Και το γαϊτανάκι συνεχίζεται...

Έγκλημα κατά ...της Ελλάδας

Ενδιαφέρον ο αγώνας στο Βικελίδης. Έτσι ενδιαφέρον ήταν και ο αγώνας του 2010-11 που έμεινε γνωστός ως «έγκλημα κατά της ελλάδας». Και βέβαια πολλοί θα γράψουν οτι ο Παναθηναικός  κέρδισε άλλον έναν αγώνα με τον Κάκο διαιτητή.



4 κίτρινες ο Άρης, 4 ο Παναθηναικός
1 κόκκινη ο Παναθηναικός στον Κλωναρίδη, γιατί..έτσι...

Τι παει να πει γιατί πήρε κόκκινη ο Κλωναρίδης??? Γιατί μπορούσε να την βγάλει ο Κάκος, γιαυτό...

Ο Παναθηναικός άντεξε έυκολα με παίχτη λιγότερο και με κορυφαίους 2 παίχτες που όλοι παλτά τους ανεβαζαν, παλτά τους κατέβαζαν.

Μέντεζ και Νάνο έβγαλαν μάτια για τρίτο συνεχόμενο αγώνα
Ο Καπίνο για τρίτο αγώνα κρατάει άνετα την εστία, δείχνοντας οτι βρίσκει σταθερότητα
Η άμυνα σε 4 αγώνες σερί (3 πρωτάθλημα και 1 κύπελλο) έχει δεχτεί ΜΟΝΟ 1 γκολ και αυτό στο 90.

Αλλά βλέπεις τον αγώνα με τον Άρη και διερωτάσαι..
Ο Μαρινάκης πέφτει κάτω απο χτύπημα (εντος φάσης μεν -  άλλα τρομερά βίαιο) και ο διαιτητης δεν διεκόπτει τον αγώνα. Ο Μαρινάκης μένει αναίσθητος γιατί του έχει γυρίσει η γλώσσα ΚΑΙ Ο ΑΓΩΝΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝ ΔΙΑΚΟΠΕΙ. (o κακος δείχνει να σηκωθούν και οι 2)

Στην λεωφόρο ο Ρισβάνης κάνει προβολή ΔΙΠΛΑ απο τον Ρομπέρτο (διοτι ο Ρομπέρτο με το δεξί πόδι διώχνει την μπάλα, ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΧΤΥΠΗΣΕΙ Ο ΡΙΣΒΑΝΗΣ) δεν τραυματίζεται καν και ο φρου-φρου διακόπτει το παιχνίδι γιατί η μπάλα έφτασε στον Πράνιτς.
Ο Ρομπέρτο σηκώνεται αμέσως κύριος (αφου δεν είχε τπτ έτσι και αλλοιώς) και τέλος η ευκαιρία του Παναθηναικού

Στο Βικελίδης η καλύτερη ευκαιρία του Άρη ξεκινάει απο επιθετικό φάουλ στον Καπίνο που δεν σφυρίζεται και ο Αγκάνθο κάνει ψαλιδάκι σε κενή εστία στην ουσία, αλλά η μπάλα φεύγει άουτ.

Κάθε επαφή ήταν φάουλ υπέρ του άρη
(15-22 τα φάουλ)
Για 22 φάουλ πήραμε 4 κίτρινες και 1 κόκκινη
22 φάουλ για μια ομάδα που έιχε ξεκάθαρα την κατοχή και τις σημαντικές ευκαιρίες.
Το ίδιο έγινε και στην Λεωφόρο με τον γανυμήδη.
28 κλεψίματα ο άρης  - 34 ο Παναθηναικός
Ίδιες ευκαιρίες όπως και με τον γανυμήδη
59 πάσες ο άρης  - 116 εμεις (οι διπλάσιες) όπως και με τον γανυμήδη.
και όμως με διπλάσιες πάσες κάναμε περισσότερα φάουλ

Σε 11 αγώνες έχουμε δεχτεί 3 κόκκινες, είμαστε εκ των κορυφαίων της λίγ(δ)κας
και 36 κίτρινες (3,5 ανα αγώνα), όταν ο γανυμήδης έχει 0 κόκκινες και μόλις 9 κίτρινες
σε 10 αγώνες (0,9 ανά αγώνα δλδ). Τώρα πως γίνεται στην ευρώπη να έχει μαζέψει 12 κίτρινες
κάρτες (3 ανά αγώνα) ενω στην ελλάδα παίρνει 1 και αυτή με το ζόρι, είναι απο τα άλυτα μυστήρια.

Στον αγώνα του Βικελίδης ο Παναθηναικός έπαιξε με την μπάλα κάτω και πλαγιοκόπησε την άμυνα του άρη πολλές φορές. Η εμπειρία που αποκομίζουν οι μικροί παίχτες με διψήφιο αριθμό συμμετοχών στην λίγκα ειναι σημαντικότατη και θα εξαργυρωθεί την επόμενη χρονιά.
Ήδη η ομάδα απο αγώνα σε αγώνα βελτιώνεται σταδιακά.

Ο Κάκος προκειμένου να αποτινάξει την στάμπα του Παναθηναικού απο πανω του, συνεχίζει και σφυράει πανέξυπνα δίνοντας όλα τα σπόρια (βλεπε φάουλ) στον αντίπαλο και τις αμφισβητούμενες  υπέρ του Παναθηναικού (2 πέναλτυ), απλά σαν να μην έγιναν. Η τσοχοποίηση διαιτητών που έχει ξεκινήσει απο τις φυλλάδες της τρούμπας εδω και 15 χρόνια ήταν η πιο έξυπνη κίνηση στο ενεργητικό τους.

Πριν απο κάθε αγώνα του Παναθηναικού υπάρχει φώτο του διαιτητή που σαφώς θα έχει θετικά αποτελέσματα ο Παναθηναικός με αυτόν, αφού σε κάθε σεζόν κάνει 20-25 νίκες η ομάδα σε σύνολο 30 αγώνων. Βέβαια κανείς δεν αναφέρει λεπτομέρειες..όπως χτές οι 4 κίτρινες, τα 25 φάουλ η 1 κόκκινη τα 2 πέναλτυ που δεν έδωσε. ΝΑΙ ο Παναθηναικός νίκησε με τον κάκο να έιναι διαιτητής, αλλά ήταν πύρρειος νίκη για τους παραπάνω λόγους.

Αντίθετα στην περίπτωση που κάποιος θα τους αδικησει (κατα αυτούς πάντα), δλδ θα σφυρίξει 50-50 τότε η θα του καεί ο φούρνος (κωνσταντινέας), η θα του τελειώσουν την καριέρα ετσι θελικά  (δαλούκας) ονομάζοντας ένα πέναλτυ σε άσχετο για αυτούς αγώνα ως ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. (πεντακάθαρο τράβηγμα φανέλας του χαβίτο στον βύντρα)





Άραγε για τον χτεσινό αγώνα θα βγάλουν ανακοίνωση ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ αφου οι αντιπαλοι ηταν οι ιδιοι (δλδ Παναθηναικος και Αρης), το γήπεδο το ίδιο, το αποτέλεσμα το ίδιο (νίκη Παναθηναικού) και ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΗ ΣΤΟΝ ΚΛΩΝΑΡΙΔΗ ΕΠΕΙΔΗ..ΠΕΡΠΑΤΑΓΕ, ΤΗΝ ΜΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΚΑΙ ΤΑ 2 ΠΕΝΑΛΤΥ (που σαν και αυτά ο γανυμήδης έχει πάρει 10άδες)


υγ..Σε αντίστοιχη φάση στην αγγλια στον αγώνα Μάντσεστερ - Άρσεναλ ο διαιτητής ΔΙΕΚΟΨΕ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ και ετρεξε πάνω απο τον πεσμένο παίχτη για να δει την κατάσταση του.. Στο Βικελίδης ο κάκος ΕΚΑΝΕ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ

Σχόλια

  1. Eisai o agapimenos mou opados pao s olo to elliniko fasma internet.
    to 96% twn fasewn gia tis opoies SKOUZEIS, den dinontai oyte sthn paiania. sorry sto Apilion.

    synexise etsi se diabazoyme sthenara.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. να υποθεσω οτι εισαι φοιτητης του εξωτερικου και δεν βλεπεις ελληνικο πρωταθλημα , ετσι δεν ειναι???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου