ΛΌΓΙΚΗ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΤΕΣ?
-ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΛΕΕΙ ΠΕΛΑΤΗ, ΝΑ ΣΕ ΘΕΛΕΙ ΣΑΝ ΤΡΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ?

Πολύ απλά γιατί ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑΝ ΠΕΛΑΤΕΣ ΚΑΙ ΚΟΤΕΣ.

Και η καλύτερη επιβεβαίωση στην απάντηση αυτή ΕΙΝΑΙ Η ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟΛΟΥ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ. Γιατί ήξεραν οτι ΗΤΑΝ ΚΑΛΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΔΙΚΟΥΝΤΑΝ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ. Δεν τους ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕ ΚΑΝΕΝΑΣ και τους ΕΣΦΑΖΕ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΓΟΝΑΤΟ Ο ΚΑΘΕ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΣ ΚΟΡΑΚΑΣ.

Και βέβαια πως να μαζέψεις ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ άμα τους τάζεις ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ και τελικά ΜΙΛΑΣ ΜΕ ΜΠΑΣΙΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΔΕΣ ΚΑΙ ΒΥΝΤΡΕΣ...Ετσι δεν είναι???

ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΟΓΚΟΥΜΟΜΠΑΣΙΝΑΔΕΣ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΕΦΤΑΣΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΣΗΚΩΣΕ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ.

Σχόλια