Φιλάκια...

Επιστολη απο το μελλον

Aγαπητε Ι.

Θελοντας να βοηθησω την προσπαθεια που κανεις για εξευρεση λυσης στο διοικητικο και οικονομικο προβλημα του συλλογου, αποφασισα να σε βοηθησω πραττοντας ακριβως οπως και εσυ. Προτιθεμαι να μην σταθω εμποδιο στις 2 πολυ καλες προτασεις που εχεις προσελκυσει. Ετσι λοιπον, δωριζω τις μετοχες μου οπως και εσυ στον νεο επενδυτη μας.

Ο οποιος βεβαια θα μας παρουσιαστει ωστε να συζητησουμε στο πως ακριβως θα  παραλαβει τις ανενεργες και ετοιμες προς δωρεα μετοχες μου. Θα ηταν πολυ εποικοδομητικο να μαθουμε δια ζωσης τις προθεσεις και τις αξιωσεις των υποψηφιων αγοραστων για τον συλλογο, αν και δεν σου κρυβω εφοσον εχουν επιλεγει απο εσενα, θα ειναι οι καλυτερες δυνατες.



Δεν συμμετεχω λοιπον στην παρουσα ΑΜΚ διοτι αναμενω με χαρα την αφιξη του πριγκηπα Σαουντ ωστε να συζητησουμε εκτεταμενα για τα δρωμενα του συλλογου. Η ακομα καλυτερα θα περιμενω την αποκαλυψη των ονοματων των μελλοντικων η πιθανων επενδυτων απο την επενδυτικη εταιρεια του Αμπου Νταμπι..

Οσο για τον ορο της ΓΗΠΕΛ, μπορεις να τον ξεχασεις εφοσον θα παραδοθει ενας πληρης φακελας σε καθε ενδιαφερομενο, ετσι δεν ειναι? Δεν υπαρχει λογος βιασυνης πλεον. Θα περιμενουμε ολοι μαζι τις αλλεπαληλες συναντησεις με τους υποψηφιους, που θα καθορισεις εσυ βεβαια, ωστε να σχηματισουν και αυτοι πληρη εικονα για εμας. 

Φανταζομαι οτι οι 2 υποψηφιες προτασεις θα λαβουν πληρη ενημερωση με αποδεικτικα στοιχεια οτι η ΠΑΕ δεν εχει εμπλακει ΠΟΥΘΕΝΑ στο θεμα του γηπεδου, ετσι ωστε να γνωριζουν επακριβως που θα επενδυσουν τα 220 εκατομυρια ευρω που μας εχουν ως προταση. Νομιζω οτι θα θελουν να μαθουν με καθε λεπτομερεια αν τελικα το εργο που θα δωσει πνοη στον συλλογο μας θα κοστισει 88εκατομυρια οπως τον Φεβρουαριο του 2008, η τελικα 140 οπως τον Μαιο του 2011.

Θα ηθελα λοιπον εφοσον πλεον δεν ειμαστε αντιπαλοι, στην συναντηση με τον πριγκηπα να μας παρουσιασει την επιταγη των 20εκατομυριων ευρω (και οχι βεβαιως καποιο ανυπογραφο χαρτι με σφραγιδες στρογγυλες) και μια εγγραφη δηλωση,πραγμα απολυτως λογικο για συναλλαγες τετοιου επιπεδου οπως φανταζομαι γνωριζεις,οτι η ομαδα θα ενισχυθει με πρωτοκλασατο παιχτη τον Ιανουαριο και βεβαια θα επενδυθουν αγωνιστικα (σε μεταγραφες δλδ) αλλα 50 εκατομυρια το επομενο καλοκαιρι οπως δεσμευτηκε ο αξιοτιμος Κος Τσακας.

Σε αντιθετη περιπτωση δλδ, αν οι οροι αυτοι (τα 20 μυρια τωρα και τα 50 το καλοκαιρι) δεν εκπληρωθουν και εφοσον η ΠΑΕ δεν περναει στα χερια μου λογω των δικων σου προτασεων και εγγυησεων, θα ηθελα εσυ να καλυψεις το ανοιγμα αυτο,η τουλαχιστον να βαλεις τα 10εκατομυρια που θα εβαζα εγω για να την παρω. Μεχρι το επομενο καλοκαιρι βεβαια.

Θα ηταν κριμα νομιζω αν δεν ευοδωθουν ολα αυτα, ο συλλογος μας να βρεθει αντιμετωπος με το φασμα του Πρωτοδικειου.Θα ειναι νομιζω λιγο οξυμωρο, την μεγαλειωδη προσφορα της οικογενειας να την συνδεσει ο κοσμος με την καταστροφη σχεδον του σωματειου μας, ριχνοντας την ΠΑΕ στην Δ εθνικη. 

Προσωπικα δεν αμφιβαλλω για τιποτα και ειμαι βεβαιος για το αγνο των προθεσεων σου. Σου ανακοινωνω οτι θα συμμετεχω σε καθε ΑΜΚ των μελλοντικων επενδυτων, και θα ειναι χαρα μου να συνδιαλεγομαι με τον Κο Τσακα στα συμβουλια και τις συνελευσεις. Πιστευω οτι ετσι θα απεμπλακεις και εσυ μονιμα, εφοσον θα εχεις παραδωσει τα παντα σε ισχυρους επενδυτες αλλα και οι υπολοιποι μετοχοι θα αισθανομαστε ασφαλεια για την επομενη μερα του συλλογου μας.

Τελος να σε ευχαριστησω για αλλη μια φορα και εσενα και την οικογενεια σου για την πολυετη προσφορα στο τιμονι της ομαδας μας. Ειναι αξεχαστα τα 7, επαναλαμβανω τα 7 πρωταθληματα σε 30 χρονια
. Νομιζω οτι λιγες οικογενειες εχουν πετυχει κατι τετοιο. Αν λοιπον στα επομενα 30 χρονια με ξενους επενδυτες η αλλους, πλην της οικογενειας σου,
κατακτησουμε τον ιδιο αριθμο τιτλων ,θα το εκλαβουμε σαν μεγαλη επιτυχια.
Ετσι ο συλλογος μας θα συνεχισει να διασφαλιζει την περηφανη δευτερη θεση, που εξοχως τιμα απο το 1997 και μετα και θα χτισει μια διαφορα ασφαλειας απο την τριτη θεση της ποδοσφαιρικης καταταξης. 

Ειναι πολυ σημαντικο αξιοτιμε Γιαννη οτι με τη δικη σου συμβολη,τις επιλογες και τους συνεργατες,οπως και των καναλιων και των εφημεριδων σου, ειμαστε τα αφεντικα της δευτερης θεσης
. Εγω δυστυχως δεν προλαβα να προσφερω τις ιδιες τιμες στον συλλογο μας παρα μονο να συνεισφερω με 2 πρωταθληματα στο ξίφος ασκήσεων το 1972 και το 1973 και 7 στο ξίφος μονομαχίας το 1972, 1973, 1974, 1975, 1977,1980,1981, (δυστυχως ειναι μονο 9 πρωταθληματα σε 10 χρονια, ενω τα 45 μετάλλια σε Πανευρωπαϊκούς και Βαλκανικούς Αγώνες στο φλερέ και στο επέ νομιζω δεν θα επρεπε καν να τα αναφερω).

Αναμενω την ημερομηνια συναντησης με τον φιλτατο πριγκηπα και τον αξιοτιμο Κο Τσακα.

Μετα τιμης


Ο.Γ.Τ.Γ.Σ.

Σχόλια