Με ένα απλό google search...

Αλήθειες που ξεφεύγουν (άθελα τους βέβαια)

Με αφορμή τον θάνατο του πρώην πρόεδρου του οσφπ Σταύρου Νταιφά (εκφράζουμε συλληπητήρια καθότι η απώλεια ζωής δεν έχει οπαδικά χρώματα) , οι 2 προβατοφυλλάδες έβγαλαν πρωτοσέλιδα.

Ευτυχως και για τις 2 αυτές μας βοηθούν ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.

Ο Σταύρος Νταιφάς σαν πρόεδρος ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ 4 ΣΕΡΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ.

1979-80, 1980-81, 1981-82, 1982-83


ναι σωστα..ΕΠΙ ΠΑΡΑΓΚΑΣ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ!!!!

Ανέλαβε το 1979, παραιτήθηκε το 1985, όταν ο οσφπ ΕΙΧΕ 4 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ, ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 1 ΚΑΙ Ο ΠΑΟΚ 1.

Ανέλαβε πάλι την σεζόν 1986-87 όπου ο οσφπ ΞΑΝΑΠΗΡΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΦΤΑΣΕ ΤΑ 5, ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕΝΟΣ απο τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΜΕ 2 ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΕ 1.


ΑΡΑ μέχρι το1987 τα τρόπαια ήταν 5 κόκκινα, 2 πράσινα και 1 ασπρόμαυρο

ΕΠΙ ΠΑΡΑΓΚΑΣ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ΠΑΝΤΑ..

Ανέλαβε  άλλη μια χρονιά (1992-93) όπου ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΗΤΑΝ Η ΑΕΚ. ΠΑΛΙ ΕΠΙ ΠΑΡΑΓΚΑΣ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ!!!!Ακόμα και τότε ο οσφπ είχε 5 πρωταθλήματα, ο Παναθηναικός 4, η Αεκ 2, ο Παοκ 1 και η Λάρισα 1

ΕΝ ολίγοις όποτε ήταν πρόεδρος ο Νταιφάς, ο Βαρδινογιάννης ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ
(1979-80, 1980-81, 1981-82, 1982-83, 1986-87, 1992-93) με εξαίρεση 2 σεζόν (1983-84 και 1985-86).

(1992-93 η τελευταία χρονιά του Νταιφά ως πρόεδρος και ο Μπλαχίν φιλάει τον Προτάσοφ μετά τον αγώνα οσφπ-Παναθηναικού.)



Τα 4 σερί του οσφπ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΑΝ ΠΑΡΑΓΚΑ ΚΑΤΑ ΑΥΤΟΥΣ..ΟΥΤΕ ΟΙ 5 ΤΙΤΛΟΙ ΣΕ 8 ΧΡΟΝΙΑ...ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΓΚΑ ΑΥΤΟ...ΟΥΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΓΚΑ ΟΙ 3 ΣΕΡΙ ΤΙΤΛΟΙ ΤΗΣ ΑΕΚ (1993,1992,1994) ΚΑΙ ΟΙ 4 ΤΙΤΛΟΙ της Αεκ σε 6 ΧΡΟΝΙΑ... ΠΑΡΑΓΚΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ 6 ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΕ 17 ΧΡΟΝΙΑ!!!!

ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΕΠΙ ΠΑΡΑΓΚΑΣ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ΕΙΧΑΜΕ 6 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ, 5 ΟΣΦΠ, 4 ΑΕΚ , 1 ΠΑΟΚ ΚΑΙ 1 ΛΑΡΙΣΑΣ. Ακόμα και αν βγάλουμε τα πρώτα 4 σερί του οσφπ, οι τίτλοι διαμορφώνονται ως εξής..6 ο Παναθηναικός, 4 η Αεκ, 1 ο οσφπ, 1 ο Παοκ, 1 η Λαρισα.. ΔΛΔ Η ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΗΛΕΓΧΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ ΠΗΡΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΜΑΖΙ..

Αντίστοιχα στην παράγκα ΚΟΚΚΑΛΗ (1997-2010) ο Παναθηναικός πήρε 2 πρωταθλήματα και 12 ο οσφπ. Ενώ αν βάλουμε τα 4 πρώτα χρόνια του Κόκκαλη (όπως αφήσαμε και του Βαρδινογιάννη) μαζί με το φετινό, ο οσφπ έχει 16 σε 21 χρόνια και 4 ο Παναθηναικός και 1 η Αεκ.

ΠΑΡΑΓΚΑ ορίζεται η ΧΡΟΝΙΚΉ ΠΕΡΊΟΔΟΣ κατα την οποια ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ (αυτή και μόνο αυτή σε ποσοστό υψηλό) ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΜΟΝΟΠΩΛΕΙ ΤΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ..

ΠΑΡΑΓΚΑ δεν είναι αν μια ομάδα ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΙΤΛΟ. ΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ, ΤΟΤΕ προφανώς η επινόηση μιας παράγκας ΒΟΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΠΛΗΝ ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ



Το δεύτερο ΛΑΘΟΣ-ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΠΟΥ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΥΝ είναι το σκάνδαλο ΜΠΟΥΜΠΛΗ..


Το ίδο λάθος όπως και με τον καθηγητή

(σκάνδαλο Μπουμπλή λέει ο ανιστόρητος και πρώτη ελληνοποίηση του Ντεμέλο)


ΥΓ..Ο Ντεμέλο ήρθε το καλοκαίρι του 1972 (24-7-72) ,ενώ οι Αργεντίνοι  Πολλέτι, Άρτσιμπαρ (Πολλέτης και Αρχιμπάρης στα ελληνικά) αποκτήθηκαν απο τον οσφπ στις 13-5-1972 με υποδοχή απο τον Ασλανίδη ως ομογενείς.


συνεχίζουμε....Ο νόμος που ίσχυε το 1976..

5 χρόνια εγκατεστημένος στην Ελλάδα και Έλλην το γένος..


Το ρόστερ της σεζόν 1979-80 της πρώτης ομάδας Νταιφά
(4 ξένοι αλλά ....)


Μια αναφορά στον διεθνή Ουρουγουανό Λοσάντα
που έπαιζε σαν ομογενής.

17-11-1980


το Υπουργείο Εσωτερικών το 1975  με την απόφαση 6354 2/27.7.75 και στη συνέχεια ο νομάρχης Αττικής με την απόφαση 14951/2.8.75 ΑΠΕΔΩΣΑΝ ΣΤΟΝ ΜΠΟΥΜΠΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ (γραμμένος στο δημοτολόγιο του Δήμου Αιγάλεω 5 χρόνια πρίν αποκτηθεί απο την ΠΑΕ Παναθηναικός).

ΑΠΟ ΤΟ 1975 Ο ΜΠΟΥΜΠΛΗΣ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ . Άρα το 1982 που κλείνει το θέμα Μπουμπλή, ο Χουάν έχει 7 χρόνια εγγραφής σε ελληνικό δημοτολόγιο. 

ο Νταιφάς κερδίζει το να χάσει ο Μπουμπλής ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ με συμβιβασμό να την χασει και ο ΛΟΣΑΝΤΑ .


Mε μία διαφορά..
Ο Λοσάντα έπαιζε για τελευταία φορά στον οσφπ , ο οσφπ δεν καιγόταν για έναν 32-33χρονο παίχτη
ενώ ο Μπουμπλής μόλις ξεκίναγε την καριέρα του.


Ο Νταιφάς χρεώνεται στα θετικά του ότι κατάφερε να χάσει ο Παναθηναικός τον Μπουμπλή και να χάσει και τον Δεληκάρη αφού δεν μπορούσε να αγωνιστεί στον Παναθηναικό (για όσο χρόνο υπέγραψε)  λόγω τιμωρίας που ίσχυε στο προηγούμενο του σωματείο, τον οσφπ, για παράπτωμα εσωτερικού κανονισμού. 

Έτσι στο μπαράζ του 1982 στον Βόλο,ο Παναθηναικός κατεβαίνει ΧΩΡΙΣ ΔΕΛΗΚΑΡΗ-ΜΠΟΥΜΠΛΗ και ΓΑΛΑΚΟ-ΚΥΡΑΣΤΑ που συμπλήρωσαν τρείς κίτρινες κάρτες στον τελικό κυπέλλου απο την σημαδεμένη διαιτησία του πατέρα Βασσάρα, και φυσικά με τέσσερις 11αδάτες απώλειες χάνει τον τίτλο.

Στην ουσία όποτε αναμετρήθηκε σε παρασκηνιακό επίπεδο ο Νταιφάς με τον Βαρδινογιάννη, ο Νταιφάς ΚΕΡΔΙΖΕ κατά κράτος.

Έτσι με αυτά τα πρωτοσέλιδα δλδ τους 5 τίτλους σε 8 χρόνια και την νίκη στο θέμα ΜΠΟΥΜΠΛΗ, ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΕΜΜΕΣΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΑΡΑΓΚΑ, ΔΙΟΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ Ο οσφπ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ 5 ΚΟΥΠΕΣ ΣΕ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ Ο ΜΠΟΥΜΠΛΗΣ ΘΑ ΕΠΑΙΖΕ ΩΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΩΣ ΞΕΝΟΣ.(παρόλο που όλα το νόμιμα και νομικά στοιχεία ήταν υπέρ του Παναθηναικού)

Αντίστοιχα στην παράγκα Κόκκαλη και έπειτα οι 2 υποθέσεις στημένων αγώνων , με τις κασέτες του θείου και του κοκκαλιάρη και τα dvd με το «ψαξου βαγγέλη» έκλεισαν χωρίς να ανοίξει ρουθούνι.

Σχόλια

  1. Ειλικρινά, μέσα στο μυαλό μου είσαι Πρασινοτόμαρε. Για να σου πω την αλήθεια, ήθελα να γράψω σε κάποιο προηγούμενό σου άρθρο, για να σε ενημερώσω για τα σημερινά (κατάπτυστα as usual) πρωτοσέλιδα, αλλά με πρόλαβες. Μπράβο για άλλη μια φορά που τους γλεντάς με αυτόν τον τρόπο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για ακομη μια φορα ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!
    Ανοιγει τα ματια οχι μονο στους αλλοθρησκους αλλα ακομη και σε εμας τους Παναθηναικους που αν δεν διαβαζαμε ΠΡΑΣΙΝΟΤΟΜΑΡΟ θα ειμασταν σε πολλα πραγματα ανενημερωτοι αφου διαβαζουμε δυστυχως οτι μας ταιζουν οι ¨"αντικειμενικοι"!!!!
    Και παλι πολλα πολλα ΜΠΡΑΒΟ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. σ'εμας μια χαρα τα γραφει ο πρασινοτομαρος και μας ανοιγει τα ματια...το ζητημα ειναι να μπορεσει να βρει βημα σε μαζικοτερα μεσα ωστε να διαβαζεται απο πολυ περισσοτερους που ειναι ευαλωτοι στα μπαραζ των non paper που ξεκονανε απο πασαλιμανι μερια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εχει δικιο ο Κρασσος1. Οσες κοινοποιήσεις και να κάνουμε οσα λινκ και να στειλουμε δεν γινετε δουλεια! Πρεπει να μαζευτείτε μεταξυ σας και να φτιαξετε μια μεγαλη σελιδα. Μαζευτείτε εσεις που ειστε εδω, τα παιδια που ειχαν το green zone, και αλλα παιδιά (εσεις ξερετε καλύτερα) και φτιαξτε μια μεγαλη σελιδα. Αν μπορέσετε αργοτερα και φτιαξετε ενα περιοδικό η μια εφημερίδα τοσο το καλύτερο. Εσεις εχετε μεινει μονο παιδια...... οι αλλοι παναθηναικαρες κοροϊδεύουν για να παίρνουν κλικ για τα λεφτα των διαφημίσεων, μην πω για κατι αλλα λαμογια που εχουν το θρασος και διαφημίζουν μεχρι και την Νοβα! Ενωθείτε και ξεμπροστιάστε τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αδερφια ευχαριστω για τα καλα λογια.
    οσο για τις ιδεες, να ξερετε οτι καποιες ειχαν συζητηθει παλιοτερα.
    το greenzone δυστυχως εκλεισε και ΔΕΝ εκλεισε επειδη δεν πηγαινε καλα.
    Εκλεισε επειδη πηγαινε καλα.
    Προς το παρον πολεμαμε απο μπλογκς και απο το φατσοβιβλιο με κοινοποιησεις και λινκς.

    Αν με τον καιρο ξαναγινει κατι σαν το greenzone, θα το μαθετε αμεσα.

    ευχαριστω και παλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΡΑΣΙΝΗ ΧΟΥΝΤΑ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΛΟΓΚΑΝ ΚΑΙ ΑΚΟΥΓΟΤΑΝ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΛΑΘΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΘΛΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΗΤΑΝ ΕΞΩ ΟΙ ΤΣΑΤΣΟΙ ΤΟΥ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΝΤΑΙΦΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ? ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΑΣ ΔΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΞΗΓΗΣΗ ΓΙΑΤΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. γιατι φιλε μου η προπαγανδα ειναι ανικητη.. '

    οταν ο οσφπ εχει 5 πρωταθληματα σε 10 χρονια 1979-1989 και ο Παναθηναικος 2,ΠΩΣ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΣΑΤΣΟΥΣ ΤΟΥ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ??? το οτι το φωναζει ο κοσμος δεν μου λεει κατι..σε ποιο αλλο αθλημα δλδ το ακουγες εσυ??? μηπως στο ποδοσφαιρο του οσφπ??? μηπως στο μπασκετ του οσφπ??? μηπως στο βολλευ του οσφπ??? Η ΠΗΓΑΙΝΕς ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΙΛΩΝΑς-ΠΑΓΚΡΑΤΙ ΚΑΙ ΑΚΟΥΓΕς ΕΞΩ ΟΙ ΤΣΑΤΣΟΙ ΤΟΥ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ??? ''

    καλη η υπερβολη,αλλα είπαμε εδω μιλάμε με στοιχεια..1979 παρελαβε ο νταιφας και ο βαρδινογιανης

    ΣΕ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΙΡΝΕΙ 4 ΣΕΡΙ Ο ΝΤΑΙΦΑΣ ΚΑΙ ΣΕ 8 ΧΡΟΝΙΑ (1979-1987) ΕΧΕΙ 5 ΚΟΥΠΕΣ, ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΟΛΙΣ 2...και μιλαμε για τσατσους???
    4 σερι ο γαυρος και 3 σερι η αεκ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ και μιλατε για τσατσους????

    ΕΚΤΟς ΑΝ ΟΙ ΤΣΑΤΣΟΙ ΤΟΥ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ επιλεκτικα το 1984, το 1986, το 1990 και 91 και το 1995 και 1996..ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΥΣΙΑΖΑΝ..ΟΛΑΤΑ ΑΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΠΗΡΕ Ο ΓΑΥΡΟΣ ΚΑΙ Η ΑΕΚ..

    αλλά όταν άρχισε η περιοδος των πετρινων χρονων του γαυρου ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΣΗΚΩΝΕΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΠΑΝΤΑ (88 ΛΑΡΙΣΑ,89 ΑΕΚ, 92 ΑΕΚ, 93 ΑΕΚ, 94 ΑΕΚ) ΕΠΡΕΠΕΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΕΝΑΣ ΕΝΟΧΟΣ.. ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΕΠΙΣΗΜΑ, ΒΑΦΤΙΣΑΝ ΕΝΑΝ..τους τσατσους του βαρδινογιαννη

    η πλειοψηφια του λαου βγαζει και κυβερνησεις αγαπητε..

    ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου