Και το γαϊτανάκι συνεχίζεται...

Ίδιες φωτογραφίες, άλλα εισιτήρια

Mε τη Νίκη Βόλου είμασταν εμείς ΣΤΡΑΒΟΙ. Με τον Πας Γιάννινα ήταν τα περίφημα ΓΕΜΑΤΑ ΠΕΤΑΛΑ των 10.000 που δεν τα δείχνει η κάμερα. Με τον νιόνιο αφού πέρασε μια εβδομάδα σχεδόν, βγήκε η τελική ετυμηγορία. 9.428 πρόβατα στην στάνη..(Οι δικαιολογιες γνωστες..Η καμερα δεν τραβαει την απεναντι πλευρα, τα πεταλα χωρανε 10.000 και ειναι γεματα, κανει κρυο, δεν εχει τρενα το βραδυ, έβρεχε, κλπ κλπ)

ΕΣΕΙΣ ΒΡΕΙΤΕ ΠΟΙΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΟΙ  ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ ΟΠΤΙΚΑ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΙΔΙΕΣ..ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ 16.347 ΠΡΟΒΑΤΑ, ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ σχεδόν τα ΜΙΣΑ (9.428).

ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΠΡΟ(ΒΑ)ΤΑΘΛΗΤΕΣ ΣΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΘΑ ΒΓΕΙΤΕ. Βεβαια ΚΑΝΕΙΣ δεν θα σας πιστευει, όπως και με τα πρωταθλήματα, αλλά αυτή είναι πλέον η μοίρα σας. ΟΥΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ.. Έτσι δεν είναι???

Mια εβδομάδα μετά την αρχική δημοσίευση έρχεται η στατιστική «αλήθεια» , να επιβεβαιώσει το πως ένα ψέμα κυκλοφορεί ανάμεσα μας και γίνεται πραγματικότητα



ΜΕΣΟ ΟΡΟ 20.000 ΒΡΕ ΨΕΥΤΕΣ??? Ο ΚΟΠΕΡΦΙΛΝΤ ΚΑΙ Ο ΓΚΕΜΠΕΛΣ ΓΑΤΑΚΙΑ..













με Πανθρακικο 16.321





Σχόλια

  1. ΠΡΟΒΑΤΑΚΙ ΤΟΥ ΑΛΑΣΚΟΥΖΩ ΤΩΝ 9 ΧΙΛ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΠΑΛΙ ΠΟΥΤΣΑ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑ
    3 ΜΕΡΕΣ Κ ΚΑΝΕΝΑ ΛΑΓΟΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕ ΣΧΟΛΙΑΣΕ
    ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΕΜΕΙΝΕΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΠΙΠΕΣ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟ ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΠΟΥΣΤΑΚΙ
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

    ΦΑΠ ΦΑΠ ΦΑΠ...
    ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ
    ΕΤΣΙ ΓΑΜΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στο ΟΑΚΑ και στους τελικούς εκεί που κρίνονται οι τίτλοι και θα φας την καθιερωμένη ΠΟΥΤΣΑ, μην χαθείς, να μας ξανά ρθεις.

      Διαγραφή
    2. ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΟΤΙ ΑΝ ΚΕΡΔΙΖΑΜΕ εμεις, ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΠΑΛΙ ΕΝΣΤΑΣΗ???

      ΤΙ ΚΕΡΔΙΣΕΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΕΡΔΙΣΑΤΕ για πες μας...

      Καμμια προκριση σε φ4, η κανα πλεονεκτημα εδρας, η καμμια προκριση σε τελικο??
      Ωχ το ξεχασα..Εκει σας κερδισε ο μποχωριδης ο διαμαντακος και ο γιαννης ο μπλουμς

      Αντε περαστικα και παρτο στα χαρτια..Ξερεις εσυ..

      Διαγραφή
    3. Μην του βαζεις δυσκολα. Εγραψε ο "γαυρος" οτι κερδισαν και το λεει και εκεινος! Μαθε πρωτα τι ειναι το pic n roll και μετα μιλα μας για μπασκετ

      Διαγραφή
  2. Ρε καψα το λαγουδακι με τον κοσμο στο Καραϊσκακης. Με 16.000 εισιτηρια ρωταει αν το γηπεδο των 33.500 θεσεων ειναι...μισογεματο!!! Τι μαθηματικος νους εισαι ρε λαγουδακι; Στο Δημοκριτο το ξερουν οτι υπαρχεις; Αστα καλυτερα αυτα και πες μας με την Εστοριλ, το γεμισατε το μηχανακι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ξερω αν σου εχουν πει οτι μετραμε τους θεατες στο γηπεδο οχι τα αδεια καθισματα..Οπως βλεπεις και καταλαβινεις (???), ενα ΑΔΕΙΟ ΓΗΠΕΔΟ ειναι αδειο, ειτε χωραει 16.000 ειτε 32.000. ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΦΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΟ..Και σε μπασκετ (μισογεματα παλι με μας) και σε πολο και στο βολευ σε ευρωπαικο κιολας , μην μιλησω για τον παιχτη σας που σας προετρεπε να πατε γηπεδο, και στην μπαλα..

      ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ 16.000 προβατα. ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΧΑΖΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΙΔΙΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΕ ΚΟΣΜΟ ΣΕ 3 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΜΑΤΣ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΕΤΕ ΤΑ ΜΙΣΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ.

      Αν βεβαια το αδειο γηπεδο εχει μεσα 16.000 τοτε το γεματο εχει καμμια 150.000
      Αλλα ξέχασα συνήθως μαζεύεστε στα πεταλα των 10.000 ετσι δεν λετε??? Ελα ομως που σε καθε ματς, ειναι ΑΔΕΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ και πλεον με φωτογραφιες...

      Η αληθεια ειναι οτι πρωταθλητες στα ψεματα ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ θα ειστε εσεις

      Και πες στον διπλανο σου που ξερει να διαβαζει ( η να γραφει αναλογως ποιος διαβαζει απο εσας τωρα) να προσπαθησει να σου μεταφρασει (στα αμερικανικα) οτι σου εγραψα..

      Διαγραφή
  3. ο πυρινος λαος του γαυρου ..μπεεεεεεεε πουτσα λεει στο μπασκετ ο ατιτλος αχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ κάψα οι μούλοι τελικά να κοιτάνε αννελιπώς ένα σάιτ το οποίο βγάζει τις βρωμιές τους στη φόρα και να προσπαθούν να αυτοαναιρούνται κατόπιν με τα κομπλεξικά σχόλιά τους. Το απέναντι πέταλο απ' την Λ7 γιατί τελικά το εγκαταλέιψατε ρε πύρινοι; Αφού σας έμαθε ο πουτάνας γιος με την εκπομπή του ότι είστε 6 μύρια γιατί δεν μπορείτε να το κρατήσετε. Τα θέλετε και τα λέτε ρε ηλίθιοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου