Και το γαϊτανάκι συνεχίζεται...

Κοίτα ποιός μιλάει...

ΚΟΙΤΑ ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΞΑΝΑ...

Θυμήθηκε η Ε.Ο.Ε.  (Ελληνική ολυμπιακή Επιτροπή πρώην Επιτροπής Ολυμπιακών Αγώνων) ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΟΑΚΑ στο ΤΑΙΠΕΔ...Προσωπικά δεν μας ενδιαφέρει ΚΑΘΟΛΟΥ τι θα γίνει με ένα στάδιο που το ΣΥΝΤΗΡΕΙ ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ και η ΑΕΚ..Να φύγουμε και οι 2 από εκεί να δω ποιος θα το πληρώνει..


ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ..Ευαισθητοποιήθηκε η Ε.Ο.Ε μην τυχόν ΚΑΙ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΟΑΚΑ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΣΕ ΙΔΩΤΕΣ...(Πραγματική ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ επιτροπή, οχι αστεία δλδ)

ΜΑ ΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ...ΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ..

ΣΤΙΣ 3/12/2002 η ολομέλεια της Ε.Ο.Ε, με ψήφους 17 υπέρ, 11 κατά και 1 λευκό, καθώς και 8
απουσίες (δηλαδή με την έγκριση του 45%) ενέκρινε την παραχώρηση του σταδίου στη ΓΓΑ. Η Κυβέρνηση και η Αξιωματική Αντιπολίτευση ΑΦΑΙΡΕΣΑΝ στις 5/3/2003 με άρθρο νόμου ένα περιουσιακό στοιχείο της ΕΟΕ και το παραχώρησαν στην Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Αυτή με τη σειρά της στις 21/4/2003 παραχώρησε την χρήση και εκμετάλλευση
του Ερασιτέχνη Γαύρου, (ΧΩΡΙΣ Η Ε.Ο.Ε ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΟΡΟΥΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ Η ΓΓΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΓΑΥΡΟ) η οποία ανέθεσε το project στην Καραϊσκάκη Α.Ε (κύριος μέτοχος ο πράκτορας) ΑΦΟΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ Ο ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ γαύρος δεν είχε κεφάλαια για να κάνει γήπεδο η στάδιο..

 Η χρονική διάρκεια παραχώρησης είναι 49 έτη. Δεν προβλέπεται κανένα αντισταθμιστικό όφελος προς την ΕΟΕ για το περιουσιακό στοιχείο που της υφαρπάξανε, παρά μόνο το ποσοστό 15% επί των ετησίων εσόδων που θα αποδίδεται μετά το 2019, δηλαδή 15 ολόκληρα χρόνια μετά την έναρξη λειτουργίας και εμπορικης εκμετάλλευσης. 

ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ? Ε? ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΧΑΣΑΤΕ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ? Ε?

Η κυβέρνηση Σημίτη επιδίωκε την εύνοια των οπαδών του γαύρου και γι' αυτό αποφάσισε να παίξει με το Στάδιο Καραϊσκάκη, το οποίο εμφανίστηκε να παραχωρεί τάχα στον σύλλογο της τρούμπας, ενώ στην πραγματικότητα το δώρισε, με τη σύμφωνη γνώμη και της Ν.Δ., στον πρόεδρο του γαύρου, τον πράκτορα δλδ. Ο οποίος πράκτορας ανέλαβε να το γκρεμίσει και στη θέση του να ανεγείρει ένα καθαρά ποδοσφαιρικό γήπεδο το οποίο θα εχρησιμοποιείτο και για τους Ολυμπιακού Αγώνες του 2004.



Το 2002 ο πράκτορας δήλωσε ότι ο γαύρος θα κατασκευάσει ιδιόκτητο γήπεδο στην περιοχή   του Ρέντη. Το 2003, όμως άλλαξαν τα δεδομένα. Η ολομέλεια της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, η οποία είχε την κυριότητα του σταδίου Καραϊσκάκη, παραχώρησε το στάδιο στη ΓΓΑ. Η ΓΓΑ με τη σειρά της το έδωσε στον Ερασιτέχνη γαύρο. Οι παράγοντες του Ερασιτέχνη ανέθεσαν το έργο στην εταιρεία "Καραϊσκάκη ΑΕ" με κύριο μέτοχο τον πράκτορα. Πλέον ο γαύρος θα είχε γήπεδο για τα επόμενα 49 χρόνια, ενώ η ΕΟΕ θα εισέπραττε ποσοστό 15% από τα ετήσια έσοδα του γηπέδου από το 2019 και έπειτα. Αυτό έγινε για να αποπληρωθεί το ποσό των 60 εκατομμυρίων ευρώ που δηλώθηκαν ως πόροι ανέγερσης του γηπέδου. 

Από τα 60 εκατομμύρια, τα 20 προέρχονταν από ίδια κεφάλαια και τα 40 από δάνεια τραπεζών. Σύμφωνα με τα σημερινά στοιχεία το ποσό θα αποπληρωθεί έως το 2011, κάτι που σημαίνει ότι τουλάχιστον για οκτώ χρόνια ο γαύρος θα εκμεταλλεύεται το γήπεδο που χτίστηκε σε κρατικό οικόπεδο χωρίς να δίνει ούτε ευρώ από τα έσοδά του στην ΕΟΕ.

Ο πράκτορας συνέστησε την εταιρεία «Καραϊσκάκη Α.Ε.» (μέτοχος της ο ίδιος κατά 99,98% και κατά το υπόλοιπο 0,002% ο Λούβαρης=άλληαπάτη ακόμα έχει σκλήρυσνη κατα πλάκας ο απατεώνας), η οποία δανειοδοτήθηκε με 60 εκατ. ευρώ για την πραγματοποίηση του 
έργου. Ταυτόχρονα, συμφώνησε με την κυβέρνηση ότι για να μην αντιμετωπίσει μεγάλες οικονομικές δυσκολίες, επί 15 χρόνια που θα αποπλήρωνε το δάνειο, δεν θα κατέβαλλε στη ΓΓΑ το 15% επί των πάσης φύσεως εσόδων (εισιτήρια, σουίτες, καταστήματα, διαφημίσεις, πάρκινγκ, συναυλίες) όπως ο νόμος ορίζει.

Την ΕΟΕ την πληρωνω ομως οπως και εσυ....αρα αφου μεχρι το 2019 δεν θα παιρνει φραγκο την ''τρυπα'' την πληρωνω και εγω...

Επιπλέον, ο πράκτορας, απαλλάχτηκε από την υποχρέωση να καταβάλλει 10% επί των εσόδων στον ερασιτέχνη γαύρο, γι' αυτό και τότε θέσπισε τις περίφημες εισφορές των μελών με τις οποίες υποτίθεται πως ο γαύρος θα αναπλήρωνε τα απολεσθέντα έσοδα.

ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΣΤΙΣ 21 ΑΠΙΡΛΙΟΥ 2003..ΤΥΧΑΙΑ Η ΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΛΛΑ ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΩΤΟ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ..ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ





Συμπερασματικά, ο πράκτορας, ξαλαφρωμένος από το 25% που θα έπρεπε να καταβάλλει στη ΓΓΑ και στον ερασιτέχνη γαύρο, αποπλήρωσε το δάνειο με τη μικρότερη δυνατή προσωπική του οικονομική επιβάρυνση και με δεδομένο ότι η παραχώρηση του οικοπέδου του είχε γίνει εντελώς δωρεάν, βρέθηκε, για 40 χρόνια, κύριος μιας προνομιακής επιχείρησης, χωρίς ουσιαστικά να έχει επενδύσει...

Ο Κώστας ο αντικειμενικός «Τσέλσυ» θυμήθηκε ΠΩΣ έκανε γήπεδο ο γαύρος..

ΠΩΣ? Με τον κόκκαλη και τον Μαρινάκη..




Έτσι λέει. Φυσικα στην αρχη το 50% ανηκε στον κοκκαλη και το αλλο 50% στον ΛΑΥΡΕΝΤΙΑΔΗ. αλλα δεν αναφερεται ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΥΕΡΓΕΤΩΝ του οσφπ..Γιατι αραγε?



Πριν τα ολυμπιακά έργα για το 2004 στο πλάνο και το πρότζεκτ είναι μέσα το Γουδί και φυσικά η Νέα φιλαδέλφεια. Όμως ως δια μαγείας εξαφανίζεται η Φιλαδέλφεια, το Γουδί δεν προχωράει σαν λύση και εμφανίζεται ΞΑΦΝΙΚΑ το καραισκάκη.

Το οποίο ΑΠΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΙΟ και στάδιο στίβου που φιλοξενεί 2 ποδοσφαιρικά σωματεία και ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΚΛΑΣΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ της περιοχής, θα γίνει ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΟΣΦΠ αλλά και του Εθνικού (αν αυτός φυσικά καταφέρει και ανέβει στην Σούπερλίγδα. ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΕΒΕΙ ΠΟΤΕ, αυτό είναι δεδομένο..

Το στάδιο είχε αρχικά κτιστεί ως ποδηλατοδρόμιο, για τους Ολυμπιακούς του 1896. Άρχισε να χρησιμοποιείται κυρίως σαν ποδοσφαιρικό στάδιο τη δεκαετία του 1920. Ανακαινίστηκε πλήρως το 1956, οπότε πήρε τη σημερινή του μορφή.

Η επίσημη σελίδα του Εθνικού αναφέρει.. ( http://www.ethnikos.4t.com/stadio1.htm )

«Αυτό τον καιρό το Καραϊσκάκη ανακατασκευάζεται από μία κοινοπραξία (ο Ολυμπιακός έχει το 49%), που θα το ενοικιάσει για τα επόμενα 20 χρόνια. Η κύρια αλλαγή αφορά δυό όμοια κτίρια (6 ορόφων), που θα κατασκευαστούν πίσω από τις μεγάλες εξέδρες. Μέσα τους θα υπάρχουν εστιατόρια, σουίτες VIP, μουσείο, καταστήματα, εγκαταστάσεις για τα ΜΜΕ, γραφεία, πάρκινγκ κλπ.

Το Στάδιο Καραϊσκάκη είχε προγραμματιστεί να φιλοξενήσει το αγώνισμα του χόκεϊ σε χόρτο,
στους Ολυμπιακούς του 2004. Αυτά τα σχέδια έχουν όμως αλλάξει, και το στάδιο επισήμως
"δε θα χρησιμοποιηθεί το 2004". Παρ'όλα αυτά, υπάρχουν πολλές φήμες πως, αν το Στάδιο
Νίκος Γκούμας δεν είναι έτοιμο ως τότε (κάτι που φαίνεται όλο και πιο πιθανό, καθώς περνά
ο χρόνος), τότε οι τελικοί του ποδοσφαιρικού τουρνουά των Ολυμπιακών Αγώνων θα μεταφερθούν
στο Καραϊσκάκη.

Το Στάδιο Καραϊσκάκη ανήκει στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή.»



Υπεύθυνος για την μαγική αλλαγή θεωρήθηκε ένας άνθρωπος..Ο Χρυσικόπουλος (ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ 1994-2002) , δεξί χέρι της Βασούλας που επι πασοκ έλυνε και έδενε..

Ο κύριος αυτός παντελώς άσχετος ΑΠΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ξαφνικά έγινε ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΘΥΝΤΗΣ του οσφπ για κάποια χρόνια..Είπαμε όποιος κάνει καλό, ανταμοίβεται (χρυσικόπουλος, τσιρώνης, μπαλόκας).

(http://www.tovima.gr/sports/article/?aid=312655)


Μετά τον αξιότιμο Χρυσικόπουλο, περνάμε στον Λαυρεντιάδη, οποίος έχει λεφτά για το 50% του γηπέδου..



ΟΜΩΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ....


ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ 50% ΑΝΗΚΕΙ.....ΧΟΧΟΧΟ..ΣΤΟΝ ΛΑΥΡΕΝΤΙΑΔΗ..

Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΔΩΣΕ 25 ΕΚ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟ 50%...ΣΑΜΠΩΣ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΗΤΑΝΝ???

http://www.protothema.gr/homme/bon-appetit/article/48057/to-paraskhnio-ths-symfonias-kokkalh-layrentiadh/


ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ 50% ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ νεου αφεντικου του γαυρου..




ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΔΑΡΙΒΑΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΣΤΗΣ ΤΟΥ ΟΣΦΠ..(2009)

Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ


ΕΝΩ ΤΟ 2014 ΜΑΘΑΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ (http://www.bankingnews.gr/) 


ΟΥΤΕ ΚΟΡΜΟΡΑΝΟΙ ΠΕΤΑΓΑΝ ΕΚΕΙ ΓΥΡΩ, ΟΥΤΕ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ, ΟΥΤΕ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΑΠΟ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ, ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑΝ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΙΒΟΥ, ΟΥΤΕ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΡΚΑ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΕΚΕΙ...ΤΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ...

ΦΥΣΙΚΑ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΦΙΛΙΠΠΑ ΣΥΡΙΓΟΥ Ο ΟΠΙΟΣ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΕ  ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΘΑΥΜΑΣΕΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΕΚΕΙ..








ΦΥΣΙΚΑ ΜΙΛΑΜΕ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΟΥ...
ΟΝΟΜΑΣΕ ΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ «21Η ΑΠΡΙΛΙΟΥ»
ΕΚΑΝΕ ΦΙΕΣΤΑ ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ
Ο ΠΑΤΤΑΚΟΣ (ΝΑΙ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ) ΕΘΕΣΕ ΤΟΝ ΘΕΜΕΛΙΟ ΛΙΘΟΝ...

ΚΑΙ η κλασικη φωτογραφία ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΔΙΑΚΡΙΤΗ ΤΑΜΠΕΛΑ «21Η ΑΠΡΙΛΙΟΥ» ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΔΙΩΓΜΕΝΟ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟ ΜΠΟΥΚΟΒΙ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΤΑΜΠΕΛΑ, ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΥΝΗΓΗΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΕΛΑΣΗ ΤΟΥ...




ΤΗΝ ΤΑΜΠΕΛΑ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ???

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου