Tα λεφτά και οι δηλώσεις δεν παίζουν μπάσκετ, οι παίχτες παίζουν ...

Σκεψεις με αφορμη την 12-6-2012 (και την προφητεια των Μαγιας για το 2012)


Oταν τα 2 μεγαλα αθληματα εγιναν επαγγελματικα τοτε βρεθηκαν οι επιφανεις παραγοντες να αναλαβουν διοικηση. Μεχρι τοτε ηταν ερασιτεχνικα και δεν χρειαζοταν ενας επιχειρηματιας να βαλει βαθια το χερι στην τσεπη. Η ενασχοληση με τα κοινα, τα διοικητικα και τα αγωνιστικα ενος συλλογου απαιτει χρονο. 

Ανταμοιβει ομως. Αν χειριστεις σωστα καταστασεις ενα ολοκληρο γηπεδο θα τραγουδαει για εσενα, αναγνωριζοντας την προσφορα σου. Αντιστροφα ενα γηπεδο θα μπορει να σε γιουχαρει, αν εσυ εχεις τελματωσει την ομαδα.

Κανεις δεν κουμαντο σε τσεπες αλλων. Ποτε ο οπαδος δεν εκανε κουμαντο στην τσεπη του προεδρου στο ποδοσφαιρο η στο μπασκετ, οπως εκεινοι δεν κανουν στο δικο μου σπιτι. Ομως εχουν επιλεξει ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ.. 

ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΕΠΕΛΕΞΑΝ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΞΑΜΕ ΕΜΕΙΣ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΖΗΤΗΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΑΜΕΣΩΣ ΑΜΕΣΩΣ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ.







Ο αθλητισμος , ο επαγγελματικος, εχει στοχο την κορυφη, ο ερασιτεχνικος εχει την δημιουργια σωστων αθλητων, την δημιουργια πνευματος ευγενους αμιλλας, ευ αγωνιζεσθε..ΣΤΗΝ ΖΟΥΓΚΛΑ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΛΕΜΑΤΙΚΟΥ δεν ειναι ροδινα..Η ΚΟΡΥΦΗ ΧΩΡΑΕΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑΝ, ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΥΜΑΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ..ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΤΕΣ ΠΑΝΤΑ, ΔΛΔ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ. 

Ενα τρανο παραδειγμα εχουμε στο ελληνικο ποδοσφαιρο οπου ενω εδω και 10 χρονια εχουμε αποκαλυψεις για στημενα προς οφελος συγκεκριμενου συλλογου (ο γαυρος και το αιγαλεω να κερδιζουν και οι αλλοι... , η το περιφημο βαγγελη ψαξου) και δεν εχει κουνηθει ουτε φυλλο. Ειναι πιο ευκολα πιστευτο οτι ο βαγγελης ηταν ο περπινιαδης παρα οτι εμπλεκεται καποιος επιφανης παραγοντας. Γιατι αυτος που ειναι στην κορυφη ελεγχει τα παντα.

Αν τον ενδιαφερει βεβαια. Μπορει να ειναι στην κορυφη και να νομιζει οτι θα μεινει εκει για παντα. Και λειτουργει με το ενστικτο απλα τρωγοντας οποιον γινεται αρεστος στον λαο. Αν το δουμε ποδοσφαιρικα ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΟΥ ΝΑ ΕΦεΡΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, Η ΝΤΑΜΠΛ, Η ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΜΕΙΝΕ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ Η ΝΑ ΣΤΗΡΙΧΤΗΚΕ ΟΣΟ ΕΠΡΕΠΕ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ. 

Χαρακτηριστικες οι δηλωσεις ροτσα ΑΛΛΟΥΣ ΖΗΤΑΓΑ ΑΛΛΟΥΣ ΜΟΥ ΕΦΕΡΑΝ, η επιμονη ΜΑΡΚΑΡΙΑΝ ΣΤΟΝ ΠΑΙΧΤΑΡΑ ΜΑΝΣΟ και τελικα ενισχυση με τον γηττα η φετος με την επιμονη φερειρα για καστρο και ενισχυση με τον κανενα. Περιπτωσεις που ουδεποτε ηταν οικονομικα δυσθεωρητες απλα δεν εγιναν  ποτε. Τι εξασφαλιζοταν ετσι??? Η ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ΣΤΗΝ ΠΥΡΑΜΙΔΑ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΙΚΑΝΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ, ΑΥΤΟΣ ΕΦΕρΝε ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ, ΑΥΤΟΣ ΕΦΡΕΝΕ ΠΑΙΧΤΕΣ, ΑΥΤΟΣ ΤΑ ΚΑΝΟΝΙΖΕ ΟΛΑ.


 ΝΑΙ αλλα σε ολες τις εταιρειες υπαρχει κατανομη καθηκοντων. Σε ενα καραβι ας πουμε στην δουλεια του μηχανικου δεν επεμβαινει ο καπετανιος γιατι δεν ξερει και θα κανει και καμμια ζημια. Ομως στον αθλητισμο ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΑΘΛΗΤΕΣ, ΚΛΩΤΣΗΣΑΜΕ ΕΝΑ ΤΟΠΙ, ΠΗΓΑΜΕ 10 ΦΟΡΕΣ ΓΗΠΕΔΟ, ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΚΙΑ ΙΚΑΝΟΥΣ. ΕΤΣΙ ΔΙΩΧΝΟΥΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΣΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ (αφου ειμαστε διοκηση και πληρωνουμε, βεβαια για αυτη την νοοτροπια υπαρχει το πολυ καλο FOOTBALL MANAGER H FIFA MANAGER που κανεις οτι θελεις και κανεις και απειρες προσπαθειες) .

Δεν στεριωσε προπονητης στον Παναθηναικο στο ποδοσφαιρο ουτε στα καλα χρονια ουτε τωρα, δεν στειρωσε τον γαυρο αντιστοιχα ουτε στα πετρινα χρονια, ουτε τωρα πλην μπαγεβιτς και σολιντ. Δεν μπορει κανεις απο αυτους που διοικουν να φανταστει οτι ενα γηπεδο δεν θα τραγουδαει το ονομα τους, αλλα το ονομα ενος ξενου κατ αυτους που τον εφεραν αυτοι κιολας. Στον δικο τους μικροκοσμο αυτο ειναι προσβολη. ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΟΥΝ, ΑΥΤΟΙ ΠΡΑΤΤΟΥΝ ΣΩΣΤΑ.

Αν τα βαλουμε κατω χρονολογικα, θα δουμε οτι ελαχιστοι παιχτες και κανενας προπονητης πλην 1 , δεν παρεκλιναν απο το σχεδιο..Σε ξενες ομαδες οι σημαιες μενουν χρονια και δεν ειναι 1, αλλα πολλες. Στην μαντσεστερ (SCHOLES,NEVILLE,GIGGS,SCHMAICHEL,FERGUSSON,) στην μπαγερν (εφενμπεργκ,ρουμενινγκε,χενες,ζεπ μαγερ,μπεκενμπαουερ,ματεους) στην μπαρτσελονα (VALDEZ,PUYOL,MESSI,XAVI,INIESTA,LUIS ENRIQUE) την ρεαλ (BUDRAGENIOSANTILIANA, VALDANO, MICHEL,SERGIO RAMOS,CASILLIASRAULSANCHEZ) οι αθλητες σημαιες του συλλoγου μενουν χρονια, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΝ ΣΕ ΑΝΤΙΠΑΛΗ ΟΜΑΔΑ.

Οταν λεμε μενουν στον συλλογο, δεν μενουν εκβιαστικα με τον φοβο 5ετιων η απειλων. Μενουν επειδη πρεπει να μεινουν, επειδη θα ειναι προτυπα για τις ακαδημιες στο πως κατεληξαν οι παιχτες αυτοι και γιατι ειναι κατι που συμφωνουν ολοι να γινει. Στον ποδοσφαιρικο παναθηναικο πλην μιας 5ετιας οι παιχτες ερχονταν και αλλαζαν με μορφη πουκαμισων. Τα πρωτα χρονια κατα δεκαδες και ακομα και προπονητες δυσθεωρητων επιτυχιων εφυγαν νυχτα (Γκμοχ). 

Παιχτες σημαιες εμεναν υπο καθεστως απειλων και δικαστηριων (αντωνιου) η αλλοι παιχτες σημαιες (σαραβακος) οταν βρηκαν καλυτερη προσφορα η ΙΔΙΑ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΤΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΝΕ ΑΦΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΝΟΗΤΟΙ ΑΝ ΤΗΝ ΧΑΣΟΥΝ ΚΑΙ δεΝ ΘΑ ΞΑΝΑΒΡΟΥΝΕ ΤΕΤΟΙΑ ΛΕΦΤΑ ΑΛΛΟΥ..ΚΑΜΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΕΙ Ο ΑΘΛΗΤΗΣ. ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ. 

Ετσι κοπηκε η μπαλα σε καποιους (παρις) η σε αλλους  επιλεχτηκε η τακτικη του αποκαθηλωματος (σαραβακος). Σε καποιους αλλους η επιλογη ηταν ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΚΑΘΕΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΣΑΜΠΑ (ΣΟΟΥΖΑ,ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ,ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ,ΦΥΣΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΛΙ, ΣΙΛΒΑ, ΛΥΜΠΕ, ΚΑΡΑ ,ΜΠΑΣΙΝΑΣ,ΝΙΝΗΣ).Το μοναστηρι να ναι καλα, βεβαια το μοναστηρι ενιοτε βγαζει μοναχους ενιοτε δεσποταδες, εμεις τους δεσποταδες τους διωχναμε.


Οι περιπτωσεις παιχτων που επιβιωσαν ελαχιστες. Ροτσα,Βαντσικ,Βαζεχα,Γκουμας,Βυντρα και τωρα ο Καρα ο καθενας για διαφορετικους λογους.

Συνηθως , τωρα που το ξανασκεφτομαι, στο ποδοσφαιρ εμεναν σαν σημαιες οι φαινομενικα ηρεμοι και ακακοι για πολλους, παιχτες. Δλδ Καρα, Βυντρα,Βαντσικ,,Ροτσα. Παιχτες που σχεδον ποτε δεν μιλησαν, δεν διαμαρυρτηθηκαν, δεν διαφωνησαν, δεν ειχαν αλλη αποψη (χωρις να σημαινει αυτο οτι ειναι απαραιτητο καλο η κακο). Παιχτες που ποτε δεν προκαλεσαν, δεν ξεσηκωσαν. Μονη εξαιρεση ο Βαζεχα 

Αντιθετα παιχτες που ανεβαιναν στα καγκελα (μιχαλακης-λυμπε),παιχτες που δεν υπεγραψαν αμεσως (μπορελι)  παιχτες που δακρυζαν (λυμπε-νινης), παιχτες με προσωπικοτητα (σισσε-σιλβα-σοουζα) παιχτες που χαμογελαγαν και λυποντουσαν που εφευγαν (νινης-σιλβα-λυμπε) πεταχτηκαν στην πυρα, ΕΙΤΕ ΣΑΝ ΠΡΟΔΟΤΕς (ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗς), ΕΙΤΕ ΣΑΝ ΑΝΙΚΑΝΟΙ (ΛΥΜΠΕ) ΕΙΤΕ ΣΑΝ ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ (ΝΙΝΗς).

Δεν ειναι αρεστη αυτη η συμπεριφοραουτε αυτοι οι παιχτες αφου πανω απο ολα θελουμε καλους χαρακτηρες και καλα παιδια στην ομαδα. Παιχτες που αφυπνιζουν τον κοσμο , δενονται μαζι του (οπως ολοι οι προηγουμενοι πλην νικοπολιδη) μας χαλανε την πιατσα

Η καθε διοικηση θα ηταν τρισευτυχισμενη να συνεργαζεται με βνυτροσαριεγκισπυροπουλους ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ , ΟΣΟ ΑΠΟ ΘΕΜΑ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ, δλδ την κλασικη δημοσιου υπαλληλου, με δεδομενη θεση στην 11αδα, μηδεμιν η εξελιξη αγωνιστικα, δεκτικοι σε μειωσεις, παιχτες ουδετερους που η εξεδρα δεν συμπαθει ιδιαιτερα, αλλα δεν κραζει κιολας ΚΑΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΑΡΕΣΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΜΕΡΙΔΑ ΑΥΛΟΚΟΛΑΚΩΝ ΤΩΝ ΜΜΕ

Για το αγωνιστικο δυστυχως (δλδ για υποπτα αποτελεσματα) δεν υπαρχουν απαοδειξεις, παραμ μονο ενδειξεις.

Αυτο που νομιζαμε οτι την γλυτωσε τοσα χρονια ηταν το μπασκετ. 

Τα πρωτα χρονια του επαγγελματισμου οι σημαιες εφυγαν (κορωναιος στον παοκ-νιονιο, κοκολακης στον αρη, μεμος ιωαννου παοκ-αρης). Εξαιρεση οι Ανδριτσος,Στεργακος. Τα επομενα χρονια παιχτες ερχονταν ανα δεκαδες οπως και οι προπονητες. Ακομα και οταν αποκτηθηκαν οι Αλβερτης Μυριουνης Οικονομου ολα τα αλλα αλλαζαν γυρω τους μεχρι το 1998. 

Εκεινη τη χρονια εμεινε για 2 χρονια ο Σουμποτις και μετα ηρθε η λαιλαπα Ομπραντοβιτς. Η διοικηση δεν παρενεβη πλην ελαχιστων περιπτωσεων στα σχεδια του προπονητη. Ο προπονητης ουδεποτε ενοχλησε την διοικηση και ολα ηταν αρμονικα πλασμενα. Η ομαδα βρηκε σταθερο κορμο, οι παιχτες βρηκαν σχεδιο αγωνιστικο που εφαρμοζοταν επι χρονια, νεοι και αγνωστοι παιχτες (δδ-μαικ-τσαρτς-λακοβιτς-καλαιτζης-περπε-καλαθης) αναμειχθηκαν με τους παλιους και η μαγεια κρατουσε για μιαμιση δεκαετια. Απολογισμος??? Απο το 1998 μεχρι και σημερα (σε 15 χρονια δλδ) 13 πρωταθληματα 5 ευρωπαικα και 7 κυπελλα.

ΠΟΣΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΕΦΕΡΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ 30 ΧΡΟΝΙΑ???
8 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ 11 ΚΥΠΕΛΛΑ (αρκετα λιγοτερους τιτλους στην διπλασια χρονικη περιοδο),ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ ΘΕΤΙΚΑ ΣΤΟ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ ΛΑΘΟΣ ΣΤΟ ΑΛΛΟ.

Ετσι η εξελιξη ηταν μονοδρομος. Η θα εναρμονιζοταν το ποδοσφαιρο με το μπασκετ η το αντιστροφο.

Στην αρχη το 2008 αναθαρρυσαμε, ειδαμε φως και υγεια. Λεφτα, προπονητη και παιχτες. Ειπαμε λες??? Λες να γινει το θαυμα??? Το οποιο εγινε το 2009-10 (νταμπλ στο ποδοσφαιρο), υστερα απο 6 χρονια και ομαδα ετοιμη για πολλα. Ομως ξαναγυριζοντας στην αρχη του κειμενου, διεπραχθη εγκλημα..Ο κοσμος δεν τραγουδαγε τα γνωστα συνθηματα, αλλα νεα ΜΗ ΑΡΕΣΤΑ. ΕΤΣΙ ΑΡΧΙΣΕ Η ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΡΕΣΥΡΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ. Μετα την αλλαγη σκυταλης και στις 2 εταιρειες (ποδοσφαιρικη-μπασκετικη) αρχισαν οι τακτικες της εξοικονομισης χρηματος (λογικες εν μερει) αλλα με εφαρμογη ΜΗ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΗ..

ΚΑΤΑ ΠΡΩΤΟΝ ΡΩΤΑΣ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΠΟΙΟΥΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΥΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΕΙΣ, ΔΕΝ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ ΕΣΥ. Αυτο σε σωστες καταστασεις και οχι αρρωστημενες, επιφερει αντιδραση. ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ.. ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ, ΤΟΤΕ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.


 ΚΑΙ καποιος ο οποιος δημιουργησε ενα οικοδομημα ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΓΚΡΕΜΙΖΟΥΝ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ. Η ΦΕΤΙΝΗ ΜΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ ΙΣΟΔΥΝΑΜΕΙ ΜΕ ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ. ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΓΑ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ. Ο ΖΟΤΣ ΕΧΕΙ ΛΑΒΕΙ ΠΑΜΠΟΛΛΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ. ΟΠΟΤΕ ΗΘΕΛΕ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗΝ ΡΕΑΛ Η ΤΗ ΤΣΣΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΔΙΝΑΝ ΓΗ ΚΑΙ ΥΔΩΡ. ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΟΜΩΣ, ΕΜΕΝΕ ΕΔΩ ΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΑ  . 


Ο ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ ΕΙΔΕ ΤΗΝ ΠΕΡΣΥΝΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΝΙΚΟΛΑΣ-ΦΩΤΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΛΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΠΛΗΝ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ, Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝ. Η ΦΕΤΙΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΑΠΕΔΕΙΞΕ, Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙ.

ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΑΡΑΣ-ΜΑΙΚ-ΤΣΑΡΤΣ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΓΕΝΝΑΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΣΤΟΝ ΔΔ, ΩΣΤΕ Η ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΤΡΙΑ ΟΜΑΔΑ, Η ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΔΙΕΚΔΙΚΩΝΤΑΣ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ.

Ο ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ ΕΙΧΕ ΣΤΟΧΟ ΤΟΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ, ΕΙΧΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΡΕΑΛ, ΕΔΙΝΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΟΤΙ ΠΡΟΠΟΝΕΙ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ. ΕΔΙΝΕ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ Η ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ. ΕΓΙΝΕ ΠΙΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ. ΕΓΙΝΕ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΣΤΑ ΧΕΙΛΗ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ

ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ, ΟΧΙ απο την παλια διοικηση η οποια τον αφησε εν λευκω να κανει τον ομαδα δυναστη της ευρωπης, αλλα απο την νεα ταξη πραγματων. Το ιδιο συνεβη και στην μπαλα αλλωστε. Οι φυγες εκει ηταν μαζικες (μπορελι-ουζουνιδης-γεωργιαδη-δωνης-λαγωνικακης-σισσε-σιλβα-νινης-σοουζα-μιχαλακης-νικοπολιδης-μπασινας-κολκα-λυμπε-φυσσας-κυριακος-σειταριδης) χωρις ποτε να ερθουν ισαξιοι παιχτες.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΠΟΤΕ ΟΙ 2 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ.

ΟΙ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΑΝΩΝΥΜΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΣ ΕΙΤΕ ΠΑΕ ΕΙΤΕ ΚΑΕ, ΔΕΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΠΕΛΑΤΕΣ. ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΠΑΔΟΙ. ΣΕ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΦΕΥΓΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΑΛΛΗ. ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΗ Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ. ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΣΕΒΕΤΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΤΩΝΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΣΟΔΑ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ. 

ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑΝ ΣΤΟΧΟ. ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ. ΟΙ ΙΔΙΟΙΚΤΗΤΕΣ ΣΑΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ..ΔΛΔ ΚΕΡΔΟΣ. ΑΥΤΑ ΤΑ 2 ΔΕΝ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΠΟΤΕ.

ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΣΟΔΑ. ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΑΣ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΙ ,Η ΑΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙ (οπως εκανε καποιος εξυπνος στο ποδοσφαιρο και βγαινει 15 χρονια σε ομιλους τσεπωνοντας 200-250 εκ ευρω) ΝΑ ΓΙΝΕΙ. 

ΑΝ ΟΧΙ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΖΗΤΗΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΗΛΗΚΙ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΞΑΜΕ ΕΜΕΙΣ. ΔΕΝ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕ ΠΕΛΑΤΕΣ. ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΟΠΑΔΟΥΣ. ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΛΛΗΠΤΟ. ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΞΕΧΝΑΝΕ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ. Ο ΟΠΑΔΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ.

ΑΝ ΕΛΕΓΕ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΕ, ΟΠΑΔΟΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ 3 ΕΚ ΕΥΡΩ. ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΛΗ ΣΑΣ. ΑΠΟ 300.000 ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥΣ ΖΗΤΑΜΕ 10 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ.ΕΜΕΙΣ ΜΑΤΩΣΑΜΕ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ,ΔΥΣΚΟΛΟΙ ΚΑΙΡΟΙ, ΚΡΙΣΗ ΑΝΕΡΓΙΑ, ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΑΝ 300.000 ΑΠΟ ΤΑ 3 ΕΚΑΤ. ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΑΠΟ 10 ΕΥΡΩ. ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ, ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Ο ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ.

ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΕ ΤΟΝ ΛΕ ΜΠΡΟΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΖΟΡΝΤΑΝ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ, ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΣΑΒΙ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. ΑΠΛΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Ο ΣΙΣΣΕ ΚΑΙ Ο ΝΙΝΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ Ο ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤ. ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ...

ΕΦΥΓΕ Ο ΣΙΣΣΕ ΓΛΥΤΩΣΑΜΕ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ, ΠΗΡΑΜΕ ΚΑΙ 5 ΜΥΡΙΑ, ΟΦΕΛΟΣ 7,5
ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΝ, Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ. ΖΗΜΙΑ???
ΠΑΝΩ ΑΠΟ 12 ΜΥΡΙΑ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΟΥΕΦΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΓΑΜΕ ΘΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΑ 5 ΕΚ ΕΥΡΩ, ΔΛΔ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΝΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΟΥ ΘΑ ΥΠΕΡΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΝ.

ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ. ΡΙΣΚΑΡΕΙΣ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥ ΔΙΝΟΝΤΑΣ 15 ΣΤΟΝ ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ, ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ. ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΛΟΓΩ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΡΟΠΑΙΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΦΘΗΝΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ, ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΕ ΣΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΗΔΗ ΤΡΟΠΑΙΟΥΧΑ, ΟΧΙ ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΙΔΟΞΗ. ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ Ο ΓΑΝΥΜΗΔΗΣ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕ ΚΟΡΑΚΙΑ ΓΙΑ ΑΗΔΟΝΙΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΒΕΒΑΙΑ, ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΩΞΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΘΑ ΔΩΣΩ 12 Η ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΝΕΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ.
ΚΑΙ????
ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΥΡΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΕΙ ΣΤΑ ΠΛΕΙ ΟΦ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑΣ Η ΜΑΚΑΜΠΙ??? ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΘΕΠΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΚΑΤΗΦΟΡΑ???

ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΜΕ ΤΑ 12 ΤΑ ΦΕΤΙΝΑ ΔΕΝ ΠΑΡΕΙΣ ΤΠΤ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΕΧΕΙΣ 2 ΕΠΙΛΟΓΕΣ.

1) Η ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ 16,ΑΡΑ ΟΣΑ ΣΟΥ ΖΗΤΑΓΕ Ο OΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤS ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΞΑΝΑNΕΒΕΙΣ ΚΟΡΥΦΗ , 

2) Η ΝΑ ΧΑΜΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟ ΜΠΑΤΖΕΤ ΚΑΙ ΑΛΛΟ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΤΩΝΕΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΣ..ΚΑΙ ΣΤΙΣ 2 ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΧΑΜΕΝΟΣ ΒΓΑΙΝΕΙΣ.

ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ, ΕΔΙΩΞΑΝ ΕΤΣΙ ΤΟΝ ΝΙΝΗ,  (ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ), Ο ΣΙΛΒΑ, Ο ΚΛΕΙΤΟΝ (οχι οτι ειναι παιχταρας αλλα φετος χωρις σιλβα-νινη-με τον καρα στα 36 και αμφιβολο αν θα μεινουν σιμαο και κατσουρ, ε ο κλειτον φανταζει πολυτελεια) ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΡΩΤΑΝΕ ΚΑΝΕΝΑΝ. 

ΧΕΙΡΙΣΜΟΙ ΑΣΤΕΙΟΙ, ΑΦΗΝΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΓΥΜΝΗ (ΜΕ ΛΕΤΟ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΚΟΥΙΝΣΙ ΔΑΝΕΙΚΟ), ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΘΕΩΡΟΥΝΕ ΟΤΙ ΑΝ ΦΕΤΟΣ ΚΟΨΟΥΝ ΚΑΙ ΜΠΟΥΜ ΚΑΙ ΚΑΤΣΟΥΡ Η ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΧΑΜΗΛΟ ΜΠΑΤΖΕΤ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΑΣΗ.  ΚΑΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ, ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟ ΚΑΙ ΚΟΝΤΟ ΨΑΛΜΟ, ΑΛΛΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ.

ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΑΛΛΑ Η ΑΠΑΘΕΙΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΛΗΓΜΑ.. ΑΝ ΔΕΙΤΕ ΑΔΕΙΑ ΓΗΠΕΔΑ ΣΕ ΜΠΑΛΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΙ ΒΟΛΕΙ ΜΗΝ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ.

ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΤΕ. 

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΤΟ ΒΟΛΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΤΗΝ ΜΙΑ ΣΕΖΟΝ ΚΑΙ ΣΕ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΠΛΕΙ ΑΟΥΤ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΣΕΙ Α2. 

ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ 16 ΟΥΕΦΑ ΚΑΙ ΤΣΟΥ-ΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΝΑΜΕ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΟΥΕΦΑ ΤΗΝ ΜΑΚΑΜΠΙ. 

ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΥΠΕΡΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΝΑ ΒΑΣΙΖΕΣΑΙ ΣΕ ΛΟΓΚΑΝ-ΣΜΙΘ-ΚΥΡΙΤΣΗ-ΠΑΤ ΚΑΛΑΘΗ, ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΤΕ Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΗΤΑΝ Ο ΣΚΕΠΑΝΟΒΙΤΣ.

ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΣΤΙΒΟΣ ΤΩΝ ΣΑΡΩΤΙΚΩΝ ΔΕΚΑΕΤΙΩΝ 60-70, ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΒΗΣΕΙ. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ , Η ΠΥΓΜΑΧΙΑ ΜΕ ΣΥΝΕΧΟΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΠΥΡΟΒΟΛΑ ΟΠΛΑ.


ΟΤΙ ΣΠΕΡΝΕΙΣ ΘΕΡΙΖΕΙΣ, ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗΣ (32 Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ , ΠΑΝΩ ΑΠΟ 40 Η ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ) ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΠΤ, ΤΟΤΕ Η ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΠΟΥ ΠΡΕΣΒΣΕΥΕΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ Ο ΒΑΘΜΟΣ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΞΥΠΝΑΔΑΣ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ , ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ ΤΟΥ ΜΕΤΡΙΟΥ ,ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗ (ΠΛΗΝ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΘΑΥΜΑΣΙΑ) ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.

ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΜΕ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΠΩΣ Η ΒΙΑΝΕΞ ΚΑΙ Η ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ.ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΓΚΟΤΖΟΙ-ΚΟΝΤΟΙ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΙ ΤΗΣ Λ7

 ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΘΥΜΑΤΑΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ , ΟΣΟ ΤΗΝ ΣΙΩΠΗ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ.
ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΕΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΗΜΑΣΤΑΝ ΕΜΕΙΣ


ΤΩΡΑ ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ. Η ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΚΕΡΔIΖΕΤΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ, ΧΑΝΕΤΑΙ ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ.


(ουτε καν ρεπερτοριο δεν αλλαζετε, ΣΤΗΡΙΞΤΕ,ΣΤΗΡΙΞΤΕ,ΣΤΗΡΙΞΤΕ)

ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΟ ΘΕΑΡΕΣΤΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ, ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΩΝ ΥΠΟΜΟΝΕΤΙΚΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΞΥΠΝΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ 8.000 ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΦΕ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ ΣΤΙΣ 13-4-2008, ΑΛΛΑ 8.000.000

Σχόλια

  1. Παλιοτερα, θα ελεγα: δεν υπαρχει περιπτωση, δεν θα αφησουμε να γινει αυτο, αν οχι εμεις, τοτε καποιος αλλος Παναθηναικος θα βγει μπροστα κ θα σωσει την ομαδα, κτλ, κτλ.
    Πλεον, μετα απο οσα ζησαμε-ζουμε στον ποδοσφαιρικο ΠΑΟ, οσα ζησαμε-ζουμε ως πολιτες της Ελλαδας, δεν εχω την παραμικρη ελπιδα.
    Οι Γιαννακοπουλοι (Παυλος-Θανασης) ηταν μοναδικοι, πηγαν τον ΠΑΟ στην κορυφη, αλλα ολα τα καλα εχουν ενα τελος. Το κακο ειναι οτι το τελος συνδυαζεται με την χειροτερη δυνατη κατασταση γενικα στην Ελλαδα, κανεις δεν πεταει λεφτα, κανεις δεν φαινεται να μπορει να συνεχισει -εστω απλα σε καλο επιπεδο- αυτο που βλεπαμε στο μπασκετ μας, τουλαχιστον.
    Γερο στομαχι, τα χρονια θα ειναι δυσκολα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κανένας , κανένας !!!
    Μόνο ο .... τράκης !!!

    ΠΑΝ - ΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΣΥ που το ηξερες απο τον ιουλιο βρε πανεξυπνο πουλακι????
    που ηξερες οτι θα εμπλακει ο ΔΓ ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου