Και το γαϊτανάκι συνεχίζεται...

Θα σας εξαφανίσομεν

Θα σας εξαφανίσομεν..

Όπως έλεγε ο αείμνηστος Λάμπρος Κωνσταντάρας.



Ας δούμε την μεγάλη εικόνα..Ένα κομμάτι της ήταν η χτεσινή μικρή. Ο Παναθηναϊκός «ενοχλεί». Πως να το κάνουμε τώρα, ενοχλεί. Ενοχλεί αγωνιστικά ενοχλεί οπαδικά,κοινωνικά.


Είναι σαν το κουνούπι που γυρίζει γύρω απο το αυτί σου έναν αυγουστιατικο βράδυ με 45 βαθμους. Θες να το πιάσεις να το συνθλίψεις στον τοίχο. Βάζεις φιδάκι έξω, αυτό τπτ. Ξανάρχεται. Βάζεις ταμπλέτες, Τπτ, αυτό εκεί. Ψεκάζεσαι (είσαι και χοντρός) με τσιτρονέλα , τζίφος, αυτό εκεί. Κουνάς απειλητικά την ρακέτα που αγόρασες από τον πακιστανό μαζί με κινητό δώρο, τπτ, δεν βάζει μυαλό. Φέρνεις και άλλους να το βρείτε να το σκοτώσετε.

Ο τρόπος εξαφάνισης - εξόντωσης του Παναθηναίκού άρχισε εδώ και πολλά χρόνια, αλλά κορυφώθηκε μετά το 2010. Ξεκίνησε με την ομάδα να είναι ΕΡΜΑΙΟ κάθε χρονιά στις αποφάσεις της καθε γαύρικης ΕΠΟ. Έτσι αγωνιστικά κάποια στιγμή ήρθε το ναδίρ. Και δεν αναφέρομαο στην φετινή περσυνή χρονιά αλλά ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ παλαιότερα. Ο πράκτορας ήξερε τι έκανε..Έβλεπε πολύ μπροστά. Προστασία 0. Αλώνιζαν οι Μητρόπουλοι, οι Γκαγκάτσηδες οι Παπαδάκοι, οι Τεβεκέληδες, οι Κασναφέρηδες, οι Παπουτσεληδες, οι Δούροι.

ΣΕ άφησαν μήπως γίνεις αεκακι..Μηπως πέσουμε Γ εθνική και απαλλαγούν απο εμάς. ΟΧΙ..ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΑΜΕ..Μείναμε ψηλά..Θυμάστε τι έλεγαν την σεζόν 13-14? Από τα φαβορί για υποβιβασμό μας έβγαζαν..Με σκατο-διαιτησίες στον πρώτο γύρο, με μέτριο ρόστερ και πολλά παιδιά από την ακαδημία..ΑΛΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΒΓΗΚΑΜΕ ΔΕΥΤΕΡΟΙ (ΔΛΔ ΠΡΩΤΟΙ, ΠΗΡΑΜΕ ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΑΙ ΡΙΞΑΜΕ ΚΑΙ 3 ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ ΜΕ ΣΦΑΓΙΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ.. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΝΑΓΕ ΟΜΩΣ ΕΤΣΙ.

ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ (ΠΕΡΥΣΙ ΔΛΔ) ΕΝΩ ΗΜΑΣΤΑΝ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΒΟΛΗΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΑΛΛΟ ΚΟΛΠΟ..Αγωνιστικό πρώτα και μετά στο ντερμπυ προκάλεσαν..Εκοβαν βόλτες μέχρι να γίνουν επεισόδια..Όσο δεν μιλαγαμε τόσ πιο κοντά έρχονταν..ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΑΝΟΙΓΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΗΣ 13 Ο ΠΟΥΡΕΙΡΑ ΚΑΙ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΕΒΡΙΖΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ..ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΑΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ.ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΥΚΟΛΑΚΙ..ΚΕΡΔΙΣΕΣ? ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ..ΕΧΑΣΕΣ..ΤΣΙΜΠΑ ΜΗΔΕΝΙΣΜΟ ΚΑΙ -3..

Παίχτες και οπαδοί έφταναν στο κόκκινο ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΙΑ..Ακόμα και αυτές των 2 νταμπλ..Με προκλητικές διαιτησίες και αδικίες. Φυσικά το πράγμα τράβαγε και άλλο. Δεν χώραγες στην Λεωφόρο. Όλοι το έβλεπαν. ΑΛΛΑ ΓΗΠΕΔΟ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ.

Ανακαλύφθηκαν κορμοράνοι το 2009 στην αθήνα ( οι άτιμοι πετάνε συνέχεια και μας ενοχλούν κάθε απόγευμα) , ανακαλύφθηκαν μητροπολιτικά πάρκα στο Γουδί (δεν έχετε πάει; να πάτε είναι καταπληκτικό) όπως και στο Ελληνικό (άλλο αριστούργημα εκεί) αλλά και μνημειώδη προσφυγικά ρυθμού ΜΠΑΡΟΚ (γελάει ο κόσμος) που κρίνονται διατηρητέα ως μνημεία του πολιτισμού μας. Τεράστια ιστορική ευθύνη σε όσους άφησαν τον Παναθηναϊκό να περιπλανιέται στο αχανές ΟΑΚΑ.

Καμμία κυβέρνηση δεν ενδιαφέρθηκε για το γηπεδικό πρόβλημα.. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ? Είτε θα παίζαμε στο αφιλόξενο ΟΑΚΑ είτε στο κλουβι της Λεωφόρου γήπεδο - έδρα αλλά πανεύκολο για επεισόδια.

Κλείνει η Αθήνα κάθε κυριακή, επαφή με την αστυνομία άμεση, επεισόδια, τιμωρίες .Μονίμως τιμωρίες. Ακόμα και όταν δεν φωνάζουμε τπτ.  Αλλά σε αφήνουν στην Λεωφόρο. Φυσικά όχι επειδή το θες εσύ. Ούτε γήπεδο σε αφήνουν να κάνεις εκεί , ούτε ομάδα θα έχεις καθώς με 15.000 όταν ο άλλος κόβει 35.000 είναι αδύνατον να τον φτάσεις. Εξάλλου ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΗΝ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ..ΕΣΥ ΘΑ ΤΗΝ ΚΛΕΙΣΕΙΣ.. Όχι άμεσα βέβαια, έμμεσα. Όπως έγινε χτες.

ΘΑ ΣΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΜΕΝ

Έπεσαν 3 φωτοβολίδες στις 6 και 10. Μάλιστα, Αλήθεια είναι. 1μιση ώρα πριν τον αγώνα το γήπεδο είναι άδειο. Μόνο οι οργανωμένοι ήταν. ΌΜΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΤΟΤΕ να εφαρμόσει τον νόμο..Γιατί δεν έχει ολοκληρωθεί το σχέδιο..Πως θα γίνουν επεισόδια με 2.000 μόνο? Δε συμφέρει..Έτσι αφήνουμε να μπούνε όλοι, τους ψεκάζουμε απ έξω και μετά τους μαντρώνουμε μέσα. Τους αφήνουμε 2 ώρες να ξεροσταλιάζουν και έτσι επειδή μπορούμε ΔΕΝ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ.. ΟΧΙ ΣΤΙΣ 6 ΚΑΙ 15 (που 6 και 10 έπεσαν οι φωτοβολίδες) ΑΛΛΑ ΣΤΙΣ 8. ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΟΥΝ 15.000 ΚΑΙ ΟΧΙ 2.000. ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ. ΓΙΑ να ψεκάσουνε και να χτυπήσουν οικογένειες και παιδά. ΑΛΛΟΙΩΣ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΑΓΕ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 6ΜΙΣΗ , ΘΑ ΕΒΓΑΙΝΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ.


Όμως το ζητούμενο είναι ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ, ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΟΘΙ ΝΑ ΣΕ ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΝ ΠΟΛΥ ΒΑΡΙΑ..ΤΠΤ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 8 ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ Η ΤΙΜΩΡΙΑ..ΤΟ ΕΒΛΕΠΑΝ..ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΣΤΩΙΚΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ..ΤΠΤ..ΗΡΕΜΙΑ ΣΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ.. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΟΥΝΙΟΤΑΝ..ΒΓΗΚΑΝ ΓΙΑ ΖΕΣΤΑΜΑ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΠΑΛΙ ΤΠΤ. ΒΓΗΚΕ Ο ΚΟΡΑΚΑΣ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΠΑΛΙ ΤΙΠΟΤΑ..ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΓΕ Η ΩΡΑ..ΟΠΟΤΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΩΡΕΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΑΝΑΒΟΛΗ.. ΕΤΣΙ, ΕΠΕΙΔΗ ΜΠΟΡΟΥΝ..

ΤΟΤΕ έπιασε γραμμή το πακιστανικό κινητό..Στην λεωφόρο δεν έχει και καλό σήμα..ΜΕΤΑ αφου σου φορτώνουν τα επεισόδια, ΤΑ ΣΤΟΛΙΖΟΥΝ ..ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ σοβαρα ετοιμοθάνατος αστυνόμος από καπνογόνο, τελικά είναι μια χαρά αλλά έχει διάσειση!!! Φίλαθλος αργοπεθαίνει, αλλά τελικά δεν έχει τπτ.

ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΟΥ ΧΑΣΚΟΓΕΛΑΓΑΝ ΜΕ ΕΓΚΑΥΜΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ, ΕΝΩ Η ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΑ ΧΤΥΠΗΣΕ ΣΤΟ ΠΑΠΟΥΤΣΙ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΝ ΧΤΥΠΑΓΕ ΣΤΟ ΠΟΔΙ, ΘΑ ΕΙΧΕ ΤΡΥΠΑ Η ΦΟΡΜΑ.  ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΦΙΜΠΟΓΚΑΝΣΟΝ ΚΑΙ ΜΙΛΙΒΟΓΕΒΙΤΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΜΟΝΑΧΟ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΙΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ.

ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟ ΟΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΑΣ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΒΡΕΤΖΟ ΤΟΥ ΓΑΥΡΟΥ..ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΔΡΑΣ? ΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ?

Article Cover

Και δεν σε χτυπάνε μόνο στην Λεωφόρο ως ποδόσφαιρο..Είναι κοντός ο τάφος για βόλλευ..ναι έιναι για 15 πόντους..Και άλλα γήπεδα είναι, ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΘΑ ΦΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ..ΠΑΙΖΕ ΟΠΟΥ ΘΕΣ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΕΚΕΙ.

ΕΧΕΙΣ ΚΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΣΑΡΩΝΕΙΣ ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΒΟΛΛΕΥ? ΘΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ , ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

ΕΧΕΙΣ ΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ? ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΘΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΣΥΝΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΧΤΥΠΑΜΕ.

ΕΠΑΙΡΝΕΣ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΑΝΤΡΙΚΟ ΒΟΛΛΕΥ ΚΟΥΠΕΣ? ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ..ΜΕ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΜΟΡΓΙΑΝΝΑΚΗ ΤΟΝ ΜΟΥΣΤΑΚΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΚΟΥΣΤΑΦΣΟΝ ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑΔΕΙΣ ΚΟΥΠΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 10 ΧΡΟΝΙΑ.

ΕΠΑΙΡΝΕΣ ΝΤΑΜΠΛ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ? ΜΕ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΝΤΕΤΑΡΙ-ΚΩΦΙΔΗ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ ΘΕΛΟΥΜΕ..

ΕΙΧΕΣ ΓΗΠΕΔΟ ΚΛΟΥΒΙ ΚΑΙ ΕΔΡΑ? ΔΕΝ ΣΟΥ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΕΚΤΑΣΗ ΝΑ ΧΤΙΣΕΙΣ ΝΕΟ, ΘΑ ΣΕ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥ

Ο ΑΛΛΟΣ ΠΑΙΖΕΙ ΣΕ ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΙΟ ΠΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ 2 ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΣΤΙΒΟ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ..ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ ΓΚΡΕΜΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΒΑΤΦΤΙΖΟΥΜΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ.

ΕΙΠΑΜΕ..ΘΑ ΣΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΜΕΝ..

ΕΒΗΞΕΣ ΣΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ? ΠΡΟΣΤΙΜΟ.
ΕΒΡΙΣΕΣ? ΚΕΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ
ΠΕΤΑΞΕΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ? ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΒΑΘΜΩΝ. ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΟΜΩς.

ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΓΗΠΕΔΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΝΤΡΕΣ..







ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ ΔΕΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΝΤΡΕΣ, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΟΤΕΣ. ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΛΥΡΑΤΕΣ.. ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΠΕΡΥΣΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΤΑ ΔΙΧΤΥΑ ΣΤΗΝ 7, ΠΗΓΑΝ ΣΤΗΝ 13. ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΣΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟ ΤΡΥΛΟ..ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΡΜΑ ΘΑ ΒΑΡΑΓΕ..Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΔΕΝ ΕΚΟΒΕ ΒΟΛΤΕΣ ΣΤΗΝ 7, ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ 13 ΠΗΓΕ..ΜΕΛΙ ΕΧΕΙ Η 13 ΤΕΛΙΚΑ?


ΘΑ ΣΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΜΕΝ.

ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΣΣΩΡΕΥΜΕΝΗ ΟΡΓΗ ΘΑ ΞΕΣΠΑΣΕΙ..ΚΑΙ ΧΤΕΣ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΤΠΤ. ΤΑ ΠΕΡΙΦΗΜΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΓΙΝΑΝ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΝΤΡΩΜΕΝΟ ΕΠΙ 2 ΩΡΕΣ, ΤΟΝ ΨΕΚΑΖΕΙΣ , ΤΟΝ ΒΑΡΑΣ, ΤΟΝ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΚΟΤΑ..

ΜΑ, ΟΙ ΚΟΤΕΣ ΤΟ ΕΣΚΑΣΑΝ..ΕΦΥΓΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ..ΚΟΤΕΣ..

ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΤΙΜΙΟ ΝΑ ΕΒΓΑΖΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Η ΕΠΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΕΓΕ «ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΠΑΓΕΡΝ-ΤΡΟΥΜΠΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ, Ο ΑΓΩΝΑ ΠΑΟ-ΤΡΟΥΜΠΑ ΑΝΑΒΑΛΕΤΑΙ ΕΠ ΑΟΡΙΣΤΟ..ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΩΡΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ»

ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΑΜΕ ΝΑ ΓΛΥΤΩΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ.

ΟΜΩΣ ΟΧΙ..

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΓΟΥΣΤΟ..ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕΙΣ ΕΣΥ Ο ΚΑΚΟΣ, ΕΣΥ Ο ΕΝΟΧΟΣ ΕΣΥ Ο ΦΤΑΙΧΤΗΣ, ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ. ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ.

ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙΣ.

ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΚΕΦΤΕΙ.ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΚΑΝΕΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ?
ΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΟΑΚΑ, ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ.ΕΚΕΙ ΟΙ 15.000 ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.. ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΟΡΟΙΔΟ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΤΗΡΕΙ, ΟΠΩς ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.

ΘΑ ΣΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΜΕΝ

ΥΓ..ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΟΛΟΣ Ο ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ, ΣΕ ΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΠΟΥ ΜΟΝΟ 3 ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΕΣ ΕΠΕΣΑΝ 2 ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ..

ΥΓ2..ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΟΙ ΓΑΥΡΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΔΕΙΑΣΜΑ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΦΩΤΟΣ ΣΤΗΝ 13...ΘΑ ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ..

Σχόλια

  1. Δεν τριζουν μονο τα κοκκαλα καποιων εκει ψηλα αδερφε....Τριζουν και τα δικα μας εδω κατω....Γαμω την καταντια μας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι τρουμπάτοι μόνο στα χαρτιά πλέον θα μας παίζουν...όχι στο γήπεδο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ".ΑΛΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΒΓΗΚΑΜΕ ΔΕΥΤΕΡΟΙ (ΔΛΔ ΠΡΩΤΟΙ)"

    Δηλαδή εκείνη τη χρονιά, που η βαθμολογία στην καν. περίοδο ήταν
    ΟΣΦΠ 86
    ΠΑΟΚ 69
    Aτρόμητος 66
    ΠΑΟ 66

    και στα πλέι-οφ
    ΠΑΟΚ 13 (-3=10)
    ΠΑΟ 11

    εσύ μας λες ότι βγήκες... πρώτος; Με τα εξώφυλλα του Γαύρου και του Πρωταθλητή που πήγες στο CAS;

    Το άλλο που λες, ότι στο ΠατεροΒγενοπουλικό ντάμπλ είχε κακές διαιτησίες, δεν το σχολιάζω καν.

    Ας μην το περάσεις, αρκεί που θα το διαβάσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου