Για τον Γιώργο...

Ισαποστά-κηδες (η νέα ... μάστιγα)

Ισαποστάκηδες. «Αντικειμενικοί» και καλά ρεπόρτερ που βάζουν στο ίδιο καζάνι «εξισώνουν» δλδ, τον μαθητη που βριζει χτυπαει τραμπουκιζει, με τον μαθητη που λεει «φτανει πια» επειδη φωναζουν και οι δύο τους στην τάξη.



Τα γεγονότα όμως είναι ξεκάθαρα: μια ομάδα έφυγε στο ημίχρονο ενός αγώνα. Πριν από αυτό, άφησαν για πολλοστή φορά να σηκωθεί πανό με υβριστικό + προσβλητικό περιεχόμενο (στη μνήμη νεκρού) και ακόμα περιμένουμε να το καταδικάσουν!

Αλλά δεν σταμάτησε εκεί. Μετά είπε (εκβίασε) στους θεσμούς να μην τον σφυράνε 3 συγκεκριμένοι διαιτητές και να μην τον σφυρανε γενικώς Έλληνες διαιτητές όταν θα παίζει με τον Παναθηναίκό. Όχι με όλες τις ομάδες της Α1. Μόνο με τον Παναθηναίκό. Η απειλή αυτή κράτησε 9 αγωνιστικές,
καθώς δεν τον σφύριζαν οι ανεπιθύμητοι.

Μετά ΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ένας «ανεπιθύμητος». Τον στοχοποίησαν, του έκαναν επίθεση οι χούλιγκαν της ομάδας αυτής, κρατήθηκαν μέχρι και οι αριθμοί των πινακίδων τους, ο άνθρωπος τελικώς υπέκυψε στυν τρομοκρατία και δεν σφύριξε.

Μετά από όλα αυτά, που η ομάδα αυτή μόνη της προκάλεσε, μαζεύτηκαν όλες οι υπόλοιπες ομάδες να δουν τι θα κάνουν. Εκεί αποδείχθηκε ότι η ομάδα που εκβίαζε ήταν μόνη της, με όλες τις υπόλοιπες ομάδες απέναντί της.

Τελικώς έγινε ΚΛΗΡΩΣΗ των playoff, και έτυχε να οριστούν 2/3 ανεπιθύμητοι (για αυτούς πάντα) έλληνες διαιτητές. Η ομάδα αυτή έκανε πράξη την απειλή της, και δεν παρουσιάστηκε για να αγωνιστεί γνωρίζοντας τις συνέπειες.

Πως αντιμετωπίζουν οι «αντικειμενικοί» ισαποστάκηδες την κατάσταση αυτή? Με το κλασικό επιχείρημα «ΦΤΑΙΝΕ ΟΛΟΙ».

Ο «ισαποστάκιας» πως τα βλέπει όλα αυτά?

Βάζει στην ίδια ζυγαριά κάποιους που προκάλεσαν όλα τα παραπάνω, με κάποιον ο οποίος ζήτησε εφαρμογή των διάταξεων.

Κάποιους που τρομοκρατουν εναν ανθρωπο και την οικογενεια του με βόμβα μολότοφ και αυτος αναγκαζεται να τρομοκρατημενος να δηλωσει κωλυμα, με έναν παράγοντα που βάζει ένα στρινγκ (και το μετάνοιωσε αργότερα) σε μία καρέκλα..

Βάζει στην ίδια ζυγαριά έναν παράγοντα που υπερβαίνει τα όρια αρκετές φορές αλλά ενίοτε παραδέχεται τα σφάλματα του και δεν αφήνει την τρομοκρατία στο γήπεδο, με παράγοντες άλλης ομάδας που οχι απλα δεν καταδικασαν το γεγονος, αλλα την επομενη μερα του τρομοκρατικου χτυπηματος δεχονταν συγχαρητηρια απο κουκουλοφορους.

Θεωρεί οτι ένας παρορμητικός παράγοντας είναι το ίδιο με παράγοντες που δεν μπηκαν στον κοπο να καταδικασουν ενα απαραδεκτο πανο που σηκωθηκε στο γηπεδο τους και προσεβαλε τη μνημη ενος νεκρου παιδιου και που γενικα δεν εχουν καταδικασει ποτε επεισοδια που γινονται στο γηπεδο τους τα οποία πολλες φορες εχουν καταληξει σε τραυματισμους αστυνομικων, μέχρι και καταστροφη ασθενοφορων. Περιττό να αναφέρουμε οτι υπήρχαν και αγώνες που ξεκίναγαν απόγευμα και τελείωναν..ξημερώματα

Θεωρεί οτι όλοι φταίνει στην Ομοσπονδία όταν 13 ομαδες ηταν ΕΝΑΝΤΙΟΝ της μίας που έκανε άνω-κάτω το πρωτάθλημα ζητώντας να ικανοποιηθούν οι παράλογοι όροι της. Μια ομάδας που είχε σχέδιο σωτηρίας για το μπάσκετ το 2019 που το θεωρεί «κατεστραμμένο» και όχι το το 2015 και 2016 που πανηγύριζε με το τρόπαιο του «κατεστραμμένου στα χέρια.

Είναι αδύνατον να εξισώνουμε ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ σε βαρύτητα πράξεις, γιατι έτσι μας βολεύει. Όταν κάποιος ξεκινάει να δημιουργεί πρόβλημα, ΟΛΟΙ στέκονται απέναντι του και ένας προσπαθεί να εφαρμόσει το νόμο, είναι ΠΑΡΑΛΟΓΟ να εξισώνουμε ΟΛΟΥΣ για τις συνέπειες που προκάλεσε αυτός ο καποιος. ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΣΥΝΝΕΠΕΙΕΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΖΗΤΑΓΕ ΚΑΙ ΕΠΕΔΙΩΚΕ.

ΥΓ. Καλή δυναμη στην Α2 όπως την χρειαστήκατε στην Β εθνική το 64-67 γιατί και εκεί 2 χρόνια ΔΕΝ ανεβαίνατε και έπρεπε να συμβούν «περίεργα».

Σχόλια

  1. Οτι και να γράψεις δεν θα καταλάβουν.Τρώνε τόσο σανό που όλα αυτά τα θεωρούν
    νορμάλ.
    Αλλά τι να πείς...έτσι μάθαν οι "γαύροι".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ισχυει. Απλα είναι ασχημο να τα βαζεις ολα στο ιδιο καζανι. Ο καθενας ειχε το ρολο του, οπως στις ταινιες. Ο πρωταγωνιστης γραφεται με μεγαλα γραμματα και καπου κατω δεξια των κομπαρσων. Εδω ολοι ειναι πρωταγωνιστες. Δεν ειναι ετσι.

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου