Διαιτητής με Κουκούλα!!!

Ημιτελικός κυπέλλου 1992. Στην καρδιά της πράσινης παράγκας. Λέμε τώρα. Αιώνιος ημιτελικός. Με οποιαδήποτε νίκη (0-0 στο κοκκινο κοτετσι) προκρίνεται το τριφύλλι. Και θα το πετύχαινε, αλλά λογάριασε χωρίς τον ... διαιτητή.


Στο 66 ο Παναθηναικος κερδίζει πέναλτυ,αφού σε γύρισμα της μπάλας από τον Βαζέχα από την γραμμή του άουτ, η μπάλα βρίσκει στο χέρι του αμυντικού και ανακόπτεται. Το προφανές πέναλτυ καταλογίζεται και ο Παναθηναικός με τον Σαραβάκο γραφει το 1-0.


Στο 77ο λεπτο νέο πέναλτυ στον Βαζέχα καθώς ο καραταίδης τον κρατάει εκτός περιοχής, συνχείζει μέσα, τον αφήνει, τον ξαναπιάνει τον πετάει στο έδαφος και ακόμα πέφτοντας έχει το ΄χερι επάνω στον Βαζέχα. όλοι έιδαν το πέναλτυ εκτός από έναν.. Αυτόν που θα το καταλόγιζε. «Τον τραβαει ο καραταιδης, τον ριχνει κατω «παιζεται» λεει ο κυριος κουκουλας», μας περιγραφει ο εκφωνητής.


Το παιχνίδι φτάνει στις καθυστερήσεις (δεν υπήρχαν τα 3 λεπτά για τις αλλαγές τότε) ο Σαραβάκος ανατρέπεται στο κέντρο του γηπέδου, ο εκφωνητής συμφωνεί για το φάουλ, όμως ο διαιτητής διαφωνεί. Η μπάλα πάει μπροστά και όχι πλάγια, άρα είναι καθαρό πως την έχει αγγίξει ο Μητσάρας.


Στην εξέλιξη της φάσης, μια βαθιά μπαλιά στην άμυνα του Παναθηναικού περνάει απ όλους και διεκδικείται από τσαλουχίδη και Καραγεωργίου. Ο ερυθρολευκος αμυντικος θα βρεθεί στο έδαφος ξαφνικά, όμως η μπάλα αντι να πάει προς τα εμπρός (αν την είχε βρει,οπως ειπε στις δηλωσεις του στο τελος του αγωνα) σύμφωνα με την φορά του σώματος του, καταλήγει εκτος αγωνιστικού χώρου από την γραμμή του άουτ κατι που θα συνέβαινε μόνο με παρέμβαση αμυντικού.


Φυσικά ο Κουκούλας δίνει αμέσως πέναλτυ, ο γαύρος ισοφαρίζει , κλέβει την πρόκριση και ΠΡΙΝ καν γίνει σέντρα (που αν ηταν πράσινη παραγκα θα παιζαμε μεχρι σημερα αρκει να εμπαινε γκολ) ΣΦΥΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΛΗΞΗ!!!! 

Σχόλια