Και το γαϊτανάκι συνεχίζεται...

Η «καραμέλα» του Σπανέα

Ωραία η «καραμέλα» του Σπανέα και ο «υποβιβασμος» του Πανιωνιου την ...21η αγωνιστική!!! Ναι, τότε έγινε ο αγώνας και ο νιόνιος είχε άλλους 13 αγώνες να σωθεί. Αυτό το παραμύθι, σερβίρεται επι 23 χρονια. Φυσικα δεν φταιει κανενας αλλος απο τα επικοινωνιακα τμηματα της Παε που εδω και 40 χρόναι, πετάνε αετό. Ευτυχως τα ζήσαμε απο κοντα και ευτυχως υπαρχουν ακομα στο youtube.




Τα ιδια ελεγε και ο «ψηλος» πριν 3 χρονια, αλλα λογω διασεισης απο το τακουνι που εφαγε αλλα θυμοταν, αλλα οχι.



3 σημαίες έχουν μείνει για τον «Βαρδινογιαννισμό».

1) Ο αγώνας του κυπέλλου με την τρούμπα το 1982 στην Λεωφόρο (3-2)
2) Ο τελικός κυπέλλου του Μπάκα (όλη η αλήθεια εδω)
3) Το πέναλτυ του Σπανέα στη Νέα Σμύρνη.

17 χρόνια Βαρδινογιάννη, 5 πρωταθλήματα η τρούμπα, 4 το αεκ, 6 ο Παναθηναικός.
4 σερί η τρούμπα (80,81,82,83) ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΞΑΝΑΠΑΡΕΙ ΠΟΤΕ ΑΛΛΟΤΕ.
3 σερί το αεκ (92,93,94) ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΞΑΝΑΠΑΡΕΙ ΠΟΤΕ ΑΛΛΟΤΕ.
2 σερί ο Παναθηναικός που ΕΙΧΕ ΞΑΝΑΠΑΡΕΙ και μάλιστα είχε και 3 ΣΕΡΙ την δεκαετία του 60.

Μιλάμε για παράγκα Παναθηναικού τώρα μάγκες, όχι αστεία..

Πάμε στον αγώνα με τον νιόνιο και τον Σπανέα. Ο Πανιώνιος προηγείται 1-0 στο 5 με γκολ καραμπόλα, ο Παναθηναικός πιέζει αλλά γκολ δεν μπαίνει. Ζηταει ΠΕΝΑΛΤΥ ΣΕ ΑΝΑΤΡΟΠΗ του Αλεξουδη στο 28, αλλα ο Σπανεας τοτε δεν δινει τπτ..ΘΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕ ΦΑΙΝΕΤΑΙ...

Ο Σπανέας βλέπει τζαρτζάρισμα ώμο με ώμο του Γεωργιάδη με τον Κατσαμπή. Ξαναγράφω ..ΩΜΟ ΜΕ ΩΜΟ...Όπως λένε στις μέρες μας οι γαύροι ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΟ δεν είχαν τότε. ΕΠΑΦΗ ΥΠΑΡΧΕΙ είναι ΞΕΚΑΘΑΡΟ, προφανώς ΔΕΝ ήταν τόσο ΔΥΝΑΤΗ ώστε να ΠΈΣΕΙ ο Γεωργιάδης.

Η φάση ξεκινάει έξω από την περιοχή όπου ο Γεωργιάδης ΕΧΕΙ την μπάλα και κόβει μέσα στην περιοχή περνώντας αρχικά τον Κατσαμπή. Εν συνεχεία πατώντας περιοχή ο Κατσαμπής για να τον προλάβει τον σπρώχνει με τον ώμο. Το ίδιο κάνει ο Γεωργιάδης.


Στα 4 πρώτα καρέ είναι ξεκάθαρο οτι το πλεονέκτημα το έχει ο Γεωργιάδης αλλά το χάνει απο το τζαρτζάρισμα του Κατσαμπή. Η κίνηση, η κλίση και η στάση του σώματος του Κατσαμπή είναι φανερό οτι είναι πρωτίστως για να εμποδίσει τον Γεωργιάδη και δευτερευόντως για να κερδίσει την μπάλα.

ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΒΗΓΜΕΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ, ΑΛΛΑ ΕΠ ΟΥΔΕΝΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΤΙΑ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΘΟΥΜΕΝΑ σαν του γιαννακοπουλου στο αιγάλεω όταν ο αμυντικός είχε απόσταση 1 μέτρο.


Στον ίδο αγώνα υπάρχει άλλο ένα μαρκαρισμα εντος περιοχης υπέρ του Παναθηναικού στο πρώτο ημίχρονο, που γίνεται γαργάρα. Η λεπτομέρεια είναι οτι ο Αλεξούδης έχει τον έλεγχο της μπάλας, ενώ δεν είναι ξεκάθαρο πόσο δυνατά τον βρίσκει ο Φύσσας.


Ο νιόνιος ζητάει πέναλτυ μετά το 1-1, αλλά ο Μουρατίδης βουτάει ενώ η μπάλα από την προβολή αλλάζει πορεία και κατευθύνεται παράλληλα με την γραμμή της μεγάλης περιοχής. Τον αγώνα καθαρίζει ο Βαζέχα με 2 γκολάρες στο 90 και στο 94.


Πάμε τώρα στην επόμενη προπαγάνδα..Ακούγεται οτι από αυτόν τον αγώνα ΕΠΕΣΕ Ο νιονιος στην Β εθνική..Καλό το παραμύθι αλλά ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΡΑΚΟ..

Ο αγώνας έγινε στις 18-2-1996 την 21η αγωνιστική σε πρωτάθλημα 34 αγωνιστικών. Με την ήττα ο νιόνιος βρέθηκε 6 πόντους (2 νίκες δλδ) πίσω από τον μπαοκ. Δλδ θα έπεφτε ο μπαογκ, η ο νιόνιος, η Λάρσα!!



Ο νιόνιος έχει 13 ολόκληρες αγωνιστικές να βρεί 6 πόντους, αλλά δεν τα καταφέρνει τελικά.

Επίσης με την νίκη ο Παναθηναικός παρέμεινε 1 πόντο πίσω από την αεκ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΡΙΤΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕ Ο ΚΟΥΓΙΑΣ..ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΥ ΣΤΕΡΗΣΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ..

ΑΝ ο Παναθηναικος έφερνε ισοπαλία (βγαζουμε δλδ το πέναλτυ βγάζουμε και το γκολ στο 94 και κρατάμε μόνο το γκολ στο 90 του Βαζέχα) θα έπαιρνε 1 βαθμό και η διαφορά με την Αεκ θα πήγαινε στους 3. ΠΑΛΙ Η ΑΕΚ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΑΠΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΕΙ..ΑΝ ΕΧΑΝΕ ΘΑ ΗΤΑΝ ΙΣΟΒΑΘΜΟΙ ΟΙ 2 ΤΟΥΣ.

Η ΑΕΚ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΑΠΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΕΙ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ (ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ) ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ. ΜΕ ΙΣΟΠΑΛΙΑ Η ΝΙΚΗ ΗΤΑΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ.. 

Αλλά έχασε 1-0 (28η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ) απο κεφαλιά του...Μπορέλι από το πέναλτυ!!!! και έχασε και τον πρίγκηπα βάτραχο που είχε ήδη συμφωνήσει με την τρούμπα..Αυτό τους πόνεσε πιο πολυ απ όλα. Εξάλλου ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ Η ΠΑΡΑΓΚΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΕΙΧΕ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΕΚΤΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ, ΟΤΑΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΝΑ ΧΑΝΕΙ 0-2 ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ (και τελικά ισοφάρισε 2-2) και έμεινε ΕΚΤΟΣ ΤΕΛΙΚΟΥ. (ουπς..παραγκα βαρδινογιαννη)

Η αεκ θα έπρεπε να παίζει με 10 παίχτες λόγω ΚΛΩΤΣΙΑΣ του μπορμπόκη στον Λαγωνικάκη, αλλά είπαμε..ΠΑΡΑΓΚΑ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ.



ΟΜΩΣ ΤΗΝ 32Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΗΤΑΝ....5 ΒΑΘΜΟΙ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΑΝΕ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΦΗ ΤΗΝ 33Η, ΤΟΣΗ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ


ΑΡΑ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΝΕΝΑ ΠΕΝΑΛΤΥ ΔΕΝ ΣΤΕΡΗΣΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ.

Θα ακολουθήσουν και αγώνες που ο Σπανέας έχει αδικήσει τον Παναθηναικό εν ευθέτω χρόνω.

(Ενδεικτικό τοτε το πως αντιμετώπιζαν την πιθανότητα εύνοιας εφημερίδες σαν την αθλητική ηχώ. Μπορείτε να κάνετε τις συγκρίσεις με την προπαγάνδα που σερβίρουν οι γαυροφυλλάδες στα 20 χρόνια ξεδιάντροπης εύνοιας της τρούμπας, την χλεύη και την ειρωνεία που προσφέρουν απλά επειδή είναι το σύστημα δικό τους)



ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΥ ΤΟΥ ΣΠΑΝΕΑ, ΠΟΥ ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΠΑΦΗ ΚΑΙ ΤΖΑΡΤΖΑΡΙΣΜΑ ΕΙΧΕ, ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΑΛΤΑΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ 20ΕΤΙΑ..(Μην θυμηθουμε εποχες αναστο-πεφτο-πουλου που γέλαγαν και τα τσιμέντα στην παλιά τρούμπα)


Σχόλια

  1. Και μετά ξυπνήσατε.Για ρωτήστε στη Νέα Σμύρνη ποιος έριξε τον Πανιώνιο στη β κατηγορία.Όσο για τα πιο παλιά 62,63....67,68 κλπ αναφέρεστε μόνο σε δημοσιεύματα της Αθλητικής Ηχούς θερμού υποστηρικτή της ομάδας σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξυπνιοι ειμαστε, γιαυτο τα γραφουμε.Ποιοι οπαδοι κοιμουνται και τους ταιζει σανο ο προεδρας ειναι γνωστο. Mαλλον σε μπερδευουν τα ελληνικα σαν γλωσσα, μου φαινεται. Εχει και μεταφραστη η σελιδα (στα δεξια στην μεση).
      1) Τον Νιονιο ΔΕΝ τον εριξε η ηττα απο τον Παναθηναικο καθως εμεναν 13 αγωνιστικες. ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ....13 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ. Το οτι δεν καταφερε να παρει τους βαθμους που ηθελε, ειναι θεμα δικο του, οχι του Παναθηναικου.
      2) Η Ηχω εκεινα τα χρονια ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕ ΟΛΟΥΣ..Μπορεις να δεις ΤΙ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΕ ΥΜΝΟΥΣ εγραφε οταν κερδιζε το τρυλο το πρωταθλημα.
      3) Ειναι προφανες οτι ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΟΚΟΜΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΘΛ.ΗΧΩ, ΤΑ ΝΕΑ, ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. Αν εσυ βλεπεις μονο απο την Ηχω, να το κοιταξεις.
      4) Το οτι η ΗΧΩ γραφει «οχι αλλος σπανεας» οταν οι δικες σας φυλλαδες, σε αντιστοιχες διαιτησιες γραφουν για καρδια πρω-κ-ταθλητη και αλλα γραφικα, φανερωνει και την διαφορα στην ποιοτητα που αντιμετωπιζουν τους οπαδους, οι εν λογω φυλλαδες.

      ΑΝΤΕ ΝΑ ΦΑΤΕ -6 ΒΑΣΕΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ, ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου