Με ένα απλό google search...

And .... Justice 4 all (part II)




Mε αγωνία η φίλαθλη κοινή γνώμη περιμένει την ανακοίνωση της ποινής του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ λόγω της τιμωρίας του για παράβαση των άρθρων 1,5,14,15







Η κοινή γνώμη ειναι σίγουρη οτι η αμερόληπτη ελληνική αθλητική δικαιοσύνη θα κρίνει βάσει λογικής ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ 2 ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ 2 ΣΤΑΘΜΑ..


Για να διευκολυνθεί  η απόφαση της ελληνικής αθλητικής δικαιοσύνης, η παράβαση αφορά τα ίδια άρθρα που παραβίασε και μιά άλλη ομάδα

Μάλιστα η ελληνική αθλητική δικαιοσύνη την τιμώρισε ως εξής..






Στην ουσία είναι σχεδόν ίδιο κατηγορητήριο (επεισόδια εκτός αγωνιστικού χώρου με την αστυνομία κλπ κλπ) , και λογικά η ποινή θα είναι ανάλογη..

ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΤΥΜΗΓΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ



 12.000 ΕΥΡΩ..(30/12/2013)

12.000 ΕΥΡΩ..



Για να δούμε, τι θα δούμε...

Σχόλια

  1. Η έννοια ''είμαι υπότροπος'' σου λέει κάτι ρε κουραμπιέ λαγουδάκο; Ο Θρύλος δεν ήταν υπότροπος για τα επεισόδια στη Ριζούπολη. Εσύ είσαι φέτος υπότροπος, μέχρι και αγωνιστική κεκλεισμένων έφαγες, άρα απειλείσαι με βαρύτερη τιμωρία. Τις μολότοφ στο βαν της NOVA τις θυμάσαι; Ο Θρύλος αν ξανακάνει ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ επεισόδια θα είναι υπότροπος. Πιο ψεύτης και προπαγανδιστής αν ήσουν θα έγραφες μέσα από το τριόροφο απ'ευθείας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το τρυλο ψεύρη γαύρε , για τα ίδια άρθρα-παραβάσες ΔΕΝ τρωει τις ιδιες ποινες, ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ???? ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ καλειται μονο ο Παναθηναικος (πλην μιας) με τα ΙΔΙΑ ΑΡΘΡΑ ΠΟΥ ΚΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΕΣΑΣ..ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑΣΙΑ Η ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΘΕΩΡΟΥΜΑΙ ΥΠΟΤΡΟΠΟΣ, ΑΦΟΥ ΕΣΥ ΤΑ ΣΠΑΣ ΣΤΗΝ ΛΙΒΑΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΣΤΑΝΟ..

    ΑΣΕ που στην λιβαδια τα ειδε ολη η ελλάδα εκτος απο αυτους που επρεπε..(δεν γραφτγκε τπτ, στην ριζουπολη ξεχασαν κατι ψιλα να γραψουν κλπ κλπ, μαλλον λογω ηθους)

    τις μολοτοφ που τις αφησε καποιος οπως είπαν οι ιδιοι????

    τα «λαγουδακο» να τα πεις στους κολλητους σου και να προσπαθησετε να ξεχωριζετε αλλη φορα τα ματ απο τους οπαδους..αντε μεχρι και εμφυλιο κανατε..μονο εσεις..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι είδε όλη η Ελλάδα στη Λιβαδειά; Τις αναρτήσεις του Αθανασίου στο βαζελέττα; Με βάση το βαζελέττα θα τιμωρούνται οι ομάδες ή με βάση εκθέσεις αρμοδίων; Δείξε μου μία έκθεση παρατηρητή, αστυνομίας, διαιτητή που αναφέρει επεισόδια γαύρων στη Λιβαδειά. Αν τώρα ο γαύρος ελέγχει μέχρι και τους μπάτσους της Λιβαδειάς, ΟΚ, πάσο. Κι άσε την παραμύθα για μπέρδεμα με μπάτσους, άλλο λέμε εδώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΔΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΝΑ ΑΡΓΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ στην λιβαδια..
    ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΙΔΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΣΤΗΝ ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ..

    ΤΑ παραμυθια οτι δεν τα εγραψε ο ενας, δεν τα ειδε ο αλλος ειναι καλα για προβατα του λιμανιου , αλλα οχι για σκεπτομενους ανθρωπους..Δυστυχως για εσας ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ..ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΓΡΑΨΑΝ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ, απλα εχετε το καρπουζι εχετε και το μαχαιρι ΚΑΙ ΔΙΔΑΣΚΕΤΕ ΗΘΟΣ ως συνηθως..Τουλαχιστον να εχετε τα παντελονια να πειτε ..ΝΑΙ ΡΕ ΓΟΥΣΑΤΡΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΑΜΕ, ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΚΑΝΑΜΕ, οχι να κρυβεστε με δικαιολογιες δεν τα εγραψε ο ενας, δεν τα ειπε ο αλλος,

    Το ποιος φτιαχνει τις εκθεσεις το ξερουμε ρε μεγαλε χροοοοοοοονια τωρα..
    λεγε με μπαλοκα, λεγε με τσιρωνη..
    ξεραμε τι εκαναν τι αρμοδιοτητες ειχαν και που δουλευουν τωρα..

    την παραμυθα????? την παραμυθα???? χαχαχαχαχαχαχαχα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ποιος Μπαλόκας, αυτός που πήγε και κατέθεσε μετά τα επεισόδια με τον Ευθυμιάδη το 2002 πως δεν χτύπησαν άνθρωποι της ΠΑΕ ΠΑΟ το διαιτητή και δεν έπεσες Β' Εθνική; Τον Τσιρώνη τον θυμάσαι, αλλά για τους δικούς σου μεγαλόμπατσους που έχουν χρηματίσει υπεύθυνοι ασφαλείας στην ΠΑΕ ΠΑΟ, τους Μπούτσικες, τους Γεωργόπουλους και τους Δημάκες, θα μας πεις τίποτε; Και σε ξαναρωτάω. Γιατί οι μπάτσοι στη Λιβαδειά δεν έγραψαν τίποτε; Του γαύρου είναι κι αυτοί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. εσυ θα μου πεις..

    εγω δεν ξερω, ουτε γαυρος ειμαι..βρες τα με τα φιλαρακια σου που τους κοπανατε και απο πανω και εχετε και εμφυλιο..στο ξαναλεω..το τι γραφει ο καθενας ειναι γνωστο πλεον.. το τι εγινε το ειδε ολη η ελλαδα και στην λιβαδια και στην ριζουπολη..δεν περιμενω καμμια εκθεση για να δω την αληθεια..

    οσο για τον ευθμιαδη κανενας ανθρωπος της παε δεν τον χτυπησε και το ξερεις..

    αν εγω θα επεφτα β εθνικη για τον ευθυμιαδη , εσυ με το ΔΙΔΑΞΑΜΕ ΗΘΟΣ, ΠΟΣΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΑΤΩ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΣΟΥΝΑ ΔΛΔ??? αλλα ξεχασα, πανηγυριζατε τοτε, ετσι δεν ειναι???

    (μην πω για ριζουπολη, εκει ποσες κατηγοριες κατω επρεπε να ησουνα..και εκει ας πουμε εγραψε κατι ο φιλος σας σαν αστυνομια, Η ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ που βλεπουμε ολοι δλδ??? μην ξεκινησουμε την κουβεντα για το τι εγινε στα αποδυτηρια πριν τον αγωνα που σιγα σιγα μαθαινεται, ευτυχως δλδ)

    ο μπουτσικας ηταν αρχηγος αστυνομιας το 2009..ΘΑ ΗΘεΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΣΕ ΠΟΙΟ ΝΤΕΡΜΠΥ Η, ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑτΕΨΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ και ως ανταμοιβη ας πουμε προσελήφθη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. επειδή ξέρω οτι θα μπείς πάλι εδώ..

    Θα μπορούσα να σου κάνω καζούρα για το 0-3, αλλά δεν θα το κάνω.

    Ελπίζω να έχεις την στοιχειώδη ανθρώπινη λογική να καταλάβεις οτι σας έσπρωχνε απο το 0-1 με νύχια και με δόντια.Το πέναλτυ είναι ο ορισμός του επιθετικού φάουλ ΜΠΡΟΣΤΑ στα μάτια του, τα 2 οφσαιτ σε τετ α τετ του μπεργκ στο 12 και 19 και τέλος η δευτερη κίτρινη στον χολέμπας ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΕΙ.

    Προφανώς αν έληγε 0-0 η ακόμα καλύτερα για εσάς 1-0 με ανύπαρκτο πέναλτυ θα μιλάγατε πάλι για καρδιά πρω(κ)ταθλητή, έτσι δεν είναι??? Με το σανό που σας ταίζουν και τις δικαιολογίες της κούρασης (5 μερες ξεκουραση), τραυματισμ παίχτη που αποσυντόνισε την ομάδα και άλλα τέτοια γραφικά , σας έχουν κάνει το μυαλό πουρέ.

    Ελπίζω να καταλβαίνεις πως γίνονται τα τρυλικά σερί που έχετε στην έδρα σας,

    ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΙ ΤΙΜΩΡΙΑ ΘΑ ΕΒΑΖΕΣ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΣΤΟΛΟΥ, ΟΤΑΝ ΕΠΕΣΑΝ 2 ΚΡΟΤΙΔΕΣ ΣΤΟΝ ΚΑΠΙΝΟ, 1 ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΑ ΣΤΟΝ ΜΠΕΡΓΚ, ΧΤΥΠΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΜΕ 1 ΜΑΤΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ, ΕΝΩ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΠΡΙΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ 1 ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΑ (για 1 φωτοβολιδα) ΔΙΑΚΟΠΗΚΕ Ο ΑΓΩΝΑΣ 5 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ ΛΗΞΕΙ ΚΑΙ ΕΝΩ ΚΕΡΔΙΖΑΤΕ 0-2 (τιμωρηθήκαμε με αφαίρεση βαθμών την επόμενη σεζόν ενω ο άρης που τιμωρήθηκε με διακοπή αγώνα=μπουκάλι στην επόπτη ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΦΑΙΡΕΘΗΚΑΝ ΒΑΘΜΟΙ).

    Βλέπεις οτι υπάρχουν 2 μέτρα και σταθμά.Ο ένας διακόπτει αγώνα έτσι για την πλάκα, ο άλλος τον αφήνει και θέλω να δω τι θα γράψει..Τα επεισόδια ΕΚΤΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ τα ανέφεραν ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ, αν δεν τα δεις απο την έκθεση της αστυνομίας (αυτούς που περιμένατε στο λιμάνι λέω και τους δείρατε), τι θα πεις??? οτι δεν έγιναν????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου