Και το γαϊτανάκι συνεχίζεται...

Καλύτερα να μασάς, παρά να μιλάς...

Βρε πως αλλάζουν  οι καιροι...

2014................................2011






















δωρακι...2003 - 2014




ΕΔΩ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΘΕΡΜΗ ΥΠΟΔΟΧΗ, ΑΛΛΑ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ



(ΑΥΤΟ)-ΚΑΨΙΜΟ ΠΑΓΚΟΥ??? 2014




Η ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΜΟΛΟΤΟΦ??? 2011







ΑΣΤΕΙΑΚΙΑ ΜΕ ΒΑΖΕΛΙΝΗ ???? (21-12-94)



ΑΣΤΕΙΑΚΙΑ ΜΕ ΓΑΥΡΟ ???? (16-4-2014)






ΡΕ ΣΕΙΣ??? 

ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΟΠΑΔΩΝ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΗΓΑΤΕ ΜΕ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΣΑΣ???

ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑ ΔΛΔ???

Σχόλια

  1. Μπάμπης Χριστόγλου σχολιάζοντας το χτεσινό ματς: "Δεν μπορεί να γράψει κανείς για ποδόσφαιρο, μετά το χθεσινοβραδινό έκτρωμα. Είναι απίστευτο, πώς μπορεί να διεξάγονται παιχνίδια, κάτω από αυτές τις συνθήκες και είναι τραγικό πως αυτοί που έβαζαν λάδι στη φωτιά, ήταν ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ποδοσφαιριστές που θα κληθούν να φορέσουν τη φανέλα με το εθνόσημο το καλοκαίρι, με ΠΡΩΤΟ και καλύτερο, τον αρχηγό του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, Κώστα Κατσουράνη.

    Ο προκλητικός Στοχ συνέχισε και μέσα στο γήπεδο, αυτά που ξεκίνησε μέσω του διαδικτύου, ενώ και ο Τζαβέλλας, δεν σταματούσε να μιλάει συνεχώς σε ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Τα όσα συνέβησαν πριν την έναρξη του αγώνα, ο τρόπος που ο Ολυμπιακός υποχρεώθηκε να παίξει σε αυτό το γήπεδο ζούγκλα αλλά και τα όσα συνέβησαν σε βάρος των Βαλντέζ και Μανιάτη και όχι μόνο.

    Οι «ερυθρόλευκοι» αναγκάστηκαν να παίξουν σε ένα ματς που έπρεπε να κερδίσει ο αντίπαλος του με όλα τα μέσα. Ο διαιτητής, σφύριζε ότι του κατέβαινε στο κεφάλι κι ασφαλώς ο μόνος του σκοπός ήταν ν’ αρχίσει και να τελειώσει το ματς με οποιοδήποτε κόστος.

    Το θλιβερό είναι , πως κάποιοι παίκτες του ΠΑΟΚ, το καλοκαίρι, θα θέλουν να κατέβουν μαζί με τους ομολόγους τους, του Ολυμπιακού και θα πρέπει να συνυπάρξουν, ενώ έχουν προηγηθεί όλα αυτά. Κι αυτό είναι από τα πλέον λυπηρά σε όλη την ιστορία. Όπως τραγικό, είναι πως τώρα που συνέβησαν τέτοια γεγονότα, όπως κάθε φορά στην Τούμπα άλλωστε, ορισμένοι δεν είναι τόσο ευαίσθητοι, όσο αν συνέβαιναν ούτε τα μισά στο «Καραϊσκάκη».

    Ο Ολυμπιακός, πρέπει ν’ αποφασίσει πλέον πως όταν θ’ ανεβαίνει στην Τούμπα, δεν θα γίνεται ματς, αλλά πυγμαχικός αγώνα. Γι’ αυτό είναι προτιμότερο ν’ ανεβαίνει, αντί για ποδοσφαιρική ομάδα, αυτή του kick boxing."

    Μπάμπης Χριστόγλου, μετά τον περσινό τελικό του Κυπέλλου στο μπάσκετ: "Και τώρα που κοιμήθηκαν τα μικρά παιδιά και τα κορίτσια, μια Ριζούπολη δεν του χρειάζεται του Δημητράκη"...

    Χοντρομπουχέσας aka Βαγγέλης Μαρινάκης μετά το χτεσινό ματς: "Δεν σας περίμενα καλύτερους σε συνθήκες ζούγκλας"

    Χοντρομπουχέσας aka Βαγγέλης Μαρινάκης μετά το αλήστου μνήμης στο τηγάνι: "Διδάξαμε ήθος, είναι φυσιολογικό να μπούν οι φίλαθλοι να πανηγυρίσουν, δεν είδα κανένα παίκτη του Παναθηναϊκού να χτυπιέται", κλπ, κλπ, κλπ...

    Πραγματικά, βλέποντας όλα αυτά τα σχόλια, αυτή την υπέρτατη υποκρισία υπέρ της ομάδας που αντιπροσωπεύει ότι πιο σιχαμερό και τρισάθλιο στην κοινωνία μας, με έχει φέρει σε ένα σημείο που πραγματικά δεν μπορώ ούτε ο ίδιος να περιγράψω... Μα τω Θεώ, αν είχα την οικονομική δυνατότητα, θα έκανα ένα ντοκιμαντέρ που θα έδειχνε μια και καλή το ποιόν αυτών των "ανθρώπων", καθώς πιστεύω πια ότι οι λέξεις έχουν χάσει το νόημά τους... Ειλικρινά, δεν ξέρω τι να πω και πως να εκφράσω την αηδία που αισθάνομαι, θέλω να τη βγάλω από μέσα μου, δεν αντέχω πια βλέποντας αυτά τα πράγματα όλα αυτά τα χρόνια... Είμαι μόλις 23 χρονών και με έχουν κάνει να σιχαθώ τη ζωή μου πραγματικά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αρα δεν θυμασαι πολλα αλλα αισχη που εχει κανει ο στολος και περασαν στα ψιλα αφου ετσι βολευε..
    Τωρα που βρεθηκαν ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ απο την απεναντι πλευρα , να γκρεμιστει το ποδοσφαιρο και δεν ειναι συνθηκες αυτες και ουγκα ουγκα...Όταν έκανα ακριβώς τα ιδια και χειροτερα δεν ετρεχε μια..

    Εγω στεναχωρηθηκα που ειδα παιχτες του στολου να επιτιθενται σε φιλαθλους του Παοκ που μπηκαν να πανηγυρισουν..Ετσι ειχαν πει για τον αγωνα στο Καραισκακη το 2011..Εδω ειχαμε λιγα βεγγαλικα (εν οψει Πασχα, βεβαιως βεβαιως,προβα εκαναν τα παιδια) και μετα εισοδο των φιλαθλων για αυτογραφα και πανηγυρια..Οπως το 2011..Ακριβως τα ιδια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και ο βιασμός της λογικής συνεχίζεται. Ο Μασάντο ο μουστακαλής βγήκε και είπε το εξής: "Ό,τι συνέβη χθες ήταν ένα τραγικό παράδειγμα Μεσαιωνικής εποχής και έλλειψης σεβασμού για το ποδόσφαιρο. Δειλοί άνθρωποι που δεν θα έπρεπε να βρίσκονται στον αθλητισμό." Προσοχή εδώ: "Ήμασταν 30 και αυτοί 20.000 και προσπαθήσαμε να υπερασπιστούμε όσο καλύτερα μπορούσαμε την φανέλα της ομάδας μας."

      ΔΗΛΑΔΗ ΡΕ ΤΑΓΑΡΙ ΜΑΣΑΝΤΟ, ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΠΗΓΕΣ ΣΤΟ ΒΟΘΡΟΛΙΜΑΝΟ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΓΙΑ ΤΟ "ΗΘΟΣ ΠΟΥ ΔΙΔΑΞΑΤΕ" ΜΕ ΤΙΣ ΜΠΟΥΝΙΕΣ, ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΟΛΟΤΩΦ?

      Δηλαδή Πρασινοτόμαρε, είμαι απ' το πρωί με ανεβασμένη την πίεση στην κυριολεξία. Γιατί όπως πολύ εύστοχα ανέφερες όταν βόλευε τα κάναμε αβαβά και τώρα που μας γύρισε μπούμερανγκ η ιστορία, τώρα καταλάβαμε ότι κάτι δεν πάει καλά στο βασίλειο της Δανιμαρκίας, τώρα καταλάβαμε ότι πρέπει να γίνουν αλλαγές κλπ... Και αυτά δεν τα λέω εγώ, τα ανέκαθεν "αντικειμενικά" ΜΜΕ για άλλη μια φορά έχουν ταυτιστεί με αυτή τη γραμμή, μια γραμμή που θέλει να αποδείξει ότι ο αδικημένος της υπόθεσης "ελληνικό ποδόσφαιρο" είναι η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ!

      ΥΓ: Θέλω πάρα πολύ να δω τι θα γίνει με τις ποινές, γιατί υπενθυμίζω για τα ίδια ακριβώς που κάνανε στο τηγάνι, τιμωρήθηκαν ΜΟΝΟ με μια αγωνιστική κεκλισμένων και 140000 ευρώ πρόστιμο. Θα γελάσω πάρα πολύ με τα συνήθη δυο μέτρα και δυο σταθμά...

      Διαγραφή
  3. Γι' αυτό θα μείνετε κολλημένοι στα ίδια χάλια! Γιατί τώρα πανηγυρίζετε!!! ΑΛΗΘΕΙΑ είναι όλα αυτά που λέτε για τις κωλοτούμπες των οπαδικών φυλλάδων, αλλά ποιος σοβαρός δίνει σημασία σε αυτές. Όμως αυτός που πανηγυρίζει όταν ο άλλος παθαίνει κακό, δεν είναι ΚΑΘΟΛΟΥ καλύτερος, είναι απλά από κάτω και θέλει να πάει από πάνω. Ιδιαίτερα όταν, όπως λέτε, έχετε νιώσει την αδικία στο πετσί σας, Δεν υπάρχει δικαιολογία για την ασυλία σε κάφρους. Καθίστε λοιπόν από κάτω, δώστε δικαιολογίες για σφάξιμο από διαιτησίες και παράγκες για τα επόμενα 10 χρόνια και "χαρείτε" αυτά που έκαναν τα "αδέσποτα" της τούμπας, που θα απαντηθούν από τους δικούς μας κάφρους κ.ο.κ. Κι εγώ μισή ώρα μετά τον αγώνα έριχνα κατάρες, αλλά να το κάνεις αυτό δύο χρόνια μετά είναι... αλλοίωση χαρακτήρα. Μήπως έχετε γίνει σαν κι αυτούς; (Εκτός αν το παινεύεστε κιόλας!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τo 94 βαλατε βαζελινη στον παγκο του παναθηναικου..εξυπναδα μεγαλη..το 2003 δεν καναμε ουτε ζεσταμα με τα μαχαιρια στην φυσουνα, το 2011 μπηκαν οι οπαδοι να πανηγυρισουν, το 2010 ειχαμε αεροβολα, παλιοτερα πυροβολισμους στην φιλαδελφεια απο μπραβους σας, διαιτησιες τυπου δημητροπουλου που εφυγε στο εξωτερικο, το περιφημο «και τωρα τρεχουμε» του μπριακου στην τουμπα, τον κασναφερη να αλλαζει συνδεσμο για να σφυριζει μονο γαυρο και δεκαδες χειροτερα περιστατικα..τι να πρωτοθυμυηθουμε..

      ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΧΤΕΣΙΝΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΕΞΥΓΕΙΑΝΣΗ??? μπα δεν νομιζω.. πρωτα θα «πληρωσετε» για οσα εχετε κανει.. μετα το συζηταμε..ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΘΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΡΙΚΟ ΑΘΛΗΜΑ, ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΣΤΙΣ 4 ΓΡΑΜΜΕΣ ΑΛΛΑ ΑΙΣΧΗ ΤΥΠΟΥ ΡΙΖΟΥΠΟΛΗΣ-ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΟΤΣΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΑΛΝΕΡ ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ ΤΡΕΧΑΤΕ...το χτεσινο ηταν ενα μικρο δειγμα του ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ 18 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ,

      ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΩΡΑΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΜΟΥΦΛΑΡΕΙΣ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ..η ριζουπολη βαφτιστηκε ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ και αντρικο αθλημα, το καραισκακη ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΙ....

      ΧΤΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΓΩ ΕΙΔΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ, ΒΑΡΕΛΟΤΑ ΚΑΙ ΚΡΟΤΙΔΕΣ, ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ..ΣΙΓΑ ΤΟΝ ΘΟΡΥΒΟ..ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ ΔΛΔ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ Ο ΜΙΤΣΕΛ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ??? ΚΑΙ ΕΙΔΑ και οπαδους να πανηγυριζουν την νικη της ομαδας τους και να τρεχουν να ζητησουν αυτογραφα οπως εκαναν καποιοι το 2011..ΟΤΙ ΤΙΜΩΡΙΑ ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΕ ΤΟ 2011, ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΤΑ ΤΩΡΑ..οτιδηποτε αλλο θα ειναι σκανδαλο (και ας με συμφερει να φαει ο παοκ -3β και 4 αγωνες κεκλεισμενων)..Εγω προπερσυ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΑ (ουτε επισοδια, ουτε εισβολη φιλαθλων) μου διεκοψαν τον αγωνα στο 85, ενω κερδιζατε 0-2 και δεν ειχε ανοιξει ρουθουνι..ΚΑΙ ΕΦΑΓΑ ΜΗΔΕΝΙΣΜΟ, -3 ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΠΟΣΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΧΩΡΙΣ ΚΟΣΜΟ..ΕΣΕΙΣ ΦΕΤΟΣ, ΚΡΟΤΙΔΕΣ-ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΕΣ-ΧΤΥΠΗΜΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΤΟΔΙΑΚΟΨΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΤΕ ΤΑ ΙΔΙΑ..ΑΛΛα δεν θα τρωγατε τα ιδια..εδω αφησε τον αγωνα να συνεχιστει εδωσε 7 λεπτα καθυστερησεων και το εληξε στο τριτο..Αυτοί είστε..'

      ΟΠΟΤΕ..ΟΤΙ ΠΟΙΝΗ ΦΑΓΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΡΑΙΚΣΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΣΕ ΤΟ 2011, ΝΑ ΦΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΟΚ..ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΤΣΙ..ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΕΙΣΤΕ 2 ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ 2 ΣΤΑΘΜΑ..

      ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ 18 ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΤΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ (ΟΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΒΑΣΑΝΙΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΔΥΣΜΟΙΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ) ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ 25ΕΚΕΥΡΩ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΟΜΑΔΑ μετα λεφτα αυτα, ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ..

      τοτε θα εχεις καθε δικιο να πεις, μα τοτε στην τουμπα το 2014..ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ.. ΗΣΥΧΙΑ...

      Διαγραφή
  4. Σπύρανε Ριζούπολη , θερίζουν ....Τούμπα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου