Με ένα απλό google search...

Αγαπάμε Βύντρα (31-1 ημέρα Παναθηναικής εορτής)

Ένα 24ωρο ήταν αρκετό για να ξυπνήσουν οι κοιμισμένοι, να ακούσουν οι κουφοί, να μιλήσουν οι μουγγοί και να δουν (με αμφιβολία) οι τυφλοί.

Ο Λουκάς Βύντρα ο μόνος απο τους ποδοσφαιριστές που αποχώρησαν και αγάπησε τόσο τον σύλλγο, που πήγαινε σε καθε συνάντηση με τον δικηγόρο του (οχι τον μάνατζερ) και απίτησε όσα περισσότερα μπορούσε απο την επόμενη χρονιά του συμβολαίου (Λάζαρος και Σπυρο και Λέτο ΧΑΡΙΣΑΝ ΛΕΦΤΑ στον σύλλογο), ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΓΑΥΝΜΗΔΗ, αλλά τα είχε βρεί σε όλα.

Το μόνο πρόβλημα???  Μα ο ίδιος ο Βύντρα.




Και ήταν τόσο μεγάλο πρόβλημα που όταν πήγαιναν εκεί ο Καλατζής ο Μιχαλάκης ο Κηπουρός ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕ ΜΥΤΗ, τώρα είχαν εμφύλιο στην τρούμπα.
Σύνδεσμοι έβγαζαν ανακοινώσεις χαρακτηρίζονταν τον παίχτη ως Βαρδινογιαννικο (σύνδεσμοι της τρούμπας) και απειλούσαν με αποχή αν συνέχιζε ο Βύντρα σε αυτούς.

Έλα όμως που ο μεγαλοεπενδυτής και ο κηπουρός είχαν συμφωνήσει μαζί του..
Και υπο τον φόβο της γιούχας η μεταγραφή χάλασε , ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΠΑΝΤΑ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ, αλλα δεν τρεχει μια όταν συμβαίνει αυτο.
Ενω στον Παναθηναικό όταν φωνάζαμε να φύγει ο Βύντρα έκαναν ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΟΙ ΚΑΚΟΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ.



ΕΝ πασει περιπτώσει ο Βύντρα τσαμπα ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΗΘΕΛΕ, ΟΥΤΕ ΤΡΟΥΜΠΑ (ΟΠΑΔΟΙ) ΟΥΤΕ ΜΠΑΟΚ.
Γιατι όλοι τον ήξεραν αγωνιστικά και κανείς δεν ήθελε να τον φορτωθεί.

Αυτός ο ποδοσφαιριστής που όλοι τον εκεθιάζουν για το ήθος, τις προπονήσεις, τον χαρακτήρα, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΕΝ ΒΡΗΚΕ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΙ 1 ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟς ΓΙΑ 1ΜΙΣΗ ΧΡΟΝΟ.. ΤΡΑΓΙΚΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ...

Όμως κάπως έπρεπε τα πρόβατα 
να τραφούν με σανό.

Έτσι μοιράστηκε τον περίφημο NON PAPER με σκοπό στα επιχειρήματα αυτά η κάθε σελίδα η ο κάθε συντάκτης να ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΣΑΣΠΙΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ γιατί αλλοιώς τα ευρθρόσβερκα πρόβατα θα βέλαζαν διαρκώς.

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΜΙΑ ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΗ ΤΑΥΤΙΣΗ ΑΠΟΨΕΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΟΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ, ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΙΔΙΑ 6 ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ , ΑΛΛΑ ΣΧΕΔΟΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ..

ΑΥΤΑ για να κατανοήσουμε και οι υπόλοιποι αυτό που κάποτε είχε ΕΥΣΤΟΧΑ αναφερει ο John Swinton


και ας δουμε μαζι καμμια 10αρια σελίδες ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΑ ΑΓΝΩΣΤΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ (εκτος αν υπάρχουν όντως οι Χ-ΜΕΝ και επικοινωνουν ολοι μεταξύ τους)













Αφου λοιπόν ξαφνικά όλοι έγραψαν τους ίδιους 6 λόγους!!! και το ίδιο παράδειγμα παίχτη (Βολκόφ)
και αφου φυσικά κανένας δεν θα ζητήσει συγγνώμη η κανείς δεν θα μας εξηγήσει ΠΩΣ ΕΓΚΕΝ ΤΟΥΤΟ (που λεγε και ο Ογκνουσότο) εμείς θα παραθέσουμε ένα άλλο κείμενο για τον Βύντρα.          (απο το contra)


Kοινός παρονομαστής ΟΛΩΝ των κειμένων.. Ούτε ένα δεν εκθειάζει ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΤΟΝ ΒΥΝΤΡΑ.

ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ

1) Είναι εν ενεργεία διεθνής (όπως και ο Τζιόλης και ο Δημούτσος)

2) Δεν έχει προκαλέσει τον κόσμο της τρούμπας (ενω ο Μιχαλάκης που πανηγύριζε προκλητικά το 2004, δεν πήγε στην χαβούζα??)

3) Ποτέ ο κόσμος του Παναθηναικού δεν τον έβρισε γιατί ήταν κακός παίχτης, αλλά επειδή ήρθε επι Τζίγκερ (όπως και ο Σαλπιγγίδης που ήταν δηλωμένο ΜΠΑΟΓΚΙ αλλά μια χαρά τον αγαπούσαμε)

4) όλοι οι προπονητές τον εκθειάζουν (λογικό αφού στις προπονήσεις είναι άψογος και δεν δίνει δικαίωμα, δεν μιλάει, δεν λαλάει, αλλα βέβαια κανένας προπονητής δεν έχει μείνει 3 χρόνια να τον καταλάβει). Τις γκέλες όλοι τις συγχωρούν αφού θεωρούν οτι έτυχε η γκέλα ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΤΙ ΠΕΤΥΧΕ..

5) Ίδιο με το επιχείρημα 4

6) Άμα κάνει πλάκα λοιπόν ας τον πάρει, αλλά επειδή πλάκα θα τους έκανε ο Βύντρα στην τρούμπα και του το σφύριξαν, δεν έπιασε λιμάνι (και τι μας νοιάζει η περίπτωση Βολκόφ??? γιατί άραγε τονίζεται η διαφορά έντονα???)

και απο contra επιπλέον μαθαίνουμε οτι 

1) παίχτης του 5, που επαιζε για 7 (για εμας η για τον αντίπαλο δεν διευκρινίζει) και χαρακτηρας του 10  (ειδικά στην αποχώρηση βοήθησε τα μέγιστα με την άψογη στάση του)
αρα ποιά ομάδα θέλει εναν παίχτη του 5???

2) Επαγγελματίας (δλδ εκτελεί χωρίς να αντιμιλάει) , σκύβει κεφάλι και έχει βάλει 1 γκολ με τον Αστέρα και μάρκαρε καλά τον Ροναλντίνιο (στο 0-0, γιατί το άλλο ήρθε 5-0). Τις φετινές ΒΥΝΤΡΙΕΣ τις ξεχάσαμε ήδη και σε 9 χρόνια θυμόνται 3 αγώνες



3) Δεν είναι Σπανούλης και όταν έιχε καλύτερους παίχτες βελτιωνόταν.
Άρα κάποιος δεν έφερνε καλούς παίχτες και του βγήκε το όνομα, κάποιος άλλος έφερε και ο Βύντρα ανέβηκε επίπεδο αλλά ΠΑΝΤΑ ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ ΗΓΕΤΗΣ ΕΠΙ 9 ΧΡΟΝΙΑ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΗΓΕΤΗΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ, αφου οι περίφημες πασες και σέντρες επι 9 χρόνια βρίσκουν αντιπάλους

4) Είναι εχέμυθος και μπορείς να του πείς μυστικό
ΑΥΤΟ είναι φοβερό πελονέκτημα, μάλλον και ο Μέσσι το έχει γιαυτό είναι 8 χρόνια στην Μπαρτσελόνα όλοι οι ποδοσφαιριστές πρέπει να κρατάνε μυστικά (απλά πρεπει να τα λενε μονο στους δημοσιογραφους). Συγκλονιστικό προτέρημα ποδοσφαιριστή..(το διαβαζα το ξαναδιαβαζα και δεν το πιστευα..ακου μπορω να του πω μυστικό...ανατρίχιασα)

Και τέλος όλοι μιλάνε για το επιχειρηματικό μυαλό Αλαφούζου (φοβερή σύμπτωση)
Το άρθρο βέβαια παραδέχεται οτι πρόκειται περι ενός μέτριου ποδοσφαιριστή.

Πουθενά δεν διαβάσαμε για φοβερή μεταγραφή
Για παίχτη που θα κάνει την διαφορά
Για το καλύτερο δεξί μπακ της ελλάδας
Για τον παίχτη που θα σουλουπώσει την άμυνα 
Για τον έμπειρο αμυντικό που θα βοηθήσει τον γαύρο σε ελλάδα και ευρώπη

ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ ΛΟΓΟ ΔΛΔ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΒΥΝΤΡΑ???
ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΕΧΕΜΥΘΟΣ??? ΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΓΑΜΟ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ???

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΙΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΤΟΥ 5, ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ???
ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΑΛΛΟΥ, ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙ..

Και ποιος του ανανέωσε το συμβόλαιο πέρυσι απο τα 600.000 στα 800.000 αφήνοντας όλους τους μέτοχους ξερούς??? Ποιός του έδωσε αύξηση όταν σε όλους έκαναν μειώσεις???

ΟΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟΧΩΡΟΥΣΑΝ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ (ΣΙΣΣΕ-ΝΙΝΗΣ-ΣΙΛΒΑ-ΛΕΤΟ-ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗΣ-ΣΙΜΑΟ-ΤΖΟΡΒΑΣ) ΠΟΣΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΔΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥΣ??? ΠΟΣΑ ΑΡΘΡΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥ ΜΕΤΡΙΟΥ ΤΑΛΕΝΤΟΥ ΤΟΥΣ??? (ΤΟ ΝΙΝΗ ολο αιώνιο ταλέντο τον έλεγαν και το παιδί έσβησε την Ρόμα μόνος του και παίζει στην Πάρμα ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΤΑΡΑς και να τον αφησουν να γινει ηγέτης στον Παναθηναικό)

Ξαφνικά όλοι (μα όλοι) απο ντέρμπυ μέχρι και γαύρικα σελίδες ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΥΝΤΡΑ.

ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΕ ΜΥΤΗ, ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ Ο ΒΥΝΤΡΑ ΣΕΙΣΤΗΚΕ Η ΕΛΛΑΔΑ

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου