Με ένα απλό google search...

Tα Λιοντάρια δεν χάνουν τον ύπνο τους για τις απόψεις των προβάτων

Μία παλιά αφρικάνικη παροιμία λέει «Tα Λιοντάρια δεν χάνουν τον ύπνο τους για τις απόψεις των προβάτων». Και είναι λογικό. Αν χάνουν τον ύπνο τους, τότε ΔΕΝ είναι λιοντάρια.

H οικογένεια λόγου χάρη, που ανεβοκατεβάζει υπουργούς και αρχηγούς ΠΝ, είναι σε κάθε επίσκεψη ξένου ηγέτη στου Μαξιμου σε φωτογραφίες, ελέγχει τα πετρέλαια της χώρας, μεγάλο μέρος της οικονομίας, είχε πρόεδρο με κουμπούρια στην τσέπη, είχε πρόεδρο που δήλωνε «25 χρόνια με βρίζετε ΔΕΝ φεύγω»,έχει τηλεοπτικά κανάλια, είχε και αθλητική εφημερίδα (όχι Παναθηναϊκή), ΕΦΥΓΕ γιατί ο Ντόκεν, ο σουβλατζής, ο περιπτεράς και ο Μήτσος ο βουλκανιζατέρ ήταν μπροστάρηδες σε συλλαλητήριο ένα απόγευμα. Έτσι μας έλεγαν.


Δλδ οι 5χιλ οργανωμένοι (τόσοι είναι στις 2-3 θύρες του οακα στα ευρωπαικά), τους έκαναν να αλλάξουν ρότα. Βέβαια οι ίδιοι «οργανωμένοι» φώναζαν από το 83 στα κάγκελα της Λεωφόρου, το 88 στο οακα με την Μπρυζ και με την Σρέντετς, το 93 με την Λεβερεκούζεν, τέλη 90 και 2000 με το «Παύλο θεέ, πάρε την Παε», αλλά τότε ίσχυε το ρητό «Tα Λιοντάρια δεν χάνουν τον ύπνο τους για τις απόψεις των προβάτων». Απολύτως λογικό φυσικά.


Φέτος ζήσαμε την ίδια «ιστορία» σε άλλη έκδοση. Ο ΔΓ που έριξε τον γαύρο Α2, τα έβαλε ανοιχτά με τους αυγουλομάτηδες, τον έβριζαν όλοι οι γαύροι, έμενε «όρθιος» στο Σεφ, άρχισε την επανάσταση εναντίον της οικογένειας (!!!), τα έβαλε με Ευρωλίγκα, τα έβαλε με τους οργανωμένους το 17 όταν είχαν τον Ερασιτέχνη, έχει εφημερίδα δική του, έχει όμιλο στα Media (και μπορεί να επηρεάζει την γνώμη πολλών), έχει την πλειοψηφία του κόσμου μαζί του, ΕΦΥΓΕ γιατί τα έβαλε το 2019 με έναν (1) οργανωμένο και τελικά το 2020 αυτός τον έδιωξε!!! Έτσι γράφουν - λένε αρκετοί. Ευτυχώς ο ίδιος έβαλε τα πράγματα στην θέση τους.


Η Θ-13 είναι μία αόρατη δύναμη ικανή να κάνει οτι θέλει στον Σύλλογο. Απορίας άξιον πως οι πολιτικοί ΔΕΝ την χρησιμοποίησαν τόσα χρόνια να κερδίζουν εκλογές. Ενώ η Θ-Λ7 έβγαλε βουλευτές, δημάρχους και κυβέρνηση, ΚΑΝΕΙΣ πολιτικός δεν σκέφτηκε να αξιοποίησει το παγκόσμιο υπέρ-όπλο της Θ-13. Πόσο κουτοί....

Όμως υπάρχει ένας ΗΡΩΑΣ που αντιστέκεται. Ένας παράγοντας που δεν λυγίζει, σε συλλαλητήρια, σε «επισκέψεις», σε βρισίματα ετών, σε εμετικά συνθήματα, σε πανό, σε κατάρες. Ένας αλλά Λέων. Οχι σαν αυτόν της 13, αλλά λιοντάρι. Ατρόμητος.


Τι και αν  μείωσε τα χρέη κ μετά τα έκανε τριπλάσια, τι και αν μας άφησε με εντολή δική του εκτός ευρώπης 3 χρόνια, τι και αν είμαστε 4-5η δύναμη πλέον (απο 3η-2η που ήμασταν πριν), τι και αν φέσωσε όποιον μιλάει ελληνικά, τι και αν δεν δίνει λεφτά για μεταγραφές και καταστρέφει την ομάδα πουλώντας τους καλούς και ο απλός κόσμος το βουλώνει, ο παράγοντας αυτός ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΤΑΡΑΧΟΣ στο αξίωμα του και ΑΘΕΛΑ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΑ, μας έκανε να καταλάβουμε την αλήθεια. Ποιά?
Οτι τα Λιοντάρια δεν χάνουν τον ύπνο τους για τις απόψεις των προβάτων. Πολύ βολικό να φταίνε τα πρόβατα, εξάλου σε ΠΡΟΒΑΤΑ απευθύνονται, αλλά δεν θα μπορούσε να ισχύει. Ωραία η καραμέλα των «οπαδών» που διώχνουν το κεφάλαιο, την διοίκηση, τους ισχυρούς, αλλά αυτά ΟΥΤΕ στις ταινίες δεν γίνονται. Και αν γίνονται, είναι σκηνοθετημένα.

ΞΥΠΝΑΤΕ, είναι μεταδοτικό.

ΥΓ. Το κείμενο επ ουδενί δεν αναιρεί τις ΕΥΘΥΝΕΣ των οπαδών (συμπεριφορές-τρόπος δράσης-ιδεολογία) σε όσα συμβαίνουν στον Σύλλογο. Αλλά δεν γίνεται να θεωρούνται αυτοί υπεύθυνοι για όλα και πρωτίστως για πράγματα που δεν συμβαίνουν ούτε στο Χόλυγουντ.

YΓ2. Στο φινάλε μας έδωσες 2 μεγάλες αλήθειες (για το γηπεδικό και αυτήν). Ευχαριστούμε και για αυτά.


Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου