Και το γαϊτανάκι συνεχίζεται...

Ήσαν αναγεγραμμένα τα εξής ανήκουστα...

Κράτος είναι ο Ολυμπιακός διαβάζουμε συνεχώς τις τελευταίες μέρες. Εξάλλου το είχαν δηλώσει και οι ίδιοι με περηφάνια (19/4/2017 και 10/11/2017). Τώρα πως γίνεται να έχουμε «χούντα» από την μία, αλλά σε αυτή την χούντα κράτος να είναι ο Ολυμπιακός, είναι οξύμωρο. Φυσικά αυτή την πεποίθηση είχαν από το 1980! Και την εξέφρασαν και τότε ... με πανό!! Ας θυμηθούμε τι έγινε τότε.

Το 1980 ο Οσφπ αγωνίζεται με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη. Επειδή ΔΕΝ θα κερδίσει θα την κάνει...ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ. Φυσικά πρέπει να τιμωρηθεί. Δύσκολο το καταλαβαίνουμε, τα πρόβατα θα φωνάζουν, αλλά αν μείνει ατιμώρητος τότε θα γίνει παράδειγμα και για άλλους. (16/3/1980)












Η ποινή-χάδι-σκάνδαλο 1 (μίας) αγωνιστικής της ΕΠΑΕ,μετατρέπεται σε 3 απο την ΓΓΑ. Τα γεγονότα χαρακτηρίζονται ως ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ. Οι δημοκρατικές διαδικασίες προς τον ΓΓΑ (απειλές - άλλαξε πόλη - σπίτι κλπ κλπ) ξεκινάνε. (1-4-1980)



2-4-1980 (Απειλές για βόμβες- υβριστικά τηλεφωνήματα κλπ κλπ). Σαν να μην πέρασε μιά μέρα δλδ. Ο Οσφπ θα κληθεί να δώσει 3 αγώνες στην Χαλκίδα με Αεκ-Δοξα και Παναθηναϊκό. Δλδ τα 2 ΝΤΕΡΜΠΥ που κρίνουν τον τίτλο.



Σας θυμίζει τις τωρινές βόμβες στα σπίτι του Αναστόπουλου? Μα είπαμε, δεν έχει αλλάξει τπτ σε σχέση με τότε.


Συνεχίζουμε... 3-4-1980, όπως γράφει ξεκάθαρα θα κινήσει ΓΗ και ΟΥΡΑΝΟ. Ίδιες τακτικές ίδια νοοτροπία.



Τι συνέβη στην Χαλκίδα στον αγώνα Οσφπ-Αεκ? Oτι φαντάζεστε...  



Αν τιμωρήθηκαν ως υπότροποι για αυτο? Φυσικά και όχι. Αυτό ως γνωστόν προκάλεσε το επόμενο βήμα με την Δόξα (15-5-1980). Επιστημονικά επεισόδια με την Δόξα στο γήπεδο της Χαλκίδας που παίζουν ως τιμωρημένοι, αφού την στολίζουν με γεμάτα μπουκάλια-αυγά-μπύρες κλπ κλπ. ΥΠΟΤΡΟΠΟΙ εκ νέου δλδΤι προέβλεπε τότε ο νόμος για ομάδα που ήταν υπότροπη?  ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΒΑΘΜΩΝ.


16-5-1980.  Τι αποφασίζει όμως η ΕΠΑΕ???

Αν αποφασίσει καταδίκη, τοτε ως ΥΠΟΤΡΟΠΟΣ του αφαιρούνται βαθμοί ΚΑΙ ΧΑΝΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ. Ο κατήγορος όμως, στην ουσία προτείνει ΑΠΑΛΛΑΓΗ του Οσφπ!!!!!

Η έκθεση του παρατηρητή είναι ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΉ και παρόλα αυτά προτείνει ΝΑ ΜΗΝ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ ο Οσφπ. Η ημερομηνία εκδίκασης είναι μετά το μπαράζ που σημαίνει αυτόματα οτι, τιμωρία= Διαφορετικός πρωταθλητής.



Το περίφημο πανό του 1980...


Τι άλλαξε απ όλα αυτά σχεδόν 40 χρόνια αργότερα? Τπτ φυσικά...Στις 19/4/2017 τα ίδια εξακολοθούν και πιστεύουν.




Σχόλια

  1. Μια μπόχα είναι ο κωλοτουμπιακός.
    Οι γουρλομάτηδες θα πληρώσουν κανα παίχτη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου